Škoda Octavia (2000)
9.11.2009Strieborná Škoda Octávia. Raz na zastávke MHD cestou už ani neviem kam to bolo som sa rozhodol, že si konečne kúpim auto. Cestovanie autobusmi a…
Škoda Octavia (_papo)
mobilcarl 10.11.2009 12:49
Krásná Octa
krsáná oktávka, já mám 1,6ku 75kw ve stejné barvě, taky v elegance a nákup byl taky z důvodu nenávisti vůči MHD, bydlím v Jablonci a studuju a pracuju v Liberci, takže jsem občas trávil cestou 4-5hodin denně. A to je to pouze 10km vzdálenost. Holt když to člověk jede 6x za den.
Když bych jen tak nepopojížděl, tak bych zvolil taky variantu 1,9Tdi 81kw, ale takhle bych to asi zničil. Tak ať vybereš správné báwo a pak honem sem s ním:)-
martinpapo 10.11.2009 13:01
« Re: Krásná Octa
tak tak MHD :no:
teraz v lete som jazdil na biku. Aj ked nie stale je to vhodne kvoli obleceniu, situacii a tak ale celkom sa mi osvedcilo.
noo ak bude nove tak urcite zavesim po case tiez...skor by som aj potreboval rady ako vojde bike do kufra bmw3(kedze nechcem riesit exter.presun hore alebo vzadu)
"-- skrytý --" 10.11.2009 20:59
Hezké auto,
zdá se, že velmi zachovalé. Jen teda ten "samodomo" držák na mobil a ty nalepené věšáčky (nebo co to k sakru je) na přístrojovce. To je fakt hrůza. Ale proti gustu... Přeju hodně šťastných km... :-) -
wikinko 11.11.2009 04:48
serus ke
ta hlavne ze caja sa tam vojde, aj dva ked treba ta hej ci ne? >:D :yes: -
"-- skrytý --" 05.05.2010 21:24
Lišty
Ahoj, Nevíš jestli ty lišty v barvě vozu byly přestříknuté, nebo byly originál. Díky, jinak škoda prodeje, vypadá moc hezky.
nemas to zrychleni spatne? chcorchta 81kw za 9,9? nema neco kolem 11?
mej se