Nissan X-Trail (2011)
2.7.2011Tak jako většina i já řešil co koupit. Takže trošku náhled do historie. 2001 Octavia 1,9TDI 66kW - byl jsem svobodný takže místa na zadních sedadlech…
Nissan X-Trail (maroman)
luzeus 18.10.2011 13:53
prístrojova doska
Je to dosť častým javom.Ak si to kupoval nove a maš to v záruke tak to reklamuj.Standardne sa torieši demontážou palubky a jej podlepením.Casaom pozor na piate dvere často koroduju okolo EVC pod chromovou lištou.Neviem či tento problem už nissan u nových aut vyriešil.Ale viem že to bolo na všedkých.Presnejšie som to písal na neake X-traily ktore su na tejto stranke tak si to najdi a prečitaj. :-! -
pelikoš 22.10.2011 23:10
pan x
dalo by se říci etalon třídy.přeji hodně šťastných kilometrů... ;-)
mám x-traila už více jak 3 roky a taky z hk.tenkrát jsem je asi skřípl kvůli ceně malinko víc a vyrazil z nich cenu oproti ceníku 196,000 kč :*) nissana bych nevyměnil za nic na světě (jedině za gt-r,nebo infiniti) -
superkutil 16.04.2012 00:06
Řeším podobnou situaci.
Mám Mondeo 2.2TDCI Ghia najeto 150tis.km a potřebuju kvůli chalupě nějaké 4x4. Koukal jsem po Foresterovi, ale objevují se tam u dieselů dost záhadné závady a vypadá to, že třeba oprava vstřiků nebo turba je velmi drahá záležitost (musí se prý vyndat motor z auta). Tak jsem koukal na Hyundai Tucson nebo Mitsubishi ASX 1.8D-DI. Jenže Tucson je hodně malý a ASX má malý kufr. Tak jsem taky koukal po X-Trailu. Ale připadá mi provedením i výbavou tak 10let zpátky. A model před rokem 2007 je tak 20 let zpátky. Ale řídí se celkem příjemně a vypadá to na slušný držák. Ale mám problém najít 4x4 s výbavou podobnou Mondeu (xenony, 6ti kvalt, dešťový spínač, vyhřívané přední sklo, vše v elektrice, tempomat, ESP, couvací asistent, apod. Prostě škoda, že Ford přestal dělat Mondeo 4x4. Dle doporučení "horalů" na chalupě je velmi dobrá Suzuki Grand Vitara 1.9D. Je to klasika se slabším motorem, ale s redukcí. :-)-
tomoooo 02.05.2012 15:32
« Re: Řeším podobnou situaci.
Ved prave teraz vybava LE je presne to co chces.
Kozene sedadla, xenony, dazdovy senzor, stresne okno, cuvacia kamera v zrkadle, tempomat, bezklucovy start, elektr. sedadla v predu, vyhrievane vpredu aj vzadu.
173 konovy 6st manual, co viac treba?
maroman 26.05.2012 23:46
1.narozeniny
Tak má X první narozeniny.
Zimu přežil bez úhony. Trošku jsem měl obavy o zimní starty, zvlášť v těch mrazech, co panovaly. Ale i když auto není garážované, vše proběho bez nějakého nepříjemného překvapení. Jediné co bych vytknul, je pomalý náběh topení a nemožnost připlatit vyhřívané čelní sklo. Klidně bych za to obětoval třeba safari světla. To topení kompenzuje vyhřívání všech sedadel, což je příjemné. Během zimního provozu, a to většinou v režimu 4x4-auto, stoupla spotřeba na průměrnou hodnotu 7,5l/100km a nějak s ní už nemůžu hnout. Je pravda, že se teď víc jezdí krátké vzdálenosti a někdy opravdu jen couračky, takže se není čemu divit.
Klimatizace v těchto slunečních dnech pracuje dobře. Zvolená teplota je udržovaná bez nějakého nepříjemného kolísání.
Celkový můj dojem za roční provoz je pozitivní.