Volkswagen Passat (2007)
8.12.2011Tak jsem se konečně dostal k tomu přidat sem mého pašíka. Koupil jsem ho už téměř před rokem, kdy měl najeto něco kolem 152 tis. km. Důvod koupě bylo…
Volkswagen Passat 3C/B6 (majkl07)
AMOK 09.12.2011 21:45
VW
Aj ked niesom veľmy na VW. Passat vždy urobil dojem. A umňa kladný a príjemny. Zopár nedostatkou sa najde ale tu sa to na úkor motora može odpustit. Nech slúži a veľa šťastných Km prajem. -
JirkaRS 12.12.2011 16:20
Spotřeba
Ahoj, jak jsi na tom se spotřebou? Město - mimo město - dalnice? JInak skvělá volba-
majkl07 13.12.2011 07:16
« Re: Spotřeba
Ahoj, na to jak je to velkej objem, tak to se spotřebou ujde. Město - 11, mimo - 6,5, dálnice 8,5.
Hodně záleží na stylu jízdy...kdybych to točil pořád do 6 tis.ot, tak je spotřeba úplně nikde jinde.
Stačí když si třeba podřadím o 2 stupně a došlápnu to na podlahu, tak je lepší se nedívat na aktuální spotřebu :-)
Atila_ 16.12.2011 09:22
Varovani
Pokud mas tenhle motor a najeto pres stopadesat tisic, tak je nejvetsi cas udelat rozvody nez ti ten motor zakuka. Bohuzel kvuli nutnosti delat drahe rozvody kazdych sedesat tisic kilometru je tenhle motor velmi nestastnou volbou.-
majkl07 17.12.2011 22:41
« Re: Varovani
To teda nevím o jakým tu píšeš motoru. Právě, že kvůli rozvodům je tento motor hodně dobrou volbou....rozvody jsou tady pomocí řetězu a tak není potřeba ho měnit...možna tak při 250 tis. km, ale to jenom preventivně....a měnit rozvody každých 60 tis. km....to je nějaký divný, ne? :-)-
AMOK 18.12.2011 00:47
« Re: Re: Varovani
No ako sa zvykne vraviet reťaz je doživotná :-) ... ale aj ta sa opotrebuje. A skor by som dal len na tu kontrolu. Aj ked neviem aky tam je prístup. A skor sa ti opotrebujú vodiace lišty na reťaz. Na mojom mam interval 120 000. A to nemám reťaz. No bohužial u takeho auta sa už odporúča 60 000 km.