Škoda Octavia (2007)
21.1.2012Auto jsem koupil v únoru 2011, jako ojeté s nájezdem 80500 km. Rok výroby je 12/2007. Moje předchozí auto byla Škoda Felicia 1,3. Takže skok to byl…
Škoda Octavia II (lojzahlina)
Nerez 21.01.2012 20:55
Motor
Parádní motor. Jezdím s ním v práci a super. Jede jak drak a s trochou rozumu se s ním dá jezdit i celkem úsporně. Já jezdím bohužel většinou jen město, takže spotřeba 9-13 je při těch couračkách v zácpách úplně běžná. Jinak mimo město klidně do těch 7 není problém :yes:-
Frantizsekk 22.01.2012 02:00
« Re: Motor
Taky chvalim motor, vzdyt kvuli par korunam tam lit naftu.... Pripadne existuje lpg, toroidni nadrz.
Jen ta barva se mi nejak nezda :-) Dneska je doba vyblit*ch barev. Ne, ze bych mel tak rad pastelky, ale je toho nejak moc. -
SneznyMuz 22.01.2012 19:39
« Re: Motor
Motor je opravdu parádní, mám ho v Yetině a nemohu si vynachválit. Jakmile jsem se s autem trošku zžil, jezdím dlouhodobě za rovných 8 litrů. Jinak dovolené...takže dálnice a okresky jedu většinou do 7,5 litru.
Ale i tento motor měl problém....... s přestavovačem kladkové hřídele a napínačem kladky...já si to nechal pro jistotu opravit (v záruce). Ale prý se to i tak dělalo při servisní kontrole standardně. Být tebou, zkusím se na to přeptat, aby se Ti pak motor "nepotkal" pokud už to nemáš vyměněné ;-)
Jinak přeji hodně šťastných km! :yes:-
erbe 03.02.2012 07:51
« Re: Re: Motor
Nechápem čo všetci na tom motore vidíte. Na to že je preplňovaný ma malý výkon, nemá rád otáčky a točiť ho je skôr trápenie ako radosť, nemá žiadny zvuk pod 4000ot, spotreba je dobrá len v mimomestkom režime.... Za mňa mínus a kým sa do mňa pustíte, tak vedzte, že ho sám vlastním. Tento motor je škoda benzínu.
JirkaRS 22.01.2012 12:46
roční vozy???
Auto pěkný, barva fádní, ale zase dobře zapadne do běžného provozu. Jenom se mi nějak nezdá, že fotky jsou na auto ze sekce ročních vozů se zárukou, ale v interéru je volant a řadící páka z octavia RS, což pokud to nevyměnil sám majitel, tak je to divné. -
Jetty 31.01.2012 07:05
Kola
Ty kola jí sluší, ale nepřezul jsi to na letní nějak brzo? >:D Co to máš za rozměr? -
hp21 01.09.2012 14:55
přestavba
Já bych se do takového továrního tuningu nepustil, ale nevypadá to zle, je vidět jaký máš k autu vztah, nebereš ho jen jako spotřební zboží a to se cení....... ;-)-
lojzahlina 04.09.2012 23:11
« Re: Re: přestavba
Jo bylo by lepší si koupit rovnou RS, ale je tam jedno velký ALE. Před rokem a půl bych za ty prachy RSo nekoupil, teď už jo, ale kdybych měl čekat, tak se auta nedočkám nikdy...navíc po realizaci má člověk opravdu radost jako malý kluk...:D
.Enrique. 28.10.2012 17:52
Přední nárazník
Zdravim, chtěl bych se zaptat kde se dá sehnat ten přední nárazník?? Nebo je to vlastní výroba?? -
Nerez 20.03.2013 09:36
Anténa
Můžeš hodit odkaz na krátký prut antény? Taky potřebuji koupit. Dík ;-)