Audi 80 (1992)
1.11.2011Historie (staženo) Audi 80 je automobil střední třídy, který v letech 1966 až 1996 vyráběla německá automobilka Audi. Jeho předchůdcem bylo Audi 72 a…
Audi 80 (liborauta)
JirkaS 02.11.2011 15:03
« Re: Re: Audi power :)
Zrovna včra jsem jednu viděl, tu samou, co máš ty, jen v červené barvě. Hezké vozítko. Já měl B2, měl jsem jich několik, to byla ta hranatá kupátka, 4x4, parádní auta, ale už je to pryč. Už mám jen Camaro, a taky klasika, sice o 180st. jiná, ale spokojenost.-
liborauta 02.11.2011 16:52
« Re: Re: Re: Audi power :)
Myslím si že Audi 80 je v té cenové relaci nejhežčí kabrio a rozhodně nevypadá tak staře. Řekl bych že má nadčasovej vzheld. Mám radši spíš německý auta, ale Ameriky jsou taky super. Občas se koukám na videa z YouTube a obdivuju ten zvuk motoru. Mě by se líbil Ford Mustang v cabriu (ten starej), ale to už je drahá hračka..
Martin911Turbo 02.11.2011 16:02
« Re: Audi power :)
Safra moc pěkné auto a v moc pěkné barvě, podobné jako mám já na Porsche :yes:
Ať slouží! :yes:
Rojin 02.11.2011 18:13
Barva..
tak ta je parádní, jako celé auto. Máš to hodně pěkný chlape ;-) Ať se Vám společně daří :yes:-
Rojin 02.11.2011 19:49
« Re: Re: Barva..
:yes: přesně tak, depozit je pro nás dobrou volbou ;-) Bohužel jsem na to přišel až teď >:D ne, že bych teda nevěděl o depozitu, ale spíš se mi nechtělo. Takhle když jsem měl značky a nebyl sníh, mohl jsem golfana projet kousek kolem garáže, aby nestál měsíce vkuse a pak zase šup zpět... takhle si to asi nelajznu.
Na druhou stranu, dobrá tisícovka zpět od pojištovny.
Jinak díky, tak ať nám to rychle uteče ;-)
Ladis79 03.11.2011 17:08
Audi klasika :-)
Ahoj, zdravím dalšího příznivce youngtimer kabrioletů :-)
Auto je moc pěkný a zejména ten pětiválec mu moc sluší (podle mě mnohem víc než TDi). Taková klasická Audi z 80/90 let!
Se spotřebou bych si u kabria moc hlavu nelámal (nebo najezdíš tolik kilometrů?). Proto mě trochu překvapuje ta zástavba LPG. Ale proti gustu....
Přeji mnoho šťastných km a ať slouží!-
liborauta 03.11.2011 17:30
« Re: Audi klasika :-)
No teď si říkám taky, že to byla blbost, ale aspoň se nemusím hlídat kolik km najezdím a jakou mám spotřebu. Návratnost je asi 10 000km. Když se dá tak s tím jezdím. Jen do práce a někam kde musím auto dlouho nechat, s tím nejezdím. Auto by bylo za chvíli obouchané, nebo poškozené jiným způsobem, není třeba komentovat v dnešní době.
quattroRS 03.11.2011 21:47
Audi 80 Cabrio 2.3 E
Chybný údaj ste tu dali, pretože Audi 80 sa nevyrábalo v rokoch 1966 až 1996, ale v rokoch 1972 až 1994, pričom model Cabrio skončil naozaj v roku 1996, ako posledný výrobný variant modelu 80 (B4) (1986 - 1994).-
VladoA6 10.01.2013 22:00
« Re: Audi 80 Cabrio 2.3 E
80-ka cabrio sa vyrábalo až do roku 2000 nakoľko nástupcu dostalo až s príchodom B6-ky...a RS2-ka mala 315 koní v sérii proste brutálna mašina podľa toho čo som videl na youtube a sen snáď každého kto fandí audinkám zo starej školy...a k recenzii je napísaná veľmi pekne a dozvedel som sa v nej všetko čo som čakal...nech autíčko spoľahlivo slúži 3x10 :yes: