Citroën Xsara (2001)
7.4.2011Toto nie je recenzia na nejakú novinku, ani nejakého vymazleného upraveného auta, ale skôr každodenné postrehy a skúsenosti bežného uživateľa, ktorý sa…
Citroen Xsara (kuko)
Ronault. 08.04.2011 23:21
KUKOvůz 1
Tak koukám, že vyčerpávající recenze, pár fotek a to je tepve předzvěst těch lepších :-) :yes:-
woody-alien 11.04.2011 00:27
« Re: Re: KUKOvůz 1
Tak tě vítám ve světě o něco více reálnějším než je na news. Tedy alespoň pokud se diskuzí týká. Sem se GTI moc často nevydává. ;-)
Pohlédli jsme do tvé garáže a zjistili, co jsi vlastně zač. >:-[]
Nicméně se nemusíš stydět dělat z tuctovky hogo-fogo. Koukni na mě, taky se nestydím a to ani trochu. >:D
Recenze je opravdu obsažná, důkladný rozbor od historie modelu až k praktickým zkušenostem z provozu. Velmi pěkný debut. :yes:-
kuko 11.04.2011 09:31
« Re: Re: Re: KUKOvůz 1
Díky. Samozřejmě mám svojí Xsaru moc rád a nestydím se za ní, ale taky vím, kde je její místo v automobilovém světě :-)
Tenhle týden dám ještě recenzi na Megoše a pak bude na dlouhou utrum. Budu studovat, ochutnávat, vychutnávat, testovat, abych dospěl k závěru, že i ti číňani dělají dobrá auta >:-[] -
white label 11.04.2011 00:40
« Re: KUKOvůz 1
Čau kuko, na hogo to možná není, ale na fogo to stačí s velkou rezervou... >:D
Jen jsem zrovna u tebe čekal, že tvá první recenze bude na "tvůj" vůz, tedy na "kukavůz"..., ale zase někteří místní šťouralové, by takovou recenzi mohli napadnout s tím, že je to spíš recenze na "odpad", než na samotné auto... >:-[]
iudex 11.04.2011 15:21
Kuko vozy 1, 2, 3
Čo to nevidím, recenzia na kukovoz? Čo sa stalo, Mám to chápať ako malý predkrm na novinku kukovoz3 s piatimi spaľovacími komorami? :-)
A čo kukovoz2, francúzsky sedan? Alebo ten už nie je Tvoj?
Inak Xsara sa mi veľmi páčila tým, že išlo o také pekné a praktické predĺženie hatchu smerom k liftu, kde získal kufor, ale zachovali sa kompaktné rozmery hatchu. Škoda, že sa táto filozofia dnes už nevyznáva (resp. ani klasické lifty v triede okrem Octy nie sú).-
kuko 11.04.2011 16:00
« Re: Kuko vozy 1, 2, 3
ešte tento týždeň bude žabožrútsky sedan - mimochodom práve včera odfrčal do Bratislavy. Je dlhodobo zapožičaný švagrovcom a možno sa do neho zamilujú a už im zostane :-)
americko-čínsky superstroj made in belgium bude tak najskor za rok. Musím s ním niečo najazdiť, objaviť všetky plusy a mínusy, dostať ho do rúk. Alebo mám napísať recenziu na základe nejakých reklamných fotiek? >:-[]
ano, hatch/lift je veľmi príjemná karosárska varianta. Ja by som tak kľudne zaradil aj končiaci Focus. Pri parkovaní v meste (parkujem v rade na dĺžku) som to už viackrát ocenil proti sedanu.