Seat Leon (2002)
16.5.2012Predom by som sa chcel ospravedlniť za fotky. cez víkend spravím kvalitnejšie.. Povedal by som, že Seat je takou „športovejšou“ obdobou koncernu,…
Seat Leon (hugolin)
Endroo 17.05.2012 19:34
Gratuluju
Pěkný kousek. Leona s touto barvou jsem měl taky jeden čas v merku, když jsem sháněl vozidlo. Přeju hodně sťastných kilometrů. :yes: -
r2d2 17.05.2012 23:35
ALH
Dobrý, ale jestli to skutčeně je ALH tak to URČITĚ nemůže být originál 81Kw, ty mají označení ASV. ALH označení maji motory 66kw. Oni jsou stejné až na trysky a soft, ale pokud máš v techničáku 81kw a ALH , je to velice podivné, leda by to byl dovoz z DE kde jde přepsat výkon. Jo a ty kotouče mají rozměr 280x22 v předu a 232x9 vzadu. -
Brandon Walsh 18.05.2012 11:41
pekne
na tejto farbe som sa ucil soferovat a neskor najazdil nie jeden 10 000 kilometer, motor 1,6 16 V, oproti tvojej vybave holatko >:D
ten volant a dvere mi pridu dost nad 200 000 km, ten nas ma cez 160 000 a ani naznak opotrebenia
vela stastnych km prajem-
hugolin 19.05.2012 14:16
« Re: pekne
Všimol som si, že sme sa trafili vo fabe ;-) .
No veď ten volant.. aj mne príde dosť zdratý, ale mám k tomu komplet históriu, no dôležité je to, že je technicky fit. Aj na Tvojom Leone ide volant tak ťažko? Mal som Golfa a myslel som si, že to servo má už dosť, na ďalšom dízlovom golfe šiel podobne, na Leone ide tiež dosť ťažko a po obutí 17" ani nevravím. Čiže možno aj to je príčina toho, prečo ten volant vyyzerá ako vyzerá. ;-\
A to pogumovanie madiel- jeden z ďalších super výmyslov koncernu, tak nad tým sa už ani nezastavujem..
Nejak mi ale nepasuje to tlacitko vyhrievania vodicoveho sedadla. Prijde mi logickejsie, aby bolo uplne vlavo.
Kazdopadne nech sluzi! :yes: