Mercedes-Benz C Sportcoupe (2002)
20.12.2011Pro začátek je asi hlavní říci, že mi je 18, teda teď už 19, ale Méďa je MOJE.PRVNÍ AUTO . Je jasné, že si řeknete rozmazlenej fracek a nebudu…
Mercedes-Benz C Sportcoupe (hřeba)
"-- skrytý --" 20.12.2011 09:43
Paráda
Blahopřeji, vybral jsi dobře, pěkně napsáno, na tvůj věk je to super vstup do světa aut. -
mario79sk 20.12.2011 15:49
Pekna karicka
Podarene auticko, uzivaj si ho, drzim palce nech sa ti to moc nekazi a uzijes si to. Sam som mal starsie S500 a hlavne ceny original nahradnych dielov a servisu boli astronomicke, tak som sa toho radsej zbavil, na druhej strane ale pocit z jazdy na takom aute na nezaplatenie :-) -
ondří 20.12.2011 19:01
jooo
Pěkné auto, dobrá recenze :-) když nemusíš řešit spotřebu a servis tak jsi za vodou ;-) -
Bristol 21.12.2011 08:52
MB
pěkné...tenhle sportcoupé se mě vždy líbil...narozdíl od nástupce CLC...kdybych však měl vybírat jetýho medvídka tak asi půjdu do CLK na bázi W210...trochu již postarší vůz za to s nepřekonatelným charisma :yes:
PS. chlapče...je to sporťák ne felcka...takže pryč se zástěrkama.... ;-\ -
SamyDee 28.02.2012 23:24
Blikajuce hmlovky
Ahoj,
V "Zkušenosti se servisem" pises, ze "po zamknuti pořád blikali mlhovky"...v com bol problem?mne blikaju parkovacky, ked mam svetla v polohe 0, ked to mam v A, tak je to uz OK, takze som to zatial nedaval opravovat...inac pekne auto, prajem vela stastnych km
:yes:-
hřeba 08.03.2012 00:38
« Re: Blikajuce hmlovky
Problém byl v elektrice... Jak jinak. Mně to blikalo pořád, takže jsem pokaždé vypojoval baterku... Ten pán, co to dělal říkal, že že tam něco přenastavil v počítači. Jako nebyl problém v kabelech nebo tak, čistě jen v počítači... Tomuhle už taky moc nerozumim... Tvoje auto bych chtěl mít jako další, ale C 350... ale to spíš minimálně za 6 let, protože zatim jsem moc spokojenej >:D jinak děkuju a tobě tky hodně stastnych KM... A ať vyřešíš problém s mlhovkama ;)
Studiumb2 29.02.2012 15:05
PROSÍM
PROSÍM PROSÍM
Dělám bakalářskou práci o Mercedes Benz, prosím vyplňte mi krátký dotazník!