Toyota Prius (2007)
8.1.2014Koupeno a provozováno v ČR, plný servis. Vyměněno za stejně starý AURIS 1,4 VTTi s doplatkem. Jakmile cena těchto ojetin spadla na hranici 200 000 Kč za…
Toyota Prius (honYa_Yeyro)
dr.biker 08.01.2014 20:27
« Re: Re: Prius
Asi jsme se nepochopili nebo ty snad dáváš dětskou sedačku na sedadlo řidiče, jako že by malé dítě řídilo auto? To snad ne.
V recenzi je napsáno, že nemožnost vypínání airbagu na místě řidiče je nevýhoda. Autor se asi přepsal a chtěl napsat o vypínání airbagu na místě spolujezdce a ne řidiče. Asi se upsal nebo chce opravdu autor recenze vypínat airbag na volantu?
JirkaVejrazka 10.01.2014 13:42
« Re: Prius
Je to cca sesta recenze Priusu na moje.auto.cz, takze jestli jsi necetl ty predchozi, staci hledat ;-)
Vyhody a ulevy zadne nema, mozna budou nejake az se (pravdepodobne) zavede mytne za vjezd do centra Prahy, ale to je jenom spekulace. Byva to zvykem v obdobnych pripadech (Londyn apod.)
JirkaVejrazka 10.01.2014 13:44
Kufr a kocarek
Co se tyka kocarku, zalezi asi na tvaru a velikosti. Je jsem schopny do kurfu stejneho Priusu poskladat kocarek (s "vanickou", zadny golfik), cestovni postylku a veci na vikend pro triclennou rodinu s malym ditetem. A to tak, ze je bez problemu videt dozadu hornim oknem. Ale mozna mame extremne skladny kocarek :-) -
honYa_Yeyro 15.01.2014 14:06
Překlep
Ahoj všem diskutujícím,
ano, šlo o přežblept, jde samozřejmě o vypínání airbagu na místě spolujezdce a potřebné je to zejména při převážení hodně malých dětiček - mimin.
Recenzí je zde u ostatních majitelů opravdu hodně, já tak spíš odpovím na konkrétní dotazy.
Mimochodem, na český trh ojetin se těch Priusů začíná dovážet opravdu hodně, přitom se nemá smysl být ani najetých > 300 000 km, vzpomeňte na informaci o vídeňském taxi Priusu II. generace, který za 6 let najezdil 1 mil kilometrů bez závad!
honYa
Zajímá mě, proč chceš vypínat airbag na místě řidiče, copak jsi nějaké kamikadze? Jo a máš u nás nějaké výhody či úlevy oproti ostatním majitelům, když jsi majitel hybridního auta (teda kromě nižší spotřeby)? Klidně se rozepiš, až budeš mít čas a náladu.