Škoda Octavia (2003)
31.12.2008Elegantní stříbrné kombi, které umí všechno rychle přepravit, s rozumnou spotřebou, vzhledem k výkonu a navíc je s ním zábava. Má vše co potřebuji:…
Škoda Octavia Combi (gumak)
nasťa (RSKa) 31.12.2008 13:58
???
a to je jako vše ohledně recenze a fotek? koukni třeba na volvo mezi nováčkama, jak má vypadat pěkná čtivá recenze a ne tento paskvil ;-) Tak šup do práce, ať si všichni přečteme nějakou zkušenost! :yes: -
FRANIK 01.01.2009 10:52
9000km?
Pokud kouknu na kotouče tak určitě nemohou být po 9000km takhle vydřený, vždyť tam jsou drážky jak prase. Jinak pěkné pokud tam ty km skutečně jsou, ale co jsem byl loni v Milánu tak 99% aut je tak dobitých, až hrůza, provoz tam nemá žádný pravidla. -
Bl@de 02.01.2009 17:59
vRS
5 Let staré auto a 9000 Km. To není moc věrohodný počet. Ale podle fotek vypadá, že by to mohlo mít tak najeto! opravdu zachovalá oktávečka - ještě k tomu verze RS. Super, ať slouží bez vážnějších poruch. :yes: Aspoň přidej více fotek, když se necítíš na tu recenzi. -
pedro26 04.01.2009 19:13
10b
Koukal jsem na stránky Autoimportu a je to teda masakr. Samá voňavka. I ty fabky nevypadají zle. Tobě dávám 10, ale doplň fotky. Většina jich je z inzerce. -
jaromir.m 13.10.2009 12:41
Autoimport Brno
Zdravím, tak já se taky připojím - od Autoimport Brno mám už druhé auto a vždy naprostá spokojenost, jak s prohlídkou, tak i s vybraným autem (poprve Octavii I, teď Octavii II). Líbí se mi, že jsem se při nákupu vždy dobře cítil - pánové jsou příjemní, do ničeho vás nenutí a hlavně nic netají a nemaskují. Před prvním nákupem jsem na ně dostal několik doporučení a nelituji :-)
Jinak:
www.autoimport-brno.cz