Ford Focus (2005)
23.4.20131. Prečo Focus ? Keď som minulý rok v lete vymenil univerzálne použiteľný hatchback sa športové kupé už pred kúpou som tušil, že cez zimu to s ním…
Ford Focus (erbe)
idam.i 23.04.2013 12:24
Gratulujem
k autu a dúfam,že si už budeš pamätať kam patrí nafta.Určite nie do osobného auta,zvlášť keď jazdíš cez zimu. >:D
P.S. Toho Leona máš parádneho ! -
buldog2013 23.04.2013 22:46
focus 06
Zdravím,mám taky Focuse 2006 1,6 TDCi Trend.Pravda je, že by mohl být trochu tižší a v zimně víc topit. Jinak vše super. Spotřeba v létě ve městě 4,8 a v zimě 5,2.Nežere olej a jen jezdí.Má najeto 200 tis.Výborné užitné a jízdní vlastnosti.Jako druhé auto do rodiny chceme opět Forda, tentokrát Galaxy rok 2008 a výš.Před tím jsem měl korejce, hrůza-již nikdy.-
erbe 24.04.2013 13:49
« Re: focus 06
Ahoj. Bohužial 1.6 a 1.8 TDCI nie sú príliš príbuzné motory. Keď som ho kupoval, tak som to hľadal a už si to presne nepamatám, ale mám pocit, že 1.6ka je už výsledok vývoja s PSA. A ona ta spotreba je ten najmenší problém, ale pri takom prejave a vlastnostiach aké ten motor má, je to podľa mňa veľa. Nástupca bude určite benzínový.-
Brandon Walsh 25.04.2013 12:41
« Re: Re: focus 06
presne si vystihol mladeho diesel usera popisom auta >:D toto pocitujem pri mojom aute s tym rozdielom ze to nie je kombajn a da sa na to zvonku pozerat >:D ;-)
v zime som taktiez jazdil nonstop so studenym motorom je to dost depresivne >:-[] vyhrievanie celneho skla a sedadiel som riesil garazovanim ako doma tak aj v praci, no diesel pod kapotu nikdy viac :no:
ako inak vrci leon ? mas o nom nejake info ?-
erbe 25.04.2013 23:28
« Re: Re: Re: focus 06
Čau. Leona som posunul síce kamošovi, ale nejak s ním nie som v kontakte. Naposledy nejako v decembri som sa s ním bavil a spokojný bol. Však auto je skoro nové, takže pohoda. Raz som ho odvtedy videl a je fakt, že Leon stále má čosi do seba >:D
Inak som bol na autosalóne a do nového Leona som sa ani nedostal. Normálne čakačka :-)-
Brandon Walsh 26.04.2013 06:49
« Re: Re: Re: Re: focus 06
ja som mal novy leon pozicany na par km 1,4 tsi ten slabsi, kedze silnejsiu verziu slovaci neponukaju >:-[] manzelka ho hned ohundrala malo miesta, skareda farba, nedostatocny kufor atd >:D mne sa to pacilo, no z tej motorovej ponuky by som si aj tak nevybral :no: a hlavne nemal full led svetlomety, co je to za predvadzacku >:D
Myslim, ze najnizsia verzia je Ambiente. Podla volantu bez striebornych list, minimalnemu palubnemu PC a nelakovanych exterierovych casti ju mas asi aj ty + je tam plno priplatkovej vybavy, co je super.