Saab 9-3 (2007)
4.6.2009Saab je moje prve auto, donedavna som jazdil iba na pozicanych. Ale po zrelej a narocnej uvahe sme s manzelkou dospeli k zaveru, ze nastala ta spravna…
Saab 9_3 (duri13)
Filip . 06.06.2009 10:05
Skoda...
Skoda saab si mohol kupit lepsie v Nemecku pripadne Belgicku myslim si ze za lepsie peniaze s lepsim motorom ale ja tak nech sluzi vela stastnych km ;-) -
wikinko 06.06.2009 17:45
pises ze turboefekt sa od tohto motora cakat neda.... vies co je to turboefekt??? -
element5 08.06.2009 07:38
Turbo lag
Pěkné auto, jen škoda toho motoru. ;-) Ale aspoň to není diesel, že? >:D-
kuko 08.06.2009 13:20
« Re: Turbo lag
No jo, aby ses ty neozval. Kdybys sehnal tu svojí V70 se starým 2.5TDI, byl bys šťastný jak blecha >:-[]
Tenhle 1.8 benzín berou tuším od Opla že? Opel ho pak nabízel i ve 103kw verzi, ta by se do 9-3 hodila asi víc. I když, taky by to nebylo žádný dělo, ale každý kw navíc se hodí :-!-
maiky81 08.06.2009 19:45
« Re: Re: Turbo lag
zdravicko pani,
k autu gratulujem... som si hned vravel, ze Kuko bude mozno aj trochu zavidiet ale potom som si uvedomil, ze chce verziu po facelifte, ktora sa aj mne paci viacej kvoli jej dravosti.
no a teraz k zraziku. mali by sme sa dohodnut na nejakom rozumnom termine. na rovinu pisem, ze tento tyzden nemozem, ale ten dalsi by sme mohli.
mozno by sa pridal aj duri ;-) :yes: :yes: :yes:-
element5 08.06.2009 20:08
« Re: Re: Re: Turbo lag
"Zrazik" by jsme určitě mohli, čtete vůbec s bratrancem SZ? ;-) Dorazí 9.5 Martin_, 9000 Jersey.se (jestli bude moct), já se svojí krabicí, 9.3 Maiky81, 9.5 piatok, kuko se skoro Saabem a duri13, když už mu tu plevelíme diskuzi, je samozřejmě zván také. Příští týden by vyhovoval. :yes:-
kuko 09.06.2009 10:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Turbo lag
tak fešáci, já příští týden rozšiřuji svoji sbírku žabáků, tak si můžete vybrat, v čem vám mám ukázat záda - Megoš nebo Xsara? Žádné oturbené svinstvo, pořádná atmosféra (bohužel ne ta nejlépe vyladěná na plynulé zrychlování z 60 až na 190km´h >:-[] )
Dám si alespoň nové saabinfo.net tričko, abych vyjádřil, že s váma ve vašem utrpení soucítím :-!
Kuko ináč samozrejme závidí každého Saaba >:-[] A Ďuriho 9-3SC, aj keď je pred F/L, by bral všetkým desiatimi >:-[]
prajem vela stastnych kilometrov :-)