Kia Ceed (2012)
6.3.2013Současné auto jsem si pořizoval náhradou za předešlou generaci stejného modelu a dospěl jsem k němu přes úvahy nad větším prostorem v novém Opelu Zafira…
Kia Ceed (drew)
šmoula nešika 07.03.2013 13:22
Cee'd II
Co se týče designu, tak současný ceed není můj šálek kafe. Hatch mě hrozně sklamal a nechápu, co na něm v modrém nebo hnědém laku tak vidí. Ale tvoje bílé kombi s nádhernými koly se mi fakt moc moc líbí. :-) :yes: :yes: :yes: -
hipisko 08.03.2013 17:13
vykon
daj vediet ako si spokojny s vykonom, kamos ma ceed kombi predoslej generacie, tiez 94kw ale s automatom a veruze vykon ziadna slava. Asi tak, ako hocijaka ina 1,6ka, 1,7ka dizel u inych aut okolo 80-85kw.-
drew 08.03.2013 19:15
« Re: vykon
Nedokazu objektivne posoudit, mel jsem ve starem ceedu 82kw a tohle je o dost lepsi. Mozna, ze si nasledujicim nabehnu, ale pote co sem si na vikend pujcil dieslovou i40 v 1,7 a automatem tak, presto ze korejcum fandim, bych do automatu H/K nešel. Papírove krasny, ale zralo to jak pr.. a jelo prd.
trapid 24.03.2013 16:01
interier + noční snímky
Krásné auto.
Můžeš, prosím, přidat fota interieru? Hnědý vnitřek v Cee´du považuji za TOP a proto mi fotky vnitřku obzvlášť chybí.
Dále by byly skvělé noční fotky, na kterých půjde vidět osvětlení klik, zrcátek apod.
Má Exclusive i "lepší" osvětlení interieru?
Předem dík.-
drew 05.05.2013 17:21
« Re: interier + noční snímky
Zdravím,
noční a interiérové fotky se pokusím vložit následující víkend - teď se stydím, protože auto je můj pracovní nástroj a podle toho vypadá :-)
Co se týká osvětlení interiéru, tak si myslím že je stejné jako u nižší výbav, možná i kvůli stahovací střeše horší - má totiž světýlka na zadních sedadlech pouze nade dveřmi a navíc se automaticky nerozsvěcí při jejich otevření.
Jak jsem psal v recenzi, hnědý interiér se osvědčil pro nenáročnost údržby. Základní bílo/černá by mi asi dlouho bílá nevydržela ;-)
3_diamanty 25.04.2013 13:31
gratulujem ku kupe najkrajsieho kombika
v nizsej strednej triede... v tvojej farbe a na diskoch vyzera proste dych vyrazajuco :yes:
Je to nádhera auto jedno z najkrajších na trhu a tak tiež dúfam že bude bezporuchové a bezproblémové. Vela šťastne najazdených kilometrov :yes: :yes: