lakované nárazníky?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Posezení u baru aneb pokec jen tak
wotsudisu 21.06.2017 14:08
« Re: co vy na to?
Zajímavá diskuze. Vlaky nemají lakované nárazníky, ale v takovém případě spíš prorazníky, a mít něco podobného (e.g. pevnosťák) na autě je dnes spíš přitěžující okolnost v případě maléru.
Přelakování i v kosmetických servisech a lakovnách typu [odkaz] by nemělo stát víc jak 2.5-3.5K (bez opravy prasklého plastu).
Ona každá umělá hmota potřebuje ochrannou vrstvu, je-li vystavena nějakým ztíženým podmínkám.
To mě po letech znovu přivádí otevřít tohle téma. Parkovací asistenty, nesmysly, pojišťovny, marketing, byznys a člověk je vlastně až úplně ten poslední.
Co si myslíte o držácích SPZ, které se spolehlivě rozkřupnou při první příležitosti a přitom poškrábou všechno s čím přijdou do kontaktu?
Co si myslíte o lakovaných ochranných lištách na náraznících?
A vůbec proč vlastně lakujeme nárazníky? Stejně je to celé jen umělá hmota, která nepotřebuje zvláštní ochrannou vrstvu.
A když má někdo odřený nárazník je to špatně nebo je to prostě jeho riziko? Proč ho má nalakovaný? Anebo to není nárazník?
Taky mám nalakované nárazníky, ale co si o tom myslíte vy? Vlaky nárazníky nalakované nemají :-)