Fiat Punto Actual
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
gtv6 07.07.11 12:48
« Re: Zavírání kufru
No co bys čekal, že tě podrží na pandě 155 užovky ? Nyní máš na puntu 185, ty bývaly před 15 lety na autech se 150 hp. Mám na pandě 165 Pirelli a někdy mám pocit, že půjdu na budku >:D Myslím, že puntu by ty 165 bohatě stačily, ale teď to neletí, nyní je v módě široká guma s obrovským valivým odporem, na bravu 90hp jsou ve standartu 205/ 55 R16 - Naprostý nesmysl. :no: Přední stabilizátor na pandě, byl pouze u verzí s posilovačem řízení. Zadní nikdy nebyl. -
jenik1 29.06.11 20:29
« Re: Vyměnil jsem za Pandu
No Panda nebyla špatná. Punto je vynikající v zatáčkách, to se s Pandou nedá srovnávat. Jinak dynamika jízdy je skoro stejná, možná nepatrně lepší. Zatím to moc nehoním, ještě jsem motor nevytočil na 5 tisíc otáček. Spotřeba je super. Mám najeto 15OO km a v okamžiku, kdy se mi rozsvítila rezerva, jsem doplnil přesně 5 litru benzínu (akorát jsem jel okolo pumpy) a vynuloval počítač. Rezerva se opět rozsvítila po najetí 109 km, takže spotřeba pod 5 litrů. Ono to možná bude tím, že do toho dávají plnou syntetiku 5w/40. Výměna oleje za dva roky nebo 30 tisíc km.