Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.06.13  11:27

« Re: fotosutaz

a99
    Ta tos na úvod nasadil hodně těžký kalibr! :yes:
    Jak si tam "dostal" tu komplet žlutou oblohu?
  • 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 20.06.13  04:26

« fotosutaz

zdravim panove, tak budem asi prvy tento mesiac co vyslovene provokativne, neslusne a bez ostychu vlozi fotku mozno aj sutaznu; ak ma zmysel nejake porovnavanie sa v tomto vlhkom krizovom obdobi. - [odkaz]
    co dodat, prichadzal priliv a na zapadnom pobrezi si tie dva starsie landcruisery /jeden so skutrom/ pomahali dostat sa z vlhkeho premoceneho piesku, na fotke je este pohodicka.

• « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 18.06.13  20:40

« Matheas se hlasi na značky

Matheas je zpet na 100%

koukám koukám jakepak je téma abych mohl konečně po svých půlročních těžkých zdrav, problémech přihlásit svou karu
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.06.13  16:45

« Re: Satanista matii aneb Hlavně nesmí býti smutno

Bud
    Viz SZ.
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 18.06.13  15:33

wl: že by ses fakt narodil šestého června dva roky před okupací? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 17.06.13  22:02

wl.: tak to ti věřím >:D A navíc by to už nebyly ty škaredé šestky!! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.06.13  21:39

Datum narození? "Boží", samozřejmě... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 17.06.13  21:26

wl: A jé je, už je to tady. Obrátíme šestky, obrátíme kříž, pak už jen pentagram - a jaképak máme datum narození...? :-O 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.06.13  21:03

Bud
    Pokud by to byly prachy, dal bych "překvapivě" přednost šestkám vzhůru nohama... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 17.06.13  20:32

leda, že by ty číslička byly penízky, to už je o něčem jiném.. >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 17.06.13  20:29

wl: i když vím, že mi číslička nemohou nic dát ani vzít, tak takovou značku bych tedy nechtěl. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 17.06.13  20:26

Aha, tak to jsem nevěděl. A přesvědčit někoho, že nejsem, nebo že vlastně ani neexistuji i když o mně slyší celý svět, to je tedy opravdu úspěch. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.06.13  16:49

Příznivci Satana jezdí logicky ve VW Sa(n)tana, ideálně s RZ typu 6S6 6666... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 17.06.13  16:14

Bud: matii je příznivcem Iron Maiden a členem jejich fan-clubu v ČR. Takže satanista jak vyšitej. >:D Jenom jsem nevěděl, že příznivci Satana jezdí v 308-kách. Tak asi platí to, že "Ďábel zvítězil tím, že nás přesvědčil, že neexistuje". >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 17.06.13  13:06

A matti má s tím něco společného?
  • 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 15.06.13  13:42

« Satanista matii aneb Hlavně nesmí býti smutno

[odkaz] >:D >:D :-O
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 15.06.13  13:25

« Re: Opäť tie hothatche

iudex: ;-) To víš, GTI je mi při vysoušení prdlajz platný. >:-[] Až se z toho nějak vybabrám, tak třeba já založím humanitární konto "xenony s linkou pro iudexe". :-)

PS: Že se jedná o spíše symbolickou finanční podporu je snad zřejmé, to ale na významu nic nemění. A když už, tak ať je zcela jasné, na co ty peníze jdou.

PS2: A už jsi nějak v úvahách ohledně HH pokročil ? Focus se zdá být jasný (příznivá cena, vyzkoušeno jízdou) a co GTI ? Kolik se dá srazit z ceníkové ceny u Vás, jestli je tam někde možnost zkušební jízdy, nebo jak bys případně řešil dovoz z ČR...atd.Já jsem docela rád, že jsem ho neplánoval letos a nejspíš ani příští rok, protože by mě hodně štvalo, že mi zkřížily plány povodně. V tom mém cca 2letém výhledu by se to mohlo lépe ztratit. Nebo možná "najdu" doma 120-150 miliónů cash a pár desítek kilo zlata. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 15.06.13  12:44

« Re: Opäť tie hothatche

label: no riešil som to preto, lebo som chcel vedieť, či je tá linka aj pri halogénoch a popri tom som už pozrel všetky možnosti, tak som to sem pre zaujímavosť dal; neboj, nebude zo mňa druhý thomasino a nemienim tu otravovať svojou nerozhodnosťou pri výbere. ;-)
    Woody: no keď si taký skromný chlapec a uspokojíš sa len s vysúšačom, tak Ti to radi prefinancujeme.
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 15.06.13  06:52

« Re: HH a Solidarita

woody,wl: Vidíte, ani jsem se nepodíval na PSČ! Vůbec by mně nenapadlo, že by to mohlo být tady odtud. Ale aspoň už vím, že Albrechtic je v naší zemi 15 ;-) .
    Jinak woody, pokud by to mělo být pouze jedno místo, které tě živí, to cos musel vyklízet, tak to by bylo dost nepříjemné. Zaměstnanci, úvěry, pokud nějaké jsou, jako by člověk kdysi ztratil mlýnský kámen. Ovšem pokud máš ještě něco na jiných místech, mělo by se to docela včas zahojit. Však po těch povodních z roku 2002 už určitě víte, jak na to. No z křesla se to dobře kecá ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.06.13  00:50

« Re: HH a Solidarita

Bud
    Všemožných "Albrechtic" (včetně části obce) je v ČR celkem 15! :-O :-)
    Zrovna tyhle jsou (podle PSČ) Albrechtice tam od vás (okres Karviná).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…