anti99 20.06.13 04:26
« fotosutaz
zdravim panove, tak budem asi prvy tento mesiac co vyslovene provokativne, neslusne a bez ostychu vlozi fotku mozno aj sutaznu; ak ma zmysel nejake porovnavanie sa v tomto vlhkom krizovom obdobi. - [odkaz]
co dodat, prichadzal priliv a na zapadnom pobrezi si tie dva starsie landcruisery /jeden so skutrom/ pomahali dostat sa z vlhkeho premoceneho piesku, na fotke je este pohodicka.
woody-alien 17.06.13 16:14
« Re: Satanista matii aneb Hlavně nesmí býti smutno
Bud: matii je příznivcem Iron Maiden a členem jejich fan-clubu v ČR. Takže satanista jak vyšitej. >:D Jenom jsem nevěděl, že příznivci Satana jezdí v 308-kách. Tak asi platí to, že "Ďábel zvítězil tím, že nás přesvědčil, že neexistuje". >:-[] -
woody-alien 15.06.13 13:25
« Re: Opäť tie hothatche
iudex: ;-) To víš, GTI je mi při vysoušení prdlajz platný. >:-[] Až se z toho nějak vybabrám, tak třeba já založím humanitární konto "xenony s linkou pro iudexe". :-)
PS: Že se jedná o spíše symbolickou finanční podporu je snad zřejmé, to ale na významu nic nemění. A když už, tak ať je zcela jasné, na co ty peníze jdou.
PS2: A už jsi nějak v úvahách ohledně HH pokročil ? Focus se zdá být jasný (příznivá cena, vyzkoušeno jízdou) a co GTI ? Kolik se dá srazit z ceníkové ceny u Vás, jestli je tam někde možnost zkušební jízdy, nebo jak bys případně řešil dovoz z ČR...atd.Já jsem docela rád, že jsem ho neplánoval letos a nejspíš ani příští rok, protože by mě hodně štvalo, že mi zkřížily plány povodně. V tom mém cca 2letém výhledu by se to mohlo lépe ztratit. Nebo možná "najdu" doma 120-150 miliónů cash a pár desítek kilo zlata. >:D -
iudex 15.06.13 12:44
« Re: Opäť tie hothatche
label: no riešil som to preto, lebo som chcel vedieť, či je tá linka aj pri halogénoch a popri tom som už pozrel všetky možnosti, tak som to sem pre zaujímavosť dal; neboj, nebude zo mňa druhý thomasino a nemienim tu otravovať svojou nerozhodnosťou pri výbere. ;-)
Woody: no keď si taký skromný chlapec a uspokojíš sa len s vysúšačom, tak Ti to radi prefinancujeme. -
Bud 15.06.13 06:52
« Re: HH a Solidarita
woody,wl: Vidíte, ani jsem se nepodíval na PSČ! Vůbec by mně nenapadlo, že by to mohlo být tady odtud. Ale aspoň už vím, že Albrechtic je v naší zemi 15 ;-) .
Jinak woody, pokud by to mělo být pouze jedno místo, které tě živí, to cos musel vyklízet, tak to by bylo dost nepříjemné. Zaměstnanci, úvěry, pokud nějaké jsou, jako by člověk kdysi ztratil mlýnský kámen. Ovšem pokud máš ještě něco na jiných místech, mělo by se to docela včas zahojit. Však po těch povodních z roku 2002 už určitě víte, jak na to. No z křesla se to dobře kecá ;-)
Ta tos na úvod nasadil hodně těžký kalibr! :yes:
Jak si tam "dostal" tu komplet žlutou oblohu?