Thomasino 27.06.13 22:13
« Re: HH na pokračovanie
woody - máš pravdu předsedo !! Hlavně Oktávie RS není žádný HotHatch, ale jen rychlejší stěhovák :-) Naladění GTI je mnohem dále než u Kokty RS. Minimálně předchozí dvojková byla proti šestkovému slabý odvar a podle všeho to vypadá, že především sedmičkový Golf GTI Performance je zase o něco ostřejší a schopnější ;-)
To už raději ten Focus ST.. Ikdyž dokážu samozřejmě pochopit i ty, co jim rychlejší Ochcávka stačí a na ježdění po dálnicích, nebo převážení rodiny a spousty krámů jim to vyhovuje..
Jinak pokud se pamatuji dobře, Swift Sport se v pětidvířku dělá v poslední generaci od začátku (i před nynějším faceliftem), ale v Česku se neprodával. -
woody-alien 27.06.13 21:21
« Re: HH na pokračovanie
iudex: Octavia RS - to je na dlouhou debatu. Ačkoliv se sám často podobným názorům vysmívám, právě u Octavie mám prostě někde v sobě ten pocit, že je to příliš "obyčejné" auto - bez tradice. A jak sám píšeš, "má ju každý". To už si raději připlatit za legendu GTI (navíc, podle všeho opravdu povedenou), ale i ten FoST má svoje renomé. Nicméně kdyby to prostě v danou chvíli finančně nešlo, i tak dám před O RS raději přednost nějakýmu "prckovi" typu Fiesty ST nebo klidně i SSS, kterej na konkurenci ztrácí výkonem ale přesvědčil mě svým chováním. Prostě - je to jen můj vnitřní pocit, ale O RS pro mě nemá dostatečné charisma. Ad SSS po F/L - konkurence už zkoušela, ale ten výfuk zní v reálu opravdu líp.[odkaz] -
iudex 27.06.13 13:37
« Re: HH na pokračovanie
Legacy: a to Grossglockner, sen všetkých majiteľov hothečov, spomenieš len tak, bez bližšieho okecu? Davaj detaily, dojmy. ;-)
Inak nová O RS sa mi fakt páči a spĺňa moju požiadavku praktickosti, akurát sa bojím tuhosti karosérie liftback, plus je tu ten faktor "každý ju má" (čo momentálne v Trnave o O II RS platí, akoby ju dávali zadarmo). -
Leg 27.06.13 13:21
« Re: HH na pokračovanie
iudex: Jaa jaa, Grossglockner Hochalpenstrasse. Ale nenazval by som ju Hitlerovskou, skôr po Franzovi Jozefovi. :-) Inak Octavia RS vychádzala aj v minulej generácii o pekných pár tisíc lacnejšie ako GTI-čko, čoho dôkazom je aj relatívne hojné zastúpenie eresiek u nás, na rozdiel od GTI/GTD. Mohla by to byť zaujímavá alternatíva k Focusu ST, čo povieš?
matii: keď si taký satanista (rozumej fanúšik Maiden), budeš teraz cez víkend v Piešťanoch? -
woody-alien 27.06.13 07:27
« Re: Opäť tie hothatche
iudex: "už je všetko suché a na pôvodnom mieste?" No není a ani nemůže být. Především technické podlaží je v nepoužitelném stavu. Jsou zničený rozvaděče, oba kotle, čerpadla atd. Všechno jsme umyli a vysoušíme. Ten konkrétní "dotovanej" vysoušeč produkuje skoro 30 litrů vody za den a je to znát. Máme cca 2 měsíce na to, abychom to dali dohromady. ČEZ nám poskytl tři měsíce elektriky zadarmo, což je od nich docela hezký. Ale jinak fungujeme - někdy trochu chaoticky, ale fungujeme. ;-) -
white label 26.06.13 22:32
« Re: ty voe woody
Jo hoši, o třech šestkách bych vám mohl vyprávět celý svůj život, a to nejsem ani zvíře, ani bestie, ba ani surovec... >:-[]
P.S. Ovšem pokud už jít na IRON MAIDEN, tak rozhodně stylově s dobrým luxusním pitím a v bezpečné láhvi:
:yes: :-O -
iudex 26.06.13 10:36
« Re: Opäť tie hothatche
ST išlo dolu u vás, GTI zase u nás, konečne sa to vyrovnáva (a zrejme nebude dôvod ísť na nákup za hranice, nech to už bude čokoľvek). A Swift Sport v 5dv je super, teraz to bude hotheč v tom praktickom význame.
Inak ako woody, už je všetko suché a na pôvodnom mieste?
@Legacy: pekné, kde to je? Tipujem Alpy (nejaká Hitlerovská Hochstrecke), ale konkrétne? -
woody-alien 26.06.13 09:29
« Re: Opäť tie hothatche
wl, Legacy: Souhlas. Ačkoliv se mi téma jaksi rozplynulo před očima a nebyl čas ani chuť příslušnou fotku pořídit, jeden nápad bych ještě zkusil do konce týdne zrealizovat.
PS: A aby to tady nebyla taková truchlohra ;-) , dvě zajímavé zprávy. Jistě už víte, že jak již bylo i mnou avizováno, FoST spadl dolů o zajímavých 200.000 a druhá zpráva se týká Swiftu Sport. Ten se totiž po (pouhým okem neviditelném) faceliftu bude vyrábět i v 5-dvéřové verzi. Jistě,white label si pohrdlivě odfrkne >:-[] , ale pro mnohé zájemce to může být důležitý argument. Ještě nedávno bych se nad tím vážně zamýšlel, když především 3-dvéřová karoserie (nikoliv manuál) byl hlavním důvodem, proč jako auto pro manželku nevzít právě SSS. Příplatek je 10.000. -
white label 26.06.13 00:54
Legacy a spol.
Mimořádně navrhuji uzavřít přihlašování fotek až do konce tohoto týdne (a tím i zároveň měsíce), kdy by už byla naděje, že tu bude víc jak 2-3 fotky. Pokud je někdo proti, ať to tu napíše do jedné minuty, nebo ať o tom mlčí navždy... >:D ;-) -
Leg 25.06.13 23:37
« Fotosúťaž
Zdravím po dlhšom čase,
v poslednej dobe som mal toho dosť (a pohľadom späť do diskusie som zistil, že boli aj takí, čo na tom boli pravdepodobne o dosť horšie) a sotva som mal čas to tu aspoň očami "skontrolovať".
Každopádne, zdá sa, že toto kolo je vo fáze klinickej smrti, keďže malo byť už pred cca hodinou a pol uzavreté a nabité zaujímavými fotkami (napríklad momentka woodyho známeho, ako blahosklonne máva nad svojim rozoraným anglickým trávnikom alebo portrét dealera VW, ako s úsmevom na tvári oznamuje iudexovi, že GTI v SR práve zlacnelo o mnoho stoviek eur. Prípadne matii-ho dielo, na ktorom zachytil, ako trnavský arcibiskup odovzdáva požehnanie Stevovi Harrisovi pred koncertom Iron Maiden v Piešťanoch. :-) ). Ja sa ho teda pokúsim resuscitovať svojim núdzovým pokusom s nie veľmi romantickým názvom "Pred tunelom treba občas počkať a uvoľniť cestu druhému".
Thomasino 24.06.13 00:23
« Re: Opäť tie hothatche
Ahojte po čase "věrným pozůstalým" :-) , jen krátce mimo debatu - v sobotu jsem se stavil cestou z Itálie podívat u jezera Wörthersee na jihu Rakouska na sraz Supersportů a sportovních aut (takové rakousko- německé KSA ve výrazně lepším stylu s mnohem lepšími kárami). Pro zájemce dávám odkaz na prvních asi 20 fotek, postupně budu přidávat.
white label 20.06.13 12:25
« Konto woody
Aktuálníi stav konta woody:
13. 6. 7.100,- Kč
18.6. + 400,- Kč (pario)
18.6. + 2.090,- Kč (iudex)
19.6. + 3.000,- Kč (GTI)
---------------------------------
20.6.: = 12.590,- Kč
=====================
Díky moc za štědré finanční dary pro woodyho a jeho "sousedy",
"máme z nás radost"! :yes:
Své finanční příspěvky můžete zasílat až do konce června!
Ad Thomasino: Čítal si porovnávačku Subaru BRZ a Peugeotu RCZ na autoforum.cz? Vcelku drsné zobratie ilúzií o dokonalosti Toyobaru. Človek by čakal, že nejaký Francúz predohrab s fúkanou jedna-šestkou nemá morálne právo dať sa do jednej vety s ospevovanou zadokolkou, v reále mu ale Frantík pekne zatopil: [odkaz]