Leg 01.07.13 12:20
« Re: Soutěž
woody: vidím, že život ide ďalej a svojho malého sna o hothatchi sa nevzdávaš. :yes: BTW na hlavnej pekne sprdli tvojho obľúbenca, Clio RS, Aleš v texte a Lukáš vo videu si síce trochu protirečia o strmosti riadenia, ale inak sa celkom zhodli. Ozaj, a zaujímalo, čo sa stalo s niekdajším špecialistom na rýchle autá mr. Foktom, asi mu zobrali vodičák, keď teraz akurát rozdúchava hladinu úvahami na spoločensky citlivé témy typu mobilita budúcnosti, karcinogénnosť dízlov či Európska únia stokrát inak. -
white label 01.07.13 12:11
w-a
Plavat samozřejmě umím, ale když je příležitost zarajtovat si na hřebci, proč bych odmítal(a). >:D
Čubička je pěkná, ale nenaplňuje aktuální téma, nikdo ji zrovna nevytahuje z vody. >:-[]
Ty se můžeš pojistit proti povodním? Údajně pojišťovny následně proti povodním nepojišťují, pokud jsi v tzv. záplavové zóně. -
woody-alien 01.07.13 11:28
« Re: Soutěž
wl: Není za co se omlouvat. Ale koukám na tu fotku, že se držíš jako klíště. >:D Ty neumíš plavat ? :-O >:-[]
PS: Pokud si dobře vzpomínám, tak fotkou symbolizující velké povodně na Moravě v roce 1997 byl pes plovající "čubičku" v ulicích Zlína. ;-) [odkaz] -
white label 01.07.13 11:27
Th
Jo.
Četl.
Jet s TB i na dlouhý výlet (ve dvou!) např., přes Alpy apod. zábavné určitě bude, ale na takový výlet nejezdíš každý týden, takže tím denním ježděním jsem myslel spíš kodrcaní po městě, nebo po D1 apod., kde je GGTI s DCC jinde, nemluvě o vzpomínané prostornosti a jisté "prémiovosti" (na svou třídu) interiéru. -
woody-alien 01.07.13 11:22
« Re: Soutěž
Legacy: To bych musel mít fajnovější pojistku, abych to vzal tzv. "z jedný vody načisto". >:D Včetně požáru.
Jinak, škoda tvé a antiho fotky, ale taky bych tohle kolo "skrečoval"...malá účast, žádné vedení (já mimo a Matheas vždycky ohlásí comeback, ale pak už se neobjeví ) a téma taky dost nesnadné pro ty,kdo nemaj nějakou katastrofu u baráku. I když se s tím šlo vypořádat jinak, jak dokazují vaše fotky.
Jsem pro to dohodnout nové téma - nebo nechat volné - a začít znova. Teď už bych měl najít čas trochu tomu dát směr. Ale abych nezamluvil ty HH >:-[] , pokud se mi podaří narvat do svého diáře výlet do Prahy, tak mi tam můj lokální dealer domluvil během léta jízdy s oběma eSTéčky - Focusem i Fiestou. O jízdě s novým GTIčkem zatím níc nevím, ale je pravda, že teď se o to nějak programově nestarám. -
iudex 30.06.13 22:18
« Re: Soutěž
woody: predpokladám, že to je onen zázračný prístroj. Veľký palec hore, že v Tvojej situácii máš pomyslenie aj na účasť v súťaži, ja sa musím hanbiť, že tentoraz nič nedám. Tak aspoň pre pripomenutie sa jedna mimosúťažná (vybral som sa fotiť tzv. superspln, ale nič z toho nebolo, lebo bolo oblačno): [odkaz]
woody-alien 30.06.13 17:17
« Soutěž
Můj příspěvek do soutěže : [odkaz] ;-)
Tentokrát byl zajímavý především proces tvorby, protože byl provázen řadou nezdarů. Ať už se jednalo o nápis ze svíček vetkutých do polystyrenové desky - svíčky stihly roztavit polystyren dřív než jsem vůbec stihl něco vyfotit a místo toho jsem musel hasit >:D - nebo o reminiscenci na dětské "hrátky" s kanagomem - ten pro změnu vzplál tak prudce, že byl nápis nečitelný [odkaz] :-O >:-[] , ovšem zanechal na cihle znatelný podpis. [odkaz] ;-) -
anti99 30.06.13 04:05
« koniec zakona v praxi
minuly tyzden sa skoncila pozitivna diskriminacia cernochov v Us a preslo sa na ochranovanie homosexualov / sprosto povedane /. Dnes som na dialnici videl dvoch belochov stojac pri aute pozerajuc na cierneho policajta ako im menil pichnutu gumu >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] pomahat a chranit ! Nie je to bezne, aby to policajt robil; ale uz davno som sa tak nezasmial ako dnes.
posledne dva dni som stravil cestovanim po dialniciach a doslo mi ze 2,5 l je na M6 malo, po pravde citil som sa ako by som mal najpomalsie auto na ceste/ isiel som 82 kde je povolenych 70 /mil za h / ,ale furt sa na mna niekto lepil, ci uz som bol uplne napravo alebo uplne nalavo alebo niekde uprostred ;-\ :*) >:-[] , najlepsie bolo ked som bocnym pohladom sledoval kto tam vacsinou sedi v tych suv a truckoch - vysusene babky a dedkovia >:-[] , bud sa museli na mna tak pritlacit aby ma zbadali alebo ja nevim. Tusim amerikanizujem ak kostatujem ze potrebujem pre lepsi pocit v6 alebo v8; v4 so spustennou klimou je strastne lenive. SUV typu chevrolet suburban aj tie stare iba zabublali a uz boli predo mnou, ani som nestihol zrychlit aj ked som polozil pedal na podlahu :-!
inak mazda ma sklamala, ze nebude MPS v novej generacii. -
Leg 29.06.13 20:19
« Re: HH na pokračovanie
...a ako bomba hlavná správa na homepage je fotka Octavie Combi RS, o ktorej vóóóbec nikto doteraz netušil, ako bude vyzerať. Škoda, že som onehdá v Alpách cvakol zamaskované auto takej podradnej značky, ako je Mase, ak by to bol produkt škodovky, mohol som mať článok na hlavnej s titulkom "první na webu" alebo "exkluzivně víme jak bude vypadat Škoda XYZ. >:D A svietil by tam aspoň týždeň. :-! [odkaz] -
iudex 29.06.13 12:58
« Re: HH na pokračovanie
Prvá porovnávačka GTI 7 a ST, čo som našiel (plus A-Klasse a 1er): www.youtube.com/watch?v=s7Qxhbi0cUU
Žiaľ typický AutoBild, akcentujú pre HH nie úplne najdôležitejšie kritériá (spotrebu a pod.), So zohľadnením ceny vyhralo ST, absolútne - neprekvapivo -GTI.
A ešte niečo pre Thomasina a woodyho: porovnávačka GT86 a Fiesty ST na okruhu: www.youtube.com/watch?v=qKJ0eNHu5vk
SPOILER: woody vyhral. ;-) -
Thomasino 29.06.13 10:35
« Re: HH na pokračovanie
A už jsi v GT86 (nebo BRZ) konečně jel?
A četl jsi test v nedávném EVU jak jeli s BRZ v březnu do Ženevy a oklikou lehce přes Alpy zpátky? Prý naprosto použitelné na dlouhé cestování, ke všemu zábavné a pro dva naprosto dostatečné.
Stejný názor byl teď v Auto7 (ikdyž tento časák beru s rezervou a kupuji jen vyjímečně), kdy s GT86 absolvovali přes 3000 km a jeli s ní Mille Miglia.
Je samozřejmě jasné, že GTI bude praktičtější na každodenní ježdění, wo tom žádná. Ale zdaleka nebude tak zábavné ;-) Je to pak už jen o tom, kdo je co ochoten "zkousnout" a kdo má jaké preference :-!
GT86 je v základu naladěna na běžné okresky a běžné cestování, já bych si dovedl představit tvrdší naladění podvozku a menší náklony, je to stavěné pro postupné ladění a upravování. Samozřejmě uvnitř GTI bude méně hluku, což je na dlouhé cestování příjemnější, to byla zrovna jedna z věcí kterou jsem na GTI obdivoval a obdivuji. V tom je nepřekonatelné i proti ostatním HotHatchům.
Jo a kdo chce vidět GGTI7 v rozných barvách, ať si prý zajede do Holabrunu, kousek za hranicemi od Znojma, mají tam vystavené 4 GGTI7 v červené, černé, bílé a CS šedé :-)
Viz.další příspěvek. Asi si udělám výlet. -
šmoula nešika 29.06.13 10:07
« Re: HH na pokračovanie
milí diskutéři: S er-esem to vidím podobně. Ani ryby, ani rak - prostě spíše výkonnější varianta než sportovní verze. Výkonově hot-hatch ani náhodou, tuhostí kastle taky ne. Tady jde především o praktičnost a dostupnost. A v tom je octa třída. Jen prostě jízdně ani vzhledově nechytne tolik za srdce.
wl: Kdybys ještě našel něco vtipného, tak mi pošli !, nebo odkaz na smoulanesika007@seznam.cz. Letos chci navázat na Vánoční blog >:D 2012.