Thomasino 07.08.13 14:26
« Re: A zase ty HH....
Když je tu tak mrtvo, tak sem dávám odkaz na test Focusu ST a nového sedmičkového GTI. Kdo umí dobře anglicky, může si zapnout anglické titulky a třeba se něco dozví. My co tak dobře neumíme, můžeme tak leda doufat, že nějaký dobrák nám pak napíše závěr testu sem :-)
šmoula nešika 05.08.13 17:29
« Re: Strom
pot: Jestli se nepletu, tak stromová diskuse nás navždy opouští někde u 500. 600. příspěvku. A tady jich je, jak už kolegové říkali, sedm a tři čtvrtě tisíce. Šílené kvantum, když si představíš, že ty opravdu mega diskuse mají do sedmi set. Tedy ono je to logické. O oktávky není v chronologii o čem kecat, tady jo...
P.S. Asi bych tolik neměl číst Clarksona; nějak se mi totiž v souvislosti s novým tématem vybavil Prius, kterak se bezmocně snaží shodit benzinovou konkurenci ze skály. :-| -
woody-alien 05.08.13 07:28
« Do Českého Ráje cesta příjemná je
....dudlaj, dudlaj, da. >:D
Nj, tak vyrážím na pár dní odpočinku - bez internetu, bez mailu, bohužel s mobilem. Zatím se tu mějte, nezlobte a kdyby náhodou někdo v tom mezičase koupil jakýkoliv hot-hatch, klidně mě může vyrušit SMSkou. ;-) -
woody-alien 04.08.13 21:48
« Re: Strom
Zdravím, tady už je moc příspěvků na to, aby ti to seřadilo do stromu. Pokud máš opravdu zájem, rádi tě tu uvítáme a v krátkosti se ti pokusím přiblížit zdejší "organizaci". Je to tu trochu komplikovaný, protože mezi soutěží hodně kecáme o autech a tak se nám tu příspěvky míchaj. Já se do toho pokouším vnést trochu řád v době přihlašování, hlasování a vyhlašování výsledků, aby se i náhodný příchozí aspoň trochu orientoval.
PRINCIP:
První tři v pořadí z minulého kola vyberou nové téma. Já ho dávám jednak příspěvkem do diskuse, ale i na začátek recenze a hlavně jako NOVINKU. Téma by mělo být určeno a vyhlášeno do 1.dne aktuálního měsíce. Někdy se ale trochu zpozdíme.
Po vyhlášení tématu je zhruba 15 dnů času, přihlašování fotek probíhá od 15. do 25.dne měsíce. A to vložením příspěvku do diskuse s odkazem na fotku. V průběhu vkládání zveřejňuji seznam přihlášených, tento neustále aktualizuji až do ukončení vkládání. Vkládání je opětně inzerováno v diskusi, v NOVINKÁCH atd.
Následuje hlasování od 25.do 28.dne v měsíci, zase vložením příspěvku do diskuse, kde napíšeš 1.místo pan X, 2.místo pan Y, 3.místo pan Z, případně komentář k fotkám, a je to. Hlasování opět inzerováno stejným způsobem.
Bezprostředně po skončení hlasování výsledky sčítám a vyhlašuji, zase v diskusi, ale i v NOVINKÁCH a na začátku recenze.
Toť vše, mezitím probíhají vášnivé diskuse a pletou se do příspěvků, ale s tím v tomhle formátu asi nic neuděláme...takže pokud tě to neodradilo, budeme se těšit na tvůj příspěvek. ;-) -
white label 04.08.13 21:41
pot.
Funguje to všude jen do omezeného počtu příspěvků, takže tady se skoro 10 tis. příspěvky nemáš šanci. Navíc tady na macz se obvykle reaguje na poslední příspěvek s udáním nicku adresáta na kterého se reakce vztahuje, takže tady by sis tím stromem stejně moc nepomohl. -
white label 04.08.13 18:48
w-a
Tohle (minulé) kolo už by nechal tak, ale pro příště bych nemilosrdně dal ty kdo (bez prokazatelně závažných důvodů) nehlasovali, až na konec výsledkové listiny. Jednoduché, jasné a transparentní. Tvůj návrh má jasnou logiku, šest bodů nerozdáš, tak o ně sám přijdeš, ale tady jde (podle mě) hlavně o princip, než o nějaký určitý počet bodů.
P:S. Jsem moc rád, že se tu ségře tak líbilo (jen chudák ratlík), měl by ses nechat inspirovat a taky aspoň na týden přijet. A klidně třeba Swištěm se svištěm(a) a "nebožkou"..., ale to už asi zase spíš tím "Henryho vagónem". ;-) -
woody-alien 04.08.13 18:41
« Nové téma - Srpen 2013
Úspěšní soutěžící se velice rychle :yes: dohodli na tématu pro měsíc Srpen 2013:
"MOJE AUTO A ZELENÁ"
Jak znám Matese81, tak pokud se zúčastní, jistě přivalí láhev Peprmintky >:D , nicméně anti99 výběr okomentoval takto: "Tak sme sa vsetci dohodli na teme: Moje auto a zelena - v lese, pod stromom, na luke /zelenej/ , v pralese, .... pod zelenym bilboardom... kedze je dnes vsade vela zelenej tak to bude mat kazdy relativne jednoduche."
K tomu jen dodám, že já mám zelený auto, takže jsem ve fajnu a zelená je i na semaforech - takže sprint stylem "třista z místa" je také možnost. ;-)
Přihlašovat se bude jako obvykle od 15.8. do 25.8.2013. -
woody-alien 04.08.13 17:50
« Re: podekovani
wl: Taky si myslím, že nehlasovat není v pořádku. Bez ohledu na důvody. Tohle kolo bylo obzvláště benevolentní co se týká vlastnictví aut i termínů, ale nad nehlasováním bych oko už nepřimhuřoval. Řešit se to dá buď úplným vyloučením ze soutěže, nebo (a toho bych byl zastánce) odebráním určitého počtu bodů. Může to být buď 6 bodů, které má hlasující k dispozici, nebo 3 body, které maximálně může udělit hlavnímu konkurentovi. Přivítal bych k tomu návrhyod ostatních, aby se to příště mohlo před hlasováním zdůraznit. Kubass ovšem zvítězil zcela v souladu s pravidly, a tak jsem do toho "nešťoural".
PS: Ségra se před chvílí vrátila a pěla na Váš kraj chválu. A jako jeden z největších zážitků označila výjezd lanovkou na Pustevny, zapůjčení koloběžek a následnou jízdu dolů. Už se zajímala, kde se dá koloběžka koupit. >:D Jenom ten jejich "ratlík" z toho tak nadšenej nebyl, protože za těma koloběžkama pádil 6 kilometrů hezky po svejch. ;-) Jedna Beskydská omalovánka:[odkaz]
Se Swiftem najeli skoro 1500 km a taky si ho pochvalovali. -
white label 04.08.13 15:19
Th
Kde konkrétně to rýmování "hapruje"?
Hjondé je ideální příležitost oprášit si znalosti jízdních řádů, nabyté z období s Fordem... >:D
P.S. Jinak s takovýmto případným protestem souhlas (pokud kdokoli ze soutěžících opravdu nehlasoval), padni komu padni, je to předem dohodnuté pravidlo a dle mě je to zásadní pravidlo, už z toho pohledu, že každý soutěžící má nejen čest, ale hlavně povinnost dát body ostatním a pokud je "nerozdá", zvýhodňuje tím nepřímo/relativně vlastně sebe.
A už jsem zase pryč.....