Thomasino 13.08.13 22:20
« Re: Píseň pro Lagunu
Však ty víš, že myslím celou severní moravu :-) Navíc to tam máš jen přes kopec ;-) Přesněji 45 km.
Jen jsem zvědavý, co si pak najdeš proti GT86 (nebo BRZ) či proti Meganu RS 265 Cup ;-) Ale jak znám tvé rejpání, ty si jistě něco najdeš, o tom nemám sebemenší pochybnosti >:-[] >:-[] -
Ronault. 13.08.13 22:12
« Re: Píseň pro Lagunu
woody: Ano, Octavia III se mi nelíbí, to prvně... a taky mi hooodně vadí, že jich je plné cesty... děs a hrůza. Zase mě vyloženě neuráží, třeba jak Hyundai i30 8-s >:D A cíl je jasný, cca 100 kW ve finančním limitu a světe div se vzhledem k absenci pořádných motorů v dnešní nižší střední je nejdostupnější Oktávka... teda byla by 308, kdyby ji nepřestali minulý týden vyrábět.
Za oba songy děkuji, dnes jsem však slyšel v Laguně jiné zvuky a smyslové vjemy než cvakání centrálu.... o tom ale za chvíli.
Thomasino: Ano, Octavia je běžná a nudná, naprosto souhlasím, zase lepší nudná běžná Octavia než i30 v barvách Deli >:D
White label: Za song :yes: :yes: :yes: >:D -
Thomasino 13.08.13 22:12
« Re: Píseň pro Lagunu
WL (alias GTI2) - dobrý !! :yes: :yes: :-) Jen nezapomeň, že kdybyste tam neměli tu fabriku na HnůjDaye, tak ten váš rázovitý kraj má nezaměstnanost jako kráva >:D
Ale nehodlám tady lobovat za HnůjDay, jak jsem mockrát psal, byla to volba ekonomická a dočasná, samozřejmě ušetřené peníze proti třeba Golfu jsou na mnoha místech znát ;-) -
Bud 13.08.13 21:59
« Re: Píseň pro Lagunu
woody: Napadá mě spousta slov a zároveň nic. Dodali jste mi ale dobrou náladu. Po dnešku, kdy jsem na "sobě" pracoval a byl jsem trochu vážný a unaven. Kdybych nešel zítra na šichtu, pozval bych vás na skleničku. Přivezli mi slováci super vínko. :-) Ale nejde to a dálka je taky veliká >:D -
woody-alien 13.08.13 21:52
« Re: Píseň pro Lagunu
Bud: Já mám prostě v povaze z ničeho (a z nikoho) nedělat modlu, nic nebrat příliš vážně, takže se mi ty "kotlíkářské" seance, všechny ty vzhůru letící vlajky a stánky na levnou krásu, z doby mého vandrování trochu přejedly. Moje švagrová má Nedvědy a Brontosaury stále ráda i v pokročilejším věku, ovšem my jsme si (když už) pod širákem raději pobrukovali ..."cesta je prach a štěrk a udusaná hlína, a šedé šmouhy kreslí do vlasů, a z hvězdných drah má šperk co kamením se spíná a pírka touhy z křídel Pegasů". ;-) -
white label 13.08.13 21:43
Taneček Česko-Korejského přátelství:
Auto jako ty hledám už spoustu let,
takový trošku "český" mý já,
dej mi kliku, pojď z Nošovic sjezdit Náš svět,
když tak obrovskou záruku máš...
Fakt mi nevadí, že nejen ksicht šikmý máš,
ani já nejsem žádný ideál,
hlavně, že "atmosféru" uvnitř nosíš a ukrýváš,
tvá cena je pouto, co vede nás dál...
Bud 13.08.13 21:32
« Re: Píseň pro Lagunu
Jako bych tu melodii znovu slyšel :-) Jako kluk jsem to moc neposlouchal, pak jsme s manželkou poznali jednu svobodnou, příliš nemocnou na to aby se vdávala a ta to zbožňovala. Takže nejsem toho přesycen a můžu to poslouchat vždy, když to zazní. Dokonce jsme si před pár lety koupili dvd :-) ...Kde ty na to chodíš, možná to Ronaultovi nebude dlouho tak líto, když pozná lepší ;-)
Zarejpu si jistě rád i tak, ale o to přece nejde. Jde o to, že tohle už by byla naopak Auta s velkým A, a na tom nic žádné rejpání nemůže změnit... ;-)
Stejně je rozhodující to, o čem pochybuješ ty sám, já se pouze snažím do tvých vlastních (částečně skrývaných) pochybností trefovat (je to hra, takový vyšší level slovního fotbalu) a podle tvých reakcí vidím, jak jsem úspěšný.
Znáš přece to GTIho: "Otevřeš garáž... a díváš se na sebe..." ;-)