Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.08.13  22:26

« Re: Píseň pro Lagunu

No právě, že severní, ale my jsme na východní Moravě a vy zase na jižní, takže platí, co jsem napsal.
    Zarejpu si jistě rád i tak, ale o to přece nejde. Jde o to, že tohle už by byla naopak Auta s velkým A, a na tom nic žádné rejpání nemůže změnit... ;-)
    Stejně je rozhodující to, o čem pochybuješ ty sám, já se pouze snažím do tvých vlastních (částečně skrývaných) pochybností trefovat (je to hra, takový vyšší level slovního fotbalu) a podle tvých reakcí vidím, jak jsem úspěšný.
    Znáš přece to GTIho: "Otevřeš garáž... a díváš se na sebe..." ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.08.13  22:20

Však ty víš, že myslím celou severní moravu :-) Navíc to tam máš jen přes kopec ;-) Přesněji 45 km.

Jen jsem zvědavý, co si pak najdeš proti GT86 (nebo BRZ) či proti Meganu RS 265 Cup ;-) Ale jak znám tvé rejpání, ty si jistě něco najdeš, o tom nemám sebemenší pochybnosti >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.08.13  22:17

Th - blonďák
    Ty máš zase velké problémy se zeměpisem. Nošovice nejsou na Valašsku, takže Hjondéé má pro náš kraj podobný přínos, jako třeba pro váš hantec. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 13.08.13  22:12

woody: Ano, Octavia III se mi nelíbí, to prvně... a taky mi hooodně vadí, že jich je plné cesty... děs a hrůza. Zase mě vyloženě neuráží, třeba jak Hyundai i30 8-s >:D A cíl je jasný, cca 100 kW ve finančním limitu a světe div se vzhledem k absenci pořádných motorů v dnešní nižší střední je nejdostupnější Oktávka... teda byla by 308, kdyby ji nepřestali minulý týden vyrábět.

Za oba songy děkuji, dnes jsem však slyšel v Laguně jiné zvuky a smyslové vjemy než cvakání centrálu.... o tom ale za chvíli.

Thomasino: Ano, Octavia je běžná a nudná, naprosto souhlasím, zase lepší nudná běžná Octavia než i30 v barvách Deli >:D

White label: Za song :yes: :yes: :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 13.08.13  22:12

Kluci vidím, že máte dobrou paměť na texty ;-) Ale jo budem se rvát, protože má moje žena práci >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.08.13  22:12

WL (alias GTI2) - dobrý !! :yes: :yes: :-) Jen nezapomeň, že kdybyste tam neměli tu fabriku na HnůjDaye, tak ten váš rázovitý kraj má nezaměstnanost jako kráva >:D

Ale nehodlám tady lobovat za HnůjDay, jak jsem mockrát psal, byla to volba ekonomická a dočasná, samozřejmě ušetřené peníze proti třeba Golfu jsou na mnoha místech znát ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.08.13  22:07

Jj, hlavně v dlouhým táhlým - ámen! >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 13.08.13  22:06

Vidím pánové, že se dobře bavíte, pokud jste tady, nastražte uši, tedy zornice a čtěte, jak jsem dnes dopadl... budete opět zírat... já teda kroutil hlavou...

ale začnu postupně reakcí na vaše připomínky. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.08.13  22:05

w-a
    To s tím Pegasem v textu bylo prozíravé, už tehdy vlastně nepřímo prorokoval příchod jednoho z hlavních ("porevolučních") mobilních operátorů...
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.08.13  22:04

Milovníci atmosfér, spojte se.

Budem o Hjondé se rvát
    až z Nošovic nezůstane stát
    na kameni kámen
    Pro nás turbo není Bůh
    z kopce letíme jak vzduch
    no a potom ámen. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 13.08.13  21:59

woody: Napadá mě spousta slov a zároveň nic. Dodali jste mi ale dobrou náladu. Po dnešku, kdy jsem na "sobě" pracoval a byl jsem trochu vážný a unaven. Kdybych nešel zítra na šichtu, pozval bych vás na skleničku. Přivezli mi slováci super vínko. :-) Ale nejde to a dálka je taky veliká >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.08.13  21:55

wl: >:D :yes: Kulturně-osvětové okénko jak vyšité. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 13.08.13  21:52

Chlapi tak teď nevím, kdo z nás si teď vypil. >:D Před chvílí jsem schoval " Jágrova majstra" do lednice, abych to nepřehnal a nechal i něco své manželce, ale mám pocit, jestli se mi to jen nezdá.. >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.08.13  21:52

Bud: Já mám prostě v povaze z ničeho (a z nikoho) nedělat modlu, nic nebrat příliš vážně, takže se mi ty "kotlíkářské" seance, všechny ty vzhůru letící vlajky a stánky na levnou krásu, z doby mého vandrování trochu přejedly. Moje švagrová má Nedvědy a Brontosaury stále ráda i v pokročilejším věku, ovšem my jsme si (když už) pod širákem raději pobrukovali ..."cesta je prach a štěrk a udusaná hlína, a šedé šmouhy kreslí do vlasů, a z hvězdných drah má šperk co kamením se spíná a pírka touhy z křídel Pegasů". ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.08.13  21:48

w-a
    Nemyslel jsem, že by to neznali, ale určitě ještě neznají název téhle verze, tedy:
    Podvod na Medvěda od Nedvěda. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.08.13  21:43

Taneček Česko-Korejského přátelství:

Auto jako ty hledám už spoustu let,
    takový trošku "český" mý já,
    dej mi kliku, pojď z Nošovic sjezdit Náš svět,
    když tak obrovskou záruku máš...

Fakt mi nevadí, že nejen ksicht šikmý máš,
    ani já nejsem žádný ideál,
    hlavně, že "atmosféru" uvnitř nosíš a ukrýváš,
    tvá cena je pouto, co vede nás dál...

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.08.13  21:41

wl: Schválně by mě zajímalo, kolika lidem okamžitě nenaskočí i k tomu trochu upravenému textu melodie...tak myslím, že uvádět zdroj je zcela zbytečné. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 13.08.13  21:32

Jako bych tu melodii znovu slyšel :-) Jako kluk jsem to moc neposlouchal, pak jsme s manželkou poznali jednu svobodnou, příliš nemocnou na to aby se vdávala a ta to zbožňovala. Takže nejsem toho přesycen a můžu to poslouchat vždy, když to zazní. Dokonce jsme si před pár lety koupili dvd :-) ...Kde ty na to chodíš, možná to Ronaultovi nebude dlouho tak líto, když pozná lepší ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.08.13  21:09

« Re: Návrat z dovolené a trocha počtů

Th
    Už jsem několik krásných "třicítek" viděl, ale to korejské ičko k nim rozhodně nepatří, a to ani kdyby bylo celé polepené folií z platiny. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.08.13  20:53

w-a
    :yes: :yes: >:-[]

Už chybí jen intepret a název skladby:
    Honza Nedvěd
    Podvod na (třícípého, atmosférického) Medvěda
    , aneb, když "pedál" šlape na pedál.
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…