Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.08.13  22:00

« Re: HH novinky

Jaké předsudky, dyť má dva Fordy v garáži a tom ubohém interiéru STéčka sám dobře ví... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.08.13  21:59

Vedle sebe to vypadá jako výrazná změna, ale když vidím sedmičkového Golfa v provozu mezi ostatními auty, stále působí bohužel celkem vysoký :'-( :'-(
    Ale Fabia II je na tom ještě hůře, uznávám :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.08.13  21:57

Jinak z té dvoufotky (G6/G7GTI) je krásně vidět, jak se zlepšil celkový design zadní partie GTIčka, tam je vidět nejvíc změna k lepšímu.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.08.13  21:57

A myslíš, že po tomto půjde v pondělí IUDEX na testovačku Focusu ST bez předsudků ?? >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.08.13  21:47

Jo, ta by bodla, tapeta alespoň imitující interiér GTIčka... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.08.13  21:44

Není to zas tak hrozné, hlavně pro toho, komu není za těžko umýt si trochu častěji auto. :*) >:-[]
    CSG je praktičností někde mezi klasickou černou metlou a tou limestone. Podle mě je CSG hodně dobrý kompromis mezi vzhledem/stylem a praktičností.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.08.13  21:41

A dělají i nějakou folii, kterou překryješ celý ten levný bakelitový interiér ?? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 21.08.13  21:40

Ale vzhledem k tomu, že se mi nelíbí zbytek auta, tak je to jedno. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 21.08.13  21:38

Tak ST asi ve zlaté, ani ta černá, jak měl ten focus, co s ním Hammond skákal z plošiny při natáčení filmu, není zlá.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.08.13  21:38

Už jsem na Fo III viděl folii v barvě karoserie, která tu "přeteklou" část lampy překryje.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.08.13  21:36

To vím, že ta šedá je United, dyť víš že jsem o ní už tehdy přemýšlel :-)

Mě se ta Limestone relativně líbí. Cargon Steel je hezčí, když je úplně čistá , wo tom žádná, ale je na ní kde co vidět. Ale to víš jistě sám.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.08.13  21:32

Th
    V šedé limestone je jen ta sedmička, ta šestka vedle je ještě v united grey.
    Moc světlé odstíny šedé, sice praktické, ale příliš nudné, nemá to koule, taková šedá myš.
    Ale ten limestone je o poznání povedenější odstín, než united, i když je spíš malinko světlejší, tak je hlavně "kovovější", což je dobře.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.08.13  21:31

Když Focus ST, tak jedině v modré ;-) No a co ty hnusný zadní lampy?? Nějakým tuningovým sprejem přebravit na kouřovou >:D >:D
    ...jako u Golfu R >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.08.13  21:29

woody
    Přesně, já bych si u ST taky z těch barev nevybral, z obdobných důvodů jako ty. U červené se sice ztratí ty rozteklé zadní lampy, ale červenou moc nemusím a na kompaktní hh už vůbec ne, jako by chtěl někdo tu realtivní nesportovnost karoserie hb, nahradit alespoň profláklou "sportovní" červenou barvou. Asi bych nakonec "musel" jít do nepraktické černé metly, ale naštěstí reálně nechci ani STéčko, takže to nemusím řešit. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.08.13  21:25

Jo a s těmi údaji o váze. Např. v AMS podrobném ročním katalogu "Auto průvodce" s údaji ke všem prodávaným verzím uvádějí u Me RS Cup "Pohotovostní váhu" 1462 kg, ale při tom se jedná o váhu "provozní". I v jednom testu Speedu o Auto roku 2010 mají uváděnou hmotnost 1387 kg >:-[] Stejně jako v ceníku Renaultu. Prostě je v tom BORDEL !!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.08.13  21:19

Tak ještě k těm údajům o váze a zmiňovaného testu v Autocaru z ledna 2010 s Meganem RS 250 Cup. Provozní hmotnost je 1462 kg, což po odečtu normovaných 75 kg řidiče je pohotovostní 1387 kg. Autocar ale naměřil váhu 1320 kg, což je dokonce o 67 kg méně :-)
    Jinak uvádějí Cd=0,34
    A v porovnání na malém testovacím okruhu Autocaru naměřili i prvotnímu Meganu RS 250 Cup čas 1:16,1 min a Focusu RS 1:16,7
    Komentáž k těmto výsledkům: Fakt, že Renault na suchém okruhu ujede Fordu, je všechno, co o schopnostech Méganu potřebujete vědět. Má excelentní brzdy, spoustu přilnavosti v zatáčkách a výbornou trakci.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.08.13  21:03

šmoula
    Přesně, modré GTIčko (s červenou linkou) vypadá jak olympijské holinky.
    Jinak ta červená linka se právě hodí pouze k bílé černé a šedé, u červené naopak příliš zaniká a jiným barvám působí červená linka přeplácaně/kýčovitě.
    Pro mě je od šestkového GTI jednoznačným favoritem carbon steel grey, v podstatě takový carbonově černošedý odstín, ale naživo parádně trefený, mnohem povedenější, než všechny možné šedé a černé dohromady. Navíc exkluzivně jen pro GTI/GTD.
    [odkaz]

Jinak ke klasickým barvám na GGTI patří určitě i stříbrná, která byla jednou ze dvou (spolu s červenou) vůbec prvních možných barev na G1GTI.

A kdybych byl diesel maniak, tak určitě počkám na příští rok, kdy má vyjít Golf RD s biturbem a 4x4, výhradně s dsg.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.08.13  21:02

Pánové, vy zcela zjevně usilujete Legacymu o život. >:D >:D U hot-hatchů se tadyřeší hlavně ne/komfort a barva. ;-) . Tak to já se rád přidám. >:-[]

ad: ORS - jak jsem již psal, i kdyby trhla rekord na smyčce, nepřipadá do úvahy. Nechci ani lift, ani kombi a hodně mi vadí, že když plivneš z okna, zaručeně trefíš nějakou Oktávku. Jasně, třeba Mondeí je taky jak na...ráno, ale to taky nemělo být nějaké výlučné auto a třeba tu mojí barvu hned tak neuvidíš.

ad: iudex: Mám to chápat tak, že u ST jsi rezignoval na kombi ? Jestli ano, myslím že děláš dobře. Samozřejmě, zadní lampy atd., ale nějak mám pocit, že k marce ST se prostě hatch hodí více. Jenom to jistě trochu znevýhodnilo ST vůči GTI z hlediska vzhledu.

ad: barvy GTI - červená ke GTI patří a zároveň je to jedna z neprofláklejších barev a já bych ji nechtěl. Kdybych byl z nouze nucen vzdát se metalízy, beru bílou. Viděl jsem ji na GTI7 na vlastní oči a líbila se mi. Ovšem favoritem zůstává CSG, nebyl jsem o ní přesvědčenej dokud jsem ji neviděl v Rožnově na GTI6, byť na chvilku, a následně i na GTI7 naživo.

ad: barvy ST - to je ještě daleko tristnější záležitost. 6 barev. Moondust (stříbrná) - vyloučeno, Žlutá Electric (Tangerine Scream) - vůbec není tak výrazná/zajímavá jako oranžová u FoST 2 a za 36.000 ? 8-s >:D vyloučeno, černá metla - vyloučeno, černou už nechci. A co zbývá ? Bílá základ, Červená race základ a Modrá spirit metla. Modrá dobrá na kombi, u hatche mi moc nesedí, bílá eSTéčku zdaleka nesedí tak jako GTI nebo třeba SSS a červená race, no budiž ale taky žádná sláva. Sám bych vůbec nevěděl, možná nakonec tu modrou metlu, ze které ale budou čnít ty zadní lampy jako majáky,nebo červenou race. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.08.13  20:50

iudex
    Takže, když FoST, tak hb?

P.S. Čím delší čas strávíš s GTIčkem, tím větší šance, že si ho nakonec vybereš. Se dvěma Fordy ve tvé garáži, nebude mít (GTIčko) to výběrové řízení zrovna snadné.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 21.08.13  17:01

Tak přežít se to dá, ale nevím jestli je to tou tradicí, nebo mým vkusem nebo obojím. Každopádně mi k tomu ta červená linka moc nesedí. Jinak kdybych byl diesel maniak, GTD v titanově šedé by pro mne byla asi jasná volba - celkem nenápadné a praktické. GTI v modré by to zase vypadalo jako olympijské holínky. >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…