Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 22.08.13 22:00
« Re: HH novinky
Thomasino: 1. ty sis ani mé gramatické chyby nevšiml, tak nevyskakuj >:-[]
2. Jj, to by mě zajímalo kterých...? ;-) Jsem rozesla sondáž ke kamarádům, jestli už někdo měl tolik odpracovaných hodin a tedy v chir, oborech nejsem jediný 8-s Zrovna teď jsem se vrátil na chvíli z chir.amb. ... to zase bylo... 8-s ... to jsem zase celý od krve...
woody: vyber si, mám se soustředit na češtinu nebo na práci? >:D Jsou prostě gramatické chyby, které se nejsem schopen odnaučit. Ale v i/y chyby nedělám, za to jsem byl hodně v dětství bitý >:D -
woody-alien 22.08.13 21:34
Thomasino: Co se týká upozadění žeber u mlhovek díky CSG, na to mohu jen říct "Chvála bohu". ;-) Nemám vůbec tyhle rádoby efekty rád, to je typicky fordovské. Vzpomeň na šílenost falešných výdechů u S-Maxu. :no: A je to taky prvek, kterej snad jako jedinej mě štve na SSS. O to víc, že na nejlepší barvě pro něj, tedy bílé perleti, to je doslova jako pěst na oko.
[odkaz] -
woody-alien 22.08.13 21:24
Thomasino: S tímhle (imidží před dealerem slovutné značky) jsem si nikdy hlavu nelámal. Kdysi dávno, když jsem kupoval první novou dodávku, jsem přisvištěl před salón Mercedesu s výborně udržovanou 120-kou a zapíchl jsem jí rovnou mezi ty nablejskaný předváděčky. Sebevědomě jsem nakráčel do salónu a oznámil, že bych měl zájem o Vito Sport v ceně cca 700.000 bez DPH. Prodejce ve skvěle padnoucím obleku si mě nejprve změřil od hlavy až k patě, poté odvolal dobrmany >:D a následně jsme už vedli zcela věcnou diskusi. Naštěstí jsem tehdy tu jejich spontánně rezivějící srágoru nekoupil...dodávka od téměř lowendové konkurence (a dnešního váženého partnera) mi pak sloužila 5 let bez jediné chybičky. -
woody-alien 22.08.13 21:13
Ron: 330 hodin...jako dobrý. Ale teď si vem, že tě ještě pár hodin navíc čeká při doučování češtiny. ;-) >:D Jakej zase zákoNNík ? Zákoník, zrovna tak jako další tvoje libůstka "ceník", se v češtině píše s jedním N. Nnic ve zlím, prosťe my to nnedalo. >:-[] -
Bud 22.08.13 20:12
Rone: papír toho snese... >:D
Ale doufám, že jsem tě neurazil, mám skoro celou rodinu ve špitále, tak vím, že mamka někdy odešla v pátek na ranní a vrátila se v pondělí po ranní šichtě domů. Ta zase na rozdíl stavěla s mým nejmladším bráchou barák.... >:D Ale byla ráda, že to tak vůbec jde, kde jinde by zarobila.. -
white label 22.08.13 19:04
Červená linka odlišuje každé GTIčko, teda pokud není zrovna červené.
Kolik lidí to ví/neví, nemá žádný vliv na to, o čem jsem psal. Třeba sousedovi se tvoje šedá zalíbí a bude si chtít koupit úplně tu samou aspoň na běžného Golfa. Když "nemá" na GTI jako ty, koupí si aspoň stejnou barvu. Pokud máš CSG má smůlu... Neříkám, že je to nějak super důležité, ale když si tu sám přišel s potřebou odlišit GTI od běžné produkce, tak tohle určitou logiku má. -
white label 22.08.13 17:59
Th
To, že ty (mimochodem na poměry VW lacině působící) černé plastové "fousy" splývají u CSG (a tmavých barev vůbec) více, je právě jedna z předností této barvy. Pokud chceš na ně naopak upozornit, neber si ani limestone (kdy se taky ještě poměrně slušně ztrácejí), ale vem rovnou bílou a budeš to mít doslova "černé na bílém". ;-)
Zjevně máš v těchto ohledech "opačný" vkus, než nejen já, ale i Legacy, woody...
Pokud se chceš z těchto dvou šedých odstínů více odlišit a nepřímo upozornit na to, že nejde o běžnou verzi Golfu, ber naopak raději CSG, které na normálním Golfu prostě neuvidíš, limestone naopak ano, klidně rovnou vedle tebe může zaparkovat třeba 1,6 TDI v Trendlinu, a to v úplně stejné barvě. :-)
P.S. Když nám přišlo šestkové GTI a předávali nám ho na salonu, tak tam bylo hned vedle ještě jedno nové (pětidveřové) v klasické černé metle, takže bylo jasně vidět, že v přímém srovnání má CSG k černé poměrně dostatečně daleko. -
Thomasino 22.08.13 15:39
Jo a ještě jeden důležitý detail hovoří pro Limestone. Na CSG není vidět jeden z odlišujících prvků GTI, a to ty podélné černé plastové výstupky (žábra) na okrajích předního nárazínku přes mlhovky. Kdežto na Limestone a jiných světlých barvách to vidět je o dost lépe a GTI je díky tomu lépe poznat a vypadá agresivněji a více odlišněji od běžných Golfů (mě osobně tento prvek na GTI v CSG prostě schází, ikdyž ta hloubka a třpyt té metalízy na živo je na čistém autě působivá). Dokonce nyní GTD v CSG je úplně o ničem, protože není na první pohled skoro odlišné od běžného tmavého Golfa :-O
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
-
Thomasino 22.08.13 15:30
To by ses divil, ale i k mému údivu jich GTI pozná celkem hodně. Ti z automobilové branže bez problémů, i v červené barvě s červenou linkou ;-) :-)
Máš sice pravdu, že nablýskané GTI v CSG bude vypadat o něco málo lépe, s tím souhlasím dokonce i já >:-[] , ale nablýskané GTI v Limestone bude vypadat taky hodně dobře. Viz. moje odkazy. Já viděl na živo tu barvu na běžném Golfu, byl jsem ji obhlédnout pořádně a na slunku je taky moc pěkná, když je čistá. Oproti CSG bude však výrazně praktičtější, protože ji nemusíš umývat každý týden, pokud teda s autem normálně jezdíš a používáš ho. Každý nechodí do práce pěšky, víš ;-) Někteří třeba najezdí 20 nebo 30 tisíc za rok a ne za 3 roky >:-[] >:-[]
P.S. Ty neorigo kola OZ jsou kvalitnější a lehčí než "origo" kola od VW, nemluvě o tom, že se mě prostě 18" origo kola na šestkovém GTI nelíbila tolik, jako třeba nyní ostřeji řezané na šestkovém :-)
Nic ve "zlím"? Nebuď přehnaně měkkÍ... >:D