Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 24.08.13 20:16
« Re: Stále probíhá přihlašování do soutěže
Bud: marí sa mi, že v nie dávnej debate o foťákoch si plánoval kúpu nového okrem woodyho (ktorý už kúpil) aj niekto iný, tak preto som sa pýtal. Práve pre to, že S100 je celkom slušný stroj (ktorý klame telom: vyzerá ako obyčajný kompakt typu "stlač a o nič sa nestaraj", ale v skutočnosti disponuje parametrami ako väčšie profikompakty a keďže stál vyše 400 eur, je mi ľúto nechávať ho len tak nevyužitý.
Ale idem radšej vybrať fotku do súťaže. -
iudex 24.08.13 17:15
Ja som nápodobne nechcel dať len cvak auta v zelenej prírode (ktorú však mám ako zálohu, ak by sa nepodarilo zrealizovať môj nápad), teraz som dofotil a hoci to nie je úplne to, čo som mal v hlave, aspoň je to lepšie, ako moja záložná.
Btw. nemá niekto záujem o môj Canon S100? Zisťujem, že naposledy som s ním fotil cez Vianoce, keď som čakal na zrkadlovku a odvtedy odpočíva na polici, čo je škoda s ohľadom na jeho kvality. -
white label 24.08.13 16:04
Bud
Nejdřív jsem "chvilku" čekal na nápad (dokonce jsem měl tentokrát dva) a teď ten nápad zkouším (pokud možno, co nejpřesvědčivěji) přetavit do soutěžní fotky... Někdy je to přetavení nápadu překvapivě snadné a někdy je to přesně naopak (ta snadnost/nesnadnost nemusí být vždycky na dané fotce reálně vidět). A zrovna v tomto případě to úplně snadné nebude... -
kubass11111 24.08.13 13:31
Já přihlašuju totok, fotek sem měl víc, pořád sem nemohl žádnou vybrat, ale tak přece se nějaká našla, po čase sem si říkal že vyfotím civilní povoz ať furt nefotím Fištrona :-).
Takže přihlašuju totok!
[odkaz]
PS: snad je tam dost zelené >:D -
woody-alien 23.08.13 14:53
wl: No já ještě učinil jeden pokus, je to (podle mého) o něco lepší, ale taky žádná sláva. Přes víkend nic nestihnu, mám kupu práce a hned zkraje příštího týdne mě čekaj povinnosti. Nejprve kontrola na OSSZ a potom jeden den s SSS. >:D Takže přihlásím to co mám a budu fandit jiným.
PS: A když už jsem u těch zkratek skoro jak v Mládkově songu >:-[] , došlo mi, že moje Mondeo v současnosti "obléká" PSG (Park-side green), takže CSG by mi k tomu ladila i foneticky. :yes: ;-) -
woody-alien 23.08.13 10:21
« Stále probíhá přihlašování do soutěže
Až do 25.8.2013 do 22.00 můžete přihlašovat své fotky do soutěže za Srpen 2013. Téma je "Moje auto a zelená".
Takže mezi všemi těmi odstíny šedé, snižováním podvozků a přelepováním zpizděných zadních světel se nezapomeňte přihlásit. ;-)
Schrastil som všetko zelené, čo kuchyňa dala (to zelené v pohári je uhorkovo-limetová šťava). Na zdravie! :-)