Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.08.13  14:28

« Re: 4 woody

Leg: Jj, znám. To je tak, když chce někdo sedan za každou cenu. >:D Tak ona i SX4 sedan, kdysi prodávaná i v ČR, byla slušnej úlet.

Moc jsem se tím nezabýval, ale tvoje vysvětlení mlhovek u GTI je logické. Chvíli se mi zdálo divný, že by jinak velice slušná "základní" výbava mlhovky neměla, ale nakonec jsem dospěl ke stejnému závěru. Já jen, že jsem včera už zase "na sucho" konfiguroval >:D . Zábava pro pozdní večerní hodiny. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 25.08.13  13:20

« 4 woody

Nedávno tu prebehla diskusia o rôznych podivhodných sedan verziách áut, ktoré sa predávajú na, povedzme, rozvojových trhoch. Ja som nedávno objavil niečo, čo mi doslova vyrazilo dych: [odkaz] . Mother of all crazy sedans! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 25.08.13  13:06

« Re: Stále probíhá přihlašování do soutěže

Iudex: tak tá zelená nie je až taká hrozná, podobnú má aj známy farbociťak white label. Aj keď to je trošku iný odtieň, nie hráškovo zelená, ale ufozelená.

Woody: ak som to dobre vyčital z fotiek, tak tie hmlovky sú v podstate 3 samostatné oddelené ledky nad sebou, takže so zástavbou klasických hmloviek medzi tie žiabre by asi mohol byť problém.
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 25.08.13  12:28

« Re: Prihlasujem sa

iudex: A dá se to pít? Myslím, jestli jsi to aspoň vyzkoušel. Protože, když jsem si tu tvoji fotku prohlížel, dostal jsem chuť to ochutnat a taky na mně přišla velká žízeň. >:D
    Zrovna si teď říkám, jestli by mně to v dnešním teple osvěžilo..... >:D Nadělal jsi mi chutě a nejde se toho doootknooouuutttt... Jdu se pořádně napíííít!!
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 25.08.13  12:07

iudex: No to víš, že jo. :-)

Jinak ty barvy to je síla. Ta první se mi zdá pokud už, tak jedině pro nějakou ženskou, ta žlutá by snad byla nejméně šílená, žluté auta jezdí po cestách docela normálně, no a ta hrášková to je katastrofa, takovou barvu měly některé Felicie. :-O

Jinak chlapi, je to už dlouho, že když najedete kurzorem na nick, tak se pěkně rozsvítí do modra? Někteří by si možná mohli domluvit, aby jim to svítilo růžově >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto honzamo

honzamo 25.08.13  11:19

« Re: Přihlašování

Tak to ještě se svou fotkou na přihlášení stíhám :-).
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.08.13  10:58

V základu nejsou žádné?? To si děláš srandu? Já myslel, že jsou obyčejné v základu a LED za příplatek 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.08.13  10:31

w-a
    Jo, žádné, nebo LED. Už jsem je viděl dvakrát naživo na G7GTD a vypadají dobře. Aspoň k něčemu tam pak jsou i ty fousy v nárazníku.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.08.13  10:02

iudex: Nj, tohle už je odvaha hraničící se sebevraždou. >:D Btw. jsou u vás v zákl.výbavě GTI mlhovky ? Nějak mi není jasné, jestli jsou u nás příplatkové LED-mlhovky místo "normálních" nebo prostě v základu nejsou žádné a buď si připlatíš za ty LEDkový nebo nemáš nic....
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.08.13  09:48

Bud: nemusíš nič vysvetľovať, foťák je v takej situácii to posledné.
    Inak ako som nadával na slabý výber farieb u GTI a konzervativizmus VW, ktoré nemá odvahu dať na GTI výraznejšiu farbu, tak to beriem späť. Zistil som, že za skromný príplatok 2140 eur môžem mať Sonderlackierung a tie farby sú také odvážne, že naopak ja by som nemal odvahu si takú kúpiť. Pár príkladov: fialové GTI: [odkaz] banánovo žlté GTI: [odkaz] či hráškovo zelené GTI: [odkaz] >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 25.08.13  09:31

iudex: Jó vzpomínáš si asi dobře, o foťáku jsem uvažoval, ale naše město rozhodlo jinak :-) To znamená, že jsme museli odkoupit od města starý byt a z počátku budou splátky vyšší, než byl samotný nájem ;-\ ... Navíc je třeba ještě před zimou vyměnit nefukční okna (konečně bude mít okno v ložnici ventilačku >:D ) atd., atd. atd.... . Asi budu muset v "goralii" prodat některý z pozemků, ať se mi trochu líp dýchá :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.08.13  07:48

« Re: Přihlašování

Ještě dnes 25.8.2013 můžete přihlašovat svoje fotky do soutěže za Srpen 2013. Téma je : "Moje auto a zelená". Přihlášeni jsou:

Bud - [odkaz]
    matii - [odkaz]
    Kubass - [odkaz]
    iudex - [odkaz]
    woody-alien - [odkaz]
    white label - coming soon >:D
  • « 01 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.08.13  07:37

« Přihlašování

Snad vyčerpán debatami o barvách hot-hatchů >:D ,přihlašuju nepříliš invenční fotku s pracovním názvem Den trifidů. ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.08.13  07:31

wl: >:D >:D :yes: Tuhle fotku si ovšem doslova "vyfoukl" majitelům Civicu. >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.08.13  00:49

Všimli jste si taky, jak (kromě barevné shody) výraz vozu na fotce (minimálně částečně) koresponduje s výrazem "UFOuna" za volantem? >:D ;-)

iudex
    Zrovna tvoje fotka se v tomto kole velmi povedla, takže nemáš žádný důvod "obávat se" role pouhého statisty z důvodu jakékoli konkurenční fotky. A ostatní samozřejmě taky ne. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.08.13  00:45

wl: opäť v najlepšej forme! Tak sa obávam, že my ostatní Ti budeme robiť len štatistov, to je naozaj ZELENÁ! :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.08.13  00:38

Tak jeden z nápadů jsem zrealizoval před chvílí a druhý bude na řadě zítra. Podle toho jak se povede zítřejší realizace vyberu finální soutěžní fotku:
    Takže tady je předochutnávka mé dnešní noční "studie", podotýkám, že se nejedná o žádný photoshop, je to poctivě nasvíceno upraveným reflektorem a foceno v nočním režimu "iluminace" pro zdůraznění efektu nasvícení do zelena.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.08.13  23:36

iudex: Tak tohle je opravdu pěkné "zelené peklo".... :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 24.08.13  22:47

Já bohužel nestíhám termín, takže má účast toto kolo odpadá.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.08.13  21:29

iudex
    Tak tohle není vůbec špatné, je v tom jistá invence o kterou si podobné téma nepřímo říká... :yes: ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…