Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
šmoula nešika 27.08.13 12:23
« Re: Vedlejší soutěž
O cenu nestojím, ale na druhé fotce je na haubně 24 bankovek a na čelním skle a stěrači jich bude nejspíš 32. Ve vzduchu a na ostatních částech auta bych počítal tak 120 - 150. Takže bych nejvíc věřil woodymu, že to jsou 2 balíky po jednom stu Kč, tedy 20.000 Kč. Když tak koukám na tvůj avatar, říkám si, že to s těmi důchody není zas tak špatné. :-) >:D >:D -
woody-alien 27.08.13 11:50
« Hlasování
1. white label
2. iudex
3. Bud
wl, iudex - pánové, klobouk dolů, za nápad i provedení si zasloužíte být první oba. :yes: A nakonec, může se to i stát. ;-) Pro wl u mě rozhodly pomocné body za alternativní fotku, která by sama o sobě mohla aspirovat na vítězství.
Bud - ta fotka mě oslovila svojí náladou, líbí se mi krásně vykreslené nebe. Naopak se mi zdá Focus oříznutej moc u zadku. Ale jinak dobrá práce.
honzamo - hezká fotka, ale na mě (řečeno hudební terminologií) trochu moc přeboosterovaná.
matii - pěkná "kalendářovka". ;-) Tentokrát mohla ale bojovat "jenom" o třetí místo a tam o chloupek podlehla Budově dílku.
Kubass - dost ponuré, aspoň to na mě tak působí.
poterienko - pěkná kára ale na fotce je tolik rušivých objektů, že to ani Audina nezachrání.
PS: wl - můj tip je dva "paklíky" čili dvěstě stokorun. ;-) -
anti99 27.08.13 05:53
« hlasovanie
1. wl
2. iudex
3. honzamo
1. jednoznacne najlepsie prevedenie temy- zo stareho belocha /GTI/ dokazat vytvorit zeleneho E-teho si zasluzi prve miesto / originalita, aj so 100korunackami >:-[] :yes: /
2. klasicky dobre prevedenie, niet co dodat asi iba, ze wl to mal lepsie >:D
3. tema je tam, presne tak som si predstavoval "jednoducho" kazdu fotku k teme, ale chybala invencia ako to urobila nekonvencna "foto mofia" na prvych dvoch miestach
tienovy rebricek:
1. poterienko za odhalenie ciernej diery v pravidlach sutaze >:-[] >:-[] >:-[] a zaujatie
2. ja
3. tiez ja
-
white label 26.08.13 22:59
« Re: HH novinky
Th
Ten duel z odkazu by (kromě českých titulků) potřeboval stejné převodovky a stejnou velikost kol. Ty 19" jsem viděl naživo na novém GTDéčku (těsně před předáním novému majiteli) a vypadají docela impozantně (taky za relativně impozantní příplatek), opticky tak minimálně na 19,5". Ale (kromě podstatné ztráty komfortu tlumení) jsou velmi nepraktické na čištění, ani na tom novém autě nebyly perfektně vyčištěné, je tam hodně úzkých míst se záhyby v černém lesku. -
Thomson93 26.08.13 15:24
« Re: Vedlejší soutěž
Nevím proč, ale v hlavě se mi pomotaly datumy 25. a 28., takže jsem se nestihl včera přihlásit. Jen doplním svůj pokus jako nesoutěžní fotku ([odkaz] a zahlasuju.
Hlasování:
1. WhiteLabel - Výboný nápad a ještě lepší provedení (ostatně, jako vždycky). :yes:
2. Iudex - Zajímavý pohled na scénu, podstatně originálnější než zbytek soutěžících.
3. Matii - Ostatní fotky působily hodně podobně, ale jelikož musím vybrat jedenu, tak Matiiho, protože na mě nejvíc zapůsobila.
Nakonec pro WhiteLabela:
Můj tip je 166 papírků (známých jako stokoruny). Je to pouze tip, spíš myslím, že jich je více. Vzadu na střeše se těžko počítaly. >:D -
white label 26.08.13 14:24
« Vedlejší soutěž
Na podporu nesoutěžní fotky vyhlašuji vedlejší soutěž o co nejpřesnější tip na to, kolik celkem stokorun (všechny byly pravé!) bylo použito na snímek GTIčka se stokorunama. Téměř všechny je vidět v záběru. Obě fotky lze zvětšit a jsou foceny v rozmezí několika desetin sekundy.
Nejpřesnější tip vyhraje poukaz na symbolických 100 Kč do (zatím nejmenované) stylové (nekuřácké) kavárny-cukrárny. V případě více stejně přesných tipů rozhodne o jediném výherci losování, a to za přítomnosti státního notáře doktora Stokoruny, finančně úspěšného potomka známého doktora Halíře.
[odkaz]
[odkaz] -
šmoula nešika 26.08.13 11:50
« Re: HH novinky
Přes víkend jsem došel k „velmi zajímavé myšlence“ - nechme kolem barev promluvit ženy! Jen jim nesmíme ukázat tu fialovou, žlutou a „zelinkavou“. To by to pak špatně dopadlo... Jó, a taky se s nimi nedohadujte. Já se posledně hádal, jestli je ten panelák žlutý, nebo oranžový, do chvíle, než jsem zjistil, že mám na nose svoje mírně dorůžova tónované sluneční brejle. -
šmoula nešika 26.08.13 11:30
« Re: Zahájení hlasování
1. white label
2. woody-alien
3. iudex
--------------------------------------
Předně bych osobně pochválil ty, kteří si za pozadí zvolili něco jiného, než trávu. Nechci je jako nesoutěžící nijak kritizovat, ale přeci jenom je v pravidlech, že bychom měli hledět především na nápad a pak až na techničnost fotky...
... a za nápadité rozhodně považuji whitovo dílo. Osobně jsem čekal, jestli někdo svoje auto nějak nevytuní třeba zasazením břečťanu místo antény, zde se jedná rovnou o vizuální efekt, se kterým bylo určitě mnoho práce, jasné první místo.
Jak už to tak bývá, na stupně vítězů zařadím fotku, která mi nějakým způsobem připomene onen měsíc z mého pohledu. V tomto případě mi woody to byla návštěva Pražské botanické zahrady.
Nejsem žádný piják, ale pokud se nepletu, tak tu „zelená“ chybí. Škoda. Jinak nemá iudexovo foto chybu.
Čestné čtvrté místo si rozhodně zaslouží Kubass. A to za dokonalé prostředí. Dlouho jsem zvažoval stupně, s fiatem by ses tam rozhodně dostal. Ne, neber to, že jsem tě nezvolil kvůli autu, jen ten červený lak by ve mne vyvolal víc onoho nápadu a lépe by na mě působil (asi kontrastem s tou zelenou).