Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 18.09.13  12:54

« Re: Až se zima zeptá...

Leg: presne toto riešim (resp. budem riešiť) aj ja: dať štandardné 225/45R17, alebo užšie 205/50R17? Cenovo sú na tom porovnateľne (dokonca 205ky o chlp drahšie), priemer diskov zostáva a vizuálne rozdiel moc nie je (teda až na trochu vtiahnutejšie kolesá v blatníkoch). Na Focuse mám zimné užšie ako letné a má to výhodu v tom, že sa auto menej zas.rie, výkon tam nie je problém. Avšak GTI so 169 kW, notabene Tvoj tátoš so 195 kW na 205kách, aby sme sa nešmýkali aj po asfalte (v snehu naopak je užšia pneu výhoda).
    Ad foto: aká núdzovka, plnohodnotná fotka, evidentne si naplno využil vinársky región, v ktorom bývaš. Ja zrejme nedám nič, nič nemám a terajšie počasie (ráno len 4°C) moc s letom spoločné nemá.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 18.09.13  11:43

« Re: Prihlasujem seba

leg: Šak jsi postoval fotku předku a né zadku :D. Se zadokolkou jsem neměl bohužel pořádně ještě tu čest. Jen jednou předváděcí jízda s 116i s automatem.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.09.13  11:38

wl: Mně to funguje bez problémů...tedy mluvím o těch odkazech. >:-[] I ten původní, i ten opakovaný.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.09.13  11:17

Leg
    Zase mi ten odkaz nejede, zkusím to ještě na druhém compu.
    Pokud občas v zimě jezdíš i na šněhu/ledu/břečce (nebo dokonce výjimečně použiješ i řetězy), šel bych klidně spíš do těch 205tek všude.
    Na 530d v Mpaketu máme na léto vpředu 235/45/17 a vzadu 255/40/17, ale na zimu na 16"kách už všude stejná šířka 225mm.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 18.09.13  10:43

Noch einmal: [odkaz]

poterienko: si frajer, keď máš Quattro. :yes: Skús to so zadokolkou a tým nemyslím traktor >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 18.09.13  10:40

Keď už sa bavíme o pneu, ja sa pridávam k tým, čo budú túto sezónu kupovať nové pneu a riešim dilemu ohľadne rozmeru pneu. Doteraz som mal CWC TSUNA (čítaj: Teraz Si Už Nepamätám Aké) na 225/45 R17. BMW odporúča vpredu 205/50 a vzadu 225/45, čo mi príde vcelku v pohode, nerád by som sa ale vzdal možnosti prehadzovať pneu medzi nápravami. Kvôli lepšej trakcii (ktorá je v mojich podmienkach občas problém) na snehu by som možno volil 205/50, len neviem, či to zasa na mokrú podchladenú cestu a 195 kW nebude moc úzke. Techničák hovorí jasne, 205/50 na všetkých kolesách alebo alternatívne 225/45 na PREDNEJ náprave. 8-s

Čo myslíte, mám zostať pri 225 alebo skúsiť 205?

PS pre Ronaulta: tu je zaujímavé video o ochranných fóliách [odkaz] . Chlapík sa tvári, že tomu celkom rozumie, čoho dôkazom je aj zmieňovaná cena za tento job okolo $1500.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 18.09.13  10:35

Leg: Teda tomu říkáš offroadový look? :D.

[odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.09.13  10:30

Leg
    Ta soutěžní se mi ne a ne otevřít, ale bokovku máš pěknou! ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 18.09.13  10:20

« Prihlasujem seba

[odkaz]

Vinohrad, nastávajúce vinobranie, to je to, ako vnímam babie leto ja. Je to taká z núdze cnosť s mnohými technickými (prepaly, kompozícia) i formálnymi (neumyté auto, "nebabioletové" počasie) nedostatkami. Som ale rád, že sa mi podarila aspoň toto, už to vyzeralo, že ďalšej mojej účasti zabráni buď nepriazeň počasia alebo iná okolnosť. Keď som ale dnes ráno uvidel modrú oblohu, neváhal som a chytil príležitosť za pačesy. >:D Potom som zistil, aké ťažké je nájsť trochu fotogenický neoplotený vinohrad, kam by sa dalo dostať s nie práve offroadovým podvozkom a pneu s profilovým číslom 35. No, nakoniec sa podarilo, aj keď medzičasom sa na obzore objavili mračná.

A ako suvenír som si odviezol offroadový look, viď moja bokovka: [odkaz]

A to som nemal to srdce fotiť koberček, ktorý kvôli viacnásobnému presúvaniu auta získal podobnú patinu.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 17.09.13  21:50

Bud: Ohledně gum nám opravdu nic radit nemusíš, tuhle osvětu už máme dávno za sebou. >:D

Ale co se týká pneumatik, rád si poslechnu názory ostatních. ;-) Chtěl jsem dát na názor wl a vzít CWC TS850 v rozměru 185/60 R15. Bohužel to nejde zapsat do techničáku (nebo by to byla hrozná anabáze) a kdyby došlo k nějaké nehodě, mohla by se po mě pojišťovna vozit. A v rozměru 175/65 R15 jsou jen CWC TS810. Takže jsem nakonec vzal Pirelli Snowcontrol 3. No, uvidíme.
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 17.09.13  01:09

Rone: Tak ty už jsi asi rozhodnutý ;-) Tak co víc k tomu. Jen se při výběru podívej, které z nich dopadly posledně dost mizerně, oproti předešlým dobrým výsledkům, abys nevybral zrovna je. A co se rozměrů týká, opravdu teď nemohu posloužit, okna máme sice vyměněné, máme vymalováno, ale ne úplně, tedy i uklizeno neúplně a zítra mi přijdou montovat žaluzie a síta do tří balkónových dveří a ventilaček a hned někde po nich by měl přijít kolega malíř poopravit, či dokončit své dílo >:D Vám přeci není nutno nic radit ohledně gum, spíš jen připomínat, to co všichni více čí méně známe, ale bohužel již taky zapomínáme..... >:D 8-s CHA, CHA.
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 17.09.13  00:58

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.09.13  16:06

« Re: Přihlašování září 2013 - Babí léto

w-a
    Zrovna jsem se tam před chvílí díval (a malý komentář zanechal)... :-)

P.S. Až tam bude DRath za mazáka, nebude už jen "předák" a sám bude mít svého "zadáka", pořádek a odbory musí být prostě všude... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 16.09.13  15:51

wl: >:D :yes: Krutý ale pravdivý.... >:-[]

PS: Mrkni pod H1, jakým způsobem někde probíhá akce Hyundai se srovnání nebojí. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.09.13  15:48

w-a
    Ten by tam teď měl spíš odkaz na svého vězeňského partnera, tzv. "zadáka".
    Manželka - [odkaz]
    Zadák - [odkaz]

>:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 16.09.13  15:40

sice offtopic, ale s tymto sa musim podelit >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 16.09.13  09:22

« Přihlašování září 2013 - Babí léto

Tímto děkuji poterienkovi za úvodní příspěvek :yes: a považuji přihlašování za ZAHÁJENÉ.

Přihlašovat fotky můžete do 25.září / septembera, a to až do 22 hodin / hodín. >:-[]

Jen jsem zvědav, kde ti z nás, co doposud nic nevyfotili, asi tak seberou babí léto. Ale co, hlavně aby bylo pěkně (sucho) v sobotu. Nerad bych jim to GTIčko někde "opřel". ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 16.09.13  09:16

wl: To by tam mohl vyplnit doktor Rath, ten si to snad nechal napsat i do občanky. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.09.13  01:31

pot
    Ještě , že tam nemáš:
    Manželka - [odkaz]
    Bokovka - [odkaz]
    >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.09.13  01:29

« Re: Autosalon Frankfurt

el
    :yes: :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…