Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 20.09.13 21:35
« Re: Až se zima zeptá...
Thomasino: Což o to, já bych rád někdy dorazil. Ale zítra jedu na jízdy s GTIčkem a v neděli si to budu muset nadělat. ;-\ Myslel jsem si kdysi, že být sám sobě šéfem je to nejlepší, co může být, ale já jsem na sebe hrozně přísnej.... >:D -
woody-alien 20.09.13 21:22
wl: Jj, Valašsko je super, multikulturní a světu otevřenej region. :yes: A ta koncentrace super aut - A6 vedle GTI, o kousek dál dvě okreskový rakety z dílny subprémiového Fordu... >:D
PS: Tak jsem včera zahlédl reportáž, že se Vám podařilo z EU konečně vydolovat ochrannou známku na frgály. ;-) -
Thomasino 20.09.13 20:02
A ještě ty HotHatche :-) A pro Ronaulta...
Dvě nová videa Megana R.S. 265 Cup 2014 (po faceliftu):
tady ty odkazy na videa nefungují, takže dávám odkaz na příspěvek na DW, kde ty dva odkazy fungují (nejlépe otevírat pravým tlačítkem myši v novém okně).
[odkaz]
-
woody-alien 19.09.13 20:34
Thomasino: >:D Vtipálku....v Turnově kousek od náměstí maj taky výbornou vanilkovou, ale musím uznat, že ta v Rožnově je ještě lepší. Co ale musím ještě vyzdvihnout, je to naprosto skvostný ristretto. :yes: Na to nemůžu zapomenout. ;-) -
Thomasino 19.09.13 20:06
Jo o zadních ?? Tak to pak zde foto OZ 8" x 18" s ET48 ;-)
Ale to jsem pro info už iudexovi posílal. Dle mého dřívějšího dlouhého hledání není nad pořádné foto, kde člověk vidí jak to leze nebo neleze ven. Ale tohle bylo tak na hraně, hezky to vypadá, ale o něco více se to špiní >:-[]
[odkaz]
- další 3 -
white label 19.09.13 19:47
Th
U G5GTI jsem měl origo kola s pneu CSC2 nadoraz, když bylo auto vzadu obsazené a najel jsem rychleji do nějakého dolíku, tak mi zadní pneu "šmírla" bokem zevnitř o zadní blatník, když jsem pak vyměnil CSC2 za CSC3 s více zakulacenou hranou bočnice pneu, bylo rázem po problému a ani s dnešními CSC5 s tím už problém nemám. To takové ScirRocco mělo (proti GGTI) mezeru "jaksviňa". -
Thomasino 19.09.13 19:39
Nadoraz úplně néé, trochu místa tam je ;-) Já dal o 3mm nižší ET a o půl palce širší disk, takže to vylezlo o 6-9mm ven (počítáš půlku z půl palce, protože větší šířka se ti projeví na obě strany při stejném ET, ikdyž zase když zůstává stejná šířka pneu, tak se to projeví jen částečně, ale projeví - aspoň tak jsem to pochopil já), sedělo to více, lépe to vypadalo, ale více se to samozřejmě špinilo >:-[] Ale mírně tím přicházíš o komfort na 8" šířce disku.. -
woody-alien 19.09.13 17:12
iudex: Tak tos mě trochu překvapil. Já právě při výběru disků samozřejmě na ET koukal, právě proto, abych byl buď na stejné nebo hodně podobné hodnotě s techničákem a neměl pak problém např. s koly příliš vysunutými. V některých konfigurátorech tě při výběru alu kol pro konkrétní model auta upozorňují, že jsou nutné úpravy blatníků z důvodu přílišného rozdílu (snížení) ET od originálního kola.
-
white label 19.09.13 16:48
Tak tos měl docela štěstí, když ti zadní kolo drhne (při každém zhoupnutí) o lem blatníku není to moc příjemné. Anebo když máš naopak utopené kolo v blatníku/podběhu, taky to není moc pěkný pohled. Od toho máš ve velkém techničáku hodnoty ET, které se mohou lišit jen minimálně. Třeba zrovna u GTIčka bývá už origo zadní kolo nadoraz u lemu blatníku.