Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 25.09.13 10:48
« Re: Čože je to stovka
iudex: Už jsem o té knize zaslechl...dobrej tip na nákup. :yes:
Když už se tu řeší věk, tak v naší (širší) rodině žádné rekordmany nemáme. Popravdě, málokdo u nás dosáhl aslespoň osmičky na začátku věku. Naopak bohužel máme i blízké příbuzné, kteří se nedostali ani k pětce a dva moji bratranci život zakončili dokonce s dvojkou na začátku. Jeden na motorce, druhému "pomohly" drogy. ;-\ :no: A vlastně za pár dní budu mít smutné výročí úmrtí mého otce - ve věku 68 let. Je třeba to ale brát aspoň trochu s humorem, byť černočerným. Z uvedeného totiž vyplývá, že na tomhle světě vlastně už trochu přesluhuju >:D a nemůžete se tudíž moc divit mému současnému jančení kolem hot-hatchů. ;-) -
iudex 25.09.13 08:44
« Čože je to stovka
Keď sa tu rieši takýto vysoký vek, práve čítam tematicky blízku knihu J. Jonnssona: Storočný starček, ktorý vyliezol z okna a zmizol. Veľmi vtipná a optimistická kniha o tom, že ani vysoký vek nemusí znamenať pomalé umieranie v domove dôchodcov, ale aj storočný dedko má svetu čo povedať a čo za dvadsiate storočie všetko zažil; niečo v štýle Forrest Gump. Odporúčam.
Inak tento mesiac sa nepridám, som slamený vdovec starajúci sa o dve deti a niet kedy fotiť. -
-
white label 24.09.13 12:40
« Re: Přihlášení 09/13 - white label
Bud
Jak vidíš, tak možné to je, ale pouze na Valašsku a nedávno ještě taky v Japonsku. >:D
Moje prababička (zase pro změnu z matčiny strany) se dožila 101 let (1899-2000) a vzhledem k tomu, že jí rodné číslo začínalo dvojčíslím 99 tak z toho (od roku 1999) občas vznikaly zajímavé situace, kdy si někteří (jen podle rodného čísla) mysleli (třeba v lékárně podle receptu), že se jedná o novorozeně. >:-[]
Bohužel, pro nás chlapy, tyhle časové rekordy trhají hlavně ženy, prostě my chlapi máme těžší život, a proto tolik nevydržíme. >:D ;-)