Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 27.12.10 20:19
« Re: FOTOSOUTĚŽ PROSINEC 2010
Sláva víťazovi, česť nám porazeným. Trojicu som trafil, ale v mierne inom poradí, každopádne víťazi sú opodstatnení. Ja ďakujem hlasujúcim aj za tú zemiakovú medailu, sám som prekvapený, že som dostal až 8 bodov (obzvlášť po pochybnostiach o legitimite mojej fotky). :-) -
Fotosoutěž Moje auto.cz 27.12.10 20:02
Tak a jdeme na to : téma bylo "noční hrátky světel"
každý se s tím popral dle svého , a výsledkem je spoustu nápadů a fotek z různých odvětví , ale jako každá soutěž má své vítěze nebude tomu jinak ani teď.
vezmeme to odzadu
6 místo - David silver a Brandon Walsh 5b.
7 místo - poustnik a woody alien 3b.
8 místo - ypsilon 2b.
-
s-mike (RSKa) 27.12.10 19:27
muj jidelnicek byl klasickej 24: obed/ prirodni rizek, vecere/ sm. rizek br. salat. 25: obed/ kruta zelo knedlo, vecere/ rizek, salat. 26: obed/ kachna zelo knedlo, vecere/ kruta. 27: obed/ kachna zelo knedlo, vecere/ zdendino >:D -
Poustnik 27.12.10 16:49
matii, Mojito děkuji za uznání....tohle je fotka ze stojanu, mě se taky líbí,ale mě se na tématu zalíbilo, že můžeš pracovat na hranici abstrakce, tak jsem nakonec vybral nejvíc abstraktní, co je ještě trochu reálná.... >:D Je jasné, že to, že máchám dlouhou uzávěrou jen tak v ruce nebo jen na volantu v jedoucím autě v noci se ne každému líbí. Je to rozmazané a z čistě technického hlediska prasárna, ale to mě baví..... >:D -
Fotosoutěž Moje auto.cz 27.12.10 12:59
"AUTO A NOČNÍ HRÁTKY SVĚTEL " (NO HDR).
POZOR !
tento měsíc nesmí být fotka upravena HDR.
1. Na fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
2. Fotka musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Držte se tématu!!
4. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže!
5. Fotka se přihlašuje od 15.12 do 25.12. 2010 do 20:00 hod přesně!!.
6. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ni do diskuze.
7. Netoleruje se zpoždění přihlášek
8. Přihlašuje se pouze jednou a ne přehlašuje se (dám fotku a už jí neměním ) !!
9. Hlasuje se zde v diskuzi od 25.12 od 20:00h do 27.12.2010 do 20:00h včetně a to formátem viz bod 10
10. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení !!!
11. Nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
12. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
13. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.12 v měsíci 2010 od 20:00 do 20:30hod
14. Výsledky vyhlašuje správce nebo jeho zástupce , nikdo jiný !
15. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku profilu svého vozu !
16. Téma na další měsíc vybírají držitelé prvních tří míst (domluva přes SZ vždy do konce daného měsíce a následně výherce daného měsíce zašle správci SZ s novým tématem).
17. Nové téma se vyhlašuje 1 den v měsíci pro který je určeno
Přihlášení
praseMB - [odkaz]
ludex - [odkaz]
matii - [odkaz]
Brandon Walsh - [odkaz]
woody alien - [odkaz]
poustnik - [odkaz]
David silver - [odkaz]
ypsilon - [odkaz]
flammer - [odkaz]
Matheas - [odkaz]
-
matii 27.12.10 09:20
to Thomasino ... máš recht, focení v noci s foťákem, který na to není stavěný je fakt těžký. Jinak já bych tu úroveň zas tak nesnižoval, je to amatérská soutěž několika nadšenců spíš pro zábavu. Samozřejmě v nějaké profi soutěži by uspěl tak maximálně vítězný snímek z tématu "Když cesta je cíl" >:-[] .
to Poustnik ... již jsem dříve koukal a ta zasněžená Mazda má fakt atmošku, ale nechtěl jsem ti do výběru kecat. :-) -
Fotosoutěž Moje auto.cz 26.12.10 18:24
POZOR !
3. Držte se tématu!!
8. Přihlašuje se pouze jednou a ne přehlašuje se (dám fotku a už jí neměním ) !!
9. Hlasuje se zde v diskuzi od 25.12 od 20:00h do 27.12.2010 do 20:00h včetně a to formátem viz bod 10
10. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
11. Nejasná volba pořadí (např. více uživatelů na stejném místě) se NEZAPOČÍTÁVÁ!!
13. Vyhlášení konečných výsledků probíhá 27.12 v měsíci 2010 od 20:00 do 20:30hod
15. Účastníci (nominovaní) do fotosoutěže musí minimálně na dva dny (48 hodin) zobrazit výherní fotku jako fotku profilu svého vozu !
16. Téma na další měsíc vybírají držitelé prvních tří míst (domluva přes SZ vždy do konce daného měsíce a následně výherce daného měsíce zašle správci SZ s novým tématem).
Přihlášení
praseMB - [odkaz]
ludex - [odkaz]
matii - [odkaz]
Brandon Walsh - [odkaz]
woody alien - [odkaz]
poustnik - [odkaz]
David silver - [odkaz]
ypsilon - [odkaz]
flammer - [odkaz]
Matheas - [odkaz]
-
iudex 26.12.10 15:37
1. flamer
2. Matheas
3. matii
Ad 1.: Optimálne vystihnutie témy. Na prvý pohľad jednoduché, ale viem, že v praxi náročnejšie na zrealizovanie. Nápad vyhráva, avšak i samotná realizácia je slušná.
Ad 2.: Klasicky uchopená téma. V celku i detailoch kvalitne prevedené, slušná kompozícia, farebne príjemné na pohľad. Za 1 ale zaostáva práve v tom nápade.
3. Takisto tradične poňaté, slušne spracované, zaujímavé zlaté tóny celej fotky. Oproti 2 chýba ten dynamický prvok idúcich áut. -
Poustnik 25.12.10 21:27
« Re: HLASOVÁNÍ FOTOSOUTĚŽ PROSINEC 2010
1. David Silver
2. Flammer
3. praseMB
Líbí se mi ještě 4 fotky, ale tyhle jsou, dle mého, nejoriginálnější. Kysky pracoval s ohněm, to se mi vždycky na nočním focení líbilo. Flammer to má technicky nejdokonalejší, ale už to tu přece jen jednou bylo.....A prase Zdendíno má ten blinkr jak maják, připadá mi nějak vtipný.... :-) -
Fotosoutěž Moje auto.cz 25.12.10 19:55
POZOR !
3. Držte se tématu!!
10. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Přihlášení
praseMB - [odkaz]
ludex - [odkaz]
matii - [odkaz]
Brandon Walsh - [odkaz]
woody alien - [odkaz]
poustnik - [odkaz]
David silver - [odkaz]
ypsilon - [odkaz]
flammer - [odkaz]
Matheas - [odkaz]
-
Fotosoutěž Moje auto.cz 25.12.10 13:15
« FOTOSOUTĚŽ NOVÉ TÉMA NA PROSINEC 2010
POZOR !
3. Držte se tématu!!
10. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Přihlášení
praseMB - [odkaz]
ludex - ¨[odkaz]
matii - [odkaz]
Brandon Walsh - [odkaz]
woody alien - [odkaz]
poustnik - [odkaz]
David silver - [odkaz]
ypsilon - [odkaz]
flammer - [odkaz]
Tak ještě cca 5hodin na fotečky kdopak další ?
btw: snad to taky stihnuuuuuuuu jo děti >:D -
Flammer (RSKa) 23.12.10 19:55
« Re: FOTOSOUTĚŽ NOVÉ TÉMA NA PROSINEC 2010
poustniku urobil som dokopy asi cca 5 fotiek , z toho prvu som si neuvedomil a urobil som ju normalne , potom mi doslo ze musim zrkadlovo ;) v podstate samospust ti ani netreba staci ti rezim ktory ( u mna sa vola hviezdna obloha ) ktory ma dlhu uzavierku ja to mam 15 , 30 a 60 sekund , s tym sa daju robit pekne srandicky, napr mozes so seba spravit ducha alebo si spravis na jednej fotke napr troch poustnikoch a podobne ;)
aby som nezabudol tuto konkretnu fotografiu som spravil asi na treti pokus ;) -
Flammer (RSKa) 23.12.10 19:13
prihlasujem tuto fotografiu : [odkaz]
PS: ak by si chcel niekto rypnut ze ide o plagiatorstvo nech si pozrie moj profil auto Fiat Punto fotografia cislo 137 - tato fotka je viac ako rok stara ......bola dokonca prihlasena lenze v zlej tematike - urcite si ju este niektori pamataju ....
PS2 : foto je without HDR effect -
ypsilon 23.12.10 17:10
tak jsem se po dlouhe odmlce rozhodl neco prihlasit [odkaz] ..jen podotykam,ze jsem nezmenil brambore barvu angel eyes a fotka neni nijak upravena.."ruzovak" se proste rozhodl, to takhle zachytit >:D ;-)
jinak vsem preji krasne a pohodove svatky :-) -
David Silver 23.12.10 08:46
Tak po dlouhé nemoci jsem se konečně dostal k praxi. Ale bohužel místa je v garáži málo :-( Další co fotku poškodilo je ještě stále zdemolovaná kapota která zdeformovala odraz srdíčka :-(
I přesto registruji tuto fotku: [odkaz]