Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Fotosoutěž Moje auto.cz 25.03.11 22:00
« Re: Hlasování Fotosoutěže Březen 2011- Auto a historická památka
Jo jen jsem zapoměl dodat historický původ stavby na mé fotce.
Moraváci asi vědí měli by a pro ostatní se jedná o HRAD VEVEŘÍ [odkaz]%C5%99%C3%AD >:-[] západní vstup >:-[]
CZ - nahraj.cz
SK - fotokybol -
woody-alien 25.03.11 21:52
« Re: Přihlášení do Fotosoutěže Březen 2011- Auto a historická památka
matii : Předlice, resp. jedna část, jsou regulérní gheto a zastavovat, natož z auta vystupovat se nedoporučuje. Trmice jsou mix a nemají vlastní zákony, proto tam frčí především krádeže železa a tak. Nic velkýho se tam neděje,leda že bys takhle v pátek když se poberou sociální dávky zašel do hospody, které se přezdívá Palestina. >:D
Zato mediálně nejpropíranější Nový svět, konkrétně Matiční ulice, je proti těmhle ráj na zemi. Mediální bublina jako prase, vrtění psem, kašpařina...Jo, hned za rohem prodává Auto Grál svoje bavoráky, zkrátka Bronx jak vystřiženej. >:-[] -
iudex 25.03.11 21:49
Ja to provizórne dávam na digimanie.cz, kde mi to ale hneď poloprofesionálni fotografi spucujú tak, že si pripadám, akoby som tam dal rodinnú fotku s narodeninovou tortou a oslávenca s červenými očami od blesku. Takže webhosting vítam.
P.S. Hlasovanie začalo, tak hor sa do toho. Ja už vyberám (prípadné ponuky posielajte cez SZ >:-[] ) -
white label 25.03.11 21:49
Matheas
Ne nahrajto.cz, ale nahraj.cz! :-)
P.S. není to moc podstatné, ale sem tam máš špatně velká/malá písmena u nicku, třeba já a woody-a. se píšeme malým a Ronault naopak velkým, ale většinu máš naštěstí správně... ;-) -
Fotosoutěž Moje auto.cz 25.03.11 21:45
WL
vím spolu jsme se o tom bavili , ale myslel jsem , že tady ta banda něco vybere.
Pořád jen mrčí a jak jim dá člověk možnost tak mlčí >:-[] >:-[]
Pro CZ nahrajto.cz
Pro SK fotokybol (photobucket)
-
Fotosoutěž Moje auto.cz 25.03.11 21:42
« Hlasování Fotosoutěže Březen 2011- Auto a historická památka
-
Fotosoutěž Moje auto.cz 25.03.11 21:36
Tak dámy a pánové vidím , že diskuzi jste rozvedli , ale jiným směrem :-(
OK beru to tedy , že nic měnit nechcete a současná kvalita fotek Vám stačí.
Jediný kdo se vyjádřil tak byl Jmurjr tím mu děkuji
Pro SK tedy - fotokybol (photobucket)
Pro CZ standartní vkládání fotek
-
matii 25.03.11 20:14
to jmurjr .... tedy osobně mi je to úplně volný, ale pokud je tu nějaký WM, pak se mu tvoje narážky na konkurenční WEB asi moc líbit nebudou.
Co se týká Mojita, tak jeho názor na MACZ je asi všem známý. Jeho účast by sice byla pro fotosoutěž oživením, ale pochybuju, že by změnil názor. -
Poustnik 25.03.11 19:39
Nedělej vlny...prej z ostudy kabát....Já když nemám čas tak vždycky hodím něco do počtu. Někdo musí být poražen, to se hned líp vyhrává..... >:-[]
V Trmicích jsem nikdy nebyl, ale velice dobře znám Řehlovice a Tlučeň. :-) -
woody-alien 25.03.11 18:58
Přihlašuji se do soutěže. V šatníku mi vážně jeden kabát schází. ;-)
[odkaz]
Zámek Trmice vybudovali Nosticové již v první polovině 17.století. Do dnešní podoby, v anglickém neogotickém stylu, byl přebudován ve 20,století. Dnes slouží jako muzeum hornictví, pořádají se zde koncerty, svatby a současný kastelán, nadšenec do vláčků, sem umístil několik svých velkoprostorových železničních modelů.
Dále měl v plánu v zámecké zahradě vytvořit dětskou železnici. Protože ovšem Trmice, jakožto předměstí Ústí nad Labem, jsou poměrně hustě osídleny nejmenovanou menšinou, od svých plánů upustil se slovy : "Jednu kolej položím a dvě mi ukradnou..." -
iudex 25.03.11 13:52
wl: dík. Práve preto, že som tému vybral sám ma mrzí, že som sa nedostal k realizácii nápadov, ktoré som mal. Téma ponúkala pekné možnosti, moje mesto tiež, lenže človek mieni...
Inak mám dva výborné tipy na ďalšiu tému; víťazom za miernu províziu pošepkám. ;-) -
white label 25.03.11 13:06
Vypadá to na kvalitou pořádně našláplé kolo, takové snad zatím ani nepamatuju, a to tu ještě nemáme woodyho a snad se i někdo další ještě do osmi přidá...
Musím pochválit výběr tématu i to má určitě zásluhu na tak skvělých fotkách... :yes: -
iudex 25.03.11 11:01
Poustnik: ano, mal som nick Iudex s veľkým začiatočným písmenom, ale 90% ľudí ma vytrvalo písali ako Ludexa (považujúc veľké I za malé L), tak aby to bolo jasné, zmenil som si začiatočné písmeno na malé i. (a aj tak niektorí píšu inak, viď Matheas a jeho "index"). >:-[] -
Matheas Ropak 25.03.11 10:47
« Přihlášení do Fotosoutěže Březen 2011- Auto a historická památka
Auto a Historická památka "
Pravidla fotosoutěže
1. Na Soutěžní fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
2. Fotka se musí držet tématu a musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž)
4. Fotka se přihlašuje od 20:00h 15.3 do 25.3 2011 v daném měsíci do 20:00 hod přesně!!.
5. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ni do diskuze přihlašuje se pouze jednou.
6. Netoleruje se zpoždění přihlášek
7. Hlasuje se od 20:00h 25.3 do 20:00h 27.3š a to formátem viz níže
8. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení !!!
9. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
10. Vyhlášení konečných výsledků probíhá od 20:00h 27.3 2011 do 20:30hod 27.3.2011 vyhlašuje správce nikdo jiný !
11. Téma na další měsíc vybírá vítězná trojice na bendě
(domluva přes SZ vždy do konce měsíce).poslat správci SZ s novým tématem
12. Nové téma se vyhlašuje 1 den v měsíci pro který je určeno
13. Soutěžní fotka musí být uložena na macz netoleruje se použití odkazu na jiné stránky (je možno zaslat na můj e-mail)
přihlášení -
zip2016 - [odkaz]
zino - [odkaz]
matti - [odkaz]
ronault - [odkaz]
Sprint - [odkaz]
mates81 - [odkaz]
Jmurjr - [odkaz]
Poustník - [odkaz]
White Label - [odkaz]
Iudex - [odkaz]
Matheas - [odkaz]
Ano zapoměl , ale White je pružný a hned mi toto mé přehlédnutí zatelefonoval a zároveň jsme dohodli jednu důležitou věc.
A to nahrávání fotek na MACZ je tryskní i fotku kterou uložíte 800x 600 je následně zničená nahráním na MACZ.
Vzhledem k tomu , že zde opravdu fotímě pěkné fotečky a rád bych je viděl v jiném rozlišení něž je toto pseudo macz
Navrhuji vybrat jeden server na SK a jeden server na CZ přes který budeme fotky nahrávat sem v plném rozlišení (na kterém se zhodnem) navrhuji 1600x??
Zároveň však fotka bude i nahrána v galerii v pseudo 800x600 jak jsme zvyklí.
Já to nestihnu do večera někde nahrát a zároveň domluvit (s Vámi) na kterých doménach to bude tak požádám pobavme se o tom zde v diskuzi ať to máme už od Dubna Večer se připojím.
POZOR !!!
Toto kolo je to volné ! tudíž si to každý nahrejte přes co chcete (1600x....!!!) platí však co jsem psal fotky budou i v rozlišení macz u Vás v galerii !!!!
Do večera to můžete přehlásit kdo chce ,
do 21h to zasumarizuju a přehlásím.
S pozdravem Matheas
btw: jdu do hokny :-(
-
-
Matheas Ropak 25.03.11 10:13
Auto a Historická památka "
Pravidla fotosoutěže
3. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž)
4. Fotka se přihlašuje od 20:00h 15.3 do 25.3 2011 v daném měsíci do 20:00 hod přesně!!.
5. Fotka se přihlašuje vložením odkazu na ni do diskuze přihlašuje se pouze jednou.
8. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
10. Vyhlášení konečných výsledků probíhá od 20:00h 27.3 2011 do 20:30hod 27.3.2011 vyhlašuje správce nikdo jiný !
13. Soutěžní fotka musí být uložena na macz netoleruje se použití odkazu na jiné stránky (je možno zaslat na můj e-mail)
přihlášení -
zip2016 - [odkaz]
zino - [odkaz]
matti - [odkaz]
ronault - [odkaz]
Sprint - [odkaz]
mates81 - [odkaz]
Jmurjr - [odkaz]
Poustník - [odkaz]
index - [odkaz]
Matheas - [odkaz]
Ještě někdo přidá polínko do ohně ?
-
iudex 25.03.11 08:37
Môj príspevok: [odkaz]
Fotku na MACZ zverejní správca.
K téme: ide o trnavské mestské hradby, pochádzajú z 13. storočia (Trnava získala r. 1242 titul slobodného kráľovského mesta) a boli vybudované v reakcii na vpád Mongolov do Európy. Ohraničovali stredovekú Trnavu (cca. 800x700 m) a sú asi z polovice zachované dodnes. [odkaz]
Inak je to skôr z núdze cnosť, len prvý nástrel, ktorý som chcel vylepšiť, prezuť na letné elektróny atď., ale ako to už býva, nestihol som. Mám nafotený i nejaký kostol, ale tie už tu sú viackrát, rovnako ako štýl "kostol v odraze auta", takže som zvolil nakoniec hradby.
-
white label 24.03.11 23:05
No jo, musím tady taky trochu prezentovat náš krásný region... ;-) :-)
P.S. Ve větší velikosti to vyzní ještě lépe, takže kdyby měl někdo náhodou zájem o původní plné rozlišení, klidně pošlu na mail...
To co s kvalitní fotkou provede tento web je skoro trestné, bylo by lepší ukládat soutěžní fotky na jiné "větší" úložiště, viz jmurjr. -
white label 24.03.11 22:56
Tak se teda taky přihlašuju:
[odkaz]
Památka je i na seznamu, který tu dával Matheas, jedná se o pro Pustevny typické dřevěné stavby postavené v lidovém slohu koncem 19. století na návrh Dušana Jurkoviče. Tohle je konkrétně pohled na Libušín...
-
Poustnik 24.03.11 22:05
Přesně tak....všechny odrazy, které jsem dělil mezi sklo i kapotu se mi líbily víc, ale furt jsem tam nějako byl....... 8-s >:-[] Tož to musela vyřešit diagonála. Příště si s sebou vezmu soustavu nastavitelných zrcadel, abych mohl zmizer jako Kaprfíld...... >:D -
woody-alien 24.03.11 22:01
Hezký, Poustniku, moc hezký
prostudoval jsem tvý zajímavý pokusy s odrazem, ten nejslibnější z nich je bohužel "infikován" >:D tebou, resp. tvýma rukama a foťákem. Jinak by to bylo super.
No tentokrát je tady opravdu husto, konkurencia ako sviňa. ;-)
-
jmurjr (H22A7) 24.03.11 11:57
-
Matheas Ropak 22.03.11 22:35
Téma
" Auto a Historická památka "
Pravidla fotosoutěže
8. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
přihlášení -
zip2016 - [odkaz]
zino - [odkaz]
matti - [odkaz]
ronault - [odkaz]
Sprint - [odkaz]
mates81 - [odkaz]
koukám pánové , že se Nám to tady začíná plnit moc zdařilýma fotkama , tak uvidíme jak to celé tento měsíc dopadne doufám , že jsem nepřehlédl nějakého soutěžícího v tom vašem chlumu odkazů ?.
Ještě někdo přidá polínko do ohně ? -
Mates81 22.03.11 19:38
Díky, no s tím vlakem to byla jenom taková "nouzovka" :-) Čekal jsem tam hodinu na vlak, abych ho bliknul v odrazu auta s viaduktem, nakonec sem to vyfotil bez vlaku, sednul do auta, ujel 2 metry a najednou vlak, tak sem jen narychlo udělal to co je >:D >:D -
Mates81 22.03.11 19:07
« Přihlášení do Fotosoutěže Březen 2011- Auto a historická památka
Tak po dlouhém vybírání a hledání toho zprávného místa se přihlašuji do fotosoutěže, na tuto fotku jsem opravdu hrdý :-) :-)
[odkaz]
Jedná se o Strahovský stadion, první výstavba začala v roce 1926 a jeho modernizace do současné podoby proběhla v letech 1948 a 1975. Jedná se o největší stadion na světe, s kapacitou 240 000 míst. V roce 1990 se na tomto stadioně konal jeden z největších koncertů Rolling Stones, který navštívilo přes 150 000 lidí.
Na nějaké další nápady se můžete mrknout do fotogalerie v mojí recenzi, polemizoval jsem s jedním z nejpěknějších viaduktů v ČR a to v Kryštofově Údolí, ale nakonec zvítězil Strahov, dál pak mi v myšlenkách koloval nějaký pěkný zámek, ale to sem nakonec vypustil, chtěl jsem něco megalománského :-), po pár pokusech vyfotit Karlův most, pár rozprav z městkou policií hlavního města, jsem to vzdal, bohužel, u všech zajímavých míst, jako jsou hrady a zámky je všude ta kulatá věc na tyčce co vypadá jako terč bez středu :-D, a po pražské zkušenosti se mi nechtělo riskovat pokutu. V záloze byl Říp, ale ten se mi nijak nepodařil cvaknout. Tak nakonec vyhrál Strahov :yes: :-) -
matii 22.03.11 08:50
« Re: Přihlašování Fotosoutěž Březen 2011- Auto a historická památka
JJ taky Itálii můžu. Písečný pláže, teplý moře, jižněji i čisté, asi nejlepší koupání na dostřel autem. Španělsko z bezpečnostních důvodů autem nehodlám riskovat, slyšel jsem strašná zvěrstva. Chorvatsko mi vadí kvůli těm kamenům a Francie je prý loterie s teplotou moře.

Moraváci asi vědí měli by a pro ostatní se jedná o HRAD VEVEŘÍ [odkaz] >:-[] západní vstup >:-[]