Wiii 24.05.11 12:45
« Re: Přihlášování do fotosoutěže Květen 2011
Foťák mám už asi tak dva měsíce bez baterek - navíc tu ani nemám auto (na MACZ) ;-) No a poslední výmluva - nechce se mi. A ještě jeden dodatek - nevim co bych fotil >:D >:D
Zbývá jediné - zajet na oběd a něco cvaknout na iPhone >:D Se uvidí, možná se ještě připojím - být nejhůře čtvrtý neni zas tak marné :-| -
matii 18.05.11 13:10
« Re: OT: Brno autosalon
Do Brna je daleko ... o víkendu jsem byl na Tempu v Litoměřicích a velice jsem byl spokojen. Nehrají si na žádnou megavýstavu, ale aut tam bylo požehnaně, snad všichni velcí hráči automobilového průmyslu prodávající v ČR. Na podzim jedu do Frankfurtu, abych zahnal deprese ze skončeného léta. Jinak do fotosoutěže mě ještě nic nenapadlo a nadějně to nevypadá. -
white label 18.05.11 11:51
« Re: Přihlášování do fotosoutěže Květen 2011
Jj, přesně. Hlavně nikam nespěchat. První až ve 30ti a pak hezky po deseti letech, 40, 50, 60, 70, 80, 90... >:D
A samozřejmě, jak říká i Bolek Polívka, každému dítěti dopřát základní "komfort", tedy každému svou jednu maminku, ať se o ni nemusí se "sourozenci" hádat... >:-[] -
white label 17.05.11 21:43
« Re: Přihlášování do fotosoutěže Květen 2011
woody, agáta ani víveg z tebe asi nebude, dyť mě tu lidi okamžitě poznají jen podle auta, tak k čemu by mi byla ta kukla? Leda, že bych je chtěl mimořádně pobavit, nebo jen nepřímo sponzorovat místní dravý bulvár... >:D -
woody-alien 17.05.11 11:05
« Re: Přihlášování do fotosoutěže Květen 2011
Zkrátka, i hubnutí může rozvrátit rodinu. ;-)
A vůbec, už máš nafoceno ? Viděl bych to na B/W foto jako z bezpečnostní kamery, kterak vysoký statný mladík v kukle prchá od Rožnovské pumpy v nablýskaným bílým GTI blíže neurčené SPZ, scénu dotváří jen srdceryvný pláč pumpařky a zvířený prach od předních kol. :-)
Matheas Ropak 15.05.11 23:14
« Přihlášování do fotosoutěže Květen 2011
Téma je :
"Moje auto a šílené ceny paliva"
Pravidla fotosoutěže
1. Na Soutěžní fotografii musí být vaše auto (aspoň kousek) !.
2. Fotka se musí držet tématu a musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.
3. Fotomontáže a koláže se nepřijímají do fotosoutěže! (úprava HDR není fotomontáž)
4. Fotka se přihlašuje od 21:00h 15.ho.2011 do 21:00 hod přesně 25.ho.2011 v daném měsíci
5. Fotka se přihlašuje vložením jejího odkazu do diskuze přihlašuje se pouze jednou.
6. Zpoždění přihlášení se netoleruje
7. Hlasuje se od 21:00h 25.ho.2011 do 21:00h 27.ho.2011 a to formátem viz níže
8. Formát pro hlasování
1 - místo – xxx
2 - místo – yyy
3 – místo – zzz
Případný komentář až po tomto hodnocení.
9. Nevyhlašujte průběžné výsledky!!
10. Vyhlášení konečných výsledků probíhá od 21:00h 27.ho.2011 do 21:30hod 27.ho.2011 vyhlašuje Matheas nikdo jiný.
11. Téma na další měsíc vybírá vítězná trojice na bendě
(domluva přes SZ vždy do konce měsíce).poslat správci SZ s novým tématem
12. Nové téma se vyhlašuje 1 den v měsíci pro který je určeno
13. Soutěžní fotka musí být uložena na macz netoleruje se použití odkazu na jiné stránky (je možno zaslat na můj e-mail)
přihlášení
Mates81 - [odkaz]
Jak psal Brandon laťka nastavena vysoko , kdopak se ještě přidá ???
PS: Lidičky dnes ráno odjíždím na dva ráno ve 03:00 do NDR :-) tak poprosím někoho z Vás třeba poustník chobot ....... ať aktualizujete fotosoutěž a případně do seznamu dodáte nového přihlášeného.
Díky moc chlapi
Matheas >:-[] -
Matheas Ropak 15.05.11 10:00
« Re: Fotosoutěž Květen 2011
Poustník
asimáš pravdu a nebo již poznali kouzlo lásky a brouzdaj se někde po mezi :-)
Brandon
moment Copilot je jeden kolega z MACZ copak vy spolu máte ? >:D
né sranda asi myslíš drahou polovičku jako koordinátora správně zvolené kompozice že :-) >:D -
iudex 02.05.11 09:13
« Re: NOVÉ TÉMA Fotosoutěž Květen 2011
Téma, ktorá nase.ie... >:-[]
A "poteší" v tejto súvislosti napr. fakt, že pre úradné účely si ako spotrebu možno uplatniť iba normovanú spotrebu podľa TP, za ktorú jazdí snáď len môj otec (ako zodpovedný dôchodca plížiaci sa do Tecsa osemdesiatkou). Obzvlášť pri dlhšej trase je i tých pár deci rozdielu v spotrebe pri vynásobení týmito horibilnými cenami paliva celkom citeľné. 8-s