Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 27.06.11 20:49
« Re: HLASOVÁNÍ Fotosoutěž ČERVEN 2011
1. Poustník
2. woody-alien
3. Ronault
4. Brandon Walsh
5. Mates81
6. Kajuška
V podstatě jsem primárně hodnotil především míru úletu, kterou jsem u některých (jinak povedených) fotek hledal docela marně, i když ani má míra úletu nebyla tentokrát nic moc, po minulém kole jsem se v tomto ohledu docela mírnil, nerad bych někoho pohoršoval dvakrát po sobě... >:-[] -
iudex 27.06.11 11:22
Moje hlasovanie:
1. Poustník: naliať si vodu do auta, to je haluz; už len za tú odvahu si zaslúžiš prvenstvo.
2. Ronault: minule si to nestihol, ale teraz s tým nápadom boduješ; keďže si mi to povedal vopred, nemal som problém, ale myslím, že i bez komentára je to dostatočne jasné; tlačivý výraz tomu dáva korunu.
3. woody: kľukovka štrajkuje, vtipné osobitne v kontexte ČR.
Zaujali: kajuška, mates81; obe vtipné nápady, trošku slabšia realizácia. Brandon: úlet to bol, len ťažšie pochopiť, aký.
Švihák, label, Thomasino, matii, Matheas: každá mala niečo do seba, ale vzťah k téme nebol až taký citeľný.
Ja som doplatil na to, že som si fotku nechával na poslednú chvíľu v sobotu, keď som chcel umyť auto a potom som to do večera nestihol odfotiť, keď deti mali iné plány. Tak nabudúce. -
Poustnik 27.06.11 10:30
1. Ronault
2. Brandon walsh
3. Mates81
--------------------------------------… />
ad1. - Dlouho jsem se nemohl rozhodnout, jestli tě mám dát na první místo, právě pro to, že kdyby uviděl fotku někdo naprosto neznalý věci (LPG) a neviditelné víčko nádrže, nevěděl by, která bije. Ale i další mají svá proti, takže jakožto nejvíce akční a ulítlou fotku jsem nakonec ocenil tvoji. Hlavně jsi se to snažil dobře "vyhrát". První místo máš za ten výraz! :-)
P.S. Místo hadičky by postačil trychtýř....
ad2. - Líbí se mi, že z fotky jest zcela evidentní, že Brandon dělá něco nezvyklého, podivného, ulítlého. Není jasné co, ale je to tam. >:D
ad3. - Je to sice jen intelektuální konstrukce, ale při troše dobré vůle a fyzicky zdatném spolujezdci by to i teoreticky mohlo fungovat, takže i když fotka kompozičně nic moc, je dostatečně ulítlá, aby ještě okupovala bednu.
4. Woody alien - Je to prima nápad, ale spíš je to "vtípek" než úlet.
5. Kajuška - Moc oceňuji, že se zůčastnila a že si dala tu práci, ale přespat v autě mi zas tak moc ulítlé nepřipadá, téměř všichni to asi někdy absolvovali. Ale je super, že sis vyhrála s doplňky - lampička, knížka deset koníků......a ta fialová..... 8-s >:D
6. White label - Hezké, ale těhle jezevčíků jsem viděl už tolik, že mi moc ulítle nepřipadají. Ještě tak ta limuzína - Trabant, kterou tu někdo dával v odkazu.
7. až 10. - Dylan McKay, matti, Thomasino, Matheas - Super, že se účastníte a nekašlete na to, ale tenhle měsíc jste byli málo ulítlí...... >:D
P.S. Zajímavé, že všichni se snažili o úlet v přeneseném slova významu, že nikdo nepřihodil nějakou takovouhle - [odkaz] Hoj! -
Ronault. 27.06.11 08:26
« Re: Začátek HLASOVÁNÍ Fotosoutěž ČERVEN 2011
Woody: Inu, další důvod držet dietu, neb přes mé pozadí nešlo vidět víčko nádrže. Pak mě dodatečně včera napadlo, že jsem mohl vzít ještě hadici a tu přiložit na oba místa... ale zase nevím, jestli chci takhle být prezentován na MACZ >:-[] >:D >:D -
woody-alien 27.06.11 02:28
1. Poustnik
2. Ronault
3. White Label
Poustnik - tohle byl opravdu úlet. >:D Nalít vodu do auta by mě asi nenapadlo, vítězství si zasloužíš už jenom za ten žlutej parníček. >:-[] :yes:
Ronault - s podobným nápadem jsem koketoval, ale nějak jsem nevěděl jak ho ztvárnit. Tys na to přišel. ;-) :yes: Opravdu škoda, že není aspoń trochu vidět to víčko nádrže.
White Label - fotka povedená a takovýhle kontrasty mám rád. GTI sice není úplnej prcek, ale v porovnání s tím Navigatorem je tuze malinký. >:D :yes:
Těsně pod bednou mi tentokrát skončil Mates. Vtipný. ;-) :yes: -
Mates81 26.06.11 21:27
První místo jsem měl vybrané hned, ale o další místa se svedl nelítostný boj.....
1) Woody alien
2) Poustník
3) Ronault
------------------------------------
1) Woody alien - Pro mě jasné vítězná fotka, jak perfektní nápad tak zpracování :yes:
2) Poustník - Tahle fotka je opravdu úlet, téma vystihnuto na 120% ;-)
3) Ronault - Taktéž oceňuji luxusní nápad a jeho realizaci...
Dále pak mě zaujalo -
Dylan McKay - Vidět Porsche na odtahovce je opravdu úletové.
White label - Není nad to mít pořádné auto do města na nákupy.
Brandon walsh - Dobrá fotka, vypadá to jak kdyby ti v létě zamrzly dveře >:D
Opět další docela pěkně našlapané kolo, na to jak to vypadalo ze začátku docela dobrá účast >:-[] :-!
-
matii 26.06.11 11:30
1. Ronault
2. Poustník
3. Kajuška
Keďže toto kolo bolo viac o téme ako o fotení, hlasujem pre najepšie ztvárnené téma.
Ron - no tos mě dostal, odvážná fotka, které jsem se ještě dlouho smál.
Poustník - rovněž odvaha ... jakákoli voda do auta smrdí průšvihem.
Kajuška - dík za inspiraci, až mě žena vyhodí z domu, vím jak si ustlat.
Jinak pro Rona - to auto je opravdu moje, je to z natáčení jednoho nejmenovaného seriálu z francouzského prostředí, jehož jsem se zúčastnil. Jestli je to úlet nevím, ale bylo to jediné co jsem dal dohromady. :-) -
Ronault. 26.06.11 00:42
Tak já se toho ujmu jako první:
1. woody alien
2. Mates81
3. Poustník
A teď proč?
1. Woody - vtipná fotka, která mě rozesmála, to se musí nechat a je to úlet, ale i klika vidět stávkovat klikovku >:-[]
2. Mates81 - sice na rychlo, ale přeplňování pumpičkou od kola mě dostalo >:D :yes:
3. Poustník - Opět super fotka. Jde vidět, že už i do Mazdy dnes montují vanu... a trochu mi to připomíná jeden starý vtip... >:-[]
Mimo bednu:
4. Zino: máš pěkně chlupaté paže... a skvělé papuče, ty jsou opravdu úlet >:-[] Ten styl nastupování je dobrý jen do kabrioletu, ale znám to. Když umyju auto a mám vléz dovnitř a zašpinit si hned koberečky, tak taky do garáže vjíždím na boso >:D
5. Kajuška - je to slušný úlet, když si člověk koupí za poslední peníze plnou nádrž benzínu a nezůstane mu na nájem a tak musí bydlet v autě >:D :yes:
6. Švihák - to není ani úlet, ale spíše tragedie... i když 911 alespoň trochu letí...
7. White label - dobrá fotka, je to slušný úlet, přemýšlím teď, že jsem tě mohl dát výše, ale už se mi tu tabulku nechce celou přepisovat, takže doufám, že se nezlobíš a tahle sedmička ti přinese alespoň trochu štěstí >:-[]
8. Matii - je to úlet, ale nejsem si jist, jestli je to tvoje auto s tou podivnou SPZ :-O Tys nám emigroval do země francouzským autům zaslíbené?
9. Matheas - no, tak to nebyl ani tak úlet, jako únik vzduchu...
10. Thomasino - nějak mi na fotce chybí úlet. Možná by se dalo vzít jako úlet to, že tak dobré prostředí, situace a světlo je zvrzané nějakou pseudotechnikou... :-O
Tak jsem to okomentoval všem, snad bude mít Matheas radost :-) -
Matheas Ropak 25.06.11 23:18
« Začátek HLASOVÁNÍ Fotosoutěž ČERVEN 2011
otosoutěž červen 2011
" AUTO a ÚLET "
Thomasino - [odkaz]
matii - [odkaz]
White label - [odkaz]
Brandon walsh - [odkaz]
Dylan McKay - [odkaz]
Woody alien - [odkaz]
Ronault - [odkaz]
Mates81 - [odkaz]
Poustník - [odkaz]
Kajuška - [odkaz]
Matheas - [odkaz]
můžete začít hlasovat byl bych rád kdyby u každého hodnocení byl komentář aspoň k prvním třem co ?
Díky Matheas -
Matheas Ropak 25.06.11 20:31
« Re: poslední hodina přihlašování !!! Fotosoutěž ČERVEN 2011
Tak já taky vkládám polínko do ohně nic závratného to není , ale tento pohled se mi naskytl ránno po příchodu k autu dobrý úlet [odkaz]
Musím teď odjed takže v 21 h ukončuju vkládání a zahajuju hlasování , ale až od 21H!!!!
Matheas -
woody-alien 25.06.11 13:40
« Re: poslední den přihlašování !!! Fotosoutěž ČERVEN 2011
Ron : Mám takovej dojem, že se WL postavil někde na "vykotlané" silnici a teatrálně vytáhl pistoli, přiložil k hlavě.....když tu začali svištět vozy Správy silnic a už se kladl nový povrch, lajnovalo a uklízelo. Prostě, někdo na to má talent udělat si v okolí pořádek. >:D :yes: -
Ronault. 25.06.11 10:44
« Re: poslední den přihlašování !!! Fotosoutěž ČERVEN 2011
Poustníku: White label se má důvod po ránu smát, asi se byl projet. Včera jsem jel Z Brna přes Zlín, neb jsme u něj vyzvedávali štěňátko pro rodiče přítelkyně. A do Zlína perfektní dálnice, za Zlínem přes Vsetín a Valmez samé rovné silnice, chápej klikaté, ale s hladkým asfaltem.... no já normálně čuměl, jestli už nejsem někde v Německu nebo Rakousku, páč Zlínský kraj zabodoval :yes: -
Poustnik 24.06.11 22:52
« Re: ještě 2dny přihlašování !!! Fotosoutěž ČERVEN 2011
Kajuš - útulný máš pokojíček! :-) Jen ta jedovatě fialová peřina....... :-O >:D
w-a - A to jsem to fotil normálně před naším domem, Když šla kolem sousedka se psem, leknutím mě zapomněla pozdravit! Teď si asi s manželem doma povídá něco o těch z východu...... >:D -
woody-alien 24.06.11 22:24
« Re: ještě 2dny přihlašování !!! Fotosoutěž ČERVEN 2011
Poustnik: >:D :yes:
A taky Ronault :yes:
Řekl bych, že to tady nabírá "grády" a již brzy se všichni potkáme na stejným oddělení. >:-[]
Lékař : "Můžete vysvětlit, proč jste svoje auto celé postříkal šlehačkou ve spreji, následně si vylezl na střechu a předváděl tam King Konga s rozvodovým řemenem v ruce ? "
Pacient neodpovídá, hryzne si nehty a kývá se zepředu dozadu. Po chvíli se vyděšeně rozhlédne kolem sebe a zamumlá: Musím být na bedně, tentokrát musím být na bedně...!!! >:D >:D -
-
-
Mates81 24.06.11 15:47
« Přihlášení do fotosoutěže Červen 2011
Tak taky přihodím tedy něco tento měsíc, ikdyž jen dopočtu :-)
Téma jsem vzal jako Ron trochu více z humorem, takže je to něco jako dětinsky úletově vylepšené auto >:D >:D aneb jak z malé nafty u Fusionu udělat novou verzi RS od Fordu....Stačí přidělat kompresor, ten byl ale moc velký, tak sem zvolil menší ruční variantu >:-[]
PS: Pokud redaktoři Auto.cz budou chtít tento ojedinělí kus testovat, není problém :-) je to upravené za 15 minut :-! Jako bonus jsem tam přidal ještě možnost dalších dvou přípojek, záleží na tom, kolik lidí v autě jede >:-[]
Bylo to šito trochu horkou jehlou ;-) ;-)
[odkaz] -
-
-
Ronault. 23.06.11 19:24
« Re: přihlašování !!! Fotosoutěž ČERVEN 2011
Takže pánové, jak jsem popsal níže, podmínky byly bojové, takže není to až tak super, jak jsem čekal. Hlavně jsem nečekal, že zakryju celou krytku nádrže paliva... inu jsem kus chlapa >:D
Tahle fotka měla být k minulému měsíci, ale vzhledem k tomu, že je to taky slušný Ú-let, tak ji přihlašuji.
Biopaliva = odpověď na vysoké ceny paliva aneb auto a Ú-prd
[odkaz]
>:-[] -
Ronault. 23.06.11 19:22
Prvně jsem zjistil, že nemám static, protože si jej pučila segra... ale co, vzal jsem krabici od bot. Dojel jsem na místo, jsem vytáhl foťák, rekvizity a v tom jsem zjistil, že nejsem na opuštěném místě, ale na cyklostezce, takže mé podezřelé činnosti nezůstanou beze svědků mimo MACZ... Ale co, však ty brňáky neznám...
A pak se vybily baterky... Vyměnil jsem je...
A začalo pršet... zmokl jsem, ale co, fotku mám!
Tomu říkám nasazení >:D -
Ronault. 23.06.11 19:03
Tak koukám, že se s tím tématem nakonec dost fotografů úspěšně popralo... dokonce i já... Ale to až za chvíli.
Zino: Chtěl jsem ti dát plný počet, ale když vidím, že jsi to vzdal a nebojoval do poslední kapky pro co nejlepší fotku, tak nemáš šanci uspět! 8-s >:-[] >:D -
Brandon Walsh 23.06.11 14:40
tych fotiek vzniklo tolko, ze si uz zial nepamatam >:D ale zrejme to bolo z interieru von, no malo to vyzerat vsetko uplne inak, ale zachytit ten moment sa nedarilo, potom prisla moja nervozita, ze na auto a do interieru prsi, tak som zbalil fotak, zacuval do garaze a siel domov >:D -
matii 21.06.11 17:01
Taky to zkusím ... přihlašuji se do soutěže:
[odkaz]
Tedy jestli se dá natáčení seriálu z francouzského prostředí dá nazvat úletem.
Původně jsem chtěl něco s tím novým křídlem, ale dnes mi řekli, že je nalakované, bohužel mají plno a tak montáž proběhne až v pondělí. Lišta zatím nedorazila ani z Francie. :'-( -
white label 21.06.11 00:07
iudex
To je (svým způsobem) taky umění a součást taktiky, odradit samotným tématem ostatní... >:-[]
Když budeme nakonec soutěžit třeba jen tři, budu mít aspoň jistotu, že skončím na bedně... ;-)
Ale ještě jsou čtyři dny času.