Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 06.07.11 10:30
« Re: Fotosoutěž červenec NOVÉ TÉMA
label: no to preto, že bývaš tam, kde bývaš. Včera som Tvoj kraj navštívil; vyjdúc ráno pred dom, natrel som sa opaľovacím krémom, bude hic, hovorím si. Prídem do Zlína, kosa jak hovado.
P.S. Pekné cesty tam máte, samý hore kopec, dole kopec, zákruty, kilometer rovinky aby si lupou hľadal. Už sa nedivím, že máš GTI, moja dýchavičná atmosféra sa tam riadne zapotila. ;-) -
woody-alien 02.07.11 21:58
WL: Jj, v Praze, tedy spíš u cedule Vítá vás hl.m. Praha jsem za hodinku a čtvrt, ale dostat se kam potřebuju žádá mnohem víc času. Místní obyvatelé si zjevně oblíbili relaxování v nastartovaných, ale stojících autech. Vydrží to i celé hodiny. >:D
-
woody-alien 02.07.11 01:19
Ron: Já netvrdil, že se mi to líbí, ale že to mám s tím obdobím spojený. ;-)
To byly masový popový hrůzy, jenže existovaly kapely (a interpreti) , kterých se 80-ky ani nedotkly a vytvořily kouzelné songy. Co třeba tohle, jedna z nejkrásnějších písniček všech dob, podle mě.
[odkaz]
I v 80.létech vzniklo kvantum skvělý muziky od klasiků Queen, Floyd, Dire Straits a nesčetně dalších přes novou vlnu Ultravox, Visage, Joy Division, New Order včetně třeba The Cure nebo Depeche Mode až po prvopočátky něčeho úplně novýho jako byli třeba Beastie Boys pro hip-hop nebo Metallica, Anthrax a Slayer pro trash metal. -
Ronault. 02.07.11 00:34
WL: Tak některé songy byly fajn, to jistě, ale některé... ony elektronické bubny a klávesy dokázaly pohřbít i dobrý nápad.
WA: Šmarjá, kde jsi na tu hroznou písničku došel? 8-s >:D
Ale byli i jiní, třeba Queen a nebo tohle je podařené:[odkaz] Relax :-!
[odkaz]
A nebo Peter Gabriel válel skvělým hitem se skvělým klipem (jeden z nejlepší animovaných vůbec, společně s White Stripes) [odkaz] -
-
woody-alien 30.06.11 12:21
« Re: Gratulace
matii : Tak za prvé nás mladých (39) je tady víc a někteří z nás ještě pocit vítězství ani neochutnali. Dodám, že zcela nespravedlivě. 8-s >:D
A za druhé, zdá se, že s ubývajícími kilogramy trochu mizí i paměťové buňky, a proto dovol, abych ti připomenul téma Auto a pracovní stroje. Kdo že to obsadil první místo ? ;-) >:-[]
Nicméně, jak pravil Poustnik, nové téma je tak nudně rozvolněné, že mají šanci všichni bez rozdílu věku, národnosti a náboženského vyznání. Tak tvému snažení zdar. :yes: -
Poustnik 30.06.11 11:39
« Re: Gratulace a nové téma
Protože na ma.cz smí prdět pouze admin..... >:D Ne, tvůj příspěvek byl shledán příliš plačtivým a jako takový byl vyhvězdičkován. A neboj, potlačil jsem zcela jakoukoli kreativitu při vymýšlení tématu a shodli jsme se s woodym a Ronaultem na tak zaprděně všeobecném, že se bude moct zúčastnit i parkovací kamera..... ;-) Už jdu poslat Matheasovi SZ. -
matii 30.06.11 08:45
Zdar dodatečná gratulace vítězi. Doufám, že vyberete konečně nějaké "masové" téma ... teda ne jako "Auto a bůček", ale to, jež by přilákalo masy.
Jinak koukám, že do fotosoutěže jsem vstoupil prvním místem "Auto a voda" a přes druhá a třetí místa jsem se pomalu dostal až na chvost. Jestli to není tím, že na to tak trochu ... kašlu (chtěl jsem napsat prdím, ale Ronault taky * a poslední neni).
Když tak o tom přemýšlím, tak určitě tím to není. Je to určitě tak, že tady na MACZ je to samej závistivec, egoista a ignorant, kterej závidí mladýmu klukovi (39let) tedy mně, úspěch. Měli byste se stydět a v dalším tématu (navrhuji Auto a můj nový střešní spoiler) pro mne hlasovat. V opačném případě ponesete následky sami, protože natruc přiberu 18kilo nazpět a všude budu rozhlašovat, že za to můžete právě VY! :-) -
Poustnik 29.06.11 19:58
white, to je jasné, že bych se nebránil,kdybych věděl že vyhraju.....Kdo by nechtěl vyhrávat, že, hned si člověk přijde takový důležitější..... >:D >:-[] :-!
woody - nekončící Ronaultův prd by nebyl špatný.....Dalo by se říci, že je to teď takový většinový občanský postoj..... :-) -
-
Matheas Ropak 28.06.11 00:24
« OPRAVA VÝSLEDKŮ Fotosoutěž ČERVEN 2011
1.místo - Poustník 16b
2.místo - Ronault 12b
3.místo - Woody alien 9b
4.místo - Mates81 7b
5.místo - Kajuška 4b
6.místo - Brandon walsh 3b
6.místo - Dylan MCkay 2b
7.místo - , White Label 1b
8.místo - Thomasino , matii , Matheas 0b -
Ronault. 28.06.11 00:19
« Re: KONEC HLASOVÁNÍ Fotosoutěž ČERVEN 2011
Gratuluji vítězi, bylo to jen o prsty ve vodě >:-[] :yes: Ale jsme rád, že to dopadlo tak, jak to dopadlo. Při představě, že jsem na titulce MACZ jak tlačím prdy do nádrže... nic závidění hodného. Stačí, že jsem tady byl jednou převlečený za sv. Josefa >:D -
Poustnik 28.06.11 00:17
« Re: DĚKOVAČKA Fotosoutěž ČERVEN 2011
>:D No každopádně všem děkuji, děkuji všem kdo hlasovali pro mě i proti mně, i kdo protivně....děkuji gravitaci, že se voda nevylila, děkuji Čínské lidově demokratické republice za vyrobení žlutého parníčku i bruselským vodárnám, že dodali vodu, děkuji japonským dělníkům, že vylisovali ten lavor pod sedačkou bez kazu a s Ronaultem a woodym se zamyslíme nad tématem na červenec. :-) -
Poustnik 27.06.11 23:50
No vida, jak je někdy lepší jít s odpadky! >:D
Já bych nechal dva dny. Kdo chce hlasovat, ten hlasuje. Je jasné, že občas někdo někam jede a nemůže třeba k síti, ale to jsou jednotlivci....a zvyk je železná košile.....a taky se to pak táhne a nic se neděje....ale jestli po tom touží víc lidí, tak se podrobím kruté přesile....A jakpak bys hlasoval, Matheas? :-) -
Matheas Ropak 27.06.11 23:44
1.místo - Poustník 13b
2.místo - Ronault 10b
3.místo - Woody alien 9b
4.místo - Mates81 8b
5.místo - Kajuška , Brandon walsh 3b
6.místo - Dylan MCkay 2b
7.místo - Thomasino , matii , Matheas , White Label 0b
Gratulace vítězi a všem ostatním děkuji za účast

Ale pěkně horko bývá i ve Zlínském kraji, jen ne zrovna v tomto uplynulém několikadenním "letním" období... :-) Dnes už by bylo líp a zítra má být ještě tepleji.
A co, že ses nestavil, asi jsi nejel přes Rožnov, Makov, Bytču..., co?