white label 25.08.11 19:19
« Re: Přihlášení do fotosoutěže
Mojito
Nevěřil bych, že bude tak problematické nafotit zrovna výfuk s kobáskama, aby z toho bylo poznat o co jde a navíc, aby to bylo aspoň trošku zajímavé. Asi víš o čem píšu, když sis taky jednou to focení výfuku "užil" (ty nakonec s velkým úspěchem)... ;-) -
Matheas Ropak 23.08.11 10:32
Zdravím kolegové,
předem se chci omluvit za lehčí tempo ze soutěží v období prázdnin frekvence je zde menší a dovolené přispěly k tomu že jsem se mu nemohl věnovat naplno.Proto bych chtěl začít ten školní rok s plnou vervou :-).
Co kdybychom dali všichni hlavy dohromady a vymysleli společné téma na měsíc Září ať se Nám to opět pěkně rozjede.
Co VY na to ? -
iudex 22.08.11 11:23
« Re: Nové téma na měsíc SRPEN 2011
matii, hanbím sa, ako pôvodca tejto podivnej témy určite niečo pridám; chcel som fotiť tento víkend, namiesto toho som vymieňal studené zábaly potomstvu. ;-\
P.S. FoFo získal cez víkend druhý šrám, len čo som v stredu dal opraviť prvý škrkanec, v sobotu pribudol druhý... 8-s :'-( -
woody-alien 16.08.11 11:13
« Re: Nové téma na měsíc SRPEN 2011
Vážně netuším, o čem vlastně mluvíte. Jednou už jsem batole absolvoval a prospinkal jsem to jako bumbrlíček. ;-)
OT: Pro milovníky mrtvých jazyků tady mám jeden citát, který s tématem nijak nesouvisí, ale hodně mě pobavil.
"Simia, quam similis, turpissima bestia, nobis ! "
8-s >:D -
iudex 15.08.11 12:44
« Re: Nové téma na měsíc SRPEN 2011
Cez víkend som mal možnosť trochu prevetrať nové Mondeo s 1,6EcoBoost a bol som veľmi pozitívne prekvapený, ako ten relatívne malý motorček také veľké a ťažké auto rozpohybuje (atmo dvojliter je oproti tomu chcíplotina). Nechcem si predstaviť Tvojich 200 žrebcov...
A ten Tvoj druhý, významnejší prírastok... No, ako nespiaci otec batoľaťa to doprajem každému. >:-[] >:D -
woody-alien 15.08.11 09:57
Chlapci, chlapci....
musíte myslet pozitivně. I kdyby to flinkové v Belgii odložili až na pátek odpoledne, kdy už znaveni těžkým pracovním týdnem nasadí křivě dveře, na kapotě udělaj místo laku "krupici" a při prvním dešti mi nateče do zadních světel....co je to ve srovnání s tím jít v pátek odpoledne k zubaři nebo se ve stejný čas zajet podívat do Prahy. >:D >:D >:-[] -
Poustnik 14.08.11 23:37
« Re: Nové téma na měsíc SRPEN 2011
Jé....sorry!!! Tady natírám zábradlí, no...co se dá v Praze dělat jinýho, než něco natírat...taky koleno Alpou francovkou.......tak ve čtvrtek ti udělali auto? Jestli neměli skluz a neudělali ho v pátek odpoledne, ta jsou prý nejhorší..... 8-s >:D >:D -
woody-alien 13.08.11 23:46
« Re: Nové téma na měsíc SRPEN 2011
Nj, už je to dlouhý.... ;-)
vůbec si nedovedu představit muka lidí, co objednávali např. Golfa v době šrotovnýho, X1 hned zkraje výroby nebo třeba i Dustera, a měli termín klidně i sedm měsíců. ;-\
Nicméně hned zkraje podzimu mě čeká mnohem významější událost než je auto. Ale na ten východ samozřejmě myslím... :-) -
white label 12.08.11 10:58
iudex
V pondělí jsem byl na otočku v Partizánskom a po sjezdu z dálnice za Trenčínem jsem jel přes Bánovce n. B. a velkou část cesty byly kolem pole slunečnic, tak jsem si říkal jestli jsi to nefotil někde tam? U nás jsem zatím nikde tolik slunečnic u cesty pohromadě neviděl.
P.S. PayPal zatím taky bez problémů. -
woody-alien 10.08.11 15:22
matii : ty jsi hroznej kverulant. >:D
Jídlo nemusí přece být fyzicky přítomno. Následuje úryvek ze scénáře.
"Muž jménem matii, v dokonale padnoucím obleku a s cigaretou Gitanes na rtu vychází ze dveří La Degustation Bohéme Burgeoise a s lehounkým úsměvem otvírá ovladačem v pravé ruce naleštěný Peugeot 308. Odraz pouliční lampy na křídle pátých dveří má nápadně podobný odstín jako jiskřička, která se na okamžik objevila v matiiho očích.Ten krásný večer jěště zdaleka nekončí."
Zbývá to dostat do foťáku... ;-) -
Mates81 29.07.11 20:35
« Re: foto ?
Dáš si fotku do svojí galerie, pak na ni najedeš anormálně do příspěvku zkopíruješ odkaz, který máš z galerie. Připadně druhá volba je nahrát fotku někde na jinačí server, třeba www.nahraj.cz a pak sem hodíš jenom odkaz, toto kolo nestihneš, tak počkej na nové téma ;-)
iudex: Veliká gratulace, už když si sem fotku dával, byla jasná že bere bednu né-li něco víc, povedený kousek. Bohužel sem nestihl alspoň zahlasovat, ale moje hlasování by nic nezměnilo :yes: bylo totožné skoro se všemi >:D -
iudex 29.07.11 12:51
« Re: Výsledky fotosoutěže červenec 2011: AUTO A LÉTA ŽÁR
woody: to vieš, niekto len foťáky, niekto zase autá. ;-) Ale s touto témou by som počkal do konca roka. ;-) Inak na Tvoju recenziu nového dostavníka čakám s napätím, jednak pre Tvoj literárno-básnický talent, jednak pre auto samotné.
K téme: teraz dajme niečo obdobné letné alebo dovolenkové, aby si Ty a iní severania, kde slnko moc nesvietilo, mal šancu na reparát. ;-) Trebárs Moje auto a volanie vody. >:D -
woody-alien 29.07.11 12:36
« Re: Výsledky fotosoutěže červenec 2011: AUTO A LÉTA ŽÁR
Přidávám se ke gratulaci zaslouženému a jednoznačnému vítězi. :yes:
Jistě, že bych rád jednou dosáhl i na první místo, ale zase že bych kvůli tomu nemohl spát, to tedy ne. >:D
Mimochodem, iudex, co tahle dát jako nové téma "Předávání mého nového auta". To bych měl právě teď určitou šanci. :-) >:-[] >:-[]
PS: Ty měníš ty foťáky jako fusekle... Ale investice se ti zjevně vyplácí. ;-) -
iudex 29.07.11 08:20
Ešte raz díky.
wl: vymenil som EX1 za Pentax K-r. Teraz sa ešte s ním naučiť všetko, čo dokáže...
A woody to iste raz dosiahne (a čo ešte potom, keď predstaví nový dostavník!), tohto mesačnú fotku mal veľmi dobrú, takú optimistickú, veselú, preto som ho dal na prvé miesto.

Já su starý úchylák (i když teď už spíš starý, než úchylák), jen doufám, že nebudu znovu napaden, že podobné fotky nemají na netu co dělat! ;-) >:-[]