Ronault. 24.12.11  12:57

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Švihák: Jj, však oni už odcházejí a není jich málo ;-)

Ronault. 24.12.11  12:48

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

iudex: Že jsou tvé děti na vánoce na pohotovosti sere nejen tebe, ale i ty zdravotníky, co na té pohotovosti musí být ;-) >:D Vem to tak, že nejsi jediný a takové ty laryngitidy (na ty se v drtivé většině atb nedávají) a další si prostě dítě prodělat musí, s těmi bacily do kontaktu přijít jednou musí, jinak se ta imunita nevybuduje.
    Tohle pak vede v kombinaci s tím, co jsem již řekl, že nejhorší pacient je rodič, k nadužívání ATB i v případech, kde to není nutné. Ale lízni si v pozici lékaře nepodání atb a pak se z toho vyvine něco, co by zabránilo atb třeba i smrti... k soudu pak nepůjdeš za podání, ale nepodání. A to je větší motivace než práce hyperaktivních farmaceutických dealerek ;-)
    Ale jo, nadužívání je, to je nesporné, ale jako rodič bych byl raději, kdyby dítě antibiotika v případě podezření na bakteriální infekci dostalo, než nedostalo, protože vedlejší účinky těch základních typu penicilin jsou nižší než to, co se může stát.

Zkusím tě nicméně potěšit škodolibou radostí! Nejsi sám, resp. tvé dítka nejsou samy, kdo na vánoce hledal lékařskou pomoc a bere atb. Před 14 dny, když jsem měl praxi z pediatrie, tak jsem na ambulanci od nějakého nemocného dítka chytil nějakou potvoru, takže 14 dní jsem měl až krvácející rýmu, bolest v krku, hlavy atd., docela hnus a tento týden to ne a ne přestat, tak jsem musel na ORL pro nějaké atb... Asi jsem už moc starý a ty běžné dětské infekce moje imunita už "zapomněla" 8-s Říká se u nás, že z praxe na pediatrii si buď odneseš průjem nebo nějakou respirační infekci... a já vlastně obojí >:D

Dylan McKay 24.12.11  12:45

« Přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

V pozadí smrti Václava Havla zůstala zpráva o stahování vojáků z Iráku. Náš Prius byl u toho: [odkaz]

Dylan McKay 24.12.11  12:44

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Doktůrci všech zemí, už jděte do prd.ele... ;-)

Ronault. 24.12.11  12:37

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

iudex: Že jsou tvé děti na vánoce na pohotovosti sere nejen tebe, ale i ty zdravotníky, co na té pohotovosti musí být ;-) >:D Buď jsem blbý nebo mi 6 let celou dobu něco tají, ale pod pojmem "rychlý krevný test na zistenie podania ATB" si nedokážu jaksi nic konkrétního představit ;-) Jediné, co běžný pediatr v ordinaci má je měření sedimentace a to je ještě hodně sporná metoda a někteří odborníci ji neuznávají, protože není zrovna specifická přímo pro bakteriální infekce. Výsledky leukocytů a CRP, které už více nasvědčují o bakteriální infekci jsou pro praktiky k mání spíše do druhého dne, protože pořídit si biochemický analyzátor za několik milionů si každý nemůže. Totéž platí pro kultivace atd. Proto se všude v pediatrických postupech udává, že podáváme ATB empyricky, poté dle kultivace.

iudex 24.12.11  10:45

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Ron: nikto nečaká, že lekár stanoví diagnózu za 2 minúty. Problém je, že oni to tak robia a Tvoje školské postupy v praxi neaplikujú. Veď dnes napr. každý lekár musí mať zariadenie na rýchly krvný test pre zistenie potreby podania ATB. V praxi to používa tak 25% pediatrov. A keď sa toho domáhaš, reagujú buď urazene v štýle "čo ich Ty chceš poučovať", alebo prevrátia oči akože "hypochonder rodič". Nie je nič jednoduchšie, než predpísať ATB pomaly aj na nádchu, veď čo keby náhodou. Plus mám prachy od farmaceutickej firmy, že predpisujem ich lieky.
    Tvoj príklad s právnikom je mimo.
    P.S. Neber si ten výlev osobne, len už pomaly tradične sú moje deti na Vianoce na pohotovosti a se.ie ma to. 8-s

Ronault. 23.12.11  13:36

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

iudex: To se ti tak lehce řekne, každá nemoc má svůj průběh a vývoj a co je v jeden moment ještě laryngitida, to může být u dítěte za 30 minut epiglotitida, která potřebuje akutní hospitalizaci na ARO. Lidské tělo není kus železa, který změříš a máš oddiagnotikováno. A pak je tady další problém... profylaxe... můžeš ty ATB nedat, pak se změní stav a už může být pozdě, dítě má užší dýchací cesty, takový obyčejný zánět pro dospělého s otokem může být u dítětě fatální a zadusí se někde 20 km od nemocnice... pak se naženeš ty a tví kolegové a jdeme k soudu. Tak si vyber, jestli dát ATB a být z obliga (kecy o tom, jak jsou ATB hrozně škodlivé patří tak na laický web, dodnes zachránily více životů než cokoliv jiného)nebo je nedát a pak jít sedět. To je největší důvod, proč bych pediatra nedělal. Nejhorší pacient je totiž rodič 8-s
    Laici si to představují, že vše se dá jak v Housovi během 10 minut oddiagnostikovat, že biopsie nádoru se dělá do 5 minut a bakterie vyrostou na agaru do hodinky a na lupus že člověk umírá do druhého dne. 8-s
    Je to asi jako obviňovat právníka, že jdu do vězení za vraždu 3 lidí, protože on mě nedokázal dobře obhajovat ;-)

Mates81 23.12.11  11:25

w-a: Tak teď můžu klidně spát >:-[] >:D

iudex 23.12.11  10:02

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Matheas: to dobre poznám, utekať na pohotovosť a nespať kvôli deťom. A potom nadávať, ako doktori nevedia stanoviť diagnózu a zničia detský organizmus zbytočnými antibiotikami. 8-s Tak nech sa uzdravia.
    S ohľadom na uvedené Ti preto odpúšťam, že si ma (opäť!) opomenul, rovnako ako že vo fotogalérii súťaže chýba jediný mesiac, zhodou okolností ten, v ktorom som vyhral. >:-[] Keď sú teda tie sviatky. :-)

Matheas Ropak 23.12.11  08:33

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Fotosoutěž Prosinec 2011 "AUTO A AKCE"

iudex - [odkaz]

Ronault. 22.12.11  23:38

Matheas: Jdi jdi... ;-)

Matheas Ropak 22.12.11  23:32

Díky Chlapi.

jdu za drobečkama >:-[]

woody-alien 22.12.11  23:28

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Neboj Mates, já tě nedám. Máme kocoura stejnýho jména a jsem zvyklej Matýsky chránit. >:D

Mates81 22.12.11  23:22

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Už jsem se lekl, že moje fotka byla cenzurovaná do 24.12 :-) asi abych nelákal lidi na kradení stromků >:-[] >:D

Ronault. 22.12.11  23:22

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Matheas: Jj, to je v těhle případech základ, pokud jsou vysoké! teploty, tak studený zábal a ten vlhký vzduch je taky ideál, možná ještě Vincentka... :-)

Dylan McKay 22.12.11  23:21

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Na macz kasli, hlavne at jsou drobecci v poradku... ;-)

Matheas Ropak 22.12.11  23:18

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

máme zvlhčovač vzduchu a dýchá se jim lépe.

Díky chlapi a sorry za pozdější ....však víte co nějak jsem nemohl myslet na macz když ....

Matheas Ropak 22.12.11  23:16

Dylane Díky :yes:

Dylan McKay 22.12.11  23:16

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Rone to jsem mu presne psal. Ma to strasne moc deti. Ulevi se jim pri pootevrenem okne, mokre rucniky kolem postele, pomuze berodual nebo cipek. My s tim uz parkrat bojovali, prvne jsme jen tak tak stihli pohotovost. ;-\

Ronault. 22.12.11  23:12

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Matheas: No protože laicky se řekne chřipka nebo angína, lékař, hlavně pediatr to má trochu složitější, musí přesně určit kde ten zánět je, protože dle toho se můžou odvíjet komplikace a hlavně rizikovost. Pak při případném opakování problémů je nutno pátrat po příčině, jestli za to můžou alergie, problémy s nosní překážkou atd. Každopádně pokud jste doma, tak to může klidně být jen obyčejná laryngitida a tou si dítě prostě projde a projít musí, jinak se s těmi mikroorganismy setkat nedá, resp. dá s menšími reakcemi... Samozřejmě ale na vše se ATB nedávají, to má jistě ošetřující lékař pravdu. ;-)

Ale jsou to hodně složité, resp. obsáhlé věci a těžce se vysvětlují přes net ;-)

Dylan McKay 22.12.11  23:06

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Matheas, mas SZ, mame stejne problemy, musite to resit.

white label 22.12.11  23:05

No dyť jo, ještě Mates, teď ale nemyslím toho, co se zase "posrrral"! >:D

Matheas Ropak 22.12.11  23:03

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

jj jsme v ostravě u našich.Jak myslíš přesně klasifikována ?

Ronault. 22.12.11  23:00

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Matheas: Říká se, že dítě je až 10x za rok nemocné, tak se připrav... Na ATB není nikdo malý, když je nutně potřebuje. Spíše u těch malých často může zařádit vir a tam nemá smysl ATB dávat, samozřejmě. Ale z tvého popisu angína/chřipka raději nic komentovat nebudu, u dětí je totiž tohle dost častá věc a musí být hodně přesně klasifikována :-) A máš je doma?

Matheas Ropak 22.12.11  22:58

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

angina či chřipka ??? mají teplotu nemůžou dýchat :-( nicméně na antibiotika jsou malí

Ronault. 22.12.11  22:55

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

To je tím, že se tu pořád vykecáváme, obzvlášť já!!! Uznávám, že jsem hovado >:D

woody: No vidíš, já mám zase na Laguně i na 207 poklice v designu VW, i když se správnými logy... Poklice prostě Volkswagen umí >:D

Matheas: Copak, jestli se můžu zeptat...? Učím se právě pediatrii, takže jsem zvědavý

Matheas Ropak 22.12.11  22:54

WL,
    díky snad to bude OK

Tak zde ještě jednou kompletní seznam soutěžících

iudex - [odkaz]

woody-alien 22.12.11  22:51

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

A co Mates81 ? Dává čistej trestní rejstřík všanc a ani tu není uvedenej. ;-)

white label 22.12.11  22:44

w-a
    A pak, že nespolupracujou, když už dělají společné univerzálně-oboustranné poklice... >:-[]

white label 22.12.11  22:37

Matheas
    Jak kdo bude další, přece už je - iudex! ;-)
    Tak ať se ti to doma brzo uzdraví, kdybys nestíhal, tak napiš a vezmu to tady za tebe...

woody-alien 22.12.11  22:32

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Ron: Popravdě, jak už to bývá, od doby co mám kameru jsem s vyjímkou toho poškozeného skla nic zajímavého ani dramatického nenatočil. Největší "úlovek" byl Jimny, kterej se mi nějak nezdál, tak jsem se k němu přiblížil a zjistil, že místo originálního krytu rezervy Suzuki má plastovou poklici s logem VW. Zkrátka příznivec sbližování VW se Suzuki. >:D

Matheas Ropak 22.12.11  22:32

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

téma na měsíce prosinec je

"auto a akce"

fotky přihlašujeme do 25.12.2011

přihlášení

Kdo bude další ?

Matheas Ropak 22.12.11  22:27

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

:-( nelyžuje ani lížuje ................. , ale má již druhý den težce nemocné děti :'-(

Ronault. 22.12.11  21:40

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Woody: Kdyby to nestálo tolik peněz, které právě vůbec nemám, tak bych tu kameru v autě měl taky... člověk nikdy neví... a někdy se natočí i nějaké zábavné video.

Zino: Tak vím, že Kysky si fotil každé auto dražší než 300t Kč, které potkal >:D

white label 22.12.11  19:13

Možná spíš "lížuje"... :*) >:D

iudex 22.12.11  10:26

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Matheas lyžuje alebo čo? Nesumarizuje prihlásených, sám nedal foto (ani na DW sa dlho nevyskytol). Navrhujem disciplinárny trest: verejné pokarhanie pred naštartovanou V3S. >:-[]

ypsilon 22.12.11  09:48

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

woody-presne,delal jsem na tom s klukama od pixaru >:D ..nn,zadni podvodnici..je to vlastne takovej muj pohybovej patent,kterej se pouziva i v medicine a je i vhodnej pro kazdodenni pouziti..v praxi je znamej pod pojmem "ypsilon´s superfix 10000"..myslim,ze by o nem i ron by o nem mohl vypravet ;-) >:D ..jinak "aragorn vs. karkulka" je taky dobry,pamatuju si jak se resilo i v televizi..hold opravdu nejhorsi je stret s blbcem..

ron-opravdu rone,jsem to ja..jsem rad,ze jsi poukazal na muj zpev..vis v dobe ruznych elektronickych vylepsovaku hlasu,jsem se jako jeden z mala nebal jit s kuzi na trh a za to si sam sebe cenim,to jsem vychytal..jinak dekuju :-O :*) >:D ..

legacy-ok,tak ja si jdu hodit jeden "superfix 10000", stejne me nejak poboliva v zadech >:D ..

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.12.11  06:28

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Ron: kamarat si taktiez kupil kameru, ale nijak ho neviem prehovorit, aby sme to vyuzili na rychly prachy, kto si pre boha (okrem woodyho a ludi viac za volantom ako doma) kameruje auticka ktore chodia okolo neho >:D
    legacy: nie si sam, ale kedze tam chodievam od detstva tak RA- Revuca, RV-Rožnava :*) >:D

woody-alien 22.12.11  00:48

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

iudex: taky nechápu, jak může někdo natolik ztratit soudnost, že riskuje nejen ohrožení životů ve "zdržujícím" autě, ale i svoje zdraví a auto. Tohle vybržďování se mi nikdy nestalo, různý jiný schválnosti ale ano. Zrychlování při předjíždění je na denním pořádku, včera jsem si s H1 dovolil předjet X5 staršího data výroby a když jsem asi po 2 kilometrech odbočoval doprava a hodně zpomalil, tak mě majitel míjel zcela schválně tak, že mi málem vzal o levý zrcátko. A to všechno na kluzký silnici.

Dnes a denně se na silnicích dějí i věci nepěkné a nechci být jen bezmocnou obětí něčích výmyslů. Nakonec i ta nehoda s Transitem stála na jediném svědkovi. Jinak to bylo tvrzení proti tvrzení. Proto jsem si tu kameru pořídil. Zaplatila se prakticky vzápětí, když mi posloužila k identifikaci SPZ náklaďáku, kterej mi poškodil u Hyundaie čelní sklo. I na základě toho záznamu byl můj nárok pojišťovnou uznán.

Nejsem žádným zastáncem systému Velký Bratr, ale na slušnost lidí se prostě spoléhat nedá. Více rytířského konání by se opravdu na silnicích hodilo. Většinou totiž o nic nejde a toho "vycukance", co ti celou kilometrovou rovinku visí za pr.delí, aby tě následně v nepřehledný zatáčce začal předjíždět, dojedeš na prvních semaforech.

Ronault. 21.12.11  20:05

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Pak hodíš mobil, peněženku, iPad (pokud máš) a nakonec i klíčky od auta >:D

Leg 21.12.11  19:53

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Jasne, dobre mierený vrh kamerou môže byť celkom účinný, ale čo potom >:D

Ronault. 21.12.11  19:17

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Legacy: Ten mladý kluk ve Fábii potřeboval jen trochu udělat bububu, nebylo to úmyslně, Ten týpek v Octávce vyloženě naschvál a cíleně blokoval cestu, což je l nakopání 8-s
    K tomu meči atd... Vím, že právě Woody má v autě přenosnou kameru, což může být zajímavá možnost.
    Však hever je takový meč mnoha motoristů >:D

Leg 21.12.11  18:48

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Ronault - skoro z teba bol druhý Kubica, tak! 8-s Každopádne dotyční by si zaslúžili...
    Zino - nikdy neviem, či RA je Revúca alebo Rožňava, mám v tom vcelku guláš. :-)
    woody-alien - tá aféra s tým mečom ma tak zaujala, že som si pozrel aj vyjadrenie toho "ritiera". Podľa jeho verzie mám taký pocit, že toto sa môže stať hocikomu hocikedy a bez srandy by sa ten meč mohol hodiť. Treba zaviesť na náš ďaleký východ trochu ritierske spôsoby, žiadne hevery, basebalky alebo kvéry ;-\

Ronault. 21.12.11  17:35

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Zino: No já měl málem jeho krev na heveru... tak vytočený jsem do té doby a od té doby za volantem nebyl >:D
    Ale jednou jsem jel a nějaký mladý klučina ve Fábii mě začal předjíždět na opravdu úzké cestě a ještě v momentě, kdy jsme najížděli na můstek a oba bychom se na něj jen tak nevlezli... málem jsem tam Favorita zorvěsil o svodidla, kdybych nezažal prudce brzdit. V další obci dělali kanalizaci a jelo se tam na semafory, tak jsem za ním prudce dobrzdil, vyskočil z auta šel za ním... chlapec se v autě zamkl >:D Samozřejmě jsem se vrátil pak hned do auta a děsně jsme se té jeho vylekané reakci s přítelkyní smáli, jak tam seděl schoulený >:D Ale pravda, že až taková sranda to nebyla, takové svodidlo by Fanouše rozpáralo jedna radost a když ne ono, tak kolem bylo stromů dost 8-s

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 21.12.11  17:19

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

RA, revúca, tam máme chatu [odkaz] neďaleko od tej budovy >:D viac krát sa aj mne v okolí stalo, že niekto išiel ledva 90, keď som predbiehal začal prudko pridávať, majú závodenie asi v krvi >:D

Ronault. 21.12.11  16:28

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Já naštěstí na takového imbecila nenarazil, co by mě vybrzdil, tedy myslím na dálnici. Ale je pravda, že ještě s Fanoušem se mi stalo, že jsem chtěl předjet Octavii RS s SK tuším RA tam měl a nějaká firma na výrobu oken... Začal přidávat, tak jsem se vrátil za něj, nic jsem si z toho nedělal... pak opět zpomalil a když jsem jej začal předjíždět, tak zase přidal.. to se opakovalo... pak se zařadil do levého pruhu a nechtěl mě pustit, pak když jsem jej chtěl vzít zprava, tak se zařadil vpravo... a kličkoval... pak jel uprostřed po dělící čáře... prostě chudáček nemohl před sebe pustit Favorita, to jej raději bude brzdit a zároveň se bál jen na devadesátce více jak 110 (je to dvouproudovka a jezdí se tam běžně o hodně rychleji)...
    Jediné jeho štěstí bylo, že ve Frýdku odbočil těsně před světelnou, kde se vždy stojí, směrem na Ostravici a na SK... udělal dobře, protože by asi skončil s mým heverem ve svém obočí 8-s

iudex 21.12.11  12:04

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Takáto agresivita na cestách ma neprestáva prekvapovať; čoho všetkého je človek schopný... 8-s :no: Sám tiež nikdy nepochopím, keď ma niekto, kto má pocit, že som ho zdržiaval predbehne a skočí na brzdy; že mu to stojí za potenciálne rozbité auto. 8-s Zatiaľ som našťastie vždy zareagoval včas, aj keď nejde ani tak o auto, ako o deti v ňom. Takéto širšie súvislosti ale týmto imbecilom unikajú. 8-s

Ronault. 20.12.11  23:46

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Jo, tu aféru si pamatuju. Velmi zajímavý je ten rozhovor s jedním z aktérů, přesněji toho s tím mečem.... evidentně zase nějaký křupan z řad taxikářů neudržel nervy na uzdě... 8-s

woody-alien 20.12.11  21:38

Legacy: Meč se v "bežnej premávke" hodí vždycky. >:D

Mates81 20.12.11  20:24

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Legacy: Doporučuji podobné umístění tak jak vidíme na videu smeták :-) >:-[] Bylo by to zajímavé kladivo na chodce >:D A samozřejmě by to mělo 5 hvězdiček Euro NCAP pro bezpečnost chodců >:-[] >:D

Leg 20.12.11  20:15

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

ypsilon - nevytáčaj sa, radšej si zatancuj (v tom si evidentne frajer >:D ), ja som si len robil srandu z toho ako som tu okamžite upadol do "podozrenia", že si doma prerábam na kolene auto na stotridsiatku, aj keď 90 percent občanov vôbec netuší o nejakých rôznych verzách ľadviniek a v bežnej premávke je rozdiel taký malý, že si to ani sám nevšimnem :-)

iudex: nápad za 100 bodov! Je vidieť, že novodobí ritieri vozia svoje LED meče stále so sebou (vždy som mal tieto ledky za módny výstrelok, ktorému nie a nie prísť na chuť, teraz zisťujem, že je to vec čisto účelová :-) ), mal by som aj ja zaradiť ten oceľový do stálej výbavy, nech sa môžem brániť >:D

Ronault. 20.12.11  18:34

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

ypsi: To je opravdu tvůj klip? Musím ocenit video po stránce sekvencí, které ve mne zanechávají ve skrze dobrý pocit, že jsem stále heterosexuálně orientovaný chlap... Nicméně jelikož jsem z muzikantské rodiny, ačkoliv na nic nehraji a ani zpívat neumím, tak tvůj zpěv, jestli se tomu dá vůbec takto říkát, ve mně vzbudil téměř trauma >:-[] >:D >:D Ale za ty zadky a tvůj tanec :yes: :yes: >:D

woody-alien 20.12.11  12:38

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

ypsi: >:D >:D >:D Zkrátka profesionální záležitost. To jsem netušil, že ty pohyby v 1:20 jsou tanec, mě nemlich to samý nutili dělat na rehabilitacích po operaci ruky a tvrdili mi, že jsou to cviky na rozhýbání ramenního kloubu. Podvodníci. :'-( >:-[]

woody-alien 20.12.11  12:09

iudex: opravdu zajímavý vzhLED.. ;-) :yes:
    WL: tu reklamu znám, je vtipná. Když jsme to nedávno probírali v krčmě U Lagunáře, nějak na ní nedošlo. :-)

woody-alien 20.12.11  11:55

« Re: přihlašování Fotosoutěž 2011

WL: Jasně, já si na detaily nepotrpím....máš štěstí, žes mě neslyšel zpívat. >:D Mrvení textů je ještě to nejmenší, mým majstrštykem je plynulé přecházení z melodie do kakofonie a zpět, textové výpadky s grácií vyplňuju univerzálním na-na-na, případně týda-týda. S Nissanem to nemá nic společného. ;-) >:D

ypsilon 20.12.11  10:50

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

legacy-tak tos me teda vytocil za studena do 8tisic.,to mi nedelej tohleto >:-[] >:D ;-) ..

wl,woody-vy dva poetove nikdy nezklamete >:D ..nekdy si tady s Vama musim taky "zarapovat" i kdyz me ted vic bavi tanecni muzika,tady [odkaz] mate muj nejnovejsi klip..doporucuji shlednout cele,hlavne muj tanec od 1:20,abyste vedeli,ze to opravdu myslim vazne ;-) :-O :*) >:D ..

white label 20.12.11  10:06

« Re: přihlašování Fotosoutěž 2011

Ač nerad, musím tě mírně poopravit:

A v Praze kalamita jak na Sibiři
    tři centimetry sněhu
    a u Muzea štyři...

P.S. Nejvíc se mi na tom líbí, ten vliv rozdílné nadmořské výšky na sílu sněhové pokrývky v Praze... >:-[]

white label 20.12.11  10:00

To vypadá zajímavě...!
    Ale bacha, na Star Wars už má Copyright marketing VW:

;-)

iudex 20.12.11  09:20

Tak tu je môj príspevok; pracovný názov: Akčný hrdina - Ford rádu Jedi: [odkaz]
    Keď teda načal legacy tému rytierov a mečov, tak som to posunul trošku do budúcnosti a ten meč upgradol á la Star Wars. :-) Alebo BMW je staromódny rytier, bojujúci tradičnými zbraňami (oceľový meč, atmosférický motor), kdežto Ford bojuje vesmírnymi zbraňami (svetelný meč, priamovstrekový turbobenzín). >:D

iudex 20.12.11  08:54

« Re: přihlašování Fotosoutěž 2011

Tak som (na rozdiel od DW) stihol odfotiť, nech to tu nie je také chudobné (do počtu, nie do kvality). Inšpiroval ma Legacy. Dnes pridám.

woody-alien 19.12.11  23:23

« Re: přihlašování Fotosoutěž 2011

...v Praze tři centimetry sněhu !!!!!!!!
    a u Muzea čtyři. >:D

Ty myslíš....

"a ta stovka co mi zbude
    to je příspěvek na chudé
    bo Valašsko je region rázovitý." ;-)

Ano, inspiroval. :-)

white label 19.12.11  23:01

>:D
    Děcka maj zmrzle kosti,
    saňkuji už jen z povinnosti...
    Na ČT studio snih,
    Voldanova na sanich...

Že by ses inspiroval autorem částí textu, který jsem zanechal pod tvou recenzí...? ;-)

woody-alien 19.12.11  22:55

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

WL, ypsi : Ano, fotky jsou to nádherné, romantika na entou... ;-) Přesto bych viděl jako typicky českou reakci verše nám dobře známého JN.

"Večer to odhážu,
    namažu záda
    Ráno se probudím
    a zas k.urva padá..." >:D >:D

woody-alien 19.12.11  22:38

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Jak psal WL, ledvinky nic neznamenaj. ;-) Já viděl v Ústí frajera, co si je napasoval na Hyundai SantaFé. >:D Na co budeš cálovat za X5, když to doma před panelákem zmákneš za pár stovek. >:-[] :yes:

Leg 19.12.11  22:31

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Hoši, vy ste mi Šerlokovia! Takmer ste mi na to skočili a ja mám fakt len 118i >:D Ešteže ste ma odhalili >:-[]

ypsilon 19.12.11  17:26

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

wl-me taky ne,diky ;-) :yes: ..to mo povidej,ja uz se od soboty tesim na snih a nic a asi ani nebude..tesil jsem se jak to budu zase "krosit" v acku a prd..tady bude mozna tak prset..

white label 19.12.11  17:18

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Ty vánoční fotky jsou fakt úžasné, už dlouho mě nic podobného "nedostalo"... :-O ;-)
    Taky bych tam hned letěl, ale ještě je nějaké naděje na předvánoční sníh i tady. Aspoň u nás by mělo ve středu sněžit.

ypsilon 19.12.11  17:09

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

wl-jasne,vzdyt ja vim,ze vis ;-) ..dat si to tam dodatecne rozhodne neni zadny problem,ale prijde mi,ze kdyz uz si lidi meni ledvinky,tak spis za cerne..kazdopadne Ti dekuju za Vanocni naladeni..jeste jsem v ty svatecni nalade nebyl a tys me krasne naladil..dokonce az tak,ze jsem mel chut se podivat na Vanoce za velkou louzi :-) ...

white label 19.12.11  16:27

ypsi
    Vím, jen jsem si dělal srandu, tohle vícevalcové "označení" je u BMW tradiční, třeba u E39 to tak měly jen osmiválce. Ale není žádný problém dát si to tam dodatečně, třeba i k základní motorizaci, takže jen na tohle bych se v identifikaci motorizace raději nespoléhal. ;-)

Mates81 19.12.11  15:04

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Legacy: Tak sem se netrefil :-( O 116d jsem ani neuvažoval, myslel jsem 118d >:-[] >:D samozřejmě legrace :-) Moc pěkná "stotřicítka" :yes:

ypsilon 19.12.11  14:46

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

legacy-"to správne srdce so šiestimi komorami uloženými za sebou a ktorým koluje tá správna krv. A ktoré dýcha vzduch prirodzene ako jeho pán, k tomu, aby stíhal ostatným žrebcom nepotrebuje žiadne alchymistické a šarlatánske pomôcky začínajúce na t alebo k. Proste jediné srdce, ktoré dokáže ritierovi zabezpečiť úctu ostatných členov Rádu bavorskej vrtule "..no snad lip bych to nenapsal :-) :yes: ..jo a samozrejme gratuluju ;-) ..

asi uz nic nevyfotim,jelikoz uz "babicka" spi zimnim spankem..

wl-uplne jednoduse,ma "celochromovany" ledvinky,coz 6-valec znaci ;-) ..

Leg 19.12.11  13:46

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Mates: bingo! Teda ak za ideál nepovažuješ 116d, potom si vedľa. :-)

woody: ako už Mates naznačil, v tátošovi bije to správne srdce so šiestimi komorami uloženými za sebou a ktorým koluje tá správna krv. A ktoré dýcha vzduch prirodzene ako jeho pán, k tomu, aby stíhal ostatným žrebcom nepotrebuje žiadne alchymistické a šarlatánske pomôcky začínajúce na t alebo k. Proste jediné srdce, ktoré dokáže ritierovi zabezpečiť úctu ostatných členov Rádu bavorskej vrtule >:D >:D >:D

white: je to už vyradený kúsok, ktorý slúžil istej skupine venujúcej sa historickému šermu. Do akej miery kopíruje nejaký originál netuším.

Mates81 19.12.11  13:13

white label 19.12.11  13:03

Mates81
    A jak si tu základní motorizaci poznal? :-O >:D

white label 19.12.11  13:01

Mates81 19.12.11  12:57

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Legacy: Pěkná fotka :yes: U mě obrovské plus za auto a navíc obrovské plus za motor :yes: ;-) Teda pokud se mé oko nezpletlo a určilo tu správnou motorizaci :-| >:-[]

white label 19.12.11  12:30

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Co je to za meč? Nějaká replika?

woody-alien 19.12.11  11:55

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Ale to je moc pěkné... :yes: Tak novodobí rytíři jezdí na 1-er ?

VÍRU BOHU, ŽIVOT KRÁLI, SRDCE DÁMĚ, ČEST A BMW SOBĚ. >:D

PS: A jaképak srdce skrývá v hrudi ten tvůj "tátoš", smím-li se zeptat ?

Leg 19.12.11  10:30

« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011

Tak sa prihlasujem aj ja "poprvé" do súťaže. Hľaď, moje skromné dielko s pracovným názvom:

"Hrdinská jednotka vyráža do akcie"

Leg 19.12.11  10:09

« Re: FTIP