Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 27.01.12 23:23
« Re: Nové téma Fotosoutěž MACZ Leden 2012
Ano, "Hnůjdaj" produkty jdou s dobou a jsou tedy jasně v BIOkvalitě, stejně jako např. BIOjablka s minimálně jedním obalečem jablečným v každé bedně... :-O >:D
Hyundai prostě splývá s přírodou bezprostředně a okamžitě po opuštění výrobní linky...a na případnou recyklaci je připraven ve značném předstihu ve srovnání s konkurencí... >:-[] -
woody-alien 27.01.12 23:04
Ano, tím se jaksi vyjasnilo proč naše "víceprvkové" nápravy nepřinesly očekávaný efekt v podobě nadpozemských jízdních vlastností. Zjistilo se, že konstruktérský tým, jež na úkolu pracoval, si spletl kinematiku s numismatikou, kde jistá "zašlost" a "rezivění" nejsou na škodu a leckdy dokonce hodnotu zvyšují. :-| >:D -
Ronault. 27.01.12 23:03
Vidím, že se tady opět řeší řízená koroze jako nový vynález značky, která získala národní cenu kvality, proto bych měl opětovně vložit neopakovatelný a fenomenální citát saldyho:
"tzv. povrchová koroze podvozku je žádoucí a řízená chemická reakce, je přirozenou součástí speciální antikorozní ochrany i30. Něco takového by tě nemělo v žádném případě znepokojovat, naopak, buď rád, že ochrana funguje."
Nevím proč jsem tak aktivně natíral tím svinstvem podvozek Favoritu, když jsem ho mohl nechat tak na pospas ochanné vrstvě koroze... já hlupák... a proto mu zrezly ty prahy... >:D -
woody-alien 26.01.12 22:09
Jj, bohužel znám. Takhle jsem ťuknul Vitarou do i30ky, ženská v Q5 zaprasila na křižovatce, pán se lekl a zakápl to na místě. Tu ženskou už pochopitelně nikdo neviděl a vina byla moje. Vitaru opravili perfektně, jen rám zmizel (stejně jsem ho chtěl sundat) a jinak nic nepoznám. Ale vím to a občas si za to pěkně nadávám. Takže tě plně chápu, bohužel už s tím nic neuděláš. ;-\ -
Matheas Ropak 26.01.12 21:45
Zavinil to on , ale já jel zezadu znáš to :-( , škodu jsem vyčíslil cca do 5.000,- (v rámci nákupních cen) , ale ještě se na to švára nekoukal.Opravovat bude asi on + samo.
Nicméně ten pocit , že již brumla není 100% mě ubíjí , ale co nadělám snad jen si budu přát.
MÉNĚ TAKOVÝCH RÁDOBY ŘIDIČŮ. -
woody-alien 26.01.12 11:41
« Re: Hlasování - leden 2012 - Moje pohádkové auto
Poustnik: To už je úděl nás, fotoamatérů snažících se o originální snímek, že jsme terčem udivených pohledů a jízlivých poznámek. >:D
Buď rád, že nefotíš do fotosoutěže někde v Paříži po nehodě princezny Diany. Tehdy každýho maníka s foťákem na ulici málem zlynčovali. ;-) -
Poustnik 26.01.12 11:12
To jsem rád, že jsem tvůj hrdina - >:D Já kvůli focení dokonce zajel do polí za Zaventenské letiště - v pozadí jsou vidět žluté navigační stožáry - abych měl klid od čumilů. Musel jsem tu čarodějnici poměrně složitě podepřít, protože nemá tělo, jen nějaké cáry. A když jsem to všechno narafičil, tak začnu fotit a - klasika - hned mi chcípá baterie....mám plné ruce práce a kolem jde postarší paní s pejskem a kouká mi nevěřícně do okýnka, poodešla, zastavila, koukala na značku a furt jí to nešlo do hlavy....ale neřekla nic.... >:D -
woody-alien 26.01.12 10:55
1. Poustnik
2. Kubass
3. Mates81
Poustnikův flirt se stopařkou >:D by jistě obstál i při mnohem větší účasti. Kubassovi se fotka taky povedla a Matesovi díky za účast v době, kdy ostatní včetně mojí osoby soutěž nezvládli. Za sebe mám jednoduchou "výhovorku" , leden jsem absolutně nezvládl. Kromě běžných pracovních povinností nás stihla ještě rána morová v podobě havárie kanalizačního řádu, bylo nutné překopat 15 metrů dvora/garáže a všechna auta musela ven. Stát delší dobu venku je pro mě nepřijatelné, takže Mondeo a Vitaru jsem po dohodě umístil u příslušných dealerů a odskákala to hlavně H1. Za odměnu jsem jí slíbil důkladnou očistu a nové gumové koberečky. >:D
Od úterý je už vše v pořádku a auta zpátky na místě, ale na focení už nezbylo sil. -
iudex 26.01.12 10:00
Hlasujem takto:
1. poustník: vcelku jednoznačne prvé miesto, vtipné; bežné Belgičanky vyzerajú podobne? Dúfam preto, že manželka je Češka. >:D
2. Kubass: jednoduchý a vtipný nápad, fajn.
3. Mates81
Ja sa ospravedlňujem za neúčasť, ale som to zo začiatku neriešil, nemal nápad a keď som ho dostal, už som to nestihol zrealizovať (fakticky som schopný odfotiť niečo iné ako auto v garáži iba cez víkend). -
Poustnik 26.01.12 01:54
Hlasuji -
1. Kubass
2.Mates81
Hlasování je poněkud jednoduché, chtělo by to aspoň 4 soutěžící, abych mohl hlasovat pro tři lidi!!!! >:D Zdá se, že všichni ještě nestačili strávit cukroví od vánoc a místo focení lehce podřimují....že white labele, woody aliene, Ronaulte, iudexi, atd. atd...... ;-)
ad1. - I s malým kašpárkem se dají dělat veliké věci!
ad.2. - Na stěnu bych si tu fotku nepověsil, ale kdo nehraje, nevyhraje!!! ;-) -
Matheas Ropak 25.01.12 21:35
zdravim chlapi v rvni rade se chci omluvit ze souteze. Pred par dny jsem se lehce oprel o * jednomu nemyslicimu prazakovi ktery nevim proc ale zasla to na miste prej nevedel kam jed ..........uf vysledek otreny naraznik lehce zatlaceny svetla atd.... Timto me nejak presla chut fotit a to jsem mel napad ale.....
Zahajuji hlasovai a toto kolo vyhrava pouze jeden a ten i vybira tema co vy na to :-! -
iudex 08.01.12 12:08
To bolo jedno povstanie obyvateľov moje.auto.cz proti zmenám formátu/vizáže/funkcionality zo strany redakcie a na protest odišlo niekoľko dovtedy aktívnych členov MACZ na DW. U niektorých emócie vyprchali a prdia na minulosť, iní si pamätajú a už sa sem odmietajú vrátiť. Ale ja to beriem tak, že mám aspoň dve šance mesačne namiesto jednej (aj keď na DW som tuším ešte ani raz nebodoval). :-) -
Leg 07.01.12 13:16
Páni ospravedlňujem sa že som to tu zdržal ale celý minulý týždeň až do včera som bol mimo internetu a posledné Matheasove SS sa ku mne nedostali... Každopádne som sa do výberu témy ani moc netlačil, keďže každá je pre mňa ako nová (aj keď zrovna tento mesiac by mi stačilo prefotiť minulomesačnú fotku :-) ).
BTW nechcem byť všetečný, ale prečo existujú dve fotosúťaže s podobnými pravidlami, podobnými súťažiacimi a rovnakým správcom? -
iudex 03.01.12 15:16
« Re: Jak mám složit zkoušku....
Vedlejší účinky (v čestine) som kedysi tiež čítal. Film Polnoc v Paríži nie je ale taký absurdno-neurotický, je to pozerateľné aj pre toho, komu špecifický Allenov humor moc nesedí. Francúzska pani prezidentová tam má krátky štek, vyzerá ale neskutočne dobre. :-) -
woody-alien 03.01.12 14:50
« Re: Jak mám složit zkoušku....
iudex: Ještě jsem ho neviděl...popravdě, ten nick nebo spíš jeho první část se se mnou táhne už od střední, kdy jsem naprosto ulítával na Allenových knížkách krátkých povídek jako Vedlejší příznaky apod. Pokud bys v té době viděl vyššího, pohublého brejlouna, kterak v pražském metru visí jednou rukou na štangli, druhou drží útlou knížku a z tlumeného přerušovaného třasu přechází do nekontrolovaného záchvatu smíchu, pak jsem to byl já. ;-)
K filmům jsem se dostal až následně. Mám je rád, miluju ten neurotickej humor, ale zase ne všechny mě úplně oslověj. Tak či tak mě vždycky pobaví, jak WA dokáže do svého filmu s rozpočtem 2 milióny dolarů obsadit plejádu herců, z nichž mnozí za film obvykle inkasují několikanásobky této částky. -
iudex 01.01.12 14:27
« Re: HLASOVÁNÍ Fotosoutěž Prosinec 2011
Legacy: slušná zostava. Ostatne že je to fotené foťákom s väčším snímačom a svetelnejším sklom sa dá vidieť aj na hĺbke ostrosti a rozmazaní pozadia, ktoré je mierne rozostreté aj pri takejto vzdialenosti. A kratšie sklo máš aké: seťák 18-55, alebo niečo svetelnejšie?
-
Leg 01.01.12 10:18
« Re: HLASOVÁNÍ Fotosoutěž Prosinec 2011
iudex: je to Canon 40D/Sigma 70-200 f2.8 II. Samotná fotka je tuším na ohnisku 155 mm, čo je ekvivalent ku kinofilmu nejakých 210 mm. Stál som asi 30 metrov od auta. Auto som nejak serióznejšie fotil prvýkrát, čo ma prekvapilo bol pomerne vysoký šum na laku už pri ISO 400.

Vím, že třeba pro Favority existovaly dodělávky el. stahování oken. Nevíte jestli existují i opačné přestavby zpátky na švihadlo? 8-s >:D No asi to bude chtít opravdu koupit novou a ne pořád jen opravovat, někde bude asi něco špatného.
WL: Žádný Hnujdaj, ale Hjundééééé!
A samozřejmě, neustálým zdokonalováním okopírované techniky se dostali dál než samotné originály >:-[] :yes:
Poustníku: Muž zraje, včetně šedivin, už se to tu probíralo... takže klid. Jsi prostě jako sýr Niva nebo tvarůžky, nemůžu říct přesně, osobně jsem tě ještě nepotkal.