foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 26.03.12  21:08

« Re: HLASOVÁNÍ Fotosoutěž Březen 2012

1.white label (nejlepší nápad a nejmorbidnější provedení )

o mm vlas

2.kubass (úchvatná fotka - gratuluji!)

o píď

3.matii (perfektní)

4.old school
    5.iudex

Ronault. 26.03.12  18:37

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

iudex: Tak já za prvé patřím k těm, kteří auto myjí rádi, nepřeháním to jako WL, který myje auto po každé cestě, ale pokud je trochu času, tak auto umyju. Minulý předminulý weekend jsem auto umyl v sobotu, ale pak začalo cestou pršet, tak jsem ho ještě jednou před cestou do Brna umyl, rychle, ale přece nepojedu se špinavým autem. Trvalo to tak 15 minut se vším všudy. Chce to gryf. A prostě platit se mi za to nikdy nechtělo a asi nikdy chtít nebude, to ať je raději špinavé ;-\
    Nevím, příjde mi to podobně divné jako ježdění se svým neslužebním autem (chápej a čti jako automobilový fanda "miláček") do myčky ;-)

woody: Na rodinu se vykašli, taky se na tebe vykašlou až budeš potřebovat na stáří péči... vidím to každý den 8-s >:D

Švihák: Když jsme u toho mytí, tak se rovnou zeptám na ten tvůj "foliovník". Jak se to myje? A teď nemyslím jen mytí, ale třeba odstraňování třeba fleků od asfaltu? Přemýšlím, jestli se třeba u nového auta vyplatí dát na přední nárazník a kapotu transparentní folii.

Brandon Walsh 26.03.12  17:25

Dylan McKay 26.03.12  16:34

1. kubass- fotka nejen měsíce, ale celého roku. Je nádherná! :yes:
    2. matti
    3. Old school

další místa neřeším, hlasovat pro 5 míst je neobjektivní, nezajímavé.

4. kolibřík
    5. mazánek

white label 26.03.12  13:36

Mates81
    Kuvwa, kdo se mi naboural do záznamu z mé garážové kamery?!? :-O :-( ;-)

white label 26.03.12  13:31

w-a
    Je to dobrá cena, je v tom exteriér i s kolama, ale za intenzivní čištění (tzv. francouzsky znečištěných) kol se samozřejmě připlácí... ;-)

Mates81 26.03.12  13:24

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

wl: Když už si tu očistu vzal tak poctivě, do příště přidávám inspiraci >:-[] >:D

white label 26.03.12  12:51

4) Matheas
    5) Thomasino

woody-alien 26.03.12  11:57

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

iudex: Ta tvoje spotřeba je opravdu hodně dobrá, původně jsem měl nabídku na Kombi Titanium 1.6 Ecoboost, odradila mě nemožnost v dané době vyzkoušet a předpokládaná (vyčtená) spotřeba. Řečeno rozšířenou intelektuální perlou : "Dopadlo to, jak to dopadlo.." >:D >:-[]

woody-alien 26.03.12  11:46

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

matii: To je jasný, každej to holt máme jinak. Mně se nepodařilo získat k umývání auta nějakej vztah ani vytrvalým přesvědčováním a vidinou přijatelného výsledku. ;-\ >:D

foto kubass11111

kubass11111 26.03.12  11:21

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

iudex: jo, to je fakt, mě se jednou podařilo na plnou 90L nádrž najet skoro 1000Km, jinak tak těch 750Km je standart. Ale krvácení u stojanu je až nelidské, proto zřídka kdy taknkuju do plné :-D.

matii 26.03.12  10:40

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

Ovšem za podmínky, že nemáš umývání auta jako úchylku ... vím o čem mluvím. >:D >:D >:D

iudex 26.03.12  09:06

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

Ron: ako už písal woody, to je uvažovanie nezarábajúceho študenta (a je to samozrejme pochopiteľné); ja ešte dodávam, že zdravého. 8-s Keď nastúpiš do práce v nemocnici, ver, že Tvoja ochota ručne si umývať auto a zabiť tým pol dňa značne poklesne.
    woody: tá cena nie je vôbec zlá, ja som naposledy dal auto umyť v bezdotykovej umyvárke za 7,20 eura (druhý najlacnejší program) a nebolo to dobre umyté; holt niet nad ručné umytie. Ale u nás pýtajú za to 20 eur (komplet zvonka, ale nie interiér), čo mi príde zdieračské.
    Ad dojazd: nemusíš mať dízel, aby si dal 1000 km na nádrž; ja som spravil na nádrž už aj 923 km a niečo v nádrži ešte ostalo. Ale zato tá nádrž potom koštovala 103 eur. 8-s

matii 26.03.12  08:57

;-)

foto old-school-rska

old.school.rska 26.03.12  08:04

« Re: HLASOVÁNÍ Fotosoutěž Březen 2012

Taky jsem si dovolil hlasovat. Fotky jsou všechny moc hezké, ale musel jsem vybrat 5 nej :-)

1. místo: Legacy

2. white label
    3. Legacy
    4. matii
    5. Matheas

Něco tak praštěnýho, jako tady předvedl white label, u mne aspirovalo na vítězství >:D >:D , jenomže ta kubassova fotka mě prostě uhranula. :yes: A taky by mě zajímalo, jak by se ten "lízing" vyjímal na titulce Fotosoutěže. >:-[] Legacyho kostelíček se mi rovnou spojil s oblíbeným songem [odkaz] a moc se mi líbí, matii předvedl tradičně kvalitní výkon a Matheasovi chybělo malinko pěny, která by zakryla T a v Letňanech si tu fotku mohli dát za vitrínu. >:D

woody-alien 25.03.12  23:55

« Re: HLASOVÁNÍ Fotosoutěž Březen 2012

Ron: Jj, s tím studováním potomků bych to viděl podobně. Ale jinak podle mě v české kotlině panuje neuvěřitelná neúcta k vlastnímu času. Jako že ten přece nic nestojí. Kdyby bylo mytí auta mým koníčkem a bavilo mě jako třeba matiiho, tak neřeknu ani slovo. Pro mě je to ale spíš nutné zlo a pokud je příležitost získat víc času pro sebe a rodinu, tak se mi to vyplatí.

1000 km na nádrž nenajedu, spotřeba se pohybuje na hranici sedmi litrů, spíš více. Ale já jsem spokojenej, nebudu s tím přece jezdit "jako když vezu sr.ačku na mělkým talíři". >:D

foto Thomasino

5.Old school

Matheas Ropak 25.03.12  23:46

« HLASOVÁNÍ Fotosoutěž Březen 2012

Fotosoutěž Březen Auto a očista

zahajuji hlasování . Vzhledem k tomu , že je nás opět více hlasujeme pro prvních 5 soutěžících.

a tady je máme ........

Matheas - [odkaz]
    Old school - [odkaz]

woody-alien 25.03.12  23:46

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

WL: To mi je jasný, že jenom za exteriér, ale je to tak dobrá cena, že bych se bál, aby mi z auta něco "nevysublimovalo"... >:D

Ronault. 25.03.12  23:20

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

WA: No dnes jsem si přivezl z domu asi jednu z posledních "výslužek". Budu tu teď 4 týdny v kuse až do předposlední státnice (ta poslední už bude jen takový bonbonek) a musel jsem si tu hromadu vyfotitl, na památku, jak mi bylo dobře >:-[] >:D Zabral jsem Laguně polovinu kufru a to tu polovinu, která není omezená rezervou >:D Připrav se až ti tví potomci začnou studovat, to budeš tak švorc, že i na to umytí auta vlastnosručně si najdeš čas, i kdyby to bylo v noci >:-[] >:-[]

No jo, ale ty na plnou nádž ujedeš tak 1000 km, já tak 400km a to se musím ještě snažit... ale i tak je to pořád příjemnější >:D

WL: Za lízačku se vždy připlácí, nulové navýšení je vždy výjimka :-)
    Měl jsem podobný nápad s holením, ale nakonec jsem o během dne kvůli školy nestihl a hlavně jsem zaparkoval auto venku čelem do ulice... a jsem přecejen z dědiny, kdyby mě nějaký soused viděl, co dělám, tak bych se Brna už nikdy vrátit nesměl >:D

white label 25.03.12  22:54

Jj, (viz 22:51) jinak než v "avwektu" to ani dělat nejde... >:-[]

white label 25.03.12  22:51

Ron
    Jak píšeš, spíš afektivní, než efektivní. >:-[]
    Ta 100vka je pochopitelně pouze za exteriér, za případnou "lízačku" interiéru si musíš slušně připlatit...
    ;-)

woody-alien 25.03.12  22:48

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

Ron: Afektní nejspíš to oblizování bude, protože popravdě ani ty měkčený plasty nejsou nic moc a jinak než v afektu to dělat nejde. >:D

woody-alien 25.03.12  22:46

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

Ronault: No až budeš pracovat a přestaneš vyžírat rodiče, tak ti dojde, že důležitější než hodně šetřit je hodně vydělávat. ;-) >:D

Mimochodem, mě stojí plná nádrž zhruba 2.400, šmejde jeden plynařská... 8-s >:-[]

Ronault. 25.03.12  22:29

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

WL: Jo, ale pochybuju, že dle tvé zveřejněné fotky je toto mytí rychlé a afektní >:D

white label 25.03.12  22:25

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

Tak to u nás ti umyjou ručně auto jen za 100 Kč! Další důvod k návštěvě... ;-)

Ronault. 25.03.12  22:16

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

WA: Ty pytle, jak to tak čtu, tak jsem si jen za sobotní odpolede ušetřil 210+90+90 Kč + 250 Kč za přezutí gum... 640 kč, čili plnou nádrž a ještě by zbylo na 4 piva :-O Tééda, ty jsi ale buržoust, když máš i vlastního umývače auta... i když do limuzíny má daleko... >:-[]

Jo a ještě jsem zapomněl, že jsem si udělal jarní prohlídku vozu, překontroloval stav brzd, čepů, kapalin... a ulomil redukci bezpečnostního šroubu. Tím bych chtěl poděkovat svému servisákovi, že mi tak perfektně přitáhl přední kolo, když měnil tu kabeláž k čidlům ABS 8-s Při představě, že dostanu někde takhle defekt... 8-s

woody-alien 25.03.12  21:43

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

iudex: základní mytí včetně vysušení 210 Kč pro osobák, 270 SUV, 320 velká MPV + dodávky. Za kola navíc 90 Kč, za mezidveřní prostory 90 Kč atd. Celá řada kompletních programů, voskování apod., slušné ceny a otevřeno maj i v sobotu a v neděli. Pro mě k nezaplacení, na všechno ostatní mám Mastercard. >:D >:D

woody-alien 25.03.12  21:37

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

WL: Mno, tenhle chlapík nevypadá zrovna na mých 85 kg... ;-) To opravdu nejsem já, vždyť mě přece znáš....[odkaz] >:D

PS: Je vidět, že těžkej kov ti nic neříká. Headbangers jsou ti tzv. "hroziči", kteří původně doslova tloukli hlavou o pódium. ;-)

"Bang your head against the stage like you never did before, make it ring, make it bleed, make it really sore..." Whiplash, Metallica, LP Kill ´Em All, 1983

iudex 25.03.12  21:14

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

w-a: len zo zvedavosti, koľko stojí u vás takéto ručné umytie auta?

white label 25.03.12  20:52

w-a
    Co je to head vím, co je to banger taky, ale headbanger neznám, nějaký novotvar?
    To si myješ ty osobně, nebo nějaký zaměstnanec u ručního mytí? ;-)

Matheas Ropak 25.03.12  19:51

woody alien - [odkaz]
    Matheas - [odkaz]
    Old school - [odkaz]

POZOR !

musím za chvíli odjed (odvézt dělníky ) bohužel to asi nestihnu vrátit se do 21h !

TZN. Celý souhr soutěžících a začátek hlasování posouvám po 22h.

Díky všem za pochopení makali přesčas :)

Matheas

foto old-school-rska

old.school.rska 25.03.12  17:26

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

Zdravím všechny. Také se přidávám do soutěže auto a očista...
    Tady je výsledek

Hodně štěstí

Matheas Ropak 25.03.12  17:13

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

Zatím to jde dobře >:D .....

přihlašuji se touto očistou - [odkaz]

>:-[]

Matheas Ropak 25.03.12  15:48

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

Dobře dobře mám zpět AUTO :) ,tak valím odfotit co jsem si naplánoval ještě před odstavením TDI do servisu :-) , mám na to čas do večera .....aktualizuji vč seznamu večer.

woody-alien 25.03.12  14:47

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

Jen taková "do počtu". ;-) Přihlašuju fotku s pracovní názvem Mondeo a headbanger. >:D

foto Thomasino

Thomasino 25.03.12  13:57

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

Tak já také přihlašuji fotku do soutěže. Ale je to jen nouzovka do počtu. Vzal jsem to trochu jiným pohledem >:-[]

white label 25.03.12  11:16

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

Máš pravdu, zapomněl jsem hned na dvě věci, jednak se přehlásit se na můj druhý nick, ale hlavně připomenout, že "fšechny" francouzské vozy jsou infikovány virem nekvality a poruchovosti už na výrobní lince. >:-[] ;-)

woody-alien 25.03.12  00:01

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

WL: Už jsme se pokud vím domlouvali, že budem jednotlivé příspěvky podle vyznění zveřejňovat pod příslušným nickem. Někdy se zapomínáš (viz zmínka o árijské čistotě..) a nepřepneš se do svého "alter ego" nicku, v tomto případě do Ády. ;-) >:D

white label 24.03.12  22:32

white label 24.03.12  22:19

Ron
    Že je gynda a porodna prakticky totéž byla právě pointa mé reakce zakončené příslušným smajlíkem... ;-)
    Německé vozy jsou čisté árijské rasy, tam žádná infekce nehrozí. >:-[]

Ronault. 24.03.12  22:12

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

WL: Gynda a porodna je totéž, v tvé řeči je to asi jako kornout a zmrzlina... >:-[] Samozřejmě mám na mysli infekční, to až tam dolezety vy olizovači se žloutenkou... >:-[]

white label 24.03.12  21:53

Myslíš na porodním... >:-[]

Ronault. 24.03.12  21:50

WL: Co je pornografického na tom, když někdo olizuje diamant? :-O >:D

PS: Můžu tě ujistit, že po stránce gynekologické praxe bych diskreditován být nemohl, už mám vlastně jisté místo na jiném oddělení... ;-)

white label 24.03.12  21:45

w-a
    Ale u Rona by případné pohoršení bylo na místě, šlo by v principu o pornografii, navíc by se to dalo zneužít k jeho diskreditaci, zejména pokud by se časem rozhodl např. pro praxi gynekologa. >:D

Ronault. 24.03.12  21:43

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

WL: Hele, já absolvoval týdenní stáž na plastické chirurgii, takže nevěřím ničemu, co vidím a hmatám, pokud jsem to sám neoperoval >:-[] >:D

white label 24.03.12  21:41

Ron:
    Vypadají ty nohy jako "pánské"...? >:-[]

Ronault. 24.03.12  21:40

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

woody: Ehm... no asi jsem měl fotit a vkládat dříve, protože i když ted vložím fotku s podobným nápadem, nebude to ono 8-s :-)

white label 24.03.12  21:38

Značka: Chutná skvěle!
    Upozornění: Olizivání těchto plastů je silně návykové!
    :-) >:-[]

Ronault. 24.03.12  21:37

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

WL: Dotyčná osoba jak koukám nepoužívá Gillete MACH III >:-[] Taky doufám, že to není hlava, které patří tyto nohy [odkaz] >:D
    Jen si jsem zcela jist, že ten volant nepatří tvému GTI, protože to bys nikdy nedopustil >:D

woody-alien 24.03.12  21:36

WL: >:D >:D >:D :yes:

Tohle by mohl trumfnout jedině Ronault, kterej má k podobné činnosti o něco patřičnější znak na autě. ;-) >:-[]

iudex 24.03.12  21:34

white: >:D >:D >:-[] nemám slov... >:D >:-[] :yes:

white label 24.03.12  21:17

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

Ale jo, něco sem dám, jako obvykle (poslední dobou) jsem to pojal poněkud netradičně a s patřičným nadhledem, navíc pod vlivem několika let na diskusích pod články na auto.cz.
    Přihlašuji tohle:

P.S. Jen doufám, že to tu zase někoho (veselyt) nějak nepohorší, jako ta fotka z benzinky s pistolí u hlavy. ;-)

iudex 24.03.12  20:40

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

Hoci som avizoval, že sa tento mesiac nezúčastním, predsalen som narýchlo niečo zbúchal: [odkaz]
    Nie je to moc kreatívne, ale aspoň niečo. Nič z toho som ale na aute nepoužil (auto som vôbec neumýval), len rozložil, cvakol a zbalil. Kolegovia s vysokotlakovými čističmi, nechcete sa realizovať na mojom aute? >:D >:-[]

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 24.03.12  20:18

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

Já byl rád,že jsem stihl něco odfotit na DW,poslední dobou mám na focení málo času 8-s

iudex 24.03.12  18:58

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

Fú, tu je ale príspevkov a fotiek... >:-[] White, mojito, téma bola pre vás ako známych fetišistov na čisté autá ako stvorená a vy nič... :-O

white label 23.03.12  21:01

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

No jo, chlapi... já jsem vám to říkal, já jsem vás varoval..., ale všechno bylo marné... :-O >:-[]

woody-alien 23.03.12  15:38

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

iudex: Došlo na památná White Labelova slova : "Ty Fordy vás, chlapi, jednou zničej." A už je to tady.... :-| >:D

woody-alien 23.03.12  15:35

« Re: Přihlášení do Fotosoutěže Březen 2012

WL: To fakt ještě funguje ? Odpustky a podobné "vychytávky"...Zemřel si nadarmo, Mistře Jane. 8-s >:D

white label 22.03.12  19:24

« Re: Přihlášení do Fotosoutěže Březen 2012

A kolik jsi tam zaplatil za odpustky a rozhřešení..., s autem se jezdí vyzpovídat ze silničních hříchů rovnou na dopravku..., ale tam by to asi bylo dražší... >:D

matii 22.03.12  18:22

Zajímavý nápad :yes: >:D

foto Leg

Leg 22.03.12  12:18

« Re: Přihlášení do Fotosoutěže Březen 2012

Hlásim svoj vstup do súťaže.

Keďže v dnešnej uponáhľnej dobe sa hľadí hlavne na materiálne hodnoty (nech žijú klišé :-) ), rozhodol som sa prostredníctvom fotosúťaže upozorniť na potrebu očisty nielen vonkajšej ale aj vnútornej a takisto voľne nadviazať na "rytiersku" tematiku mojej niekdajšej súťažnej fotky, kde Jednotka vyráža do boja ( [odkaz] )

A tu už je samotná súťažná fotka s prostým názvom "Hrdinská Jednotka sa ponáhľa očistiť svoju dušu od hriechov, ktoré napáchala počas služby kráľovi na cestách" :-)

Po samotnej očiste ducha samozrejme nasledovala očista tela, v tomto prípade najmä pneumatík (dôsledok jazdy po lúke počas skorej jari). Samozrejme, nerobím si ambície na prvenstvo (škoda že sa táto téma neobjavila o pár týždňov neskôr, so zelenými stromami a trávičkou je toto miesto pôsobivejšie), ale hádam by som si pár bodov mohol uliať. Aj keď konkurencia je síce zatiaľ nepočetná, ale o to silnejšia. :yes:

matii 21.03.12  20:16

« Re: Přihlášení do Fotosoutěže Březen 2012

Ronault ... ve 40 jsem rád i za zahradní hadici. Až to bude jen na kýbl a mokrý hadr, tak to už je konec ... >:D

Mates81 21.03.12  19:25

Hoši Hoši >:D >:D

Není nic lepšího než po obědě vytáhnout svůj "vysokotlak" >:-[] >:D

Brandon Walsh 21.03.12  18:07

« Re: Přihlášení do Fotosoutěže Březen 2012

ze mna nenapadlo hodit sem dnesne umyvanie auta v jednej ruke palica v druhej spongia a bolestivy vyraz v tvari >:D

Ronault. 21.03.12  16:57

« Re: Přihlášení do Fotosoutěže Březen 2012

Mates: Už i ty máš ejakulaci z auta? Mates, matii, dle jmen se bojím s čím příjde Matheas >:D

matii: To je věkem... věřím, že i ty jsi měl kdysi vysokotlak >:-[] ;-) :*)

matii 21.03.12  16:57

« Re: Přihlášení do Fotosoutěže Březen 2012

Hele mates, já zahradní hadicí a ty rovnou vysokotlak? >:D Moc hezké foto.

Mates81 21.03.12  16:16

« Přihlášení do Fotosoutěže Březen 2012

Tak i já tedy něco přihodím ;-), ikdyž jak jsem viděl konkurenci, nějak mě jednu dobu přešla chuť >:-[]

Ronault. 21.03.12  15:08

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

iudex: Tak vidíš, to máme 500 za přezutí a hned mi dáš 30 julínkovného za odborné vyšetření v mé "ambulanci" a bude vyděláno. (Jo a všimné beru... nějak na to nové auto musím našetřit >:D )

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 21.03.12  12:59

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

...aneb správné SUV jezdí po ráfkách... ;-)

Brandon Walsh 21.03.12  11:35

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

ron aspon to na tej odtahovke bude nejak vyzerat >:D vid dylanovo ex [odkaz] kola drahsie ako 3/4 aut z macz a hned nejak ta odtahovka pod nim zanika >:-[]

iudex 21.03.12  10:54

wl: >:D :yes:
    Ron: no lekár ešte nie si, ale vypýtať si prachy už vieš. >:-[] Ja som ale v situácii, že by som to aj zaplatil, totiž pri výmene kolies na Mondeu ma seklo v krížoch a Focusu akosi nemá kto vymeniť. Takže toto kolo asi vypustím, nie som v stave nič čistiť. 8-s

foto kubass11111

kubass11111 20.03.12  20:49

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

Dík za pochvaluvšem, ani ňák nevim jak se mi to povedlo :-D. Jinak vkládejte, všeci ste se tak těšili a sme dva :-)

white label 20.03.12  18:03

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

Ještě, že na svých vozech používám výhradně podstatně odolnější "heterokynetické" klouby, vy bando poruchových teplometů... :-O >:D

Ronault. 20.03.12  17:27

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

Zino: Jeden homokynetický kloub tě nezastaví, jo? To by mě zajímalo, jestli se dojetí do cíle počítá i tehdy, když stejně jako Matheas přijedeš na odtahovce >:D >:D A o tom, že tě homokyneťák zastaví i na cestě na dovolenou jsem už tady vyprávěl 8-s >:D

Brandon Walsh 20.03.12  16:58

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

ron kola robia auto a ak má človek v dnešnej lacnej dobe na nizkoprofilove pneu jeden homoš ho nezastaví >:D
    kubass niečo tak krásne tu ešte nebolo klobúk dole :yes:

Ronault. 20.03.12  16:54

« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012

iudex: Pokud to máš na discích, přijeď, za 500 ti to přezuju >:D ;-)