iudex 05.06.12 13:22
« Re: NÁVRH NA SLOUČENÍ ČERVENCE A SRPNA !!!!!!!!
Ja by som to dopredu nevzdával. Je pravda, že minulý mesiac to viacerým nevyšlo (vrátane mňa), ale zlučovať júl a august (červenec a srpen) dohromady sa mi nepozdáva a nesúhlasím s ním; väčšina z nás spraví v tomto dovolenkovom období viacero dobrých záberov (pôjdu k moru, na výlety a pod.). Ak už, tak by som maximálne zlúčil tento mesiac s budúcim (keďže je už piateho a téma na tento mesiac stále nikde). Môj návrh teda je dat tento a budúci mesiac (červen+červenec) spolu a august (srpen) už v normálnom režime.
P.S: white: tak to je motivácia ako hrom, ak vyhrám, nebudem ľutovať tých 200 km a prídem si pre zmrzku osobne! -
matii 05.06.12 05:55
« Re: NÁVRH NA SLOUČENÍ ČERVENCE A SRPNA !!!!!!!!
Už jsem psal Matheasovi, být po mém udělal bych něco jako "Velká prázdninová fotosoutěž" o zajímavou cenu. Tou cenou by mohlo být něco jako poukázka na 10 nanuků (nebo tuzingový polep ve tvaru draka z Globusu). Klidně kdyby se někdo našel, mohli by mu dobrovolníci poslat 10- 20Kč a z toho by se to financovalo. Aby to bylo zajímavější. :-) -
Matheas Ropak 01.06.12 00:04
« Re: Hlasování Fotosoutěž Květen 2012
Konec hlasování !
omluva za spoždění , ale měl jsem poruchu na autě v AT dříve to nešlo
1.místo - MATHEAS
2.místo - THOMASINO
3.místo - LEGACY
Všem soutěžícím gratuluji ya supr fotky a děkuji také všem co mi dali hlasy :-) -
Thomasino 30.05.12 23:05
« Re: Nové Téma Fotosoutěže / Květen 2012
Třeba teď si Thomasino vůbec nestěžuje, jelikož si dneska cestou do Alp užil s dalšími blázny super silničky a je spokojenej jako svi.ňa >:-[] >:D
Letos sice nakonec jen 6 aut (půlka jich na poslední chvíli odřekla), ale zatím si to užíváme. Jen jsme cestou asi 2x pořádně zmokly a auto jsem včeta umýval úplně zbytečně :-O
Zítra dle počasí Passo Giua, Gerdena, Sello... -
Leg 27.05.12 08:21
« Re: Hlasování Fotosoutěž Květen 2012
1. Thomasino
2. Matheas
3. Mates81
____________
Thomasino- neviem čo sa ti nepáči na fotke, ten prepal tam podľa mňa nijako extra neruší, ak sa bavíme o nejakej amatérskej cvakacej súťaži. Zbytok je fajn aj kompozične aj technicky.
Matheas- technicky určite najkvalitnejší kúsok tohto kola.
Mates81- dobrý nápad, slabšia kompozícia, ale je jasné, že v tomto prípade boli možnosti asi veľmi obmedzené.
Kubass- paráda, škoda tej počítačovej úpravy, tá to podľa mňa úplne "zazdila". Chcel by som vidieť originál.
Ja- ten autobus som zachytil za jazdy, takže som rád že tam vôbec je. A popravde sa mi celkom páči, ako je tá "autobusová červeň" rozflákaná po celom boku :-) -
Mates81 27.05.12 03:48
« Hlasování Fotosoutěž Květen 2012
Účast menší, proto si všichni stateční zaslouží :yes:
Mé hodnocení -
1) Matheas - Perfektní nápad a super provedení...jasná jednička (ale né ta Kalouskova >:D )
2) Thomasino - Na nouzovku super, nejlépe vybraná alternativní doprava >:-[]
3) Legacy - Úhel focení je super, nápad taktéž, líbí se mi kolem za zeleň :yes:
Kubass - V tomto kole musí souhlasit s Thomasinem...... -
Thomasino 26.05.12 11:57
Hlasování:
1.) Legacy - celkem dobrý nápad, kvalitní provedení. Škoda odrazu autobusu také na tom blatníku
2.) Matheas - taky dobrý nápad a tradičně slušné provedení
3.) Mates81 - nápad ještě celkem jde, kvalita taky slušná
Kubass - moc dobrý nápad, ale pro mě hrozná kvalita fotky, strašně zrnité, jako by jsi fotil mobilem 0.3mpx. Jestli to má být umělecký styl, mě neoslovuje . Divil jsem se popravdě už úspěchu v minulém kole, sice super nápad, ale zase velké zrno :-(
moje foto - jen nouzovka a rychlovka mobilem, opravdu do počtu bez nadějí na body. Naprosto katastrofální přepal nahoře. Hold mobilem proti slunku nic nezmůžeme :-O -
Thomasino 26.05.12 11:50
« Re: Nové Téma Fotosoutěže / Květen 2012
Já bych hlasování pro 3, ale je mi to v podstatě jedno :-)
Mates81 - zrovna kvalita je v tomto kole nic moc, aspoň pokud mluvíme o kvalitě fotky. V podstatě jsou jen 3 fotky, které za něco stojí, takže pak už jde jen o to, komu se bude líbit jaký nápad. Toto kolo je z mého pohledu dost propadák :-O :-( :-( Zvláště ve srovnání s minulým kolem... -
Thomasino 25.05.12 19:26
« Re: Nové Téma Fotosoutěže / Červen 2012
Sice jsem to v plánu neměl kvůli nedostatku času, ale dneska jsem narychlo odfotil jednu nouzovku mobilem, ať je tu aspoň pár fotek do soutěže. Žádnou kvalitu nečekejte a za ten přepal nahoře se omlouvám :-) Byl to jen takový nápad a využití nečekané příležitosti :-!
P.S.: Sorry za odkaz na DW, ale recenzi jsem stáhl do doby, než tu začne fungovat nějaký admin (což asi tak brzo nebude). A taky je tam o chlup větší rozlišení..
Matheas Ropak 23.05.12 10:02
« Re: Nové Téma Fotosoutěže / Červen 2012
Vidím , že tento měsíc to asi zavřeme všichni jsou tak shnilí zvednout zadek a udělat pěknou fotku :no:
No nic já přidám během dneška a aspon budu mít bednu jistou
Zdar flákači 8-s
Auto a alternativní doprava"
Vkládat své fotografie můžete od 15.5.2012 22:00h do 25.5.2012 22:00h
woody-alien 16.05.12 14:11
« Re: Nové Téma Fotosoutěže / Červen 2012
Matheas: Že je Laďka vysoko je sice zajímavá informace, ale do tvýho soukromí nám nic není. ;-) >:D >:-[]
Legacy: S tou tvojí laťkou budou potíže. Na tohle už "nůžky" stačit nebudou. Kdo chce uspět, musí zvládnout aspoň "Horajn" nebo ještě lépe "Flop". >:D Pěkná fotka. :yes: -
Leg 15.05.12 22:07
« Re: Nové Téma Fotosoutěže / Červen 2012
Takže začnem vkladanie súťažných fotiek. Prvý raz sa latka nenastavuje príliš vysoko, aby ju aj ostatní mohli ľahko preskočiť a v súlade s týmto pravidlom aj ja vkladám túto fotku:
Na vysvetlenie, tá červená machuľa na dverách je autobus, ktorý je pre nás vášnivých "autistov" aleternatívnym druhom dopravy, s ktorým sa zmierujeme len veľmi neradi a v krajnej núdzi :-) -
woody-alien 02.05.12 06:37
« Re: Nové Téma Fotosoutěže / Červen 2012
WL: Přečetl jsem si tvoje "know-how" ohledně Waltera. ;-) Dal sis s tím práci, v mém případě ovšem nedoceněnou. Přiznám se, že jsem ho nepoznal. Ale co bys chtěl. Ústrky a nepochopení jsou umělcovým denním chlebem. >:-[] -
Fotosoutěž Moje auto.cz 02.05.12 00:26
« Nové Téma Fotosoutěže / Červen 2012
Tak chlapi měpřekvapili svojí rychlostí :-) a dohodli se na tématu rychleji :-)
Jelikož začalo být krásně, začala motorkářská a kolařská sezóna dohodli se na tématu..........
"Auto a alternativní doprava"
Vkládat své fotografie můžete od 15.5.2012 22:00h do 25.5.2012 22:00h
Matheas >:-[] -
Thomasino 30.04.12 23:20
« Re: OPRAVA VÝSLEDKY Fotosoutěž / Duben
Normálně by to sice bylo při rovnosti bodů 1.-2. místo sdílené a já bych byl třetí, ale co už, tak jsem si vlastně o jedno místo "polepšil" :yes: >:D >:D >:D
Matheasi, nejsi už nějak moc přepracovaný? Asi si budu muset zajet k vám něco koupit, to budou aspoň slevy !! >:-[] >:-[] -
Matheas Ropak 30.04.12 22:49
« OPRAVA VÝSLEDKY Fotosoutěž / Duben
Předem tohoto dopisu se velice omlouvám a zároven slibuji , že už nikdy nebudu po náročném dni sčítat hlasy o půlnoci ,jelikož jsem připravil svou nedbalostí jednoho uživatele taktéž o titul DUBNA.
Doufám , že mi to prominete a domluvíte se na novém tématu všichni čtyři a zašlete mi jej do 3.5.2012
Nové výsledky jsou zde
10.místo - Brandon walsh 1
woody-alien 30.04.12 17:24
« Re: VÝSLEDKY Fotosoutěž / Duben
Thomasino:
" Ikdyž popravdě řečeno, zde jsem čekal neskromně o kousek více než třetí místo"
To samé jsem řekl manželce, když jsem ji požádal, aby vyjmenovala pořadí nejoblíbenějších členů naší rodiny. Za mnou skončila už jenom kočka a houpací kohout. 8-s >:D >:-[] -
Thomasino 30.04.12 10:34
« Re: VÝSLEDKY Fotosoutěž / Duben
Díky všem za hlasy, dvě třetí místa v obou fotosoutěžích potěší :-) Také jsem se vyjímečně opravdu snažil a věnoval tomu hodně času...
Gratulace vítězi a také "stříbrnému" :-)
Ikdyž popravdě řečeno, zde jsem čekal neskromně o kousek více než třetí místo >:-[] >:-[] >:D
Ale potvrdilo se mi co vím už dávno, zde jde spíše o nápad a větší ptákovinu, než kvalitu fotky a dobrou kompozici >:D -
Matheas Ropak 30.04.12 00:06
« VÝSLEDKY Fotosoutěž / Duben
A zde je pořadí soutěžících
Gratulace vítězi a děkuji všem za supr účast :)
První tři "kubass , Mates81 , thomasino" vyberte nové téma na červen a zašlete mi to do SZ (termín 1den v měsíci
1.místo - kubass 41
8.místo - jpor 5
9.místo - woody-alien 3
10.místo - prase 2
11.místo - Brandon walsh 1

white label: Ja som za, v prípade výhry by som si nechal poslať výhru poštou. Pri rýchlosti našej pošty by sa ani nestihla roztopiť, v čom ma utvrdzuje aj nedávna skúsenosť, keď to doporučenému listu zo SR do Prahy trvalo iba niečo vyše mesiaca 8-s