M4Touch 17.07.12 09:45
« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"
Sorry, to psalo něco s chybou v databázi a pak se to tady najednou objevilo 4x :-! 8-s A nejdou tady mazat příspěvky, jestli tady má někdo "vyšší oprávnění", tak to pls smažte, fotka tu měla být samozřejmě jen jedna, díky ;-) -
Leg 17.07.12 07:31
« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"
Mates81 - dobré, ako tak vidím tie sudy, určite si sa pri fotení pekne nadrel, hlavne ak boli plné. Ak boli prázdne, tak si sa hádam nadrel ešte viac, kým si ich vyprázdnil :-)
Kubass - nič si z toho nerob, väčšina geniálnych umelcov umrela v špine a ústraní ako nepochopení podivíni. Ich génia dokázali oceniť až ďalšie generácie >:D
M4Touch - pekná fotka, taká júlová :yes: -
Mates81 16.07.12 14:36
« Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"
Tak šupnu hned první želízko do ohně >:-[] Jako u mě většina fotek, snažil jsem se zase něco "zajímavého" vymyslet :yes:
Mé dílo - v mojích očích vypadá auto a nebe takhle... >:D >:-[]
PS: Pro rýpali tam je odraz nebe na autě >:-[] :-)
Ronault. 11.07.12 19:51
« Re: Proklínám tě Woody!
Taky jsem to tvořil půl hodiny... a pak neměl čas na učení... učím se poslední dny pomalu více než jsem se učil ve škole... možná kdybych se učil více ve škole, tak jsem se nemusel učit při práci... ale jak tak o tom přemýšlím, tohle nás ve škole stejně neučili >:D -
Leg 11.07.12 14:06
« Re: Proklínám tě Woody!
David, to máš pravdu, zrkadlovka sama osebe nie je zárukou kvalitných fotiek, skôr prostriedkom na rozšírenie nielen tvorivých možností. Podobne je to aj s tým obkročmým, striedavým, prerývaným a ešte neviem akým rýmom (tu sa musím priznať, že lovím hlboko v spomienkach na hodiny slovenčiny, netušil som, že by sa mi tieto znalosti mohli hodiť predtým ako to v škole bude preberať moje potomstvo :-) ) -
white label 11.07.12 01:03
w-a
Podle té papírové krabice to nemohl být nikdo jiný, než uprchlý Rath, který chce své peníze do své krabice dostat zase zpět. >:D
Byla to tu včera odpoledne komedie, borec-amatér z banky dávno pryč a cajti si tu hráli na profesionální zásah, sice už bez lupiče, ale to je vlastně jen detail... >:-[]
Jinak vzhledem k popisu pachatele (výška jen 175cm a štíhlá postava) jsem naštěstí zcela mimo podezření... >:D -
Leg 10.07.12 23:55
« Re: Proklínám tě Woody!
Tiež pozerám, že Ronault vytasil obkročmý rým. To už je vyššia básnická, niečo ako keď si fotograf kúpi zrkadlovku. :-)
Navrhujem založiť "ARO Básnickú súťaž MACZ (2012)", pravidlá môžu ostať viacmenej podobné, len by sme sa mali dohodnúť na tom, do akej miery bude musieť byť auto v básni spomenuté: či stačí len značka, alebo treba zahrnúť aj typ, motorizáciu, výbavu, alebo to budeme brať fakt poctivo a súčasťou básne bude musieť byť aj ŠPZ či VIN :-) -
woody-alien 10.07.12 22:54
« Re: Proklínám tě Woody!
Ano, má to napsané pěkně, rytmus A-B-B-A je hodně náročný na přesnost rýmu, aby první verš nezanikl, proto se do něj moc nepouštím. Takže nějaké híření je malyčkost, která na vísledek nemá vlyv. ;-)
A co se to tam u vás hnidopichů děje ? Že by Rožnov od nynějška dostával přídomek The Sin City...? :-| >:-[]
Ronault. 10.07.12 20:47
Woody vtipem híří,
že prý vozím bombu,
maskuje tak kletbu,
falešný klid jen šíří.
Vím od dob italské cesty
bezpečně že tomu není
kdo ďáblovu sílu podcení
a nevede ho duch svatý.
Proto večer jsem před spaním
k Bohu modlitbu jednu obrátil
že kdybych do práce nedorazil
kdo vyplní mé lékařské poslání?
Než jsem vyjel ráno autem,
Nový prostor jsem já koupil
svěcenou vodou vůz pokropil,
a nastartoval s klidným srdcem.
Stačilo pár metrů enem
v autě od zla očištěném
a zářím zas úsměvem
opět na plyn jedem!
Mefisto je těžký soupeř,
Woody si jej uměl vybrat,
chtěl konečně už vyhrát,
bláhový mi klidně nevěř! -
woody-alien 10.07.12 17:07
« Re: Proklínám tě Woody!
WL: Bereš mi vítr z plachet, ale nechť...já se odradit nedám. ;-) Zde je Ronaultův patent.
Bližší nežli chleba skýva
Ronaultu jsou aditiva
Uvnitř hadic, trubek plují
nečistoty uvolňují
Není divu, že z té péče
na Lagunu přišly křeče
Jak napravit hlavu dutou ?
nutno přinést oběť krutou
Jen hlupák si dělá srandu
fazole že jíš z Kauflandu
Co vznikne se spíš než plynu
podobá na třaskavinu
S takovým dryjákem v nádrži
pár let ti Laguna vydrží. :-)
A poučení ? " V boji s vlastní tupostí, nasaď všechny vnitřnosti" >:D -
Mates81 10.07.12 14:20
« Re: Proklínám tě Woody!
Woody-alien mě svou básní rozsekal,
těžce jsem se pozbíral.
Z fotosoutěže se stala litera,
v tomto já budu za blba.
Já mám dneska splněno,
s mobilem jsem fotil jak vemeno.
Na střechu jsem vylezl,
Aby se záběr povedl.
A když o tom tak sním,
jaký jsem se štěstím vymyslel rým.
>:-[] -
iudex 10.07.12 11:17
Ronault stále slepo verí,
že tí francúzski frajeri
vedia vyrobiť auto kvalitné.
Vinu preto dáva naivne,
ale len pumpa dýza!
Preto hor sa do salónu,
vyber Das Auto pre rodinu,
šťastný bude život Tvoj,
lepšie než francúzsky hnoj.
P.S. To máš za to neustále
do Mondea navážanie. >:-[] -
dávám hlavní vinu
nekvalitnímu plynu.
Renault má čisté ruce,
je to dobrý aut tvůrce,
to spíš woody za tím stojí,
Mefista si upsal k boji!
Tohle není legrace,
zničil mne i Legace,
radím auto nechte doma,
než příjde na vás pohroma.
David Silver 09.07.12 21:10
« Re: Proklínám tě Woody!
No já sháněl brigádu, něco mám i domluvený na srpen, ale nevypadá to moc slavně. Takže asi další celý prázdniny ;-\ Na Tour se nedostanu jelikož, závodně cyklistiku nedělám nejdýl od 15let, ale závodní cyklistický duch se ve mě probudil až nyní v 18ti. A to už je pozdě na to začít s profesionální cyklistikou. Tak snad aspoň pár soutěží po ČR :-)
Do F1 bych teda fakt nechtěl >:D -
Ronault. 09.07.12 20:55
« Re: Proklínám tě Woody!
Kysky :-) : To je tak,když pořád používáte ty hrozné nicky z Beverly... Vidíš, mě prázdniny skončily 1.7.... a byly to mé poslední prázdniny... :-| :'-( Tuž jak to, že se nedostaneš na Tour de France? Já se už taky smířil, že v kokpitu F1 už asi nezazářím >:D -
Ronault. 09.07.12 18:41
« Proklínám tě Woody!
Proklínám tě, woody!
není tady větší zrůdy!
Hned už pěkně z rána,
na plyn odmítla jet Laguna.
Stačilo však motor znovu natočit
a mohl jsem levně do práce pelášit.
Avšak zrada přišla cestou domů,
předjížděje rychlým pruhem kolonu.
Dvojku zařadím,
Laguna škytne
a vpřed nehne
a je po ptákách!
Rychle na benzín přepínám
odstavenému kotoči se vyhýbám.
A tak zbytek cesty k Brnu,
pálíce benzín hrozně chudnu.
V pondělí Laguna na servis poputuje,
do té doby mě jízda na benzín zrujnuje.
Tvá kletba příjde k naplnění,
čekej ve schránce vyúčtovaní. -
matii 09.07.12 17:52
« Fotosoutěž téma na červenec "Auto a nebe"
přihlašovat můžete od 15.7.2012 22:00h do 25.7.2012 22:00h
P.S. hlavně že jsem vymyslel téma, ale díky "Road to France 2012" se jí já truhlík asi nezúčastním. Možná bych ještě odfotil (zatím bez nápadu krom přepáleného HDR a megazrnité oblohy :-)), ale bez hlasování by to bylo nefér, bo nevím, jak to bude v hotelu s Wifi, byť ho slibují. -
woody-alien 09.07.12 15:17
« Re: Suplika neschopného fotografa
Legacy: To se zas neboj, že bych za tvůj karambol cítil jakoukoliv zodpovědnost. Ačkoliv kdyby nepomohla ta moje modlitbička, zvažuju nasadit "těžkej kalibr" - Woodyho panenky, často mylně označované jako panenky woo-doo. ;-) >:-[] -
Leg 09.07.12 02:53
« Re: Suplika neschopného fotografa
Take it easy, woody, celé som to bral ako srandu (tú básničku, nie ťukanec >:D ), asi som tam mal vložiť aj nejaký smejúci sa smajlík. Nakoniec, sú to len plechy čo sa "vyklepú" a ako správne poznamenal white label, ako bonus mám tuningáčske svetlá. Teda vlastne zatiaľ iba jedno, ale tomu druhému môžem ľahko pomôcť >:D . -
Ronault. 08.07.12 22:47
woody:
Jsem ještě ve větším průseru,
zástupce primáře sedlá (jen) Guru 8-s
Obvinil mě i kolega co má Octávku,
že jsem prý nepustil houkající sanitku!
Až po dlouhém vysvětlování,
že ta starší Laguna moje není.
A tak večer místo sexu,
pátrám po pěkném velorexu. >:D -
Ronault. 08.07.12 22:16
Woody:
Já jsem woody v klídku
mám doma náhradní cívku.
Na focení však nemám pomyšlení,
jsem v plném pracovním vytížení.
ALe jak vidím fotku auta Legace,
bojím se autem zítra do práce.
Musím to brát jako poslání,
to ischiasu babiček léčení.
Naštěstí jsem věrný Apoštolské víře,
je vhodné velebit Passata primaře. :-| -
Leg 08.07.12 21:26
« Re: Suplika neschopného fotografa
Vyhrať woody moc si prial
zmluvu s diablom podpísal.
Na každého niečo vymyslel,
mne želal počasia nepriazeň.
Osud to však pozmenil,
Peugeot 406 ma zostrelil.
Toto ma však nezastaví,
v hlave iný plán sa rodí!
Číslo účtu pošlem ti,
spoluúčasť hradíš ty,
nech rozmyslíš si dobre
s aým čertom kuješ pykle!
:-| :-( :'-( 8-s -
woody-alien 08.07.12 14:26
« Suplika neschopného fotografa
Prosbu mám, ó múzo spanilá
nerad bych, kdyby tě ranila
Chop se už osudu otěží
nechť konečně uspěju v soutěži
Dej ať se utrhnou z řetězů
nápady na snímek vítězů
Pro sebe míň žádat nemohu
než blankytně modrou oblohu
Sešli naň příšerné počasí
ať nestihne odfotit Legacy
Zatemni zrak Walshe Brandona
by ponechal ve špíně Leona
Nad Tatrou ať blýská, hrom bije
iudex vůz v garáži ukryje
Ať neprojde světla ani zbla
novými skly páně White Labela
Porucha na cívkách u auta
vyřadí z účasti Ronaulta
Paži co mačká spoušť dopřej třas
těžko už zaostří Matheas
Z Thomasina mívám těžký splín
ať zdrží ho záměna kapalin
Obestři mlhou ze všech stran
Kubassův krásný veterán
Život je boj a není fér
ať matiimu nevyjde hádéer
Doufám, že s psychikou Matese
kontrola fólií zatřese
Málem bych zapoměl, propána
zbývá mi odstranit Dylana
Tak či tak věřím, s tvou pomocí
mohu se vítězství domoci
;-) >:D >:D >:-[]
Promiňte, pánové, ale nevidím jiné cesty. :-! -
white label 07.07.12 00:15
Kubass
Dík za odkaz, asi budu tam muset zajet, hledal jsem v galerii jaké mají stroje, ale našel jsem tam jen Cattabriga Brio K3-C (3 jako třípáka, C jako Compact, maloobjemový "barový" typ, který se staví na zvýšenou podložku bar/pult/stůl), oni ale uvádějí Brio 1, což by byla jen jednopáka.
Nevíš, jestli mají ty stroje na nějakých stolech (viz galerie), nebo jsou až na zem na vlastních kolečkách?
kubass11111 06.07.12 22:19
« Re: Fotosoutěž Výsledky a teorie spiknutí
WL, Ron: oni se živí poze zmrzlinou, je tam denně natřískáno a co 2-3 dny jiná zmrzka, je prostě suprová, takovou sem nikdy nejedl eště :-). Dneska sem se na to díval a tuším mají 3stroje po 2 pákách nebo tak nějak, jinak stráky jsou zde: [odkaz]
Dneska měli: 1. stroj VANILKA a ZELENÉ JABLKO
2. stroj KOKOS a MANGO
3. stroj ITALSKÁ ČOKOLÁDA a CITRON
Namíchají ale cokoliv s čímkoliv :-), dle chuti každého soudruha :-) -
Ronault. 06.07.12 19:46
« Re: Fotosoutěž Výsledky a teorie spiknutí
WL: No tak uvidím, jestli budu mít nebo nemít prázdné auto, víš jak to se mnou chodí ;-) Ale přes prázdniny mám méně pasažérů. Navíc aktuálně nemám známku, takže tak či tak jedu mimo dálnici.
Ta číslovka je cena. Dělám hodnocení kvality, asi jako to, co dostal Hyundai Nošovice. Podle toho jakou číslovku nabídneš, takové špatné hodnocení dostanou >:-[] >:-[] -
white label 06.07.12 17:48
Kubass
6 druhů, tak to mají zřejmě tři třípákové stroje, což je hodně náročné na provoz, zejména čistění a dobírání všech druhů. Každý ten stroj by se měl aspoň dvakrát týdně kompletně umýt a zmrzlina, která před čištěním zbyla "vylít do kanálu", což při tolika druzích dělá bohužel málokdo. Brutus? Myslíš brutálně dobré, nebo brutálně hnusné? >:-[]
Ron
Stroje jsou dnes různě drahé, třípákovou (vzduchem chlazenou) novou čínu dnes pořídíš už kolem 100 tis., ale za kvalitní italskou výkonnou (vodou chlazenou) třípáku (dvojitá jednopáka + míchaná) dáš přes půl milionu bez DPH.
Existují i "dvojité" třípáky (čili šetipáka na 4 druhy + 2 míchané), ale ty jsou vidět opravdu velmi vzácně.
Jinak třeba ve Frenštátě měli loni na náměstí taky tři stroje (i když nějaké ojeté "hujdy"), takže šest druhů + dvě míchané, ale kvalitu samotným množstvím druhů nenahradíš, ta tam byla o ničem, i když za relativně nízkou cenu.
Číslovku nevím, ale budu ti věřit a když bude dost dobrá i podle tebe, zajedu to tam taky ochutnat. ;-) -
Ronault. 06.07.12 16:48
« Re: Fotosoutěž Výsledky a teorie spiknutí
Kubass: To je divné, nikde jsem neviděl pohromadě tolik druhů TOČENÉ zmrzliny vedle sebe. Ty stroje jsou poměrně drahé a to by tam museli mít frontu až do Olomouce. V Brně je (pokud se nepletu) jen jeden podnik, kde mají krom dvou příchutí a míchané ještě jednu příchuť a to je na nejrušnější pěší zoně - na České. :-O