Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.07.12  10:24

« Re: Přihlašování - Fotosoutěž červenec "Auto a nebe"

Matheas : Myslím, že si tady všichni zúčastnění uvědomují, že tím tlacháním okolo ( které je ovšem bezva ;-) ) ti to komplikujeme. Ale jak už jsem zmínil, většinou za to může Ronault. >:-[] Co ten nápad odesílat zároveň s přihlášením i SZ do Fotosoutěže ?
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 27.07.12  10:13

Matheas: Ať to nemusíš hledat, odkaz máš tady - [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 27.07.12  10:04

Moje hlasování -

1) iudex
    2) woody alien
    3) M4Touch

--------------------------------------… />
    Jelikož fotek je málo, doprovodím je menším komentem ;-)

Moje foto - Tak chtěl jsem něco originálního, snad se povedlo...

Kubass - Líbí se mi kompozice, oblohy je tam opravdu hafo, bohužel, vím že se ti to líbí, ale ta zrnitá úprava tu fotku degradovala...

M4Touch - Dost povedená fotka, všechno krásně barevné, modrá barva auta tam pěkně sedne. Škoda jen že obloha není trochu dramatičtější.

woody alien - Krásné prostředí, auto tam pěkně pasuje, bohužel to samé jako o jeden koment víš, chybý trochu akce na obloze :yes:

iudex - Zasloužené prvenství, tomuto se opravdu říká trefit téma >:-[] z fotky úplně srší to napětí "ticho před bouří"...

Legacy - I přes to že jednička má pár "šrámků", nevzdal jsi to a fotil. Musím dát :yes: za nápad >:D

Trochu mě překvapila slabší účast, na to jaké bylo téma....ale i tak, všichni kdo soutěží si zaslouží :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.07.12  09:54

Matheas: zabudol si Legacyho.
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 27.07.12  07:36

Téma

AUTO a NEBE

Mates81 - [odkaz]
    Kubass - [odkaz]
    M4Touch - [odkaz]
    woody alien - [odkaz]
    iudex - [odkaz]

Můžete začít hlasovat.

PS : Díky za zpětnou vazbu nic se měnit nebude :-)

PS1 : Díky Vám všem za teb BORDEL odkazů mezi kterýma jsem se musel prokousat takže pokud jsem někoho přehlédl smůla.
    přístě kdo se bude přihlašovat napíše na začátek příspěvku

PŘIHLAŠUJI SE a pak až text !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.07.12  13:27

iudex
    Nejhezčí Focus je pro mě jednoznačně tento: [odkaz]
    Dvojkový hb byl sice proti tomu současnému trojkovému krasavec, ale kam se oba hrabou na to, co je vidět na odkazu. ;-)
    Přehnanou glorifikaci těžšího, a na HH příliš "spodového" R5 z většího Volva, jsem nikdy úplně nepochopil, pár dnů zpátky jsme se o tom u mě bavili i s Dinarem, který má benzínový R5 v S80ce a jeho téměř "dieselový" (vše zajímavé se odehrává dole a uprostřed) charakter rovněž nepovažuje za nijak zvlášť vhodný pro auto typu HH. Jako pozitivum pro ST vidím u této implantované jednotky zvuk v nízkých, nižších a středních otáčkách (na R5 poměrně charismatický) a zátah ve středních otáčkách, naopak ve vyšších až vysokých otáčkách je jeho celkový projev jasným mínusem, a to nejen akusticky...

P.S. Jinak souhlas s woodym, dvojkové ST raději v, pro něj typické, electric orange, případně v bílé, než v modré (nedej bože s "rychlými" pruhy) a tovární tuning dvojkového RS už je na mě taky trochu zbytečně okázalý, chybí mu jistá umírněnost jedničkového RS, a nakonec nejen v designu...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.07.12  12:48

w-a
    Na Slovensku si ruší imunitu poslanci a u nás nám "ruší imunitu" ministerstvo zdravotnictví ve spolupráci se zdravotníni pojišt"ovnami... :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 26.07.12  12:47

A sakra, televízne noviny budú mať o jeden vďačný námet menej. [odkaz] 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 26.07.12  12:47

A sakra, televízne noviny budú mať o jeden vďačný námet menej. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.07.12  12:28

iudex, Legacy : Co se to tam u vás k čertu děje. To si chcete opravdu nas.rat sousedy ? Doposud byl klid, penízky se "odkláněly", přesouvaly v kŕabicích na víno atd. a kdyby něco, tak IMUNITA. Tohle nám sem nezavádějte... 8-s >:D >:-[]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.07.12  12:03

Matheas, riešiš to čo už bolo vyriešené a k čomu sme sa už vyjadrovali, väčšina odsúhlasila zachovanie statusu quo. ;-) Inak woody vraví (tradične) múdro, link na prihlásenú fotku do SZ Ti v pohode môžeme posielať, aby sme Ti uľahčili Tvoju záslužnú prácu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 26.07.12  11:17

Matheas: ja som sa tu (podobne ako ostatní) už vyjadril v tom zmysle, že súčasný systém je OK, ale ak sa chceš silou-mocou prehrabávať desaťdňovým spamom nielen pri vkladaní ale aj pri hlasovaní, nech sa páči, ty si šéf :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.07.12  11:02

Legacy, iudex: pofejsliftovej Focus v eSTéčku je asi opravdu nejhezčí, FoRS si už zase zahrává s lacinými efekty. Ale za mě taky spíš Agent Orange než modrá... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.07.12  10:56

Matheas : K tomu už jsme se vyjadřovali, řekl bych, že většina je pro to status quo. ;-) Jen by možná vzhledem k množství příspěvků při přihlašování (třeba Ronault tady má spousty zbytečných anti-fordovských spamů ;-) ) mohl každý, kdo se přihlašuje, poslat zároveň SZ s odkazem na Fotosoutěž, abys v tom pak neměl takovej guláš. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 26.07.12  10:50

Za mě bych to nechal při starém formátu...jelikož při novém by bylo na focení cca 15dní (možná někdy i míň, záleží kdy by se vyhlásilo téma). 3 dny na hodnocení jsou dostačující ;-) Možná kdyby si stěžoval třeba iudex, který má zajímavé komenty, beru to, ale stíhá to v klidu. Ale pro ostatních 90% hlasujících typu 1,2,3,4,5 musí 3 dny vystačit i kdyby co bylo ;-) Teď máme na focení minimálně vždy 20 až 25 dní a to by mělo zůstat prioritou. Navíc už to tady někdo zmínil, poslední den hlasování už stejně skoro nikdo nehlasuje :-) Jedinou úpravu bych viděl v posunu, viz. dnešní případ. Spozdilo se nám o den ukončení, tak o den bych samozřejmě posunul i konec hlasování :yes: Toť můj názor....
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 26.07.12  10:31

Omluva pánové včera mi předělávali internet a nějak mi to nefunguje jen z mobilu :-( tak nevím zda to ted aktualizuji a spustím , ale večer by to mělo být vše OK.

Nicméně stejně chci změnit hlasování a to na více dní můj návrh je

15 až 25 vkládat
    25 až 5 hlasovat
    5 až 10 nové téma

Co vy na to ?
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 26.07.12  09:56

Podľa mňa to vedúci nejako dáva dokupy, ale kým sa prederie všetkým poeticko-kávovo-zmrzlinovo-forďáckym balastom, tak bude koniec mesiaca. :-)

Čo sa týka rýchlych Focusov II, za mňa je v tomto prípade menej viac a ST mi sedí viac. Farba performance blue, aj keď modrú na autách moc nemusím, ale niektorým HH proste sadne. Každopádne polemiky o štvorvalci či päťvalci sú úplne zbytočné, poriadny hothatch má valcov aspoň 6 :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 26.07.12  09:46

iudex: Naprosto souhlasím >:-[] :yes: a to i s tím Golfem >:D nicméně ještě o chlup krásnější je zmého pohledu modré RS :yes:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.07.12  09:34

je to tu riadne zaspamovane aj sa niekto prihlasil ? >:D
    iudex suhlasim az na tu nudnu farbu jedina spravna je orandžáda [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.07.12  09:27

Vážení, treba Vám trochu otvoriť oči a ukázať skutočnú Pravdu: najkrajší Focus je FoFo druhej generácie po facelifte (ktorú úplnou náhodou vlastním), ale vo verzii ST v modrej metalíze Performance Blue (prípadne s bielymi fofrpruhmi): [odkaz] :-) Všetci majitelia trochu rýchlejších Golfov tajne snívali o päťvalcovom eSTéčku a nahlas svoju voľbu Golfa (so štvorvalcom) obhajovali nejakou univerzálnosťou použitia či čo. >:-[]
    P.S: Už skončilo prihlasovanie, tak by sa to malo dať nejako dohromady, nie? Kde je vedúci, dovolenkuje? Poďme poďme, musím dnes odhlasovať, bo zajtra odchádzam obdivovať krásy Valašska. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 26.07.12  00:12

JJ, Swift Sport je super, trošku väčšie kolesá, trošku menej kinetický dizajn a namiesto dodávkovej bielej biela perleť (ak sa nemýlim) a hneď je dojem iný :yes:

Ale ani tá Fiesta nemusí byť úplne márna [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.07.12  22:04

Legacy : Malé, bílé...... a docela jiné. ;-) :yes:

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.07.12  22:02

Ale zmršil jsem odkaz v příspěvku a teď už to musím napsat znova... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.07.12  22:00

Co je tvoje chyba?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.07.12  21:54

Moje chyba... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.07.12  20:29

Je nutno utnout diskuzi o nejkrásnějším Focusu. Nejkrásnější Focus je samozřemě Renault Laguna II Grandtour :-! >:D

• « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 25.07.12  20:17

white label - máš pravdu, s Fokusmi to ide nejak z kopca. A to prvé ereso bol jedným z mojich dreamcars - v zmysle že som po ňom nejak moc netúžil, ale hrozne sa mi páčil

woody - na tú Fiestu zozadu som najprv pozeral, že jej niekto ukradol kolesá. Až potom som si uvedomil, že to nie je brzd. kotúč, ale puklica :-) . Kombinácia biela farba + malé kolesá + kinetický dizajn je často vražedná. To íčko ale na tom nie je o moc lepšie 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.07.12  18:18

w-a
    No, vypadají jak dvojčata, to je to "kouzlo" kYnetického globálního designu... 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.07.12  17:38

WL : Když už jsme u těch hezkých aut, mám tu "chuťovku" pro Provocateura.

Podtitul zní : Jsou to dvě auta nebo jedno ? Jsem já tak blbý nebo jsou opravdu stejný ???? :-O >:D

[odkaz]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.07.12  17:27

Legacy
    Nejhezčí Focus je jednoznačně třídveř. hb I. g. (ideálně RS). :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 25.07.12  15:46

Nice one, osobne som tiež trochu viac naklonený ten fotke "na stojáka", ale obidve sú super. A auto je tiež pekné. Krásne nie, to tu nevlastní nikto z nás (okrem mňa >:D ), ale pomyselný dizajnový tieň dvojkového Focusu nedokázal prekročiť ani jeho nástupca. Otázkou je, či je to spôsobené dizajnovými kvalitami dvojky alebo nekvalitami trojky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.07.12  15:23

w-a
    Nedá mi za ty koncernové rejpaly podotknout, že obloha je vážně povedená, ale krásné auto tam opravdu nikde nevidím, a to jsem ho tam hledal velmi důkladně a dlouho... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.07.12  14:46

iudex : Jak se dalo (i na základě zveřejněných snímků) čekat. :yes: Zvolená soutěžní fotka je vysloveně reprezentativní pro dané téma, obloha dramatická jak rozprava ve Sněmovně >:-[] pro mě bez chybičky. V současným rozpoložení bych já nejspíš zvolil tu druhou, vyloženě optimistickou. Obloha přátelská, příznivé počasí a krásné auto (ano, krásné, vy koncernovo-alianční rejpalové >:D ) na horizontu, paráda. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.07.12  13:27

No keďže musím aj trochu pracovať, dám svoju súťažnú fotku; vyberal som dlho a nakoniec zvolil "totok": [odkaz]
    Je to samozrejme HDR (pravé HDR, zložené z troch fotiek s rozdielom expozície 2 EV - tam sa samozrejme nedá na 100% spraviť rovnaký záber vzhľadom na časový rozdiel a vietor, ktorý fúkal, preto na detailoch je vidieť posun, napr. na listoch kukurice)); vďaka búrkovému obdobiu bola obloha zaujímavá, mraky viseli nízko nad zemou, cez to občas presvitalo slnko. Nafotil som množstvo záberov s oboma autami, táto sa mi zdala taká najviac reprezentujúca danú tému (páčila sa mi aj táto, ale tam tá obloha nie je taká dramatická: [odkaz] ).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.07.12  12:55

Dyť jsem ho v tom komentu jmenoval celým jménem. Možná si jen nevěděl, že to byl Slovák.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.07.12  12:45

Pamätám, len som nevedel, že Vám to tam projektoval Slovák. ;-)
    P.S. Ale dnes je deadline pre vkladanie fotiek, musím niečo vybrať; to je dilema: kritizovaný Focus alebo nepáčiace sa Mondeo? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.07.12  12:42

No dyť jsem tu se Zipem vyhrál jedno kolo právě s Jurkovičovým Libušínem na Pustevnách, to už si nepamatuješ? Psal jsem k tomu tehdy i krátký komentář.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.07.12  12:40

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.07.12  12:36

No ako čítam tak časť Pusteven projektoval slovenský architekt D. Jurkovič, ktorý vytvoril aj známu mohylu M.R. Štefánika na Bradle (alebo tiež lanovku na Lomnický štít).
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.07.12  12:36

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.07.12  12:22

V Rožnově především skansen (Valašské muzeum v přírodě) respektivě všechny jeho části, ve Velkých Karlovicích je sice skansen taky, ale to je proti Rožnovu doslova mikroskansen.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.07.12  12:19

>:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.07.12  12:12

wl: niečo na nenáročný výlet s malými deťmi. BTW čo v Rožnove stojí za pozretie (samozrejme okrem Tvojho baru)?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.07.12  12:12

iudex: on ten hasič v Matesově autě tam taky není jenom proto, kdyby Ford "blafnul". Hasiči maj výkonný čerpadla...takže Mates je v klidu i při dešti. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.07.12  11:50

iudex
    Tak to budete mít do Rožnova jen kousek (to zvládnete i bez auta, myšleno s Fordem >:-[] ) přes kopec (Soláň). Tipů mám neúrekom, záleží na tom, jaké oblasti zájmu se mají týkat.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.07.12  11:41

WL: Mali by sme bývať v hoteli v Novom Hrozenkove, tak ak máš nejaký tip kam v okolí sa oplatí ísť s rodinou, sem s ním. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.07.12  11:23

iudex
    s vodou souhlas
    Jinak já tě neodrazuju od návšťěvy Kohutky, kde už to dobře znáš, ale přetahuju tě k nám kousek vedle na Rožnovsko, kde můžeš objevit něco nového... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.07.12  11:19

Presne tak, najbezpečnejší spôsob, ako zaistiť, že Ti do Forda nenatečie, je neísť s ním v daždi von. >:-[]
    To mi inak pripomenulo staré časy, keď sme ako pubertiaci s čertstvým vodičákom išli na bagrovisko kúpať sa a prekonávajúc v Škode 120 nejaké terénne jamy plné vody sme si máčali nohy vo vode na podlahe auta. ;-) Takže Fordu treba ten pokrok a kvalitu uznať, žiadny bazén sa nekoná a to je predsa na veľkú pochvalu, no nie? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 25.07.12  10:50

iudex, presne tak, toto sú kecy teoretikov, ktorí nikdy Ford nemali. Ako som už povedal ja som tiež nikdy "Forda" nevlastnil a práve preto a len preto som s Fordom nikdy žiadnu závadu nezažil. :-)

A teší ma, že ti dnes behom prietrže nenatieklo do auta. Keď sa vyčasí, môžeš s kľludným svedomím otvoriť garáž a so suchým autom vyraziť do práce >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.07.12  09:12

Ako tu tak čítam tie akademické povzdychy nad nekvalitou Fordov, musím povedať, že ide výlučne o ľudí, ktorý žiadny Ford nevlastnili a teda nemajú skúsenosti. Ak by ste vážení nejaké skúsenosti mali, nemohli by ste povedať na Ford ani slovo; napríklad ja dnes ráno som sa presvedčil o mimoriadnej kvalite vypracovania Fordov, keď u nás je prietrž mračien a dovnútra auta mi ani nenapršalo a motor nezhasol. >:-[] To svedčí o mimoriadnej kvalite konštruktérov a precízne odvedenej práci Arbeiter aus der Turkei. ;-)
    wl: čo je na kohutke zaujímavé? No Ty si mi lokálpatriot asi ako ja, niežeby si sa tešil devízovým cudzincom, čo prídu míňať eurá na Moravu, ešte ich aj odrádzaš.
    A k téme voda zadarmo: u nás to až tak rozšírené nie je a možno i preto to ľudia nezneužívajú. V pár reštikách naokolo, kde chodievam na obed, mávali k menu džbán vody s citrónom, v jednej to ale už aj zrušili. Mne to tiež príde blbé pýtať si vodu (hoci pijem normálne neperlivú minerálku, čo je tak nastejno) a myslím, že nejaký "servisný poplatok" za to je dôvodné pýtať. Je to otázka miery; kto si dá zmrzlinu a k tomu chce dva pollitráky vody zadarmo, je to trápne; kto si objedná pečenú kačicu za 30 eur, voda by mala byť grátis.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  23:58

w-a
    Tak to gratuluji, rodičům k (už chodícímu) Vojtovi, a Vojtovi zase k jeho rodičům... ;-) :-)
    Doufám, že Vojtu uvidím ještě něž bude plnoletý... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 24.07.12  23:29

Tahle fráze mě dostala -

Po fázích "pasení koníčků" , "meresjev" a "cosi se nám plete pod nohama rychlostí zvuku"

>:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.07.12  23:23

No nic, pánové. Musím se loučit. Děkuji za pobavení... ;-) Dobrou.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.07.12  23:17

WL: To já taky ještě na střední "programoval" NC vrtačku. To byla krása, když to udělalo, co mělo. :yes:

Málem bych pro ty "plechový kraksny" zapoměl na událost týdne. Když pominu precizně fungující Centrální registr vozidel >:-[] , musím s hrdostí oznámit, že po 10 měsících a 22 dnech se Vojta postavil na vlastní nohy. :yes: Po fázích "pasení koníčků" , "meresjev" a "cosi se nám plete pod nohama rychlostí zvuku" je to další milník na cestě životem. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.07.12  23:11

Mates : Servisák od Renaultu doma nic nerozebírá, čeká totiž na Fázi 2. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 24.07.12  23:08

Ron: Počítač? Jak to vypadá a co to dělá? >:-[] Na odpovědi fordu vždycky čekám cca 3 až 5 dní, záleží jestli poštovní holub letí "po větru" nebo "proti větru" >:-[]

Ženatý naštěstí nejsem, jsem rád že uživím Forda a vlak >:D

Teď mě napadlo, že nejhorší manžel je servisák od Renaultu, dojde dom z práce, první co udělá je, že rozebere ledničku, zavrtí hlavou, pak rozebere televizi, zavrtí hlavou a jen prohodí "oba do šrotu" >:-[]
    No jo, deformace z práce >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  23:08

Bývalí majitelé Fordů nepotřebují další auto, skončí buď jako aktivní sportovci (závodní chůze, běh přes překážky apod.), nebo instruktoři ve fitnes centrech apod..
    Jak napsal už Jozef Pribilinec: "Všechno vlastně začalo tím, že jsem si koupil své první (a zároveň poslední) auto značky Ford... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  22:59

Chlapi, já jsem přes děrovací štítky programoval ještě na střední škole a až o tom budu vyprávět vnoučatům, budou si myslet, že jsem s touhle techno-pohádkou úplně mimo... :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.07.12  22:56

WL: Home servis packet je dobrej nápad. :yes: Jen jestli to ti bývalí majitelé Fordů budou schopni pochopit... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  22:53

To by měl rovnou omezovač rychlosti kombinovaný s urychleným spalováním finančních prostředků... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.07.12  22:53

Mates: Nevím jak u Ford ve 21. století, předpokládám kliku místo startéru a místo alternátoru dynamo, ale Renault už řadu let montuje do svých aut řídící jednotky, které když připojí servisák k počítači, tak ví, co s autem je. Ale u Fordu se beztak na centrálu posílají telegramy a vedení Fordu implantaci pal.pc. do auta zamítlo s odůvodněním, že děrovací štítky zaberou moc místa. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 24.07.12  22:52

wa: Technice nevěřím, jezdím opatrně a pro jistotu mám vycvičeného speciálního slepeckého koně, který utíká před autem a dává mi echo co je za zatáčkou >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.07.12  22:52

Ron: Jo ták, takhle se "tuněj" Renaulty ? Takhle jsem naposledy "tunil" startér u 120-ky. >:-[]

A k Mondeu, však já spíš myslel ten všema předpovídanej rozpad než nějakou trapnou špínu. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  22:49

Mates81
    Nechceš tím odkazem doufám naznačit jisté skony majitelů Fordu k pedofilii... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.07.12  22:49

woody: No pokud je Mates ženatý, tak má v autě minimálně omezovač rychlosti >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 24.07.12  22:49

Jednoduché přirovnání servisů ;-) závada v motoru -

V servisu u Fordu nejdřív hledají manuál jak rozdělat motor (ještě to nikdy nepotřebovali dělat). Pak raději volají na centrálu servisu, tam samozřejmě taky neví, proto volají na montážní linku a postupují obráceně než při montáži.

V servisu Renault se mechanik mrkne na model, bez otevření kapoty si připravý všechen potřebný vercajk do posledního klíče a s ledovým klidem začne svou práci. Po půl hodině je rozmontováno, šrouby šli lehce, jelikož auto už bylo jednou rozdělávané před 14 dny >:D >:-[]

Je to jednoduché, když něco děláte desetkrát denně, už nad tím nepřemýšlíte a děláte to automaticky >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.07.12  22:48

Legacy: Zajímalo by mě, jestli má Mates v autě taky někoho na posilování řízení, na posilování brzd, někoho kdo zabrání zablokování kol a někoho kdo mu přibrzdí kolo v zatáčce. Ten jeho Focus bude asi pěkně narvanej...když nevěří technice ale živým lidem. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.07.12  22:47

Legacy: Otázkou je, jestli dříve příjde špína nebo rozpad Mondea. Minimálně přibudou otisky prstů na laku a možná i nějaké důlky v místě tlačení.

Woody: Ty sis to špatně vyložil, já ten motor "tunil" >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  22:46

Pro stávající majitele červených Golfů prý VW připravil tzv. "home servis packet", kdy je jen jedno nalévací hrdlo a speciální čtyřcestný ventil po detekci pošle příslušnou provozní kapalinu na příslušné místo... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.07.12  22:44

Mates : Ty perlíš... >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 24.07.12  22:43

Mates, toho vozíš spolu s tým hasičákom, čo si ho tu prezentoval pár kôl dozadu? Ale je fajn, že si aspoň môžu pokecať :-D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 24.07.12  22:41

woody-alien - poznám ten pocit - človek umýva čistí, vysáva, voskuje a nakoniec si s pocitom (nenaplneného) uspokojenia uvedomí, že je to fajn, ale už to bude len horšie. V tomto sú výnimkou jedine tuneri, ktorí dokážu svoje káry v čase zlepšovať. Teda aspoň si to myslia >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 24.07.12  22:39

Pro majitele Fordů je možné si připlatit speciální výbavu ve formě spolujezdce >:D >:D

[odkaz]

Když se něco stane, hned člověk ví v kolik mu to jede >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.07.12  22:39

Legacy : K tomu nevěřícnému kroucení hlavou nad Lagunou má Ronault i velmi pěkné a výstižné foto, myslím že to bylo téma : Auto a akce. Akce spočívala ve velmi rychlém pohybu paží svírajících palici směrem k motoru Laguny. >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.12  22:38

Od GTI-ho se učíš rychle... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.07.12  22:36

U VW to utěšování funguje jinak. Tam když dáváš auto do servisu, tak ti říkají: "Pan Bobe, ta kompletní výměna motoru není nic podstatného. Vemte to z té lepší stránky! Máte možnost vyzkoušet i jiné naše modely, které máme na výběr ze široké nabídky náhradních vozidel" >:D

Legacy: Majitel Renaultu nikdy nevěřícně nekroutí nad otevřenou kapotou hlavou, majitel Renaultu své auto pod kapotou dobře zná >:D >:-[] Minimálně kam se dolévají kapaliny, to někteří majitelé koncernových vozů, obzvlášť červených Golfů, nezvládají. >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.07.12  22:34

Legacy, Ron, Mates : >:D >:-[] :yes:

Na mě včera při focení přišla taková nostalgická nálada, koukám na nablejskaný Mondeo, Labe si poklidně teče, slunce pálí na hlavy vodáků a nebe (bohužel) téměř bez mráčku....povzdychl jsem si : Takový krásný auto, škoda že nejspíš nevydrží. >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 24.07.12  22:32

To už trochu slovíčkaríme, ja som mal na mysli niečo v zmysle "otvorím kapotu a nad vecou neveriacky krútim hlavou "
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.07.12  22:30

Legacy: Říká se, že majitelé Laguny jsou spíše neustále pod "věcí" >:D

Mates: Tak je pravda, že k Renaultu jízdní řád ČD nedostaneš, ani tenisky >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 24.07.12  22:29

Ron: Jediné co si můžem mi Forďáci říct pro utěšení nad svými vozy je jediné, "Mohlo by být hůř, mohl jsem koupit Renaulta" >:-[] Takže to zas tak špatné není >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…