Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 28.10.12 18:13
« Re: Přihlášení do fotosoutěže...
Přiznávám se, že tohle kolo se mnou počasí několikrát pěkně vyje.alo... 8-s
Když jsem chtěl fotit poprvé, bylo nádherné babí léto, ale téma podzimní nečas se k tomu počasí opravdu nehodilo. Tak jsem dal návrh na rozšíření tématu a čekal jak to dopadne. Rozšíření sice dopadlo dobře, ale než jsem se k focení znovu dostal, bylo počasí (navzdory předpovědi) úplně jinde. Poslední nadějí se zdál návrh woodyho na prodloužení přihlašování, protože na víkend byla původní předpověď poměrně optimistická (slunečno), ovšem kde opět udělali soudruzi meteorologové chybu, netuším, takže k vůli zimnímu počasí, a ještě stále letním pneumatikám, jsem to měl chuť vzdát. Jenže když jsem podpořil woodyho návrh s tím, že by jsem tu do neděle něco dal, tak jsem cítil jakousi morální povinnost něco sem dát, stůj co stůj, no a takhle nějak to nakonec dopadlo, prostě i takový může být někdy "podzimní čas/nečas":
[odkaz]
-
woody-alien 27.10.12 12:25
matii: To bych potom mohl rovnou nafotit seriál s podtitulem "Konec zánovního Mondea prostřednictvím šutrů postarší paní" >:D
Mimochodem, foceno dneska poté co jsem ráno přijel z Chomutova přes Teplice. Bylo tam ještě "hezčí" počasí, ale tady už je to teď taky sněhová chumelenice. -
matii 27.10.12 12:22
W-a
Teda k dokonalosti jetě chybí, aby tam někdo stál. Před rokem jsem přesně takhle ve Strečně na Slovensku ohodil nějakou starší paní v teplákách. Bohužel ta cesta byla slepá a já se kolem ní musel vracet zpátky. Kdyby si oběma rukama nemusela držet ty nacucaný tepláky, asi by házela kamení. :-) -
-
woody-alien 26.10.12 11:32
Matheas : Děkujeme pěkně, pane Správce... ;-) Já doufám taky něco usmolím, ve všední den nemám vůbec kdy.
Mates : Jak pravil WL - dobrej nápad. Já bych ovšem v momentálním rozpoložení vůči našim politikům potřeboval víc než čtyři kola a větší obvod než je na 17". >:D A další by ještě byli seřazeni ve frontě na druhé kolo. ;-) -
Mates81 25.10.12 21:01
« Přihlášení do fotosoutěže...
Pětadvacátého je na krku, takže i já přidávám dnes vytvořené dílo :-) trochu na rychlo a klasicky mojím stylem s nadsázkou >:-[]
Moje téma: V podzimním nečase jsem přejel Nečase....
[odkaz]
PS: Jméno politika bylo vybráno zcela náhodně a i jeho tvář, viděl bych tam raději někoho jiného :-) ;-) -
matii 24.10.12 09:53
« Re: Nové téma fotosoutěže na říjen 2012
... a ještě zabavit auta. Za komančů se vyprávěl vtip:
Jdou dva postarší pánové přes přechod na červenou, zastaví je příslušník VB a říká: "Tak to máte každý za 100Kčs, abyste věděli, že se na červenou nepřechází". Jeden z mužů se zeptá: "A to platí i pro hrdiny od Dukly?". Příslušník: "No... ehm... tak příště si na to dejte pozor pánové, těšilo mne".
"Proboha jakýpak my jsme bojovníci od Dukly?!!!". "No co, zeptat se můžu nééé?". -
woody-alien 24.10.12 07:19
Kubass: Fizz mi za poměrně krátkou dobu užívání způsobil pokřivení páteře neúměrným zatěžováním na jednu stranu. Horko těžko jsem se toho na rehabilitacích zbavoval. >:D Ale jednou mi vypadl z kabátu při přebíhání čtyřproudové silnice, projíždějící auto ho odhodilo na obrubník, rána jako z děla a Fizz byl na dva kusy. Tak jsem ho secvaknul, znova zapnul a ASG (all systems go).... >:D -
Ronault. 23.10.12 18:33
Věhlas naší hlavy státu překročil kontinenty, zde je odkaz na billboard v Čínské lidové republice, který upozorňuje občany na nebezpečí. Jelikož mám jako spolubydlící 2 studentky čínštiny, tak mi poskytly doslovný překlad:
"Zamykejte si kolo, soudruzi! Jinak dopadnete takto!"
[odkaz] >:-[] -
woody-alien 23.10.12 15:58
Mě tedy mobilní telefony bavily nědy v časech kolem Philipse Fizz. >:D Poté, co jsem zjistil, že nemají kola a nečudí se jim z výfuku (ačkoliv rozměry a hmotností by se třídě miniaut mohly směle rovnat ;-) ), moje láska poněkud ochladla a dnes je beru jako to nejspotřebnější zboží. Někde na úrovni ručního mixéru. >:-[] -
iudex 23.10.12 10:48
@ Kubass: Tak to som rád, že nie som sám. Práve pozerám, za čo vymeniť moju dosluhujúcu Nokiu E63, ktorú používam namiesto diára, preto veľmi oceňujem QWERTZ klávesnicu. Žiaľ vývoj týmto smerom ustal a teraz mám na výber pomaly už len dotykáče, na ktoré som úplne alergický (na manželkinom iPhone nie som schopný napísať pomaly súvislé slovo, a to nemám ruky/prsty ako drevorubač), rovnako ako na slová "aplikácia" , Instagram a pod. Možno ako kompromis zvolím kombináciu dotykáču s qwertz klávesnicou. -
kubass11111 22.10.12 19:53
Tak já přikládám svoji fotku, byla zachycena v lesích na začátku nízkých Jeseníků, byla krásná podzimní sobota, listí se barvilo a byly sme na houbách a jelikož jsem si s velkým smutkem prodal Mercedes tak dnes to bude fotka mého nového, přechodného auta než bude zase trojcípá bestie :-D.
Jel jsem dolů z lesa a škrknul sem spodkem tak sem si to teda přizvedl (hydramatic 3 generace je vážně geniální podvozek), a když jsem čekal na moju než dojde stímhle mackem [odkaz] (jelikož jsem fajnšmekr a sběratel starejch Nokií vyšších řad tak proto ta pro někoho předpotopní a obrovská 9300) tak sem vyfotil tuhle moji soutěžní fotku, přihlašuji totok!
moje soutěžní: [odkaz] -
white label 21.10.12 23:05
iudex
Vypadá to zajímavě, skoro jako zakázka pro nějakou pojišťovnu apod., pravidla sice žádné "montáže" nepřipouští, ale to je v tomto případě jedno...
Ale mohl bys sem dát fotky obě s tím, že soutěžní bude jen jedna (kterou si jako soutěžní sám určíš). -
iudex 21.10.12 21:24
Tak keďže téma bola pôvodne Moje auto a jesenný nečas a zmenená bola na moje auto a jesenný čas/nečas, uvažoval som v súlade s témou nad "obojpohlavným" stvárnením: [odkaz] Jeden jesenný deň: skoro ráno hmlistý sychravý nečas, cez deň nádherný slnečný čas (je to len ilustrácia, nie súťažná fotka; neviem, či je vôbec takáto montáž prípustná, plus technická kvalita utrpela). -
krum 19.10.12 15:45
Foceno před pár dny, postoj Mr. Silvera vůči podzimnímu nečasu to myslím vystihuje dokonale. Reakce na zimní nečas bude zřejmě stejná. :-!
A vůči politické situaci mám chuť se zachovat stejně, já musím ale bohužel vylézat ven za obživou. ;-)
[odkaz]
-
Leg 19.10.12 09:06
Pozerám z okna a asi to nebude zlý nápad. Tých pár daždivých dní, čo u nás boli posledný mesiac som na auto nemal ani minútku a na jeho fotenie už vôbec nie. Tak či onak, do konca súťaže to bude s časom zasa bieda, takže sa (znova :-( ) nezúčastním a je mi to v podstate jedno. -
white label 18.10.12 21:01
Zcela výjimečně si dovolím dát návrh na rozšíření tématu:
"Moje auto a podzimní čas/nečas"
No mrkněte se jak je teď (a ještě má dlouho být) venku krásně a k tomu ten nádherný podzim, co takhle rozšířit téma a tím i případnou účast? Co vy nato, bando? ;-) -
Dylan McKay 15.10.12 22:56
Nevolil jsem. Ani volit nebudu. Jsem zhnusen politikou. Volby neberu jako prospěch lidem, ale jako přispění nějaké nenažrané ovarové hlavě k blahobytu. Poslední měsíce mě donutili k nenávisti vůči všem politikům celého světa. Politika je nesmysl, který nikdo k životu nepotřebujeme, a přesto se kvůli ní trápíme a hádáme.
Třeba jednou přijde doba, kdy lidstvo politiku a náboženství zakáže... -
Mates81 15.10.12 11:05
Tak co? Kdo už má nafoceno? >:-[] Nebo jste znechucení volbama? ;-\
Taky se Vám zobrazuje ta reklama na McDonald´s? Ne a ne se jí zbavit :'-( To mi připomělo, včera jsem pustil Rady ptáka Loskutáka nebo jak se to jmenuje, a docela jsem se pobavil, ty doby, kdy tam bylo sem tam něco zajímavého jsou asi pryč, teď je to jen převlečený teleshopping, samí prášky a doplňky stravy >:-[] dost sem se divil >:D >:D -
Thomasino 03.10.12 17:20
« Nové téma fotosoutěže na říjen 2012
Takže po odsouhlasení klukama tu máme nové téma:
"MOJE AUTO A PODZIMNÍ NEČAS"
Samozřejmě záleží na každém z vás, jestli písmenko v tom posledním slově bere malé nebo velké ;-) >:-[] >:-[] >:-[]
No a když bude někdo hodně odvážný a billboard v pozadí svého auta ještě pomaluje či jinak "upraví", má místo na bedně zřejmě zajištěné. Takže pánové, tady máte výzvu :yes: >:D
[odkaz]
P.S.: Na druhou stranu stále lepší úplatná pravice než také úplatná oranžová levice spolupracující s komouši.. -
Leg 01.10.12 08:53
« Re: Výsledky fotosoutěže / Září 2012
Thomasino, na to, že píšeš a teda chápeš, že každý tému chápe trochu inak tu vyvíjaš nejak moc úsilia aby si ostatných presvedčil, že tvoja fotka je k téme. >:D A áno, ja si vizuálne slnečné lúče spájam s radosťami leta oveľa viac ako nejaký alpský kopec, cez ktorý zrovna prechádzajú cáry mraku. To, kde by som chcel tráviť čas je vec druhá.
Každopádne už to nerieš, užívaj si víťazstvo! :yes: Gratulujem. :yes: -
Thomasino 30.09.12 21:31
Ale téma nebyla "léto", nýbrž "radosti léta" ;-) V tom já třeba vidím rozdíl a podle mě v tom nemusí být pokaždé spousta slunka >:-[] Ale každý chápe téma vždy trochu jinak, proto se snažím být k uchopení tématu benevolentnější, hodnotím pak jiné věci :-) :-) -
iudex 30.09.12 16:42
Blahoželám Thomasinovi k víťazstvu i matiimu k medaile. :yes:
@Tom: ako vidíš, mojimi výhradami sa nemusíš zapodievať, keďže Legacy, ktorý rovnako ako ja v Tvojej fotke nevidel leto, nehlasoval a všetci ostatní mali iný názor a svojimi hlasmi Ťa vyniesli na prvé.
P.S. Návrh témy som poslal cez SZ.

PS: Aspoň na tebe (snad) tentokrát nikdo nepoštval psa. >:-[]