Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 02.12.12 19:18
« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC
woody: kupec na GTI právě je, proto to nabralo takovou rychlost, ani jsem to nečekal a neměl moc čas přemýšlet nad tím, jestli GTI chci vážně prodat nebo ne. Vnitřně moc nechci, je to prostě mazel, ale pokud chci brzo GT86, je lepší GTI prodat dokud je to v záruce díky dokoupené 4-leté a hold to rok a půl nějak přežiji s nějakým základním modelem co moc nežere a celkově má nízké náklady a budu šetřit.. -
iudex 02.12.12 15:26
Legacy: nie, mám Windovs 7 Home, teda bez Outlooku. Už som to preberal s labelom a ani on nenašiel spôsob, ako prehodiť dáta z Nokie na Galaxy Nexus (holt "pure Android by Google"). Skúšal som priamo bluetooth, cez vizitky .vcf, cez Nokia Ovi Suite, Samsung Kies, účet na gmaili... vždy failed. Presne ako píše woody, moderná techniku, ktorá má uľahčovať život... 8-s -
David Silver 02.12.12 14:15
iudex: já pro jistotu vždycky taky ještě přepisuju rukou :yes: >:D
Jinak mně se vždycky HTC líbilo a teď jsem si jedno koupil, tak příště půjdu asi do Samsungu taky. Anebo pak do Sony. Ty byly vždycky jedny z největších držáků - teda dřív odcházely joysticky... Pak u dotykáčů žluté skvrny ale od té doby vypadají že jsou spolehlivý.
Je to dneska těžké :-|
Dnes mi signál vypadl v 11:28 , pak se obnovil a v 11:30 znovu ztracen. Od té doby dobrý až do 13:59.
Doufám, že mi uznají reklamaci -
iudex 02.12.12 14:06
DS: Ja som tiež vyberal mobil (skoro tak dlho ako Tom) a nakoniec kúpil Samsung Galaxy Nexus (ako má wl). A som s ním spokojný...lebo ho doteraz nepoužívam. >:-[] Mám ho dva týždne, ale zatiaľ ho mám iba ako hračku, na ktorej surfujem po nete a hrám sa s blbými aplikáciami, lebo som neprišiel za ten svet na spôsob, ako preniesť kontakty a kalendár zo starej Nokie a teda som tam zatiaľ nedal kartu. Tvrdohlavo som trval na tom, že nejaký spôsob musí existovať, ale žiaľ žiaden z odporučených postupov z webu nefunguje; tak som sa dal na ručné prepisovanie. Tak do Vianoc to stihnem a začnem ho používať aj na volanie. >:-[] -
David Silver 02.12.12 13:58
Thomasino: Tak na to jsem nepřišel - taky jsem si to hned chtěl vypnout. Ale dneska už to používám a urychluje mi to psaní, napíšu pár písmen a když je to dlouhý slovo tak na něj jen kliknu a stihnu napsat za stejný čas víc slov... A jinak často používám HTC Input -> něco jako funkce známa pod názvem swype -
white label 02.12.12 13:42
Se Samsungem je pravděpodobnost podobných problémů o poznání menší, takže doufám, že iudex bude (v tomto ohledu) s mým doporučení Galaxy Nexusu (aktuálně se dá sehnat už jen za 7 a půl litru, což je vzhledem k jeho výkonům/parametrům skvělá cena) spokojen.
Sám ho mám už skoro rok a šlape zatím bez problémů (ťuky ťuk na dřevo). ;-) -
David Silver 02.12.12 12:42
Thomasino: jáj, tak to fakt sorry >:D Snad budeš mít štěstí na kus. Je známo že všechny One mají né úplně stabilní signál, ale úplná ztráta, to je už vrchol. Ale zatím jsem nečetl že by S nebo X/X+ mělo problém s úplnou ztrátou.
Mrdka? O ničem nevím >:D -
David Silver 02.12.12 12:09
Ahojte,
někdo tu před časem vybíral mobil. Jsem línej hledat kdo to byl, ale jestli si ještě nevybral. Ať neposlouchá mé doporučení.
Poslední dny mé HTC ztrácí několikrát denně signál. SIM je správně uložena, anténa je nezakryta rukou. Proto nové HTC z řady One už nedoporučují. :-( Co jsem hledal na různých fórech, není to otázka jednoho kusu -
Leg 02.12.12 01:22
Normálne som chcel napísať, že ako dostatočný trest za jeho utrpenie by sa dalo považovať to, čo sa stalo pár rokov pred vznikom Izraela. Až potom som si uvedomil, že by to mohlo vyznieť aj trochu "nacisticky", od čoho sa dôsledne dištancujem. 8-s
No a nakoniec som to sem aj tak napísal ;-\ >:D -
Bud 02.12.12 00:27
OK, politiku sem tedy tahat nebudem. Já si totiž pomyslel, že to tu bylo v noci vzpomenuto právě proto, aby se o tom diskutovalo :-) Ale pokud má většina zde přispívajících takové názory, které jste vy dva prezentovali, tak není vlastně co řešit a jsem opravdu rád, že co se týče těchto záležitostí, nejsem osamocen ;-) :yes: -
Leg 02.12.12 00:15
Tak k tomu wl návrhu 2: tuším niekto organizuje vo svojej kaviarni nejaké politické mecheche a chce to využiť vo svoj prospech vo fotosúťaži >:-[]
wa: súhlas, dodám len, že historické a geografické okolnosti vziku Izraela dávajú pramalú šancu, že by sa tam situácia mohla zásadnejšie zmeniť. Bohužiaľ. -
woody-alien 02.12.12 00:03
Bud: Nechci sem tahat politiku, ale vždy když někdo vynáší soudy o Izraeli, jeho špinavých metodách (a nenalhávejme si, že Izraelci jednaj v rukavičkách, často je to jen pro silný žaludky) a vojenském zabírání území (Golanské výšiny) - doporučuju pozorně se podívat na mapu, kde vlastně Izrael leží. To je jako by myš někdo hodil mezi hady....Česko (Slovensko) bylo už od dob vzniku Izraele jeho spojencem a já jsem rád, že alespoň v této oblasti zahraniční politiky máme jasno. Ani Palestinci nejsou jen všiví arabský teroristi ale jsou rozděleni na dvě části, z nichž té v pásmu Gazy velí jednoznačně Hammás. No a tam není o čem mluvit, to není skupina, která by byla schopna rozumně koexistovat se svými židovskými sousedy. Dokud si tohle Palestinci nevyřeší, nemůže (a nesmí) Palestinský stát vzniknout a být uznán. -
Bud 01.12.12 23:24
Tak k tomu wl návrhu: pokud jsem slyšel dobře, naše země byla proti a já jsem velmi rád. Dnes chtějí být nečlenský pozorovatelský, zítra budou chtít být členský a pozítří budou chtít mít hlavní slovo. Je to ode mne velmi strohé a zkrácené, pro někoho možná velmi zpátečnické, ale Palestincům prostě nevěřím!! -
woody-alien 01.12.12 23:13
Takže, jak už psal Matheas, bylo vyhlášeno nové téma na Prosinec. Není to sice žádný velký překvapení, ale buďte ještě rádi, že neprošel white labelův návrh. Ten totiž zněl (a já to opravdu musím oznámit, to se na mě nezlobte) :
"Moje auto a hlasování o Palestinském návrhu přidělení statusu nečlenského pozorovatelského státu ve Valném shromáždění OSN"
No tak co, už se Vám ty Vánoce líbí o něco víc ? >:D
Idea je asi taková, že vyfotíte dle vašeho soudu co nejvýstižnější fotku vyjadřující Vánoční čas, nikoliv jen Vánoce samotné. Nemusí to tedy být kýčovitý obrázek Vánoc se stromečkem, kaprem a vzpříčenou kostí >:-[] , Santa Clausem nebo Coca Colou. Pokud se vám do fotky vaše auto bude hodit, budeme jenom rádi, ale když budete mít příležitost vyfotit něco fantastického bez svého auta, tak tentokrát máte příležitost. Myslím, že to nahrává lidem, kteří ve focení už pokročili, tudíž mně tentokrát nejspíš nepomůže ani členství v mafiánské organizaci Fotosoutěže. >:-[] -
white label 01.12.12 22:11
« Re: 5*****
DMcK
Uvažovalo se o mnohem zásadnější změně, tedy: "krásá vesmírná", takže kdo má třeba Toyotu Prius, Lexus RX, Civic 8g. (nebo i 9.g.), Multiplu, SSANG YONG Rhodius, Pontiac Aztek, ale třeba i starého Zaporožce atd., měl by velkou výhodu. >:-[] ;-) -
Fotosoutěž Moje auto.cz 01.12.12 22:06
« Nové téma na měsíc PROSINEC
Pozor !!
Chtěli jsme zohlednit výzvu některých lidí, aby nemuseli fotit pořád jen svoje auto a zvlášť v předvánočním čase umožnit velkou volnost každému z Vás se realizovat .
Proto v Prosinci VYJÍMEČNĚ neplatí pravidlo o vlastním autě. Každý nechť zváží jestli ho tam chce mít nebo se mu to nehodí.
Věřím , že to zde soutěž jen obohatí a uděláte Nám za celoroční snažení s Fotosoutěží dárek v podobě 20 25 přihlášených ...to bych moc chtěl.
V případě nových uživatelů jsme k dispozici skrz dotazů v diskuzi SZ atd...
Váš tým Fotomafie
Matheas a Woody-alien
přednostové stanice :-)
Téma tedy zní :
"VÁNOCE JAK JE VIDÍM JÁ - I BEZ MÉHO AUTA".
-
woody-alien 01.12.12 00:30
Bud: Nebuď zas tak opatrnej. Pamatuj, že radikální názor vždycky nějak dokážeš obrátit ve svůj prospěch. Například pro auto vytvoříš speciální třídu, tzv.pocitovou. To auto je sice pekáč, že z něj bolej oči, ale "pocitově" se jedná o supermainstreamolowend. Chápeš ? >:D -
white label 01.12.12 00:26
Třeba mně se Még II na první pohled rozhodně jako ošklivý nejevil (myslím vnější design) a dnešní srovnání s jeho předchozí i následující generací, mně to jen potvrzuje. Současný Megan 5dv. hb je typický příklad nevzhledného designu tzv. "imrvére". >:-[] -
Ronault. 01.12.12 00:18
Podle mě jsou auta 4 kategorií
1. Ošklivá na první pohled i po x letech - Fabia II,
2. Krásná na první pohled, krátce najdeš tuny chyb - atuální Mondeo je typický příklad >:-[]
3. Ošklivé na první pohled, krásné po letech - Megane II, ten jen krásní.
4. Krásné na první pohled i po letech - např. auta vyskytující se v mé garáži, Favorit, Laguna II :-! >:D -
white label 30.11.12 23:47
No právě, až "dneska"! A to je přesně ten problém nejen Multiply jako vozu, ale i Buda, jako případného šéfa marketingu Fiatu. :-O >:D
Když se začne líbít holka už po 14 letech od "zahájení výroby", je to v pohodě, ovšem u auta se to dá, až po 14 letech, za úspěch vydávat dost těžko. >:-[] -
Bud 30.11.12 23:28
Jó chlapi, já už na hodnocení designu nových aut raději chvíli čekám. Když totiž vyjde nějaká novinka, málo zvyklá, neznámá, může to být rychle odmítnuto (nebo naopak). Ale když si člověk zvykne, pak teprve nalézá skutečné krásy ( nebo ošklivosti). ;-)
Všiml jsem si toho u holek >:D Ta která se mi na první pohled moc nelíbí, po určité chvíli nalézám i některé hezké věci, které začnou vyvažovat onen první pohled. Pak záleží, zda vyváží, nebo ne ;-) No a když se některá na první pohled hned každému líbí, tak pak se většinou už moc nových hezkýh věcí nenalézá, jsou už totiž známé. Spíš se začnou objevovat ty "pihy na kráse". -
-
Ronault. 30.11.12 18:16
WL: Díky za echo :-) Líbilo se jim :-)
WA:No já vím, no já vím, ale víš jak to je... taky jsem si teď nedávno řekl, že zůstanu další 3 roky u Laguny a zrovna dneska jsem se byl podívat do Škodovky a opět mne zaujala ta možnost, že bych se zadlužil kvůli nového auta (tedy asi ne Škodovky ;-) ) >:D -
woody-alien 30.11.12 17:01
« 5*****
Ron : Co bych to nepřiznal, Clio se mi líbí...ale vyhráno zdaleka nemá. ;-) Jak jsem psal Budovi, nějakej úlet typu Sharan tentokrát opravdu nehrozí. Mini už jsem škrtnul, zůstaneme u malých aut.
ad: Transporter - jak to říkal Paul Newman ? Už vím - Proč mám chodit ven na hamburgra, když mám doma steak... >:D -
Ronault. 30.11.12 15:52
« Re: Re: *********congratulations*********
Severní morava hlásí oblačno a 23°C! :-! (uvnitř, samozřejmě >:D ) Ale když jsem jel dneska vyměnit tu trubku k ruční brzdě a následně do Škodovky,tak bylo tak 8°C, takže nic hrozného... není sever jako sever :-!
Woody: nemusíš děkovat, opravdu jsem nebyl ve Škodovce proto, že bych ti chtěl pomáhat vybírat auto:
1. Ty stejně začneš u Ayga a kopíš VW Transporter, tě dobře znám.
2. Stejně si nakonec koupíš Clio, protože je nejlepší :-! -
white label 30.11.12 14:52
>:-[] No, to my tu ještě nic podobně bílého nemáme... :-O
Dnes se na náměstí slavnostně rozsvěcuje vánoční stromek s vánoční výzdobou..., to zas bude na toaletách nablito... 8-s >:D
P.S. Jak se dívám, tak jsem tu svou předchozí reakci začal ve stylu TV "rozhovoru" s Ivetkou Bartošovou, pochopitelně za podpory mistra Rychtáře... :*) 8-s >:-[] -
woody-alien 30.11.12 13:45
Ron: Já jsem dneska jen staticky prohlédl 301ku. Docela pěknej kus auta za krátký peníze. Musel bych se projet, ale troufám si tvrdit, že bych se za ní vůbec nestyděl. Ono taky po Mondeu už není kam klesnout, že... >:D
Rapid taky nevypadá tak zle, jak bys z diskuzí předpokládal. Jeho problém je, aspoň prozatím, cena. Jinak díky za upozornění, ale Octavii nemám v plánu. ;-) -
Ronault. 30.11.12 12:43
OFF TOPIC: Byl jsem dnes projet Rapida... Noo... neurazí, nenadchne. Interiér slabota někde na úrovni končící Fabie II, jízda velmi podobná taky s Fabii, jen řízení se mi zdálo spíše jalovější... a 1,2 TSI 63 kW jede sice v Rapidu lépe než v Golfu (hmotnost neošulíš), ale asi by mi to nestačilo.
Problém je v tom, že cena 336t za daný kus v metalíze a litými s 63 kW, man. klimě a nic moc rádiem Blues je moc, hlavně když hned vedle stála Octavia Prima 1,2 TSI 77 kw, sice bez metalízy a Alu kol, ale jinak shodná výbava za 343 t Kč. Myslím, že volba aktuálně je jasná...
Ale pozor, už nyní nejde objednáva Octavii II kombi do výroby a počítá se, že do konce listopadu ani liftback.... jen skladové vozy. -
Ronault. 30.11.12 12:35
Legacy: Nemistifikuj! Právě jsem přemýšlel, kdy má Laguna byla doslova nepojízdná a nevzpomněl jsem si, protože to se za těch 50t km spolu nestalu, jen mi Laguna několik dní do pokropení svěcenou vodou a odehnání zlých woodyho duchů z nepochopitelných důvodů nechtěla jen na LPG a musel jsem ji živit drahým benzínem. ;-) -
woody-alien 30.11.12 11:02
Legacy, wl, iudex : >:D :yes:
Je pravda, že mě trochu mrzelo, když moje záškodnická činnost vůči Ronaultově Laguně prošla bez povšimnutí, vzhledem k tomu, že nepojízdnost jeho Laguny je spíš pravidlo než vyjímka. >:-[] -
iudex 30.11.12 10:55
Legacy: ale to je úplne logické: woody je zo západných Čiech, najskôr tá kliatba došla na Moravu k whitovi a až potom k Tebe na Slovensko. ;-) Čo ma mierne znervózňuje, keďže ja som ešte kúsok východnejšie od Teba, som prvý na rane. >:-[] 8-s -
Leg 30.11.12 10:02
Aha, mne sa to stalo tuším na druhý alebo tretí deň, ale evidentne skaza prichádza aj s časovým odstupom. Ktovie čo nás ešte čaká, radšej už súťažiť nebudem. Majte sa tu pekne, bola to sranda a woodoo-ovi v predstihu gratulujem k nasledujúcim víťazstvám, snáď mu to za to stojí :'-( >:D >:-[] -
white label 29.11.12 23:46
Legacy
A to jsi vynechal mou nehodu. Woody mi zaklel moje "skla" a při té nehodě to (mimo jiné) odneslo právě sklo/zrcadlo levého zpětného zrcátka, takže začínám mít vážné obavy, že wooody je od slova woodoo... :-O :-| >:-[] -
Leg 29.11.12 23:20
Matheas: na tvojom mieste by som si dával pozor, ktovie či v tom nakladaku čo ťa skoro zostrelil nesedel namiesto podriemkavajuceho kamionistu nabudený woody 8-s Raz tu už totiz woody zaklinal a vtedy som to odniesol ja, keď ma na diaľnici sejmul starší pán (ktovie kto ho zacaroval). Ešte myslím ostal nepojazdny aj Ronault, ale tomu sa vlastne ani nikto nedivil >:D Takze bacha na neho >:-[]