Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 09.12.12  00:45

« Re: Nový vzhled

wl: Jo ta lacinost z toho nějak kouká. Hlavně mi u každého auta moc vadí stříbrná barva, i malý kousek stříbrné umělé hmoty. To mi připomíná dětské hračky, nebo tak něco.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.12.12  00:40

« Re: Téma na měsíc PROSINEC 2012

DS
    To máte velmi správně, na Itala (Fiat) Pirellky, na Francouze Michelinky, na Němce Continentalky, na Anglány Dunlopy, na Amíky Goodyearky, na Japíky Bridgestounky...a na Korejčíky Kumho, nebo Hankook. A třeba na Holanďana, samozřejmě, tradiční dřeváky... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 09.12.12  00:37

Thomasino: Takže ty v konečném důsledku ušetřích 150t kč, na každém kilometru na palivu se snažíš oproti GTI ušetřit 10h, ale 1200 za jedny gumy ti nepříjde moc... no nevím, to je zase nějaká Thomasinovina.
    Ono v podstatě to je celkem fuk, co tam dáš za gumy, myslím tím, že zachováš kvalitu, volil bych nějaké s delší životností a rozumným chováním na mokru... a hlavně, na auto nižší střední třídy s motorem o objemu 1,6 l a 88 kW zásadně 16" a ani o kus výše a hlavně šíře, jde taky o pohodlí a o výkon. On ten VW ví moc dobře, proč cpe k 1,2 TSI standartně jen 15" kola...
    A když jsem se nedávno rozhlížel já po kompaktu, tak jsem se 17" snažil vyhnout, alespoň u motorizací do 100 kW...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.12.12  00:09

iudex/legacy
    Aby nedošlo k omylu, já rozhodně nejsem žádný odpůrce rychlejších benzínových kombíků jako ORS, nebo FoST. Jen píšu, že vyřešit relativně nevzhledný exteriér Focusu III ST (i když je podle mě u ST schůdnější, než u běžných verzí hb) tím, že jednoduše zvolím variantu kombi, není po všech stránkách to nejlepší řešení. Zvýším ti sice logicky přepravní kapacitu případného nákladu, ale částečně na úkor "zábavy/hravosti" typické pro klasický, kratší hh.
    Já si naopak raději současný Golf Variant ve verzi GTI představit neumím 8-s , to bych (zvlášť při současném designu Golfu Variant) snad bral i jako částečné "zneuctění/znásilnění" tradice GTI u VW. Ono kdyby bylo na mně, nedělal bych Golf variant vůbec a nechal tuhle verzi karoserie mnohem raději Jettě. Víte který Golf Variant (jako jediný) vypadal dobře? Ano, byla to Bora Variant! ;-)
    Legacy
    Vůbec se to nedá srovnat s verzí cabrio, která mi naopak nevadí vůbec. Podívej se na ten odkaz, dyť to auto vypadá sexy (taky proto, že má jen jeden pár dveří) a sportovně (zvlášť s tím klasickým plátnem, místo "legoplechu") a s takový Golfem Variant se to absolutně nedá srovnat. A hledisko sportovnost? Podívej se kolik se dělá třeba Ferrari bez střechy (skoro každý model) a kolik jich je naopak v kombíku...
    >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.12.12  23:38

Bud
    Taky, ale nazval bych to spíš nesourodostí a místy i laciností..., třeba volant, ušetří se tím, že se tam nechá čtyř ramenný a "zachrání" se to alumegaplackou s pořádným červeným logem ST, a aby těch barev nebylo málo, tak se k tomu nechá logo Fordu v modrém ovále. Grafika přístrojů a jejich orámování připomíná spíš skútr, než auto, k tomu tradiční fordautorádilo s logem SONY, malé LCD v ve velkém plastovém "rámu" ..., takový mixmarket, aneb "gulášový" interíér ... 8-s
    Jako kdyby poměrně slušný (zvlášť na poměry Fordu) interiér současného Mondea, chytl vir s názvem "Fiesta". ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 08.12.12  23:37

« Re: nesutazna

Ahoj. Je to síla :-) . Moc na to nejsem zvyklý, osobně takovým srandám neholduji, ale Amerika je hold Amerika a jak vidím, pomalu se učí i jiné země >:D . Možná si na to pomaličku zvyknu i tady. Nejdřív ozdobený stromek na náměstí, pak hvězdičky a další cetky podél cest a nakonec i světelná cesta :-! .
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.12.12  23:03

Tak to bacha, Pirellky budu trochu bránit. Hodně u nich záleží na modelu. Třeba ty nejvyšší P ZERO jsou fakt špička, s těmi jsem naprosto spokojený a ne nadarmo je dávají na supersporty už z fabriky, jako třeba MP4-12C, Aventador, Pagani atd...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 08.12.12  22:57

Tom: jasné, len podpichujem. Pneu sú základ a Contíky sú špička. Sám pozorujem rozdiely medzi zimnými Conti TS830 na jednom aute a Pirelli Snowcontrol na druhom. Akurát si myslím, že k 1,6ke v poho stačia 205/55 R16.
    DS: no, veď tie Pirelli tiež stoja za prd. >:-[] Viem z vlastnej skúsenosti.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.12.12  22:29

Thomasino: Jo to je ta "mrdka" do města jak jsi psal? Tak to sis vybral slušně :-) :yes: Dnešní Hyundaie jsou jedny z nej aut na našem trhu
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.12.12  22:25

iudex - tak trochu máš pravdu, je to házení perel sviním, ale v tom celkovém rozpočtu dát o 1200 Kč za jedny z NEJ pneu mi nepřijde až tak divný. Já kupuji vždycky dobrý gumy, na těch nemá smysl šetřit, drží tě na silnici ;-)
    A možná to přijde někomu divný, ale ona ta i30 jezdí celkem obstojně, jinak bych si ji ani nekupoval ;-) Ale do GTI jí ještě "kousek" chybí >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.12.12  22:25

iudex: Hale, tohle se mi nelíbí. My máme na Fiatu Pirellky :-!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 08.12.12  22:18

Mat: idotaz to má niečo spoločné s iPhonom alebo inými produktami Apple? >:D
    Thom: 17ky Continentaly na Hyundai, nie je to trochu v štýle "perly sviniam"? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 08.12.12  22:12

« Téma na měsíc PROSINEC 2012

zní :

"VÁNOCE JAK JE VIDÍM JÁ - I BEZ MÉHO AUTA".

přidávat své foto můžete od 15.12.2012 do 25.12.2012 22h

V případě idotazů zasílejte SZ

Matheas
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.12.12  22:10

Lidi, co je to za styl zkracování?? >:D Přišlo to se Samsungem (SGSII), dobrá teď už SGSIII... Ale v těch zkratkách všéééch možných názvů, já už se v tom ani nevyznám :no: >:-[] >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.12.12  21:06

WL - jak je to se srovnáním pneu CSC5 versus CSC3 co se týká komfortu tlumení a hlučnosti? Dokážeš prosím porovnat, ikdyž jsi říkal že jsi s CSC5 ještě moc nenajezdil? Aktuálně přemýšlím jaké k tomu rychle koupím letní pneu 205/50 R17 (potřebuji do nákladů včetně elektronů ještě letos spolu s autem) a zrovna CSC5 se dají za 3050 Kč pořídit. Nebo pak jít cestou obyčejnějších, ale zřejmě taky celkem slušných Hankook K115 za 2750,- ;-) Díky!

Ikdyž o peníze tady až tak nejde, to bych si zbaběle koupil 16" kola a pneu 205/55 R16 - jsou o hooooodně levnější...
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 08.12.12  20:55

« Re: nesutazna

Anti- pekne, aspoň tu budeme mať trochu emerickej kultúry :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 08.12.12  20:53

Nejde o milimetre, to by si potom nechal ten nárazník pri prvom retardéri, ide o to, že je to opticky ešte umocnené nízko umiestnenými nasávacími otvormi, takže kus nárazníka pod nimi je dosť tenký a málo opticky mohutný oproti prahom. Proste sa takto kostrbato snažím naznačiť, že to nie je otázka centimetrov ale toho ako to moje oko vníma ;-)
    Čo sa týka tej jedničky, tak si nedal odkaz na M-sport. Teda nie že by na tom nejak záležalo, m-ko na tom bude podobne. >:D Ináč to bude až pri kupé, ktorému nárazníky siahajú trocha nižšie. Problém je, že pri 1-er to tak nebije do očí, tam do očí udrú najprv iné disproporcie >:D No a samozrejme sa bavíme o prednom nárazníku, zadný ani nemôže siahať nižšie, to by bolo fakt divné :-)
  • 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 08.12.12  19:44

« nesutazna

zdravim panove,
    moja domaca uloha na tento mesiac /vsetci si tu-TX vyzdobuju domy jak saleni, aj auta maju na maske zelene vianocne vence + samozrejme zrkadla maju sobie rohy ,.... / foto zo svetelnej cesty v parku /vstupne 15$ za jazdu, mrte policajtov a dalsich prizivnikov,... / [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 08.12.12  18:33

Legacy: no ak Ti toto vadí, čo tak nakuknúť do vlastnej garáže, ako to nadväzuje jednotke? Nezdá sa mi, žeby to u nej tiež nejak milimetrovo ladilo ani spredu: [odkaz] ani zozadu: [odkaz]
    [odkaz] ;-)
    Summit (importér Fordu) má hatch a myslím, že inde ako priamo u neho ST k dispozícii nie je.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 08.12.12  17:07

iudex: aj ty, brutus? >:D
    na tom tvojom odkaze na ST kombi krásne vynikne čo mi najviac vadí na vzhľade toho auta: spodná hrana predného nárazníka je o dosť vyššie ako spodná hrana prahov a teda na seba opticky moc nenadväzujú. No a teda ešte ten interiér. 8-s
    P.S. akú verziu má tvoj predajca? Hatch či kombi?
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 08.12.12  16:57

hothatch v kombíku je síce "protimluv" (rovnako ako trebárz hothatch v kabriu [odkaz] ), ale to označenie si tu použil len ty ;-) . Auto samotné mi práve dáva perfektný zmysel ak máš trebárz dve malé deti, občas sa chceš trochu povoziť a na dajme tomu 335i touring už neostalo, lebo ako vieme, deti sú dnes dosť nákladná záležitosť. :-) Určite by bolo treba ubrať s nárokov na jazdné vlastnosti, ale to je teória šedá, prax (napríklad záťaž za zadnou nápravou vo Fabii RS) ukazuje, že niekedy sa môže pár kíl vzadu hodiť a rozdiel by teda nemusel byť až tak dramatický
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 08.12.12  14:28

wl: G5GTI vs. O2RS combi, to nebude žádnej rozpoznatelnej rozdíl, aspoň říkal NP. ;-) On totiž ten masivní zadní převis nemá na chování auta žádnej vliv, kapišto ? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 08.12.12  14:26

Logicky nečakám, že kombi bude také obratné a mrštné ako krátky hatch, každopádne pre mňa by to bol stále prijateľný ústupok prinášajúci výrazné zvýšenie praktickosti. Ak sám silno presadzuješ myšlienku hothatchu ako rýchleho auta použiteľného na každý deň, hot-combi by Ti malo tiež sedieť. Práve s ohľadom na kontroverzný interiér FF III (aj keď ja som z FF II s jeho striebrenkou vnútri zvyknutý na všeličo >:D ) by som ocenil, keby aj iní výrobcovia spravili takéto hot-combi. Megane GT220 príde onedlho, kľudne si viem predstaviť tiež Golf Variant GTI či Astru ST OPC.
    No nič, je pekne, beriem foťák s dlhým sklom a idem pozrieť nejaké srnky na pole. :-)
    P.S. Keď už máme tie avatary aj v novej verzii, tak idem s trendom a dám si nový avatar - svoj najvydarenenjší autoportrét. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 08.12.12  13:58

Myslíš takovou tu přeplácanost na palubní desce?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.12.12  13:43

Jo, v kombíku je ten exterier Fo III mnohem schůdnější, ale HH v kombíku je trošku protimluv a s tím zadním převisem (zvlášť u předokolky) to rozhodně nebude to pravé "HHovské" (stačí třeba porovnat svezení v G5GTI s O2RS combi) . Navíc pro mě zůstává problém s interiérem, který je opticky mnohem horší, než třeba v Mondeu po faceliftu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.12.12  13:38

Ale ten (mimo jiné) žral i trávu okolo cesty... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 08.12.12  13:29

No, ve verzi combi je to opravdu pěkné, svižné, účelné. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 08.12.12  11:05

ST v kombi verzii je super nápad (a i lepšie vyzerá ako krátke ST: [odkaz] ); celkove myšlienke hot-combi fandím a je škoda, že to nerobia viacerí. Na zvezenie s ST sa chystám, "môj" predajca ho má k dispozícii, akurát len na letných gumách, čo je pri súčasnom mraze a snehu nepoužiteľné. Tak si spievam spolu s Nohavicom: "...a zas k.rva padá..." >:-[] https://www.youtube.com/watch?v=F__P3ajv…
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 08.12.12  09:16

Thank you, I keep my avatar! :-)

No jo, to estéčko je hlavne v tej bielej čo je tu v teste dosť "nabublané". Osobne by som volil čiernu jednoducho preto, aby som zakryl tie komplikované tvary. Aj keď je pravda, že už som ho mal česť vidieť na cestách v tej špeci žltej a žiadna hrôza to nebola. Každopádne fandím kombíku, v tejto cenovej kategórii moc áut spĺňajúcich filozofiu "s kočárom v kufri tam a s dušou závodníka späť" nie je. Aj keď je to Ford, takže asi mnohým napadne trochu iné prirovnanie >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 08.12.12  07:17

2,5T od Volva >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.12.12  19:20

Nový Focus je pěknej humus, velebnosti :-O A eSTéčko to o moc nezlepšilo :-O Nejhezčí je jedničkový po faceliftu, nejlepší je dvojkový po faceliftu. Jen je dost těžký k němu vybrat ten správný motor :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.12.12  18:13

To snad ne, Ford Focus III je designově snad "nedolatitelný". U STéčka si exterier sice polepšil, ale ten interier vyznívá pro ST spíš naopak. 8-s ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.12.12  16:46

Hohó, tak už máme aj v novej verzii avatary! Problém je, že to stále blbne, nejde mi dať smajlíka a niekedy to nejde odoslať; treba to skrátka ešte doladiť, teraz je to taký Ford Focus. >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 07.12.12  00:58

Já stále operuji v té nové verzi, pořád čekám, kdy si na ten vzhled zvyknu, a ono pořád nic >:-[] některé věci jsou graficky fakt šílené :-O
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.12.12  20:37

8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.12.12  20:35

iudex
    Zapomněl si mezi příklady uvést, že sice velmi schopně jezdí, ale ještě mnohem hůř vypadá, třeba takový FoFo III ST. :*) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 06.12.12  19:29

« Nové téma na měsíc prosinec :-)

Téma tedy zní :

"VÁNOCE JAK JE VIDÍM JÁ - I BEZ MÉHO AUTA".

přidávat své foto můžete od 15.12.2012 do 25.12.2012 22h

hezký den M.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 06.12.12  17:18

iudex: Čo to trepeš ? A já snad nemám na svém avataru sám sebe ? To bys mě rozčílil... 8-s >:D

PS: Pokud přijdu o avatar, pod tímhle druhotným nickem tady končím a budu se i nadále věnovat pouze svému hlavnímu - říkejte mi Icescent. >:D Thomasino - pokud je to pravda, zvolil si nejlepší, nejspolehlivější a ryze české auto. :yes: Pochvalné citace z testů a statistiky o naprosté spolehlivosti budu průběžně přidávat. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 06.12.12  14:39

Legacy: no už som uvažoval o novom avatare, predsalen mať tam takéto bežné auto, ktoré má hocijaký diskutujúci, nie je už in. ;-) A to, že sa mi auto nepáči a zároveň uznávam, ako fenomenálne jazdí, to sa predsa nevylučuje, nie? Takých škaredých káčatiek je viac, napr. väčšina generácií Imprezy WRC/STi a pod. A hlavne je to asi jediný avatar na ACZ, kde je odfotený skutočný majiteľ nicku (aj keď teda nie som - našťastie pre vás - moc vidieť). >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 06.12.12  13:41

Určite to chce ešte doladiť, hlavne diskusie, ktoré jednak nie sú vizuálne jasne ohraničené a celé sa to rozplýva po obrazovke a jednak som sa musel vrátiť do pôvodného prostredia, lebo som v tom novom ani nebol schopný dopísať tento príspevok akonáhle som pohol kurzorom.

iudex: čo ja, mne je ten avatar ukradnutý, žil som bez neho doteraz, budem aj naďalej. Ale čo ty, ako rozchodíš, že už pri svojom mene nebudeš mať najlepšie a najkrajšie auto na zemeguli, aj keď navonok (a určite aj vnútorne sám pred sebou) prezentuješ, že sa ti vlastne vôbec nepáči >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.12.12  12:08

Přesně tohle jsem tady psal (bez reakce) Legacymu už 4.12. ve 14:32.
    Bez avatarů by to bylo o ničem, hlavně mnohem méně přehledné.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 06.12.12  08:09

Tak to podľa nového vizuálu ACZ vyzerá, že Legacy sa zo svojho avataru dlho nebude tešiť. >:-[]
    Ja dúfam, že je to len "polotovar", lebo to pôsobí príliš prázdne. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 05.12.12  20:57

Tak to píšu potřetí ve starém profilu, bo ten nový se mi seká v diskuzi. Konečně někdo vyslyšel mé návrhy ohledně hodnocení. Já věděl co dělám. Rázem jsem v sekci Peugeot poskočil někde z třináctého na druhé místo.

1) Ten vyhledávač našich miláčků co je vpravo nahoře v diskuzi dejte na hlavní stránku

2) Když chci vložit smajlík, nebo jen špatně kliknu při psaní příspěvku, zmizí mi kurzor z "psacího pole" a už ho tam nedostanu.
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 05.12.12  20:18

Všechno mi tam ještě nefunguje. Třeba když rozkliknu diskuzi, tak je prázdno. I na ACZ něco chybí. Tak nevím, kdy to pojede celé..
  • 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 05.12.12  17:15

« Nový vzhled

Tak co? Kdo už taky zkusil přejít na nový vzhled ACZ a MACZ? Zatím jsem objevil pár zásadních změn, hodnocení podle hvězdiček a možnost vložení foto až v kvalitě 1600 px ;-) uvidíme jestli to bude krok kupředu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.12.12  10:30

« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC

Spíš, aby vás ti noví majitelé nechtěli roztrhat úplně, po jejich prvních dlouhodobějších zkušenostech s Fordy. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.12.12  10:28

>:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 05.12.12  09:47

A podľa článku na hlavnej (porovnanie nákladov na nové a staré auto) nám ešte za tie Fordy kupujúci ruky utrhajú. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 05.12.12  09:36

iudex: To my můžem být v klidu. Až se budem zbavovat Fordů, tak nám budou všichni gratulovat.... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 05.12.12  09:07

Chudák Tom, čo si musí vytrpieť za to, že si dovolil zbaviť sa Golfa, etalónu, Gé ako guru a ísť do ryžožrúta. Ale na druhej strane vždy platilo: apostata horší pohana. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.12.12  23:32

Nemusíš mi hned potvrzovat diagnozu z mé předchozí reakce... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.12.12  23:31

ale já tam za komančů nikdá nebyl :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.12.12  23:31

:-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.12.12  23:29

Za komančů, v hospodě, v Ostravě a plzeňské jo... >:D , já málem zapomněl, že už máš nějakou dobu tu brněnskou infekční sklerózu... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 04.12.12  23:23

Je pravda že takto v tom kačírku zapadne podstatne ťažšie :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.12.12  23:14

Jo, jo :yes: Takto by to mělo větší stabilitu >:D

Teď abychom jezdili na okruh v Brně s Ronaultovou Lagunou :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.12.12  23:11

Jaké ostravské sračky? Já když tam byl párkrát v hospodě, tak jsem pil jen plzeňské, takže v pohodě... A už tam naštěstí moc nejezdím >:-[] Ale to bych zde nerozebíral..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.12.12  23:11

¨Leg
    >:-[] Ne ne, to má Thomasino přídavná jistící kolečka na bezpečnější vymetání kačírků na brněnském okruhu. :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.12.12  23:07

Th
    Kdybys tehdy nepil ostravské "sra.čky", ale pořádné pivo, věděl bys dobře, že Nošovice byly samozřejmě už tehdy. :-O >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.12.12  23:07

To spíše takto nějak: >:D

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 04.12.12  22:54

Thomasino: to s tými semislickami je špeci úprava na jazdu po poli? [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.12.12  22:52

WL: >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.12.12  22:52

No s těmi Nošovicemi bych to až tak neviděl, samozřejmě ;-) Kdo ví, jestli tehdá nějaké Nošovice existovaly :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.12.12  22:45

Takže optikou tvé diskusní "logiky", by měl být v těch dobách, kdy my dva jsme se ještě učili zeměpis, už i Hyundai v Nošovicích, že... :-O :*) >:D
    Zeměpis jsme se sice učili přibližně ve stejné době, ale já (na rozdíl od tebe) apsoň dával trochu pozor a nechodil místo zeměpisu kouřit za školu... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.12.12  22:39

No takže jsem měl vlastně pravdu, že vaše území bývalo severomoravský kraj :-)
    V dobách kdy já se učil zeměpis, a White Label taky, to prostě byl jihomoravský a severomoravský kraj :-!

[odkaz]%C4%8Cesk%C3%… />
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.12.12  22:37

Aha, tak tento jeho blábol jsem (mezi mnoha ostatními) přehlédl. :*) >:-[]
    Faktem je, že celý Zlínský kraj (tedy všechny jeho okresy, s výjimkou jediného - okresu Vsetín) leží na území bývalého Jihomoravského kraje.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.12.12  22:28

WL: Já jen cituji příspěvek Thomasina, na těch 10% kraje se ptej jeho, co tím myslel >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.12.12  22:20

Aspoň 10% Zlínského kraje je teda co?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.12.12  22:15

Pokud bys to bral tak, že cokoli na sever od Olomouce je severní Morava, tak to bych zrovna spadal pod tu jižní. ;-)
    A k tomu, abys vymezil vše co je od konkrétního místa (v tomto případě Olomouc) na sever, nepotřebuješ dělat čáru na mapě k jinému městu, ale to už jsme (opět) u úplných základů zeměpisu. :-O :*) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.12.12  22:14

Th: "aspoň 10% jejich kraje" [odkaz]
    [odkaz] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.12.12  22:14

Když ono se to každých deset let mění, kdo si to má furt pamatovat :-O :-O
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.12.12  22:12

Severomoravský a Jihomoracský kraj se už hezkých pár let nekoná, teď máme poněkud jiné dělení krajů. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.12.12  22:09

Za barák bych ale z cukrárny neviděl ;-) V tomhle mám S-Mikeho syndrom >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.12.12  22:07

Samozřejmě, že v takové ceně není navigace.. Ale mám svýho ThomThoma s RDS >:-[] >:-[]
    Tak kde by jsi rozdělil moravu na severní a jižní, ty všeználku ?? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.12.12  22:02

Th
    Nikoli před cukrárnou, ale za barem, přesněji za "barákem" (naposledy tam stál Copilot, když jste byli společně u mě)..., a co bych ti HO ukazoval, přece nejsem 4%ní, brouku... 8-s

Nevím, kdo živÝ tebe brňáku, ale na služebky do Ostravy si jezdil poměrně často, takže pokud se z nich chceš dál vracet živý a ne bez prachů, zklidni raději hormon, brachu... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.12.12  22:00

Thomasino: Tak v tvých rukách by bylo cokoliv poruchové, na tom něco pravdy je >:-[]
    Jak tak koukám na tvé zeměpisné znalosti, tak doufám, že sis do toho Hjoundé připlatil navigaci... tady máš tu novou z Hyundaie, která konečně komunikuje česky a slovensky: [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.12.12  21:57

Na Pašíka prdím, ten je ještě více poruchovější než Renault Mégane či Hnůjdaj >:-[] >:-[]
    Hele, když uděláš přímku skrz Olomóc a Vsetín, tak tím rozpůlíme moravu a cokoli od Olomóce na sever je pro mě prostě severní morava a basta :-)
    Takže není co řešit...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.12.12  21:55

w-a
    Nemám, proto se plachty fasujou rovnou na baru... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.12.12  21:50

Thomasino - vím, že zeměpis nebyl tvou stránkou, jak jsme se tady mohli už několikrát přesvědčit, ale Nošovice leží v Moravskoslezském kraji, WL sídlí ve Zlínském... >:-[] ;-)
    Jinak ten odstím kol je velmi podobný tomu, který by se hodil k bílému Golfu... >:-[] A ještě více k světle modrému Passatu, který je stále pro tebe rezervovaný >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.12.12  21:47

WL - plachtu mám svoji, tu ke GTI nedávám, stejně jako si nechávám antiradar (ale kupující se na něj již mlsně ptal) ;-) :-)
    Mimochodem mi zůstávají také dvě kola 18" Anzio a semislicky Kumho na okruh. Nemá někdo zájem na Golfa nebo na Leona?? ;-)

[odkaz]

[odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…