Bud 09.12.12  00:45

« Re: Nový vzhled

wl: Jo ta lacinost z toho nějak kouká. Hlavně mi u každého auta moc vadí stříbrná barva, i malý kousek stříbrné umělé hmoty. To mi připomíná dětské hračky, nebo tak něco.

white label 09.12.12  00:40

DS
    To máte velmi správně, na Itala (Fiat) Pirellky, na Francouze Michelinky, na Němce Continentalky, na Anglány Dunlopy, na Amíky Goodyearky, na Japíky Bridgestounky...a na Korejčíky Kumho, nebo Hankook. A třeba na Holanďana, samozřejmě, tradiční dřeváky... ;-)

Ronault. 09.12.12  00:37

« Re: Téma na měsíc PROSINEC 2012

Thomasino: Takže ty v konečném důsledku ušetřích 150t kč, na každém kilometru na palivu se snažíš oproti GTI ušetřit 10h, ale 1200 za jedny gumy ti nepříjde moc... no nevím, to je zase nějaká Thomasinovina.
    Ono v podstatě to je celkem fuk, co tam dáš za gumy, myslím tím, že zachováš kvalitu, volil bych nějaké s delší životností a rozumným chováním na mokru... a hlavně, na auto nižší střední třídy s motorem o objemu 1,6 l a 88 kW zásadně 16" a ani o kus výše a hlavně šíře, jde taky o pohodlí a o výkon. On ten VW ví moc dobře, proč cpe k 1,2 TSI standartně jen 15" kola...
    A když jsem se nedávno rozhlížel já po kompaktu, tak jsem se 17" snažil vyhnout, alespoň u motorizací do 100 kW...

white label 09.12.12  00:09

iudex/legacy
    Aby nedošlo k omylu, já rozhodně nejsem žádný odpůrce rychlejších benzínových kombíků jako ORS, nebo FoST. Jen píšu, že vyřešit relativně nevzhledný exteriér Focusu III ST (i když je podle mě u ST schůdnější, než u běžných verzí hb) tím, že jednoduše zvolím variantu kombi, není po všech stránkách to nejlepší řešení. Zvýším ti sice logicky přepravní kapacitu případného nákladu, ale částečně na úkor "zábavy/hravosti" typické pro klasický, kratší hh.
    Já si naopak raději současný Golf Variant ve verzi GTI představit neumím 8-s , to bych (zvlášť při současném designu Golfu Variant) snad bral i jako částečné "zneuctění/znásilnění" tradice GTI u VW. Ono kdyby bylo na mně, nedělal bych Golf variant vůbec a nechal tuhle verzi karoserie mnohem raději Jettě. Víte který Golf Variant (jako jediný) vypadal dobře? Ano, byla to Bora Variant! ;-)
    Legacy
    Vůbec se to nedá srovnat s verzí cabrio, která mi naopak nevadí vůbec. Podívej se na ten odkaz, dyť to auto vypadá sexy (taky proto, že má jen jeden pár dveří) a sportovně (zvlášť s tím klasickým plátnem, místo "legoplechu") a s takový Golfem Variant se to absolutně nedá srovnat. A hledisko sportovnost? Podívej se kolik se dělá třeba Ferrari bez střechy (skoro každý model) a kolik jich je naopak v kombíku...
    >:D ;-)

white label 08.12.12  23:38

Bud
    Taky, ale nazval bych to spíš nesourodostí a místy i laciností..., třeba volant, ušetří se tím, že se tam nechá čtyř ramenný a "zachrání" se to alumegaplackou s pořádným červeným logem ST, a aby těch barev nebylo málo, tak se k tomu nechá logo Fordu v modrém ovále. Grafika přístrojů a jejich orámování připomíná spíš skútr, než auto, k tomu tradiční fordautorádilo s logem SONY, malé LCD v ve velkém plastovém "rámu" ..., takový mixmarket, aneb "gulášový" interíér ... 8-s
    Jako kdyby poměrně slušný (zvlášť na poměry Fordu) interiér současného Mondea, chytl vir s názvem "Fiesta". ;-)

Bud 08.12.12  23:37

« Re: nesutazna

Ahoj. Je to síla :-) . Moc na to nejsem zvyklý, osobně takovým srandám neholduji, ale Amerika je hold Amerika a jak vidím, pomalu se učí i jiné země >:D . Možná si na to pomaličku zvyknu i tady. Nejdřív ozdobený stromek na náměstí, pak hvězdičky a další cetky podél cest a nakonec i světelná cesta :-! .

Thomasino 08.12.12  23:03

« Re: Téma na měsíc PROSINEC 2012

Tak to bacha, Pirellky budu trochu bránit. Hodně u nich záleží na modelu. Třeba ty nejvyšší P ZERO jsou fakt špička, s těmi jsem naprosto spokojený a ne nadarmo je dávají na supersporty už z fabriky, jako třeba MP4-12C, Aventador, Pagani atd...

iudex 08.12.12  22:57

« Re: Téma na měsíc PROSINEC 2012

Tom: jasné, len podpichujem. Pneu sú základ a Contíky sú špička. Sám pozorujem rozdiely medzi zimnými Conti TS830 na jednom aute a Pirelli Snowcontrol na druhom. Akurát si myslím, že k 1,6ke v poho stačia 205/55 R16.
    DS: no, veď tie Pirelli tiež stoja za prd. >:-[] Viem z vlastnej skúsenosti.

David Silver 08.12.12  22:29

« Re: Téma na měsíc PROSINEC 2012

Thomasino: Jo to je ta "mrdka" do města jak jsi psal? Tak to sis vybral slušně :-) :yes: Dnešní Hyundaie jsou jedny z nej aut na našem trhu

Thomasino 08.12.12  22:25

« Re: Téma na měsíc PROSINEC 2012

iudex - tak trochu máš pravdu, je to házení perel sviním, ale v tom celkovém rozpočtu dát o 1200 Kč za jedny z NEJ pneu mi nepřijde až tak divný. Já kupuji vždycky dobrý gumy, na těch nemá smysl šetřit, drží tě na silnici ;-)
    A možná to přijde někomu divný, ale ona ta i30 jezdí celkem obstojně, jinak bych si ji ani nekupoval ;-) Ale do GTI jí ještě "kousek" chybí >:-[]

David Silver 08.12.12  22:25

« Re: Téma na měsíc PROSINEC 2012

iudex: Hale, tohle se mi nelíbí. My máme na Fiatu Pirellky :-!

iudex 08.12.12  22:18

« Re: Téma na měsíc PROSINEC 2012

Mat: idotaz to má niečo spoločné s iPhonom alebo inými produktami Apple? >:D
    Thom: 17ky Continentaly na Hyundai, nie je to trochu v štýle "perly sviniam"? >:-[]

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 08.12.12  22:12

« Téma na měsíc PROSINEC 2012

zní :

"VÁNOCE JAK JE VIDÍM JÁ - I BEZ MÉHO AUTA".

přidávat své foto můžete od 15.12.2012 do 25.12.2012 22h

V případě idotazů zasílejte SZ

Matheas

David Silver 08.12.12  22:10

« Re: Nový vzhled

Lidi, co je to za styl zkracování?? >:D Přišlo to se Samsungem (SGSII), dobrá teď už SGSIII... Ale v těch zkratkách všéééch možných názvů, já už se v tom ani nevyznám :no: >:-[] >:D >:D

Thomasino 08.12.12  21:06

« Re: Nový vzhled

WL - jak je to se srovnáním pneu CSC5 versus CSC3 co se týká komfortu tlumení a hlučnosti? Dokážeš prosím porovnat, ikdyž jsi říkal že jsi s CSC5 ještě moc nenajezdil? Aktuálně přemýšlím jaké k tomu rychle koupím letní pneu 205/50 R17 (potřebuji do nákladů včetně elektronů ještě letos spolu s autem) a zrovna CSC5 se dají za 3050 Kč pořídit. Nebo pak jít cestou obyčejnějších, ale zřejmě taky celkem slušných Hankook K115 za 2750,- ;-) Díky!

Ikdyž o peníze tady až tak nejde, to bych si zbaběle koupil 16" kola a pneu 205/55 R16 - jsou o hooooodně levnější...

Leg 08.12.12  20:55

« Re: nesutazna

Anti- pekne, aspoň tu budeme mať trochu emerickej kultúry :yes: :-)

Leg 08.12.12  20:53

« Re: Nový vzhled

Nejde o milimetre, to by si potom nechal ten nárazník pri prvom retardéri, ide o to, že je to opticky ešte umocnené nízko umiestnenými nasávacími otvormi, takže kus nárazníka pod nimi je dosť tenký a málo opticky mohutný oproti prahom. Proste sa takto kostrbato snažím naznačiť, že to nie je otázka centimetrov ale toho ako to moje oko vníma ;-)
    Čo sa týka tej jedničky, tak si nedal odkaz na M-sport. Teda nie že by na tom nejak záležalo, m-ko na tom bude podobne. >:D Ináč to bude až pri kupé, ktorému nárazníky siahajú trocha nižšie. Problém je, že pri 1-er to tak nebije do očí, tam do očí udrú najprv iné disproporcie >:D No a samozrejme sa bavíme o prednom nárazníku, zadný ani nemôže siahať nižšie, to by bolo fakt divné :-)

foto anti99

anti99 08.12.12  19:44

« nesutazna

zdravim panove,
    moja domaca uloha na tento mesiac /vsetci si tu-TX vyzdobuju domy jak saleni, aj auta maju na maske zelene vianocne vence + samozrejme zrkadla maju sobie rohy ,.... / foto zo svetelnej cesty v parku /vstupne 15$ za jazdu, mrte policajtov a dalsich prizivnikov,... / [odkaz]

iudex 08.12.12  18:33

« Re: Nový vzhled

Legacy: no ak Ti toto vadí, čo tak nakuknúť do vlastnej garáže, ako to nadväzuje jednotke? Nezdá sa mi, žeby to u nej tiež nejak milimetrovo ladilo ani spredu: [odkaz] ani zozadu: [odkaz]
    [odkaz] ;-)
    Summit (importér Fordu) má hatch a myslím, že inde ako priamo u neho ST k dispozícii nie je.

Leg 08.12.12  17:07

iudex: aj ty, brutus? >:D
    na tom tvojom odkaze na ST kombi krásne vynikne čo mi najviac vadí na vzhľade toho auta: spodná hrana predného nárazníka je o dosť vyššie ako spodná hrana prahov a teda na seba opticky moc nenadväzujú. No a teda ešte ten interiér. 8-s
    P.S. akú verziu má tvoj predajca? Hatch či kombi?

Leg 08.12.12  16:57

« Re: Nový vzhled

hothatch v kombíku je síce "protimluv" (rovnako ako trebárz hothatch v kabriu [odkaz] ), ale to označenie si tu použil len ty ;-) . Auto samotné mi práve dáva perfektný zmysel ak máš trebárz dve malé deti, občas sa chceš trochu povoziť a na dajme tomu 335i touring už neostalo, lebo ako vieme, deti sú dnes dosť nákladná záležitosť. :-) Určite by bolo treba ubrať s nárokov na jazdné vlastnosti, ale to je teória šedá, prax (napríklad záťaž za zadnou nápravou vo Fabii RS) ukazuje, že niekedy sa môže pár kíl vzadu hodiť a rozdiel by teda nemusel byť až tak dramatický

woody-alien 08.12.12  14:28

« Re: Nový vzhled

wl: G5GTI vs. O2RS combi, to nebude žádnej rozpoznatelnej rozdíl, aspoň říkal NP. ;-) On totiž ten masivní zadní převis nemá na chování auta žádnej vliv, kapišto ? >:D

iudex 08.12.12  14:26

« Re: Nový vzhled

Logicky nečakám, že kombi bude také obratné a mrštné ako krátky hatch, každopádne pre mňa by to bol stále prijateľný ústupok prinášajúci výrazné zvýšenie praktickosti. Ak sám silno presadzuješ myšlienku hothatchu ako rýchleho auta použiteľného na každý deň, hot-combi by Ti malo tiež sedieť. Práve s ohľadom na kontroverzný interiér FF III (aj keď ja som z FF II s jeho striebrenkou vnútri zvyknutý na všeličo >:D ) by som ocenil, keby aj iní výrobcovia spravili takéto hot-combi. Megane GT220 príde onedlho, kľudne si viem predstaviť tiež Golf Variant GTI či Astru ST OPC.
    No nič, je pekne, beriem foťák s dlhým sklom a idem pozrieť nejaké srnky na pole. :-)
    P.S. Keď už máme tie avatary aj v novej verzii, tak idem s trendom a dám si nový avatar - svoj najvydarenenjší autoportrét. >:D

Bud 08.12.12  13:58

« Re: Nový vzhled

Myslíš takovou tu přeplácanost na palubní desce?

white label 08.12.12  13:43

« Re: Nový vzhled

Jo, v kombíku je ten exterier Fo III mnohem schůdnější, ale HH v kombíku je trošku protimluv a s tím zadním převisem (zvlášť u předokolky) to rozhodně nebude to pravé "HHovské" (stačí třeba porovnat svezení v G5GTI s O2RS combi) . Navíc pro mě zůstává problém s interiérem, který je opticky mnohem horší, než třeba v Mondeu po faceliftu.

white label 08.12.12  13:38

« Re: Nový vzhled

Ale ten (mimo jiné) žral i trávu okolo cesty... >:-[] ;-)

Bud 08.12.12  13:29

« Re: Nový vzhled

No, ve verzi combi je to opravdu pěkné, svižné, účelné. :yes:

iudex 08.12.12  11:05

« Re: Nový vzhled

ST v kombi verzii je super nápad (a i lepšie vyzerá ako krátke ST: [odkaz] ); celkove myšlienke hot-combi fandím a je škoda, že to nerobia viacerí. Na zvezenie s ST sa chystám, "môj" predajca ho má k dispozícii, akurát len na letných gumách, čo je pri súčasnom mraze a snehu nepoužiteľné. Tak si spievam spolu s Nohavicom: "...a zas k.rva padá..." >:-[] https://www.youtube.com/watch?v=F__P3ajv…

Leg 08.12.12  09:16

« Re: Nový vzhled

Thank you, I keep my avatar! :-)

No jo, to estéčko je hlavne v tej bielej čo je tu v teste dosť "nabublané". Osobne by som volil čiernu jednoducho preto, aby som zakryl tie komplikované tvary. Aj keď je pravda, že už som ho mal česť vidieť na cestách v tej špeci žltej a žiadna hrôza to nebola. Každopádne fandím kombíku, v tejto cenovej kategórii moc áut spĺňajúcich filozofiu "s kočárom v kufri tam a s dušou závodníka späť" nie je. Aj keď je to Ford, takže asi mnohým napadne trochu iné prirovnanie >:D

Mates81 08.12.12  07:17

2,5T od Volva >:-[]

Thomasino 07.12.12  19:20

« Re: Nový vzhled

Nový Focus je pěknej humus, velebnosti :-O A eSTéčko to o moc nezlepšilo :-O Nejhezčí je jedničkový po faceliftu, nejlepší je dvojkový po faceliftu. Jen je dost těžký k němu vybrat ten správný motor :-!

white label 07.12.12  18:13

« Re: Nový vzhled

To snad ne, Ford Focus III je designově snad "nedolatitelný". U STéčka si exterier sice polepšil, ale ten interier vyznívá pro ST spíš naopak. 8-s ;-)

iudex 07.12.12  16:46

« Re: Nový vzhled

Hohó, tak už máme aj v novej verzii avatary! Problém je, že to stále blbne, nejde mi dať smajlíka a niekedy to nejde odoslať; treba to skrátka ešte doladiť, teraz je to taký Ford Focus. >:-[]

Mates81 07.12.12  00:58

« Re: Nový vzhled

Já stále operuji v té nové verzi, pořád čekám, kdy si na ten vzhled zvyknu, a ono pořád nic >:-[] některé věci jsou graficky fakt šílené :-O

white label 06.12.12  20:37

8-s >:-[]

white label 06.12.12  20:35

iudex
    Zapomněl si mezi příklady uvést, že sice velmi schopně jezdí, ale ještě mnohem hůř vypadá, třeba takový FoFo III ST. :*) >:-[]

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 06.12.12  19:29

« Nové téma na měsíc prosinec :-)

Téma tedy zní :

"VÁNOCE JAK JE VIDÍM JÁ - I BEZ MÉHO AUTA".

přidávat své foto můžete od 15.12.2012 do 25.12.2012 22h

hezký den M.

woody-alien 06.12.12  17:18

« Re: Nový vzhled

iudex: Čo to trepeš ? A já snad nemám na svém avataru sám sebe ? To bys mě rozčílil... 8-s >:D

PS: Pokud přijdu o avatar, pod tímhle druhotným nickem tady končím a budu se i nadále věnovat pouze svému hlavnímu - říkejte mi Icescent. >:D Thomasino - pokud je to pravda, zvolil si nejlepší, nejspolehlivější a ryze české auto. :yes: Pochvalné citace z testů a statistiky o naprosté spolehlivosti budu průběžně přidávat. ;-)

iudex 06.12.12  14:39

« Re: Nový vzhled

Legacy: no už som uvažoval o novom avatare, predsalen mať tam takéto bežné auto, ktoré má hocijaký diskutujúci, nie je už in. ;-) A to, že sa mi auto nepáči a zároveň uznávam, ako fenomenálne jazdí, to sa predsa nevylučuje, nie? Takých škaredých káčatiek je viac, napr. väčšina generácií Imprezy WRC/STi a pod. A hlavne je to asi jediný avatar na ACZ, kde je odfotený skutočný majiteľ nicku (aj keď teda nie som - našťastie pre vás - moc vidieť). >:-[] >:D

Leg 06.12.12  13:41

« Re: Nový vzhled

Určite to chce ešte doladiť, hlavne diskusie, ktoré jednak nie sú vizuálne jasne ohraničené a celé sa to rozplýva po obrazovke a jednak som sa musel vrátiť do pôvodného prostredia, lebo som v tom novom ani nebol schopný dopísať tento príspevok akonáhle som pohol kurzorom.

iudex: čo ja, mne je ten avatar ukradnutý, žil som bez neho doteraz, budem aj naďalej. Ale čo ty, ako rozchodíš, že už pri svojom mene nebudeš mať najlepšie a najkrajšie auto na zemeguli, aj keď navonok (a určite aj vnútorne sám pred sebou) prezentuješ, že sa ti vlastne vôbec nepáči >:-[]

white label 06.12.12  12:08

« Re: Nový vzhled

Přesně tohle jsem tady psal (bez reakce) Legacymu už 4.12. ve 14:32.
    Bez avatarů by to bylo o ničem, hlavně mnohem méně přehledné.

iudex 06.12.12  08:09

« Re: Nový vzhled

Tak to podľa nového vizuálu ACZ vyzerá, že Legacy sa zo svojho avataru dlho nebude tešiť. >:-[]
    Ja dúfam, že je to len "polotovar", lebo to pôsobí príliš prázdne. 8-s

foto matii

matii 05.12.12  20:57

« Re: Nový vzhled

Tak to píšu potřetí ve starém profilu, bo ten nový se mi seká v diskuzi. Konečně někdo vyslyšel mé návrhy ohledně hodnocení. Já věděl co dělám. Rázem jsem v sekci Peugeot poskočil někde z třináctého na druhé místo.

1) Ten vyhledávač našich miláčků co je vpravo nahoře v diskuzi dejte na hlavní stránku

2) Když chci vložit smajlík, nebo jen špatně kliknu při psaní příspěvku, zmizí mi kurzor z "psacího pole" a už ho tam nedostanu.

Bud 05.12.12  20:18

« Re: Nový vzhled

Všechno mi tam ještě nefunguje. Třeba když rozkliknu diskuzi, tak je prázdno. I na ACZ něco chybí. Tak nevím, kdy to pojede celé..

Mates81 05.12.12  17:15

« Nový vzhled

Tak co? Kdo už taky zkusil přejít na nový vzhled ACZ a MACZ? Zatím jsem objevil pár zásadních změn, hodnocení podle hvězdiček a možnost vložení foto až v kvalitě 1600 px ;-) uvidíme jestli to bude krok kupředu ;-)

white label 05.12.12  10:30

« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC

Spíš, aby vás ti noví majitelé nechtěli roztrhat úplně, po jejich prvních dlouhodobějších zkušenostech s Fordy. >:-[] ;-)

white label 05.12.12  10:28

>:D :yes:

iudex 05.12.12  09:47

« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC

A podľa článku na hlavnej (porovnanie nákladov na nové a staré auto) nám ešte za tie Fordy kupujúci ruky utrhajú. >:D

woody-alien 05.12.12  09:36

« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC

iudex: To my můžem být v klidu. Až se budem zbavovat Fordů, tak nám budou všichni gratulovat.... >:D

iudex 05.12.12  09:07

« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC

Chudák Tom, čo si musí vytrpieť za to, že si dovolil zbaviť sa Golfa, etalónu, Gé ako guru a ísť do ryžožrúta. Ale na druhej strane vždy platilo: apostata horší pohana. >:-[]

white label 04.12.12  23:32

« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC

Nemusíš mi hned potvrzovat diagnozu z mé předchozí reakce... >:D

Thomasino 04.12.12  23:31

« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC

ale já tam za komančů nikdá nebyl :-!

Thomasino 04.12.12  23:31

:-)

white label 04.12.12  23:29

« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC

Za komančů, v hospodě, v Ostravě a plzeňské jo... >:D , já málem zapomněl, že už máš nějakou dobu tu brněnskou infekční sklerózu... >:-[]

Leg 04.12.12  23:23

« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC

Je pravda že takto v tom kačírku zapadne podstatne ťažšie :yes:

Thomasino 04.12.12  23:14

Jo, jo :yes: Takto by to mělo větší stabilitu >:D

Teď abychom jezdili na okruh v Brně s Ronaultovou Lagunou :-!

Thomasino 04.12.12  23:11

« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC

Jaké ostravské sračky? Já když tam byl párkrát v hospodě, tak jsem pil jen plzeňské, takže v pohodě... A už tam naštěstí moc nejezdím >:-[] Ale to bych zde nerozebíral..

white label 04.12.12  23:11

¨Leg
    >:-[] Ne ne, to má Thomasino přídavná jistící kolečka na bezpečnější vymetání kačírků na brněnském okruhu. :yes: >:D

white label 04.12.12  23:07

Th
    Kdybys tehdy nepil ostravské "sra.čky", ale pořádné pivo, věděl bys dobře, že Nošovice byly samozřejmě už tehdy. :-O >:D ;-)

Thomasino 04.12.12  23:07

To spíše takto nějak: >:D

Leg 04.12.12  22:54

« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC

Thomasino: to s tými semislickami je špeci úprava na jazdu po poli? [odkaz] >:D

Ronault. 04.12.12  22:52

WL: >:D :yes:

Thomasino 04.12.12  22:52

« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC

No s těmi Nošovicemi bych to až tak neviděl, samozřejmě ;-) Kdo ví, jestli tehdá nějaké Nošovice existovaly :-!

white label 04.12.12  22:45

« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC

Takže optikou tvé diskusní "logiky", by měl být v těch dobách, kdy my dva jsme se ještě učili zeměpis, už i Hyundai v Nošovicích, že... :-O :*) >:D
    Zeměpis jsme se sice učili přibližně ve stejné době, ale já (na rozdíl od tebe) apsoň dával trochu pozor a nechodil místo zeměpisu kouřit za školu... >:-[]

Thomasino 04.12.12  22:39

« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC

No takže jsem měl vlastně pravdu, že vaše území bývalo severomoravský kraj :-)
    V dobách kdy já se učil zeměpis, a White Label taky, to prostě byl jihomoravský a severomoravský kraj :-!

[odkaz]%C4%8Cesk%C3%… />

white label 04.12.12  22:37

Aha, tak tento jeho blábol jsem (mezi mnoha ostatními) přehlédl. :*) >:-[]
    Faktem je, že celý Zlínský kraj (tedy všechny jeho okresy, s výjimkou jediného - okresu Vsetín) leží na území bývalého Jihomoravského kraje.

Ronault. 04.12.12  22:28

« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC

WL: Já jen cituji příspěvek Thomasina, na těch 10% kraje se ptej jeho, co tím myslel >:-[]

white label 04.12.12  22:20

« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC

Aspoň 10% Zlínského kraje je teda co?

white label 04.12.12  22:15

« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC

Pokud bys to bral tak, že cokoli na sever od Olomouce je severní Morava, tak to bych zrovna spadal pod tu jižní. ;-)
    A k tomu, abys vymezil vše co je od konkrétního místa (v tomto případě Olomouc) na sever, nepotřebuješ dělat čáru na mapě k jinému městu, ale to už jsme (opět) u úplných základů zeměpisu. :-O :*) >:-[]

Ronault. 04.12.12  22:14

Th: "aspoň 10% jejich kraje" [odkaz]
    [odkaz] ;-)

Thomasino 04.12.12  22:14

« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC

Když ono se to každých deset let mění, kdo si to má furt pamatovat :-O :-O

white label 04.12.12  22:12

« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC

Severomoravský a Jihomoracský kraj se už hezkých pár let nekoná, teď máme poněkud jiné dělení krajů. ;-)

Thomasino 04.12.12  22:09

« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC

Za barák bych ale z cukrárny neviděl ;-) V tomhle mám S-Mikeho syndrom >:-[] >:-[]

Thomasino 04.12.12  22:07

« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC

Samozřejmě, že v takové ceně není navigace.. Ale mám svýho ThomThoma s RDS >:-[] >:-[]
    Tak kde by jsi rozdělil moravu na severní a jižní, ty všeználku ?? :-)

white label 04.12.12  22:02

Th
    Nikoli před cukrárnou, ale za barem, přesněji za "barákem" (naposledy tam stál Copilot, když jste byli společně u mě)..., a co bych ti HO ukazoval, přece nejsem 4%ní, brouku... 8-s

Nevím, kdo živÝ tebe brňáku, ale na služebky do Ostravy si jezdil poměrně často, takže pokud se z nich chceš dál vracet živý a ne bez prachů, zklidni raději hormon, brachu... >:D

Ronault. 04.12.12  22:00

« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC

Thomasino: Tak v tvých rukách by bylo cokoliv poruchové, na tom něco pravdy je >:-[]
    Jak tak koukám na tvé zeměpisné znalosti, tak doufám, že sis do toho Hjoundé připlatil navigaci... tady máš tu novou z Hyundaie, která konečně komunikuje česky a slovensky: [odkaz] >:D

Thomasino 04.12.12  21:57

« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC

Na Pašíka prdím, ten je ještě více poruchovější než Renault Mégane či Hnůjdaj >:-[] >:-[]
    Hele, když uděláš přímku skrz Olomóc a Vsetín, tak tím rozpůlíme moravu a cokoli od Olomóce na sever je pro mě prostě severní morava a basta :-)
    Takže není co řešit...

white label 04.12.12  21:55

w-a
    Nemám, proto se plachty fasujou rovnou na baru... >:-[]

Ronault. 04.12.12  21:50

« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC

Thomasino - vím, že zeměpis nebyl tvou stránkou, jak jsme se tady mohli už několikrát přesvědčit, ale Nošovice leží v Moravskoslezském kraji, WL sídlí ve Zlínském... >:-[] ;-)
    Jinak ten odstím kol je velmi podobný tomu, který by se hodil k bílému Golfu... >:-[] A ještě více k světle modrému Passatu, který je stále pro tebe rezervovaný >:-[]

Thomasino 04.12.12  21:47

« Re: Nové téma na měsíc PROSINEC

WL - plachtu mám svoji, tu ke GTI nedávám, stejně jako si nechávám antiradar (ale kupující se na něj již mlsně ptal) ;-) :-)
    Mimochodem mi zůstávají také dvě kola 18" Anzio a semislicky Kumho na okruh. Nemá někdo zájem na Golfa nebo na Leona?? ;-)