white label 26.12.12 23:20
« Re: Hlasování - Fotosoutěž Prosinec 2012
Pro ty komu přijde moje fotka málo vánoční (ona opravdu úplně typicky vánoční není.... a zase třeba baňku apod. jsem na větvičku věšet nechtěl), mám tady jednu hodinu starou "prvotinu" z připravovaného PéeFka (v pozadí známé rožnovské hodiny):
Thomasino 26.12.12 21:40
hlasování:
1.) Mates81 - super nápad, kvalitní provedení, téma splněno
2.) Woody-alien - téma jako kráva, slušná práce
3.) anti99 - dobrý nápad, téma tam je, možná to chce jiný web pro uložení a lepší rozlišení
-----
4.) White Label - jako vždy super provedení, ale nevidím v tom moc ty vánoce :-O
5.) Matheas - dobrý nápad, ale ta chyba v textu mi rve oči :'-( -
Bud 26.12.12 20:16
1. woody-alien
2. white label
3. Mates 81
anti99, ty máš taky moc krásnou fotku, ale můj amatérský pohled ji z nějakých důvodů odsunul až na čtvrté místo. Píšu ti to proto, že má dcera jako výtvarnice ji hodnotila na bednu. Takže to tak zřejmě bude, ale musím hodnotit já. ;-) -
Bud 26.12.12 19:45
« Re: Přihlášení fotky na Prosinec...
wl: Díky :-) Pochopil jsem. To by znamenalo, že není třeba, se ani tak moc držet histogramu. Anebo je podle toho vhodné se někdy řídit, třeba při focení, nebo při úpravě? Protože, když se fotí například venku, kde je světlo i stín současně..
Po pravdě řečeno, když se jedná o ženu, mně ta piha na kráse vadí strašně :-O .
8-s
Mates81: Tak to jsme na tom asi stejně, ale není možná, že bychom na to nepřišli, co? >:D :-! -
woody-alien 26.12.12 17:22
1. white label
2. anti99
3. Mates81
white label - musel bych zopakovat již napsané, ale důležité je, že ze všech zúčastněných na mě právě z této fotky nejvíce "dýchla" atmosféra Vánoc, kouzlo klidu a smíření. :yes: Balím a stěhuju se do Beskyd. ;-) >:D
anti99 - efektní podívaná aneb Bůh (c)hromu a světla v akci. >:-[]
Mates81 - nápadité jako vždy :yes: -
Mates81 26.12.12 00:24
« Re: Přihlášení fotky na Prosinec...
Bud: Po třech letech, co jsem to tady objevil a zúčatňuji se, už přepal taky poznám, ještě vím co je kompozice a tím to asi hasne >:-[] >:D pak příjde iudex a wl, začnou se bavit o sklech a foťákoch, a já si rázem připadám jak na diskusi astologickomatematickofyzikální fakultě >:D >:-[] >:D -
white label 26.12.12 00:10
« Re: Přihlášení fotky na Prosinec...
Přepaly vidíš i očima. Ale není přepal, jako přepal, i fotky s určitým přepalem můžou být celkově hodnoceny velmi kladně. Vůbec teoretická pravidla fotografovaní můžou být porušována a nemusí to být vždycky špatně, naopak to může fotku zbavit případné sterility a fádnosti. Pověstná piha na kráse tak může být i pomyslnou třešničkou na dortu... :-) -
Bud 25.12.12 23:56
« Re: Přihlášení fotky na Prosinec...
4 km. to je paráda. Mít to tak blízko a mít zároveň i civilizaci za zády, co chtít víc. U mně to je vlastně podobné i když příroda u průmyslového města s takovým zalidněním už něco schytala, takže je si třeba trochu přišlápnout o km, nebo o dva. >:D Horší to mají ti v srdci "gorolie" Sice porád v "ráji", ale 20 i 30 km za normální civilizací 8-s -
Bud 25.12.12 23:47
« Re: Přihlášení fotky na Prosinec...
wl: Podívej, tak hned napoprvé. :-) Jinak jsem se tě chtěl zeptat, to je už asi zase od věci, ale jak poznáš přepaly? Párkrát jsi to tu zmínil. Hned z fotky, že je tam jako příliš bílé místo, nebo si to nějak umíš převést do negativu a tam to vidíš? -
white label 25.12.12 23:40
« Re: Přihlášení fotky na Prosinec...
Jo, tak to bývá často, něco, co se líbí hned na první pohled, se nemusí líbit dlouho a naopak...
I díky těm třem "dřevovrstvám" to má prostorovost a vtahuje to do scény. Zajímavé je, že to byla to hned první fotka z celkových cca 60ti "střel" z celé série...
Vše je foceno do vzdálenosti cca 4 km od mého bydliště, takže to mám do podobného "ráje krajiny" kousek i bez auta... -
woody-alien 25.12.12 23:22
« Re: 2v1 aneb Konec vkládání a Začátek hlasování
Bud: No mně se tahle vybraná zrovna líbí ze všech nejvíc. Slunce tak krásně trefené do koruny stromu, že vypadá jako by bylo jeho okem. A z celé te scény na mě dýchá zvláštní klid, nebo ještě spíš takový pocit, že projdeš tím houštím za světlem a všechno bude v pořádku. ;-) -
Bud 25.12.12 23:21
« Re: Přihlášení fotky na Prosinec...
Aha, tak to asi ode mně vyznělo. I když mně jako Absolutního Amatéra Autofoto (a vlastně veškerého foto) opravdu prvně napadlo, že ty poslední tři snímky jsou na pohled hezčí, ale pak jsem pomyslel, jestli není ta první náhodou náročnější, ale to už rozeznají ti druzí? Tak jsem se chtěl na to hned zeptat :-) -
Mates81 25.12.12 21:40
« Přihlášení fotky na Prosinec...
Takže až dnes večer jsem zjistil, že je poslední den vkládání, a jelikož chci udržet svou šňůru vkládání, narychlo sem něco "zmastil" ;-) snažil jsem se do toho zapojit ty vánoce a trocha nápadu, kvalita je horší >:-[]
VÁNOCE JAK JE VIDÍM JÁ, aneb Tři králové přicházejí >:D
:yes: -
iudex 25.12.12 20:56
« Re: přihlašení fotky
OK, tak prihlasujem aj ja svoju súťažnú. Keďže aj u nás sa Vianoce odohrávajú v réžii detí, hračky boli logicky dominantnou témou (ešte pred chvíľou som skladal Lego) a tak som si i jednu požičal do svojej vianočnej kompozície. Fotené manželkiným kompaktom, ktorý nočné fotenie nezvláda tak, ako zrkadlovka, ale lepšie než nič. Pracovný názov: I´m dreaming of a white Cayenne: [odkaz] ;-) -
anti99 25.12.12 04:41
« přihlašení fotky
stastne prezitie vianocnych sviatkov prajem vsetkym a nech nikomu nezamrznu zamky na dverach
:-)
VÁNOCE JAK JE VIDÍM JÁ / ziadny sneh iba teplo a svetielka ;-\ , dnes 24/12 vecer o 1900 u mna doma po veceri , v meste hladni Emaricania cakajuci pred restikami co podavaju vianocnu sviatocnu veceru- aj pred Meeeekacom bolo plno :no: /
foto do sutaze:
sutazna-
nesutazne-
David Silver 23.12.12 13:47
« Re: Konec světa nenastal...
Konec světa nenastal, ovšem já jsem si jednu chvíli v pátek 21.12.2012 myslel že to je konec světa alespoň pro mě. Jednalo se o asi 4vteřinový proces, kdy jsem šel ven s naším hafanem, otevřel jsem dveře, udělal krok, nic neklouzalo, zavřel jsem dveře, pes šel po nájezdu, uklouzlo mu to a jel až na silnici, při čemž po jeho dráze přišel konec vodítka, které mi i přes to zůstalo v ruce, zaseklo se a já jsem letěl po hlavě ze schodů a doklouzal jsem se pod schody až k našemu autu, o které jsem si dal jebku do hlavy. Naštěstí, jediné zranení je boule na hlavě.
Když jsem se pak rychle zvedal ve strachu o psa, aby ho nic nepřejelo, hodil jsem ještě záda. Po té jsem se koukl na hafana a ten na mě koukal jako když smutně kouká když odjíždím na kole.. Prostě vůbec mě nechápal.
Jinak hezké, neklouzavé svátky vánoční Vám přeju a hodně povedených fotek do dalšího roku ;-) -
Matheas Ropak 20.12.12 18:03
« Re: VKLÁDÁNÍ DO FOTOSOUTĚŽE PROSINEC 2012
Halooooo ...............:-/ začínám být trochu skeptik , ale je tu vůbec někdo od 11.12.2012 tzn 9 dní ?
bud ne nebo vidím jen sám sebe .............
Tak milý matheasi jakožto uživateli jedninému MACZ jsem pro tebe vymyslel téma na měsíc prosinec
vkládat můžete do do 25.12.2012 22h
iDoufám , že se budeš snažit aby s získal první místo !!!!
Matheas Ropak 19.12.12 08:58
« Re: VKLÁDÁNÍ DO FOTOSOUTĚŽE PROSINEC 2012
Pevně věřím , že minulí vítězové a strůjci tohoto tématu Vám svým , velice jednoduchým a pečlivě zváženým tématem umožní rozsah který bude minimálně podpořen 20 soutěžícími.
Děkuji všem že se na tomto budou podílet. A k věci teda...............
info Matheas a woody.alien
Matheas -
Fotosoutěž Moje auto.cz 16.12.12 05:53
« VKLÁDÁNÍ DO FOTOSOUTĚŽE PROSINEC 2012
Od dnešního dne můžete začít vkládat své příspěvky do soutěže vánočního měsíce prosince.
Pevně+ věřím , že minulí vítězové a strůjci tohoto tématu Vám svým , velice jednoduchým a pečlivě zváženým tématem umožní rozsah který bude minimálně podpořen 20 soutěžícími.
Děkuji všem že se na tomto budou podílet. A k věci teda...............
info Matheas a woody.alien
přidávat své foto můžete od 15.12.2012 do 25.12.2012 22h
info Matheas a woody.alien -
Thomasino 11.12.12 23:01
« Re: Téma na měsíc PROSINEC 2012
Pánové, jestli chcete vidět pořádný záběry z kokpitu F1, udělejte si kávičku nebo čajíček, vezměte si kvalitní sluchátka a pusťte si tohle. Jo a ještě doporučuji krabičku papírových kapesníčků, ať to slintání máte čím utírat >:-[] >:D Opravdu parádní záběry:
- převzato z FB :-!