Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.13  22:46

« Re: Zahájení hlasování - Březen 2013

Ron: Tak to pardon, shledal jsem nápadnou podobnost výrazu ve tváři jako při tvé "fazolové etudě". :-| >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.03.13  22:38

WA: Upozorňuji, že na fotce nejsem já, ale můj charizmatický kamarád a pravděpodobně i kolega. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.13  22:35

w-a
    Ron alias DD (Dojič Dojl). >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.13  22:31

Ron: >:D :yes: Ale sám sis svou reakcí zavinil, že nemůžu ten seznam zeditovat, takže tu tvojí fotku přidám (mimo soutěž) až to budu opakovat... ;-) Ty Dojle ! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.13  22:28

Ron
    Pozdě woe... 8-s >:-[]
    P.S. Ale dal jsem ti dam 10% navíc, tak klid..., jo a tu banku už přejmenovali na "Bank (fu.ck)of Cypus". ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.03.13  22:25

Chtěl bych poprosit všechny účastníky:

"Neposílejte mi peníze na můj starý účet v Bank of Cyprus, děkuji!" >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.13  22:19

« Zahájení hlasování - Březen 2013

Tak tedy zahajuji hlasování Fotosoutěže za měsíc Březen 2013. Téma : "Moje auto jako filmová hvězda"

Přihlášeni jsou:

Legacy - [odkaz]
    anti99 - [odkaz]
    eliot - [odkaz]
    iudex - [odkaz]
    MINIak - [odkaz]
    Kubass - [odkaz]
    white label - [odkaz]
    woody-alien - [odkaz]
    Thomson93 - [odkaz]
    Mates81 - [odkaz]

Hlasujeme pro první tři dle svého osobního svědomí a množství peněz došlých na náš účet na Kajmanských ostrovech. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.03.13  22:18

« Re: Ukončení vkládání fotek do soutěže

WA: Alespoň čestně mimo soutěž? Favorit v těchto dnech slaví dvacáté narozeniny, pokud se nepletu, 3/1993 sjel z výrobní linky :-)

Každopádně tentokrát se sešlo spousta zajímavých fotek :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.13  22:11

« Ukončení vkládání fotek do soutěže

S menším zpožděním ale přece:

Ukončuji vkládání fotek do soutěže za měsíc Březen 2013. Díky za hojnou účast. Sumář a zahájení hlasování bude dřív než byste vyjmenovali všechny dobré vlastnosti Miloše Zemana. >:D

PS: Pravdu díš, Ronaulte, neuznáme. Fotka pěkná, ale těch "nepřístojností" je tam víc než jen tvoje bývalá super kára. ;-) Sorry.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.03.13  21:43

« Re: Taky se ještě hlásím do soutěže...

Jsem si jist, že mi neuznáte přihlášení do fotosoutěže, neb Favorit už... ale možná ano, připomněli jste mi tuto fotku, která byla focená jako z profesionálů:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.13  21:16

w-a
    Přesně, taky mě hned napadl "Dojl" a profíci... >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomson93

Thomson93 25.03.13  20:51

Woody: No podle četnosti Fokusů to bude úplná armáda panamer >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomson93

Thomson93 25.03.13  20:48

Woody: No vidíš, to mě ani nenapadlo (asi tím, že sem to moc nesledoval 8-s ), ale máš pravdu...jistá podobnost zde je ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.13  20:47

« Re: Přihlášení fotky na březen

Mates81: >:D Že se vás tu ale těch budoucích majitelů Panamery sešlo... ;-) :yes: To abyste už vyrazili do Lipska obhlídnout "terén". ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.13  20:43

Thomson93: ;-) V první chvíli jsem viděl Doylea, kterak se ležérně opírá o Capri. >:D
  • 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 25.03.13  20:37

« Re: Přihlášení fotky na březen

Takže po dvouměsíční pauze, rozšířím velký počet přihlášených fotek ;-) původně jsem měl v plánu něco složitějšího (peklo, princezny, koně >:D ), ale to počasí venku umožnilo jen nouzovku >:-[]

Takže přihlašuji svou fotku, aneb "Nikdy nepruďte řidiče Fordu" >:-[]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomson93

Thomson93 25.03.13  20:30

Ronault: No místo blikátka je vytisklý cár papíru a já se byl stříhat minulý týden, takže na hlavě mám paruku >:D Jo a v neposlední řadě, pěkelně malá, kožená bundička od přítelkyně >:D Takže když šel někdo kolem, tak si myslel, že se chystá pořádná TRAVESTI SHOW...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.03.13  19:02

Thomson: Ještě včera jsem o podobném tématu přemýšlel, jen mě odlákalo to, že podobné blikátko z KIDa stojí na netu 1500 Kč a ve čtvrtek jsem se byl ostříhat a zbavit se totožné hřívy, kterou má Majk Najt 8-s >:D
  • 00 Reagovat !

foto Thomson93

Thomson93 25.03.13  18:51

« Taky se ještě hlásím do soutěže...

Zdravím všechny, vidím, že tento měsíc se nás sešlo celkem dost. :yes: Téma mi dalo pěkně zabrat. Asi po třech focení různých scén, kdy výsledky vypadaly dost špatně, jsem si už říkal, že na to tento měsíc vys**u >:D Dneska jsem se ale hecnul a na poslední chvilku jsem sebral nějaké rekvizity a jel vyfotit poslední sérii. Výsledek, který vypadá takhle --> [odkaz] přihlašuju do soutěže!

Pro toho, kdo by to z mojí fotky nepoznal --> [odkaz]

to woody-alien: Kéž by to tvoje druhé "pořekadlo" platilo >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.13  17:08

« Re: Přihlašování - Březen 2013

w-a
    Nevím, jestli zrovna ta tvoje poslední věta zcela koresponduje se současnou důchodovou reformou a vším co s ní souvisí... :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.13  16:38

iudex: Ale nebyl....u nás se říká "Těžko na cvičišti, lehko na bojišti". Anebo taky "Co se v mládí s Focusem naučíš, ve stáří s Panamerou jako když najdeš..." ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.03.13  14:06

Srandičky srandičky, ale ja som letel na hrane možností 1,6ky (a adhézie na snehu otrasných Pirelliek), nemysliac na to, že diaľničnú mám iba na Mondeu. >:-[] A teraz mi manželka zavolala, že lietadlo sa opravuje a stále trčí na letisku, takže celý ten Ken Block štýl bol zbytočný. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.13  13:36

Jinak zhruba 60 km dlouhá eRZeta Blava-Trnava mohla být zajímavá i s kompaktním kombíkem.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.13  13:30

w-a
    Taky to nechápu, asi se mu v té zimě moc nechtělo, nebo byl prostě jen líný. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.13  12:05

iudex: A že sis nenašel čas trochu tu svou erzetu nafotit... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.03.13  10:59

Tak ja som sa pred chvíľou hral tiež na filmovú hviezdu, konkrétne na Kuriéra (Jasona Stathama): https://www.youtube.com/watch?v=kdf1Vnrr… Moja polovička totiž až na letisku zistila, že nechala doma občiansky; takže skok do auta skúšať na týchto zasnežených cestách limity Focusa i svoje. Ale zásielka bola včas doručená. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.13  10:32

Tak tos napsal moc hezky, Jane S., třeba já jsem si nedávno jsem střihl záběr východu slunce: [odkaz]
    >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.13  10:15

« Přihlašování - Březen 2013

wl: To moc dobře znám. Mně už manželka ani slovně neúkoluje, vždycky najdu seznam "připíchnutej" na ledničce. Je pořád nějak delší a delší.... :-| >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 25.03.13  10:11

Ještě dnes 25.3.2013 až do 22.00 hod SEČ můžete přihlašovat své fotky do soutěže za měsíc Březen 2013. Téma je "Moje auto jako filmová hvězda". Neváhejte a nenechte si ujít příležitost zařadit se svým vítězstvím k titánům fotografie, jejichž skutečná totožnost je natolik ohromující, že musí soutěžit pod anonymními "nicky". ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.13  10:00

« Re: Přihlašování

w-a
    Naše 5letá dcera chtěla ty pruhy na autě nechat, že jsou krásné a auto s nimi vypadá jako hračka. :-)
    No a žena to komentovala tak, že na blbosti čas a myšlenky mám, ale že už třeba potřebujeme vymalovat, toho si nevšimnu. :*) 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.13  09:52

wl: Tak to :yes: Na fotce to vypadá hodně přesvědčivě.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.13  09:46

w-a, iudex
    Polepy jsou vlastní výroba, na čísla jsem využil svou tiskárnu formátu A3+ a pruhy jsem koupil v drogerce, červený pruh je ze dvou pruhů elektrikářské lepící pásky pásky a modrý ze čtyř. Nejsem sice malej, ale šikovnej jo... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.13  09:45

iudex: V mém případě se už ani o maloměsto nejedná a být tady nepoznán je přání z říše snů. ;-) Znalost dětských filmových hitů se jeví být jako nezbytná především pro komunikaci s dcerou, která dokáže naprosto přesně citovat repliky a vyžaduje součinnost. Čili Manny, Diego, kapitán Střevo, vačičáci a spousty dalších jsou mým denním chlebem. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.03.13  08:38

woody: Ak Ťa v tom činžiaku nepoznali, to je ešte v pohode. Ale predstav si hlbokú noc a blýskanie: pozrieš von, tam mínus 5°C a v zábleskoch blesku vidíš dospelého chlapa (ktorý sa ako sused dovtedy javil celkom príčetný) v tenkom obleku pobehovať medzi foťákom na statíve a autom, divne pózujúc a mávajúc detskou plastovou pištolkou. >:D Inak tú pištolku - keďže mám dve baby a teda hračkárske zbrane sa u nás doma nevyskytujú - som si musel špeciálne pre účely fotenia kúpiť. Ale ako pozerám na labela, ten sa obetoval pre fotku snáď ešte viac, keď si musel dať vytlačiť extra nálepky; minule Wolfsburg edition a teraz Herbie. Jedine žeby mal doma tlačiareň na polepy ;-)
    Inak je vidieť, že si zodpovedný tatino a poznáš všetky detské filmové hity ako Doba ľadová 1 až 4.
    :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.13  07:29

wl: Jj, už jsem se chytil... ;-) A ty polepy sis nechal udělat na míru nebo takové věci prostě doma skladuješ pro Strýčka Příhodu ? :-) O rozruchu na maloměstě mi můžeš vyprávět, při focení jsem se válel po zemi v dohledu jednoho činžáku, byl zrovna čas oběda a otvíralo se jedno okno za druhým. Taky slušná exhibice... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.13  21:16

w-a
    Pravda je, že v mnoha zemích je Herbie mnohem větší fenomén, než u nás, stačí se o tom přesvědčit zadáním hesla "herbie" na googlu/obrázky. :-)
    S Bondovkama to má společné to, že se taky jedná o pohádku nejen pro motoristy.
    První film, kde Herbie účinkoval je už z roku 1968 a ten zatím poslední z r. 2005.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.03.13  20:53

Ještě pár poznámek:

wl - já opravdu netušil, která bije, takže "vysvětlení" vítám. ;-)
    Legacy - tedy nic moc. Auto tam nemáš a nápis BMW taky ne...to je nějaká konkurence mojí "vychytávce" ? :-O ;-) >:D
    Kubass - máme v rodině Hanáka a dodnes jsem nepochopil, kdy používáte "okurek" a kdy "okurka". Můžeš mi to osvětlit ? Díky. ;-) Btw, musím mu stále shánět pivo Holba, jiné nepije, hánácké jelétko jedno. >:-[]
    anti99 - se nedivím, žes byl "posratý". Jeden můj nápad byla závěrečná scéna z Jáchyme....Našel jsem vhodné místo (sjezd k přívozu) a smočil kola Mondea v Labi. Výsledná fotka byla jalová. Zkusit zajet do Labe ještě víc jsem byl zase "posratý" já. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.03.13  20:41

Myslím, že je na čase drobná rekapitulace. ;-) Přihlášeni jsou:

Legacy - [odkaz]
    anti99 - [odkaz]
    eliot - [odkaz]
    iudex - [odkaz]
    MINIak - [odkaz]
    Kubass - [odkaz]
    white label - [odkaz]
    woody-alien - [odkaz]

Pěkně, pánové, pěkně.... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.13  19:35

Legacy
    To už ale fakt přeháníš, už tvoje druhá soutěžní fotka v tomto kole, ale tvoje auto zase nikde nevidím... >:D ;-)
  • 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 24.03.13  19:03

« Re:Přihlášení

Legacy: já bych to řekl jinak, aji v Olomoucu jezdime na kolách do Billy :-).
    To cos napsal ty je spíš jih >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 24.03.13  18:55

Woody: ja mám toto [odkaz] . >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 24.03.13  18:46

« Re: Přihlášení

Všetci: :yes: toto je fakt silné kolo

Woody, iudex: neviem čo sa sťažujete, čo má hovoriť taký anti, čo musel mrznúť az v arktickom Texase. >:D

Kubass, wl: aj v Olomóci sa chodí na koli do Bile? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.03.13  18:41

« Přihlašování

Tak tedy přihlašuji Ford Mondeo v Době ledové aneb "Dyť sem to říkal,že mamuti nevymřeli.." ;-)

[odkaz]

A jako bonus tu mám výsledek své parafráze na Hollywood Hill. Přestože jsem výslovně žádal o umístění nápisu na Milešovku, odbor životního prostředí Krajského úřadu byl proti. Tak aspoň takto. Na druhou stranu se musím spolu s Jirkou Paroubkem ptát : "Pánové, kdo z vás to má ?" >:D

[odkaz]

PS: Pro ty, kdož nevědí,doporučuji mrknout do mého profilu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.03.13  17:52

woody: presne viem, o čom hovoríš. Ja som fotil včera večer a tiež som brutálne premrzol a prechladol. Kým som všetko ponastavoval, spravil asi 50 rôznych záberov v tenkom obleku a potom sa musel rozmrazovať v horúcej sprche.
    Ale celkovo pozerám, že viacerí sa tu naozaj obetovali, niečo pre fotku spravili a toto kolo vyzerá byť silné. :yes: Toto by mali vidieť hoši z Driverswebu (pardon facebooku).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.13  17:37

w-a
    Hmmm, tak šup sem s tím, jsem napnutý jak prvorodička v sanitce... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.03.13  17:33

Mám odfoceno. Je krásnej sluneční den.....a taková zk.urvená kosa, že jsem málem zmrznul. A v případě doplňkový fotky se ještě přidal fukejř jak sviňa, vichr, že jsem vůbec nemohl udržet foťák. Omluvte mé výrazy, ještě teď nad hrnkem čaje drkotám zubama. Ráno u nás bylo -13. 8-s :no:

PS: Skrz výlohu jsem viděl na salóně už "vymazlenýho" Swifta. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.13  15:31

Od Holomócaaa jaaa?
    Taky si dáváš v baru koloo, a když ti náhodou řeknou, že kolo nemají, tak si dáš fantoo? >:-[]
    Jj, viz P.S., podle kalendáře už by mělo být jaro i u nás, ale realita je jinde. Ještě ve čtvrtek večer mi to u nás pořádně klouzalo i přes zímní pneu a 4x4. 8-s
  • 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 24.03.13  15:25

« Přihlášení

Su kosek od Olomouca, 220m.n.m, u nás je už jaro, je sice zima, ale jaro >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.13  15:21

Jenom mě to překvapilo, to víš, my tady v horách zatím (bohužel) nic podobného k vidění nemáme, tady je ještě stále sníh i v kotlinách. Zřejmě si spíš z jihu republiky, nebo z níže položené oblasti... ;-)

P.S. Jo, už to vidím v profilu (Haná), je to sice do nás "kousek", ale za to hodně z kopce. :-)
  • 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 24.03.13  15:15

« Přihlášení

WL: Je to nějakej ozim na poli, tráva to rozhodně není, je to foceno začátkem měsíce když ještě bylo alespoň u nás jaro a 10 stupňů.
    PS: na foto to vypadá vysoky, ale ve skutečnosti to má pár centimetrů, u nás na hané toho sněha letos moc nebylo tak to není ani dováleny, ikdyž teď už asi jo páč u nás před týdnem napadlo nejvíc sněhu za celou zimu, ale už je to zas dole :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.13  15:03

Takže přihlašuji fotku:
    [odkaz]

P.S, Kdyby někdo náhodou netušil která bije, tak tu je ještě "malá" nápověda:
    [odkaz]

Jinak jedna cesta (s polepy) k "retrokinu" a zpět + focení přímo u kina, a to zas bude drbů na tom našem malém městě... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.13  14:57

Kubass
    U vás už je teď, v tomto velmi zimním březnu, tak vysoká a (v pozadí) zelená tráva? :-O
  • 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 24.03.13  12:04

« Přihlášení

No, neměl sem to v plánu páč mě tohle téma moc nendchlo, ale říkal sem si že sem už dlouho nic neposlal, tak teda přihlašuju totok [odkaz] , a kdyby to někdo nepochopil jenom dodávám že jsem se to snažil stylizovat do jakoby 70 tejch let a je to variace na obrovsky filmovy klišé v podobě zapadájícího slunce, vzhledem ktomu že sem zrovna nenašel žádnou pláž u moře sem trošku improvizoval :-D.
    Takže asi tak.

Jinak teda MINIak, super auto ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto MINIak

MINIak 24.03.13  09:53

Po dlouhé době Opět v akci aneb přihlašuji se. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.03.13  08:52

Do Fotosoutěže za Březen 2013 - "Moje auto jako filmová hvězda" jsou zatím přihlášeni :

Legacy - [odkaz]
    anti99 - [odkaz]
    eliot - [odkaz]
    iudex - [odkaz]

:yes:
  • « 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 24.03.13  03:56

« Re: prihlasenie do fotosutaze marec 2013

celkom to zacina byt zaujimave s prihlasenymi fotkami...
    dnes este jedna nesutazna jemnucko fotosopikova- benzin hori desne na asfalte a zacal fukat vietor a ja som bol posraty z toho aby som nezapalil cely vyschnuty TX....
    takze som pridal trochu plamienkou az o zadne gumy ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.03.13  23:42

« Re: Prihlasujem Mondeo. Ford Mondeo.

iudex: Tomu říkám zdvižení hozené rukavice :yes: Vypadá to fakt dobře. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.13  23:06

« Re: Prihlasujem Mondeo. Ford Mondeo.

iudex
    DoBrý!!! :-)

P.S. Jen si asi zapomněl, že na použití krátké střelné zbraně tu mám copyright já:
    [odkaz]
    >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.03.13  22:15

« Prihlasujem Mondeo. Ford Mondeo.

Tak som to aj ja na poslednú chvíľu stihol a niečo dnes zosmolil.
    A keďže odo mňa všetci čakajú variáciu na tému Bond car, nemôžem dôveru sklamať. ;-)
    Pôvodne som sa inšpiroval niečím takýmto: [odkaz] a moja interpretácia vyzerala nasledovne: [odkaz]
    Večer som ale predsalen dal aj druhý pokus. Skúsil som využiť tmu na vytvorenie siluety; stálo to dosť skúšania a nastavovania a výsledok nie je tiež ideálny, chcelo to ešte viac sa pohrať, ale vonku je brutálna zima a tiež blýskanie blesku zaujalo susedov, ktorí si zrejme dobre ťukali na čelo, čo tam nacvičujem, ale čo by človek neurobil pre fotosúťaž, že.
    Takže moja súťažná je táto: [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 23.03.13  21:36

« Po přestávce jdu opět do fotosoutěže...

Zdravím všechny ,
    Vzpomněl jsem si ,že X3 účinkovalo třeba v Ghost Protocolu ,ale na písečnou bouři jsem v Česku překvapivě nenarazil :-) ... Mimochodem ,znáte někdo český horor T.M.A. ? Pokud ano ,možná si vzpomínáte na to ,jak hlavní hrdina přijížděl do podivného městečka ,kde se poté ubytoval. První , co mu při příjezdu uděřilo do očí , byl ponurý nepřívětivě vzhlížející kostel , naznačující ,že se na místě , do kterého dorazil ,nebudou dít veselé věci. Fotka, kterou přidávám do fotosoutěže , byla pořízena přímo ve středu mezi místy , kde se děj filmu z drtivé většiny odehrával. Důležitou roli dopravního spojníku mezi těmito místy hrálo ve filmu BMW E39 ,které má souvislost s X3 alespoň v tom ,že je to bavorák. A v pozadí fotky je vidět onen výše zmíněný kostel. "Bohužel" celý den bylo hezké počasí ,takže jsem musel využít alespoň stmívání.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.03.13  14:25

« Re: Legacy sa (zasa) hlási do fotosúťaže

wl: Nové Sandero jsem viděl někdy v týdnu na salóně v jakési modré metalíze a musím říct že z předoboku mu to hodně slušelo. Že je to VW styl a ku prospěchu věci, o tom netřeba pochybovat. Celkový (venkovní) dojem to pozdvihlo radikálně, i přesto, že zezadu to už tak slavné není. Každopádně, poměrně zdařile maskovanej lowend. :yes:

Ron: Úplně nesouhlasím, že současné Mondeo je ošklivější než předešlé. Je fakt, že tam si Ford zvelké části odpustil snahu o bombastičnost, kterou evidentně nezvládá. Insignia jde úplně mimo mě, všeho co se vytýká Mondeu (přerostlost, bachratost, těžkopádnost) je tam ještě násobně víc a k tomu Opelovská klasika posledních let - auto jako kráva, těžký jako mamut ale dovnitř se vejde tak možná Aťka Janoušková. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.13  14:01

Pření partie Passatu B7 má s loganem společnou určitou jednoduchost designu, ale propracovanost detailů (nejen u přední partie) je u Passatu jinde (logicky viz cena).
    Ale plést si Logana s Passatem, to bych viděl na podezření na oční vadu (opravdu nepoznáš ani rozdíl dvou a čtyř lamel masky?), na první pohled podstatně podobnější (nejen počtem lamel masky) přední partie (v oblasti masky a světel) má nové Sandero s dvojicí Tiguan/Touareg. každopádně byla Inspirace Dacie/Renaultu staronovým směrem VW chytrý tah.

[odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.13  13:18

w-a
    Souhlas. Psal jsem komentář k tomu konkrétnímu záběru, kde velikost spodní tlamy razí víc, než u celkového pohledu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.13  13:05

a99
    Super! :yes: ;-)
    Jen u toho FWD by ti mohlo hrozit, že by ti případně plameny způsobené brutálním prokluzem předních pneumatik zapálily ty zadní, které po nich následně přejely... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 23.03.13  11:40

Koukám, že zde probíhá vášnivá diskuze o střední třídě...

Porovnání designu Mondea a Passatu je jako porovnání dvou ošklivek na trhu.
    V podstatě to woody napsal dobře... Passat byl podle mého hezčí před faceliftem, tedy v "minulé generaci", byl sice trochu otylý, ale tenhle jednoduchý čumák připomíná Logan... A taky když jsem poprvé nového Passata potkal, tak koukám do zrcátka na D1, "hele, to je Logan s xenonama a pěkně teda válí"... a pak a ne, to je Passat.
    Můj názor na Mondeo je obecně známý. Kupodivu taky bylo z mého pohledu Mondeo v minulé generaci mnohem hezčí.

Celkově je s designem aut střední třídy problém, až na pár vyjímek si skoro všichni pohoršili, např. Passat, Mondeo, Laguna, která v druhé generaci byla daleko větší krasavice, podle mne i Insignia vypadá hůře než předfaceliftová Vectra. Polepšili si jen ti, kde to už mohlo být jen lepší - C5 a Mazda 6. I ten Accord není, co býval...
  • 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 23.03.13  10:04

Přihlašování stále probíhá, a to až do 25.3.2013 - 22.00 hod. Přihlášeni jsou:

Legacy - [odkaz]
    anti99 - [odkaz]

Ohromeni jsou:

woody-alien >:D Pánové, super... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.03.13  09:53

wl, iudex: Já si myslím, že Passat nebo Mondeo je spíš o tom, co se komu líbí. Je to jinej styl. Taky nejsem příznivcem tlamovitosti a obzvlášť někteří Japonci se v tom dostali už za hranice slušnosti ;-) , ale na obrovitém Mondeu se to celkem snese.[odkaz]
    VW zase podle mě zbytečně rvalo po úspěchu Šíra a G6 svoje markanty (masku a vzhled předních světlometů) i na užitkáče jako je Caddy a Transporter. Na druhou stranu musím souhlasit s Ronaultem, že Ford nezvládá detaily a na povedený základ často "navěsí" takový zhůvěřilosti, že nad tím rozum zůstává stát. Můj oblíbenej příklad.[odkaz] >:D 8-s :no: Takže závěrem - souboj Passat (CC neberu v potaz) vs. Mondeo pro mě (celkem logicky >:-[] ) Mondeo, u jiných modelů by to bylo naopak. Ale hlavně, člověk si má koupit, co se mu líbí bez ohledu na řeči okolí. Jen se s těmi řečmi prostě musí smířit. Někomu ty řeči snadno zaniknou ve zvuku ušlechtilého benzínového 6ti-hrnku, někdo na ně zapomene při srovnání jízdy se Superbem a někomu ty poznámky jen tvoří kulisu při vyhlížení vysněné zábavné zadokolky ze země vycházejícího slunce. ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.03.13  07:16

anti99: Super, nápad jako hrom.. :yes: Hotovej DeLorean.... >:D Doktore, a v kterým roce teď vlastně jsme ? >:-[] :yes:
  • 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 23.03.13  03:47

« prihlasenie do fotosutaze marec 2013

konecne som sa odhodlal nieco nafotit na temu "moje auto ako filmova hviezda". Je to z filmu z 80-tych rokov v ktorom hralo hlavnu ulohu auto snov mojho detstva, :-! a vzdy ked dosiahlo rychlost 86 mil/h tak po nom ostavali ohnive stopy >:-[]
    Anti sa dnes vratil do buducnosti na mazdicke >:-[]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.13  00:49

Na tom Passatu je podle mě nejhorší ta barva, tento laciný odstín tmavě modré nepřídá na kráse žádnému vozu.
    Když budu upřímný a pominu pěknější barvu laku u Mondea, tak tady na tom záběru ten čumák Mondea žádná velká sláva, takový slušně nakynutý knedlík a ten nepoměr skromné plochy samotné masky a "Mondénní megadíry" v předním nárazníku... a pak ta příčka dělící plochu mlhovky a LED diod denního svícení..., nevím co tím vším chtěl básník říct, ale mám zřejmý dojem, že to zrovna nic moc krásného nebylo... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.13  00:34

Jj, Liptovský Mikuláš...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.03.13  22:25

Ak sa už spomína Mondeo v jednej vete s jeho arcirivalom a etalónom strednej triedy, minule som vedľa Passata parkoval: [odkaz] a ak si odmyslím megaultrakvalitné vypracovanie a iné supermainstreamové kvality, musel som skonštatovať, že aspoň dizajnovo, vizuálne je Mondeo spredu lepšie zvládnuté; v priamej konfrontácii pôsobí maska Passata zbytočne robustne a ťažkopádne, skoro ako SUV.
    Mimochodom fotka je z rodiska jednej filmovej hviezdy, ktorej život neslávne skončil presne pred 300 rokmi zavesením na podobný hák, ako je na fotke v pozadí. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.03.13  22:50

Přesně tento "argument" jsem od tebe (nebo od iudexe) čekal. >:D
    Jenže..., pokud by zrovna nebylo vyloženě hladko (jako, že bylo), pak by jistě podvozek Mondea s vlastnostmi SS exceloval, ovšem v těchto typicky zimních podmínkách našeho kraje, navíc bez možnosti AWD (to je pro Mondeo/Ford zřejmě sprostá zkratka), by svůj ultrasportovní FWD charakter vůbec nevyužil, nehledě na to, že je maximálně pravděpodobné, že by (po vlastní ose) tak daleko (od Prahy) ani nedojel. Na druhou stranu je třeba objektivně přiznat, že pokud by Rychtář u AAA zakoupil místo Passatu Mondeo, mohl jet zpátky (podle známého hesla - Fordem tam, vlakem zpět, čímž se mimo jiné vysvětluje zkreslené a zavádějící tvrzení, že Fordy jezdí jako po kolejích, takže zpátky nejen jako po kolejích...) vlakem a vyhl by se tak veškerým problémům včetně nadýchaného množství alkoholu v krvi. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 20.03.13  21:22

wl: Jsi fakt dobrej, taky jsem tě v tom rádiu od Káji G. nerozeznal, resp. zdálo se mi, že zpívá snad ještě líp. :yes: >:D

Ivetku už budeš mít z krku, teď si prej vybrala v bazaru Peugeota. A k té bouraččce,oni sice vylezli z Passata zdraví (alespoň fyzicky >:D ), ale zapomínáš na ten fakt, že Mondeo by si tu zatáčku dalo jako mňamku a o bezpečnosti by tím pádem vůbec nebyla řeč. Prostě jako po kolejích, to je marný. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.03.13  19:10

No, tak to asi nebude úplně jednoduchý návrat... >:-[]
    Já jsem ti psal, žes jim k tomu textu mohl rovnou nabídnout i tu fotku na přebal alba s tím, že by to byla titulní píseň k albu s texty Woody Allena. ;-)

Já si občas přivydělávám překlady české a slovenské populární tvorby do valašského nářečí, ovšem moje hlavní umělecká činnost spočívá především ve zpěvu do rádií, a to tak, že zásadně na playback. Dělám to pro lidi a dělám to moc rád a dělám to tak dokonale, že to zatím nikdo nikdy nikde od originálu nerozeznal, prostě absolutní špička ve svém oboru...
    Jen se mi poslední dobou snaží fušovat do řemesla nějaká Bartošová s nějakým Rychtářem, kterého jsem musel setřást nedávno v táhlé pravotočivé u Dezy ve Val. Mezu. Jenže nakonec to stejně rozchodil i s posádkou Passatu..., to víš, Das Auto, to je pak marné, kdyby měli třeba Mondeo, nebo Lagunu, moch sem už být definitivně v cajku. :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 20.03.13  18:43

wl: >:-[] ;-) Ale když nad tím tak přemýšlím, kdyby to vyšlo jako singl, opravdu by se ta fotka dala použít... ;-)

Jen tak pro zajímavost - teď ve volných chvilkách dělám na Chris Rea - Too Much Pride a Eric Clapton - San Francisco Bay Blues. K ZZ Top Positive >:D se vrátím později.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.03.13  18:30

Super! :yes:
    Ještě doplňující otázka, co vzniklo dřív? Tento text, nebo ta soutěžní fotka s nebožkou? >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 20.03.13  17:56

wl, Legacy: Ten text není nijak krutej, v podstatě jsou to takový ty rockerský "kecičky", ale podle mě se k tý hudbě ZZ Top docela hodil. No jo, tak uděláme nějaký to "Láv,láv mí dú, ju nou aj lav jú, plís láv mí dúúúúú..." 8-s >:D

ZZ TOP - GIMME ALL YOUR LOVIN´

Říkáš mi, přestaň hrát
    s tou kytarou jen ztrácíš čas
    Víc už tě nechci znát
    z těch tvejch řečí vzal by mě ďas

Brzy se tě zbavim
    s tebou jsem žil jen napůl
    Brzy se tě zbavim
    budu zas mít čistej stůl

Nechápeš, mám to rád
    když do strun hrábnu, jsem sálu pán
    Zkoušej to tisíckrát
    těžko změníš můj tajnej plán

Brzy se tě zbavim
    Brzy se tě zbavim
    budu zas mít čistej stůl

Nechci už předstírat
    my dva jsme různí jak noc a den
    Vzteky se užírat
    sbal si šminky, vypadni ven

Brzy se tě zbavim
    Brzy se tě zbavim
    budu zas mít čistej stůl

;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 20.03.13  17:08

Legacy: nemusíš mi veriť, ale nemal. ;-) James Bond ide dosť mimo mňa (niežeby som bol divák artových filmov, ale Bond má u mňa zlé meno ešte z čias P. Brosnana, aj keď z recenzií viem, že posledné bondovky sú už o inom). Aj tie scény s Mondeom a Craigom som si musel pozrieť na jútúbe (a tiež uznávam, že Mondeo sa do spoločnosti najkrajších Astonov moc nehodí). Ale tým nevylučujem, že neskúsim niečo v duchu 007 spáchať, ak bude čas. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 20.03.13  15:58

woody: paráda, v dobrom závidím. Dúfam, že raz si aj ja pôjdem pre svoje prvé nové auto. Zatiaľ to beriem postupne - prvé som zdedil po rodičoch, druhé som kúpil ojazdené a to tretie už bude hádam nové (ťuk-ťuk). Aj keď pravdupovediac krok dva som plánoval vynechať, ale na poslednú chvíľu som podľahol vábeniu starej dobrej atmosférickej radovej šestky a s pocitom, že bez tohto zárezu by môj motoristický život nebol kompletný a že toto je jedna z posledných možností si ju dopriať v relatívne mladom aute som šiel do jazdenky. :-)

Čo je to za farbu? Základná červená alebo si si "připlatil" za perleť? A kolesá sú podľa mňa v danej situácii ideálnou voľbou, ako som už bol býval písal niekde inde.

A pridávam sa k labelovi so žiadosťou o ten text. :-) :yes:

iudex: mi netvrď že Bonda s Mondeom na Jamajke či kde v Karibiku si nemal pred očami, keď si túto tému navrhoval. Veď to ako prvé napadlo dokonca aj mňa! ;-) >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…