Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.04.13  14:00

« Re: Nové téma - Duben 2013

Neboj, už mám fotky uložené v PC a nemecký cenník preštudovaný. ;-) Na tú červenú linku vo svetlách si asi ešte musím spraviť názor, zatiaľ mám z toho zmiešané pocity.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.04.13  13:11

w-a
    Něco lepšího v této třídě a v kombíku? To je docela oříšek..., ale teď mě napadá, co chvilku počkat na O3RS kombi v benzínu! >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.04.13  13:10

iudex
    Schválně zkus ženě ukázat ještě nové GTIčko, jestli řekne, že to lepší je, nebo ne:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.04.13  12:58

T93
    Byl jsem tam s sobotu po poledni a bylo tam poměrně taky dost lidí, ale ne taková hrůza jak popisuješ ty. Fronty u pokladen nebyly. Ale není se co divit, když se celý "autosalon" vešel do dvou (navíc poměrně malých) pavilonů. 8-s :no:
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.04.13  12:57

wl: pod papučou? Nieeeeee. Je to ako hovorieval manžel už nebohej Margaret Thatcherovej: u nás doma nohavice nosím ja. Aj si ich sám periem i žehlím. >:-[] A u nás sa autá dosť striedajú, takže nemôžem povedať, že na tomto jazdím len ja a Teba do toho nič, ako vyzerá.
    Inak hoci zďaleka nie som taký fajnový ako Ty, tiež mi nesedí ten interiér FF, je to dosť preplácané a chaotické, neladí to moc dohromady a palubovku ani ST model moc nevytrhne. Ja viem, že ako majiteľ FF II tiež nemôžem moc kritizovať, ale iné nároky sú na auto MY 2008 v základnej konfigurácii a iné na vrcholnú verziu modelu z r. 2013. Každopádne Recará sú výborné a nemajú látku ako babičkina sedačka. ;-) Vo vzťahu k exteriéru je ST kombi o triedu až dve krajší, ako základný hatch, kombi rieši najväčší dizajnový nedostatok hatchu, iná maska vpredu takisto, 18ky kolesá s výraznejším lakom spravia zbytok.
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.04.13  12:52

iudex
    Darmo si namietal...? A nepsal jsi náhodou, že bys Mondeo nechal ženě a sobě vyměnil FF II kombi za FF III ST kombi? Tak co ti do toho tak moc "kecá"..., doufám, že nejsi pod pantoflem až příliš... >:D ;-)
    Niečo lepšie? Ale čo, "vola" čo lepšie? Jak píše woody, buď finančně výrazněji přitvrdit a jít do prémie, nebo oželet kufr kombíku a jít rovnou do G7 GTI performance! >:-[]
    Jinak ty statické! dojmy z bílého Focusu ST kombi byly docela smíšené. Zadek vypadá líp, než u hb, protože tam ta zadní partie vypadá tzv. "absolutně blbě", což znamená, že jakoukoli změnou se to mění pouze a jen k lepšímu. >:D
    Předek vypadá u STéčka také lépe, než běžné verze FF III, hlavně díky absenci tojúhelníkovýck otvorů v nárazníku. Focusu ST kombi určitě víc, než bílá (nebo jakákoli světlá) barva, sluší ta grafitově černá metalíza, kterou Ford použil i k tomu známému (docela povedenému) propagačnímu videu nového STéčka na svých www stránkách.
    Dílenské zpracování je poměrně tradiční slabina Focusu, takže v tomto ohledu jsem bohužel překvapen nebyl a většinu neduhů v tomto směru logicky přebírá od běžných verzí FF III, viz i mé předchozí srovnání (v tomto ohledu se SSS). V interiéru naopak potěší už tradiční opravdu kvalitní RECARA (ty se mimochodem vyrábí kousek od závodu Audi v Neckarsulmu), která jdou navíc konečně spustit níž, než v předchozím FF II ST/RS. A stavěná jsou pochopitelně spíš na šířku zad tvých, než mých. ;-) Opět ale (zbytečně) zamrzí absence tříramenného volantu, čtyřramenný mi do hh prostě nesedí, jeho jeho věnec ale špatný naopak není. Největší slabinou interiéru (u Focus taky docela tradice) je palubka/přístrojovka ala FF III, kterou nemůže zachránit ani výborné řešení s (také už tradiční) kapličkou pro tři malé "budíky" na středu palubky. Grafika přístrojů je po prosvětlení doslova laciná (opět odlazuji na srvnání se SSS) a celková architektura palubky je podivně "zmatená" a o nějaké vzájemné harmonii čehokoli nelze příliš vážně mluvit.
    Samozřejmě je to jen můj subjektivní pohled po statickém seznámení a chápu, že jsou taky lidi, pro které jsou tyhle věci relativně nepodstatné (jenže zrovna já k nim evidentně, možná bohužel, nepatřím) a pokud auto umí výborně jezdit (a nepochybuji o tom, že zrovna STéčku to výborně půjde) odpustí mu ledaco.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.04.13  12:08

Ono ten nedostatok z nadšenia z FF III vcelku chápem, aj ja mám s dizajnom trochu problém, ale ST je ST, to radím do kategórie Subaru Impreza (ktoré sa kupuje napriek tomu, ako vyzerá, nie kvôli tomu). Ale na argument o jazdných vlastnostiach a 250 koňoch manželky dosť málo počúvajú. A to som jej starostlivo vyselektoval ST v červenej farbe a z najlepších uhlov. >:-[] Na "niečo lepšie" v zmysle Audi či BMW však ešte peňaženka nestačí (nie všetci sme získali legacy ;-) ).
    A to GTI... no vieš, že som si o ňom čo-to popozeral, vyzerá dobre a nie je to márne, aspoň v českých cenách (na SK ešte nemáme ani cenník, ale obávam sa, že pri novinke nejakú super ponuku ako pri FF nedostanem). Ten kombík nebol takou podmienkou (popri 528l kufri Mondea už to nie je nevyhnutné), 5dv. je dostatočne praktický. Tak tomu nechám nejaký čas a v budúcnosti znovu budem špekulovať. ;-) Ono ten proces výberu (aj keď vo finále bez efektu) je zaujímavý i sám osebe. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 10.04.13  10:47

iudex: Přijmi mou upřímnou soustrast... ;-) Tvé pocity zcela chápu, zvlášť když už jsi byl ve fázi opravdového zájmu. Něco lepšího,hmmm, no v kombíku to je docela potíž. Nic mě nenapadá než prémie a to už by byl majlant. Nakonec tě ještě wl dostane do GTI-klubu. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomson93

Thomson93 10.04.13  09:00

wl: Kdy si byl na Autosalonu? Já si přivstal v pátek ráno, že tam bude míň lidí, než před 2 lety v sobotu.... :-! Ale to sem se šeredně spletl :'-( Ráno fronta asi 100m od vstupu do areálu. Kolem aut horzná tlačenice, lidi na sebe ťukali přes okýnka, že už za volantem sedí moc dlouho atd. atd. :-O Navíc, auta taky žádná sláva, až na pár co jsi výjmenoval. Ještě bych přidal Mazdu 6 a nějaký ten MiniCooper.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.04.13  08:42

wa: a čo ak si tú ranu spravíš najskôr sám, ako ja s mojimi teoretickými úvahami nad FF ST. ;-) Po oboslaní predajcov na okolí, obdržaní cenových ponúk (a kvalifikácii ako fleetového zákazníka pri kúpe 3. Forda), dohodnutí skúšobných jázd, inzercii o predaji FF II príde moja polovička, pozrie na fotky, ktoré som jej pripravil a zahlási: A to chceš vymeniť Focus kombi za Focus kombi? To už niečo lepšie... Darmo som namietal, že 100k a 250k je dosť veľká odlišnosť, Focus padol. 8-s :'-( :-(
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 10.04.13  07:27

wl: Takovej Fiala má hypoglikemickej záchvat zřejmě permanentně... >:-[]

Nj, nemůžu myslet (ani v autech) jenom na sebe. Útěchou mi může být, že jak manželka tak mamina si Swifta pochvalujou a oproti mým očekáváním s ním jezdí v pohodě a bez nervů z rozjíždění na křižovatkách, z rozjíždění v kopci, z popojíždění v koloně atd. Automat byl jednoznačně dobrá volba. Ale že mě to mrzí, zvlášť když cenovej rozdíl byl skutečně zanedbatelnej, o tom není pochyb. Holt někdypříště. Škoda že ho nevzal Thomasino,když už o něm uvažoval a měl ho půjčenýho. Řekl bych, že v jeho případě by se menší praktičnost třídveřáku možná snesla snadněji než u mě, když navíc by mu nevadil (ba napak) manuál. A měl by svižnou "stylovku" a ne korejskou mr.dku. >:D A navíc ta výbava je opravdu výborná. Ježíši, už si zase sypu sůl do ran. ;-\ >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 10.04.13  07:14

« Re: dnes

anti99: Tak hlavně žes to "ustál" a nikdo na tebe nevytáhl bouchačku... ;-) To já jsem málem naboural hned dvě auta najednou a ani jsem je neřídil. V pondělí jsem měl H1 a Swifta postavený před barákem. V naší ulici se (bez blinkru) otáčel Roomster a napral to do něj Sprinter. Kvílení brzd, rána, tak jsem mrknul z okna a ten Roomster byl odhozenej tak metr a půl od mých aut. Bouchačku sice nemám, ale násada z krumpáče by mi bohatě stačila na uvolnění emocí.... 8-s >:D
  • 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 10.04.13  04:10

« dnes

dnes bol divny den, 3x som skoro nabural nie mojou vinou, ale treti krat som uz skoro stihol od***t tej ku**e zrkadlo...>:-[]
    fakt divny den, bol som behat skoro rano, ale musel som ist aj vecer ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.04.13  00:18

w-a
    Kdyby měl ten chlápek zrovna hypoglykemický záchvat, tak by mu ta (nechemická) laskonka mohla třeba i zachránit život..., a pokud by měl případně poruchu vědomí, umíme laskonku podat i intravenózně... :-O
    >:-[]
    Dovedu si živě představit to nekonečné sebepřemlouvání, když si musel vzít místo eSka běžnou verzi... :-( :'-( ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.04.13  23:55

wl: Vůbec se mi na to nechce odpovídat...to je jako bys chlápkovi na inzulínu strkal pod nos laskonku (nechemickou) z Rožnova. 8-s >:D

Nicméně, o Swiftu "S" vím svoje, a obzvlášť v té bílé perleti vypadá skvěle. :yes: A jezdí taky tak. Nebo ještě jinak řečeno, jezdit s ním je opravdová zábava.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.04.13  23:08

Posaz byl velmi dobrý, stejně jako sedačky...
    Vysoko, jako v autobusu, se mi spíš sedělo ve FF II ST/RS. >:-[] ;-)
    Chybělo akorát výškové nastavení sedačky spolujezdce, ale zase za ty prachy...
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 09.04.13  23:01

Předraženost Aixamu, do dnešního dne stále nějak nechápu 8-s :-) nicméně Swift Sport v bílé je fakt velká paráda, jaký v něm byl posaz? nebylo to jak v autobusu? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.04.13  22:23

w-a
    Ta sleva nebyla velká (asi 6% = 358 tis.?), ale přesto mě to auto fakt dostalo. Jednak tím neskutečným poměrem cena/výbava, pak většími detaily, kterými se liší od běžných Swiftů, třeba jen světla (jak přední xenony, tak zadní lampy) jsou ještě mnohem propracovanější a designově povedenější. Stejně tak sedačky, volant, nárazníky, výfuky, kola... Za ty prachy to auto vůbec není nijak ošizené, naopak. Designem, interiérem (pochopitelně nemyslím prostornost) i zpracováním dá klidně pár lekcí i o třídu většímu Focusu III hb (Ford byl hned kousek naproti). Když člověk mrkne na palubku, nebo zavře třetí dveře, připadá si mnohem víc jako u VW (že by důsledek nedávno ukončené spolupráce), než třeba u Fordu. A ten odstín bílé perleti je taky hodně povedený a navíc 3dv.! (to už dnes taky nejen Focus hb neumí), takže dveře krásně dlouhé (skoro jako u kupé) a karoserie tuhá jak sedmidenní rohlík z Penamu. Tohle auto je fakt hřích nekoupit, a když jsem ještě o kousek dál viděl AIxam (od 15 let) za stejné prachy, tak si člověk řekne, jak můžou tyhle dvě auta (u aixamu se jedná o auto pouze v uvozovkách) stát stejně??? To je jako 911ka a Velorex. 8-s ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.04.13  21:48

wl: A kolik tedy ten SS stál na výstavě ? Oficiálně 380, viděl jsem ale nejetý vystavený kusy za 349, předváděčky ještě o 20 míň. Krucipísek... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.04.13  21:39

iudex
    Byl jsem tam, celkově to stálo za houby. Největší (a bohužel i jediná větší) hvězda autosalonu byl Jag F-Type.
    Byl tam i ten Focus ST kombi v bílé..., a moc se mi líbil Swift Sport v bílé perleti, prakticky v ceně své sériové/"základní" výbavy, ke které bylo samotné auto asi jako bonus. :-O :yes:
    Kdyby měl kluk o dva roky víc, tak mu ho vezmu (místo Aixamu) i s tou výstavní slevou co tam na něj nabízeli. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.04.13  20:45

« Re: Re: ...

Co se to tady děje ? :-O >:D Člověk se jde na chvíli projet a tady takovej Ringier... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto HugoBoss93

HugoBoss93 09.04.13  20:37

« Re: ...

to je fajn, ja sa tiež zúčastním prvý krát :-)
  • « 00 Reagovat !

foto gero

gero 09.04.13  20:36

Zase jsem naletěl 8-s , končím s drby >:D . :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 09.04.13  20:31

:yes: ... jen doufám ,že se zítra neukáže ,že gero(nic proti tobě), případně "ta nějaká žena" nepatří k soutěžní redakci Blesku >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.04.13  20:18

Taky jsem o tom dneska četl v Blesku, ale jeho (jeho i jeho soutěžní fotku) fotku tam prý otisknou až zítra... :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto eliot

eliot 09.04.13  19:55

Nevím ,kde si na to přišel ,ale je to tak >:D , pak bych na to už čas neměl.
    Jak už jsem jednou psal , tenhle měsíc by se mohla sejít velká konkurence , protože kromě tebe jako nováček přibude dokonce i nějaká žena(ne moje >:D ) ,nevím jestli se tady nějaká žena už účastnila ,každopádně každý další soutěžící bude vítán. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto gero

gero 09.04.13  19:41

« ...

Ahoj chlapi, už se nemůžu dočkat ,až začne vkládání fotek do fotosoutěže ,protože se taky tentokrát zúčastním :-) . Jsem moc zvědav na všechny výtvory .Slyšel jsem ,že eliot má dokonce už nafoceno. :-O
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.04.13  19:26

« Re: názov

Proč zrovna Aero 50?
    Protože většině soutěžících už pomalu (ale jistě) táhne na padesát a přesto stále "lítají" někde v luftu... >:D >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto HugoBoss93

HugoBoss93 09.04.13  19:15

aha tak...no ale teraz sa situácia zmenila tak by sa to mohlo premenovať na Fotosúťaž či? lebo teraz si mnohí možno myslia, že to je naozaj nejaké auto...a prečo je tu nevľúdne prostredie voči fotosúťaži? mňa to celkom oslovilo, je to niečo zaujímavé a oživuje to tu, nie je to tu také nudné :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.04.13  13:40

HugoBoss93: No ono je to tady vůči Fotosoutěži trochu nevlídné prostředí, v podstatě je fotosoutěž založena jako běžná recenze a než došlo k umístění odkazu na homepage, tak to chvíli trvalo. V tu dobu byla jediná možnost zviditelnění soutěže mít vysoké hodnocení (proto ten úvod recenze) a být viděn v TOPce recenzí a taky vybrat málo, nejlépe vůbec ;-) , se vyskytující auto na MACZ. Proto Aero, předtím zase ARO nebo Caterham - aby se recenze fotosoutěže dobře dohledávala.
  • 00 Reagovat !

foto HugoBoss93

HugoBoss93 09.04.13  11:47

« názov

môžem sa spýtať, prečo sa recenzia tejto fotosútaže volá Aero 50?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.04.13  14:57

wl: bol si nakoniec na tom autosalóne? Ako to hodnotíš?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.04.13  13:38

Leg
    Pokud se ten sníh rozpustí až někdy na přelomu května a června, pak klidně uvítám i žhavé třicítky, tedy jak teploty, tak i krásné, letně oděné, ženy toho věku. ;-)

P.S. Mimochodem zítra a pozítří má u nás sněžit zase, může prý napadnout dalších 20 cm.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 02.04.13  09:20

WL: :yes: presne tak, treba myslieť pozitívne, sám klasik Monty Phyton vravieval: [odkaz] (dokonca príhodne na veľkú noc). U nás na juhu sa tých pár cm pomaly premieňalo na tečúcu riavu v lepšom prípade vody, v horšom blata. ;-\ :-)

Len si nie som úplne istý tou jarou, dúfam, že hneď po roztopení snehu neudrú tridsiatky ... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Hammunasakra

Hammunasakra 01.04.13  23:27

PĚKNĚ napsáno..
    (vážně ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Hammunasakra

Hammunasakra 01.04.13  23:27

PĚKNĚ napsáno.. (vážně ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.04.13  22:50

wl: :yes: ;-) Tak se k tomu má přistupovat....jistě je to nádhera, o tom nepochybuju. Ale to skutečné jaro bych po dlouhé době zimy už přivítal. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.04.13  21:55

w-a
    Po tom půl metru (bez přehánění) těžkého/mokrého sněhu, co u nás napadl běhen "chvilky" včera, mě nějakých naprosto zanedbatelných 20 cm nemůže vůbec rozházet, nebydlím totiž u Muzea, natož dole na Můstku... >:-[]
    Včera jsem z toho byl rozladěný, ale dnes tu bylo krásně. Vzali jsem sáňky a jeli přes park s malou do muzea na Velikonoční (počasí bylo spíš Vánoční) jarmark. Slunko svítilo, všude nádherné vysoké bílé čepice sněhu, no fakt nádhera. Místo sněhuláků jsem si uváleli zajíce a velké bílé sněhové kraslice. Prostě Velikonoce na které jen tak nezapomeneme. Měli jsem návštěvu z Blavy a ti z toho byli úplně nadšeni. Velká výhoda teď je, že u nás už ten sníh jen rozhrnují, ale ničím nesypou, takže je všude krásně čisto a bílo a jezdit autem je v čistém sněhu taky docela zábava.
    Další potvrzení známého faktu, že i zlo nakonec může být k něčemu dobré. A ještě si (jako bonus) budeme více vážit skutečného jara, které přijde asi tak od půlky apríla. ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.04.13  21:14

wl: Ty se moc nesměj, nachystej lopatu a namasíruj svaly. ;-) Už se to na vás zase valí...[odkaz]
    A já si tady s Fordem jezdím po suchu a je mi líto těch zimních pneu... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.04.13  21:06

w-a
    Pozor na to, vlak není pro Ford konkurence, nýbrž (částečně) nezbytnost, takže vlastně koexistují v příkladné symbióze. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.04.13  17:34

Legacy: Ne, to opravdu není moje ;-) , a řekl bych podle chybějících SPZ, že mu není vůbec nic...

Taky jsem se podobně na tématem zamýšlel a marně hledal odpovídající konkurenci - až mi to docvaklo. Co je jediná konkurence Fordů podle už téměř zlidovělého rčení ? [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 01.04.13  16:53

Inak téma dobrá, ale ja sa cítim byť v nevýhode, pretože moje auto akosi nemá konkurenciu, a to ani subjektívne (proste najlepšie auto na svete) ani objektívne (alebo poznáte nejaký kompaktný 5-dverový hatchback s radovým atmosférickým šesťvalcom uloženým pozdĺžne a poháňajúcim zadnú nápravu?). >:D no nič, zasa to budem musieť uchopiť svojsky a to znamená pre mňa jediné - opäť nula bodov. :-( >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 01.04.13  16:36

Woody: horeuvedená fotka by dobre zapadala do témy moje auto a každodenná realita, každopádne tak či tak je to hodne mrzuté. A nič na tom nezmení fakt, že tento moment tu bol mnohokrát predpovedaný. Čo sa mu chudákovi stalo? 8-s

Edit: tak som sa zakukal bližšie a vidím že to asi nebude tvoje auto. Čo je dobre ...
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.04.13  09:45

wl: Tohle téma se dá opravdu uchopit různě. A někdy ho za vás uchopí osud. :'-( ;-) >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.04.13  08:56

wl: Kupodivu má Ronault pravdu. ;-) Možná sis všiml, že se pokouším vždy vybrat fotku k tématu (např.předchozí Fantomasův citrón) a tahle fotka FoST vs. MRS vs. GTI mi přišla jako typický příklad. Pravda ale je, že jsem měl dlouho cukání dát tam tohle[odkaz] :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.04.13  01:33

Tak určitě..., woody jako velký příznivec designu trojkového Focusu. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 01.04.13  01:11

Takže mi je jasná ta fotka na titulce fotosoutěže, evidentně ji vybíral woody >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.04.13  01:08

Dovolil bych si jen doplnit, že téma je tentokrát "širší", než v kole minulém a můžete jej uchopit různě. Pro někoho může být konkurence třeba sousedovo auto, nebo auto stejné značky/typu, jen o generaci mladší/starší apod. Nebo zdejší diskusní klasika: VW vs Ford vs Renault atd. atd. Takže hodně štěstí a lepší počasí... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 01.04.13  00:55

« Nové téma - Duben 2013

Bylo dohodnuto nové téma pro Duben 2013. "MOJE AUTO A KONKURENCE". takže můžete začít přemýšlet a fotit. Přihlašování začíná už 15.4. To už by mělo být jaro, nebo ne ? :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.04.13  00:35

« Re: Sněhové zpravodajství

Ron
    Už nepij, ty WL. >:D

Dneska to byla fuckt pakárna s tím sněhem, těžký, mokrý a bylo z a pár hodin všude plno. Něco podobného jsem zatím na Velikonoce nezažil (a že už jsem jich pár zažil) a doufám, že brzo ani nezažiju. :-O 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 31.03.13  22:07

WL: Ano, to je on... Fabia měla pro něj a jeho kolena nízký posaz, potřeboval se prostě někam vyhoupnout. A taky podle mě chtěla teta něco nového, vedle našeho Pažouta vypadala Fabka moc nezajímavě... >:D
    Nicméně koupil Fabku za skoro 300t a po 4 letech prodal se 60 tkm za 105 t Kč... trochu drahé přesednutí výše...

Jo, Handsfree je prevít, proto je někdy lepší přijít o body než o klidné manželství >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.03.13  21:46

Ron: >:D Já jsem se z počátku divil, proč můj švagr vždycky v S-Maxu hlasitej hovor s kamarádem začínal tak, že mu hned skočil do řeči a zařval : "Čau Patriku, jedem teď v autě s Katkou (manželka) a dětma na nákup, chtěl jsi něco důležitýho ?" >:-[]
    Vysoká rozvodovost může mít příčinu i v téhle moderní technice. ;-)

A to je ten strýc s Fábií a odřenými prahy ? Když to tak půjde dál, budem Golfa, Octavii nebo Mondeo na silnici považovat za událost.... 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 31.03.13  21:34

WA: No jo, zase jsme to za ty čecháčky odnesli my Moraváci, jako vždycky! 8-s >:D

Ad ix20... nezabránil jsem tomu a máme už v rodině druhou. Tentokrát dokonce 1,4 na LPG... pravda, možná jsem tomu pomohl, protože jsem strýce o možnosti mít LPG do ix20 asi taky přesvědčil o vhodnosti jeho výběru, ačkoliv jsem se mu snažil na jeho požadavek vyššího posazu spíše vnutit Jazz nebo i 308, marně... 8-s
    Nicméně vtipná byla jeho prezentace BT handsfree. Šel jsem kolem ke svému autu a asi chtěl zamachrovat, že jeho auto umí telofenovat a volal tetě, ta ho hned poslala do Tesca pro máslo, což on nechtěl a byla z toho veřejná hádka div ne i pro sousedy >:D Inu, machrovat se nemá >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.03.13  20:46

A jen tak na okraj. Bratr se taky včera nechal strhnout a vypucoval nejlepší české MPV. >:D [odkaz]
    A tuhle fotku jsem mu udělal naschvál.J.Lo bledne závistí.... >:-[] :-O [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.03.13  20:38

U nás na SEVERU sice momentálně sníh padá, ale tak málo, že ani na silnici není pouhým okem viditelný. ;-) Popravdě, klidně si ho tam nechte. Jsem na to slovo už tak alergický, že když jsem v nabídce jednoho velkoobchodu četl "vanilkový sníh", okamžitě jsem jim vypověděl smlouvu. 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 31.03.13  19:30

Z Kroměřížska hlásím naprosto stejné podmínky >:-[] >:D

Meteorologové měli pravdu, když na začátku zimy, předpovídali bílé svátky >:D >:-[]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 31.03.13  19:12

« Sněhové zpravodajství

Hlásím, že se vracím z dvouhodinového odhazování asi 40 cm čerstvě napadlého sněhu, mezitím jsem stihl vyprostit i zapadlý traktor a silnice vypadají nesjízdně...

VESELÉ VELIKONOCE PŘEJI >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.13  13:08

« Re: Nové téma

w-a
    Tak to počasí vám tam dneska závidím, ještě včera večer tu bylo sucho taky. 8-s ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.03.13  10:29

wl: Však já ti tvé zásluhy neupírám, ale trochu se pochválit musím. >:D Na netu vidím, že jste zavalení sněhem - a u nás je 8 stupňů nad nulou a sucho, že by Sahara mohla závidět. Asi se půjdu projet a sehnat někoho/něco co bych mohl použít pro nové téma. Těžko se mi ale bude shánět, velmi těžko.... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 31.03.13  08:30

« Re: Výsledky Fotosoutěže - Březen 2013

Gratulace vítězi! Pořadí prvních 3 je opačným pořadím mého hlasování. Bylo to zatím asi nejlépe splněné téma. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.13  00:07

w-a
    No, máš to pěkně naleštěné, leskne se to jak psí kulky! >:-[] :yes: :yes:

edit: Teď vidím, žes ty "psí kulky" použil už přede mnou... :*) >:D
    Barvu sis na Mondeo vybral sám, ale možná si vzpomínáš, že jsem tě v této volbě také jasně podpořil. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 30.03.13  21:16

iudex: Když u téma máte, tak šup s ním do SZ. ;-)

Nj, měl jsem vyhrazenej čas na přezouvání, tak jsem aspoň důkladně umyl Mondeo. Když bylo hotovo a auto se blýskalo s prominutím jak psí kulky >:D , hlásili v rádiu, že zítra má napadnout 20 cm mokrýho sněhu. Co jiného mi zbývalo než si zanotovat "Jen pro ten dnešní den stojí za to žít...." >:-[]

Jj, barva je to zajímavá, však jsem si ji vybral sám a nikdo mi do toho nežvanil. Jako třeba u sviště. ;-) Je pravda, že Parkside Green není narozdíl od Lunar Sky téměř vidět. Ale nedávno jsem ji viděl na S-Maxu a nebylo to vůbec ono. Mondeo je Mondeo, ať si pasátníci, akordeoni, laguňáci nebo dokonce í-čtyřicátníci říkaj co chtěj. Bond si jen tak do něčeho nesedne. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 30.03.13  20:42

iudex, já udělal to samé..vymyté, vystříkané a ručně umyté. Člověk se někdy unáhlí, ale někteří tvrdí, že by se takto mělo auto vymývat několikrát za zimu. Tak to vlastně jenom prospělo. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.03.13  20:11

woody: téma už je a je od počasia nezávislá. ;-)
    A si neskutočný optimista s tým umývaním a privolávaním jari, keď veríš, že auto Ti vydrží čisté viac, ako jednu cestu; ja som dva týždne dozadu zobral auto do umývačky s tým, že už je po zime, tak poriadne vystriekam podvozok, dám najdrahší program... a skončí to snehovou kalamitou a uzavretými cestami. >:-[] Takže teraz tú soľ z karosérie zmyjem najskôr v máji (květnu). A ostatne i mäso sa konzervuje soľou, tak by to mohlo platiť aj pri aute. >:-[]
    Každopádne Tvoje Mondeo vyzerá naleštené super, vtedy vynikne netradičný a zaujímavý odtieň (svišť samozrejme ako voňavka vyzerá skvele tiež). Pri dnešnej ceste nás predbehlo auto a moja manželka poznamenala: "aké pekné auto, čo to je?" Bolo to Mondeo. Niet nad dobrú voľbu. >:D >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 30.03.13  17:37

« Nové téma

Zítra je poslední den v měsíci - jsem zvědav, jestli úspěšní z březnového kola už vymýšlejí nové téma. Zřejmě by nebylo od věci něco zimního - Moje auto a sněhová peřina, Moje auto a namrzlá silnice nebo Moje auto a sůl nad zlato. >:D :-O 8-s

Dnes ale bylo počasí obstojné, takže Swift dorazil čisťounkej a když už jsem nepřezouval, tak alespoň proběhla důkladná očista - tedy Mondea. Nejlepší "česká" dodávka musí počkat. ;-)

[odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 29.03.13  23:27

« Re: Omluva za pozdí komentář, ale lépe pozdě, než nikdy...

wl: Asi tak >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.03.13  23:11

« Re: Výzva z min. dopr. (nejen) pro woody-aliena:

Dyť jsem taky jasně napsal "nejen"... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.03.13  22:34

M81
    Tak to je pak "pro tebe" úplně ideální investice... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 29.03.13  22:16

wl: Zatím ještě ne, stále je to v řešení, ale v užším výběru jsou tady zmiňované mašinky - Canon G15, Nikon P7700 ;-) jinak to přímo nekupuji já, ale rodiče (samozřejmě bych to používal i já ;-) ) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 29.03.13  22:16

« Výsledky Fotosoutěže - Březen 2013

Dodávám úplný seznam účastníků. ;-)

1. iudex - 24 bodů
    2. anti99 - 20 bodů
    3. white label - 13 bodů

woody-alien - 7 bodů
    Thomson93 - 3 body
    MINIak - 3 body
    Kubass - 2 body
    eliot - 0 bodů
    Mates81 - 0 bodů
    Legacy - 0 bodů
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.03.13  21:50

« Re: Výzva z min. dopr. (nejen) pro woody-aliena:

No jo furt, vždyť už jsem zařadil zpátečku... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.03.13  20:50

« Výzva z min. dopr. (nejen) pro woody-aliena:

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.03.13  20:43

Mates81
    A co ten tvůj plánovaný nový fotostroj, už se něco rýsuje? Zainvestuj raději do něj, zdejší mafie je totiž velmi proradná a investice do ní krajně nejisté. Třeba tohle kolo jsem jí dal největší balík a stejně jsem až třetí. To víš, eura a dolary tak snadno korunami nepřebijeme. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 29.03.13  20:13

Pánové vklidu, na posledním místě to s rozvahou okupuju já >:-[] >:-[] není nic lepšího, když na první a posledním místě je Ford :yes: >:D Nicméně, pro příští kolo, jsem se i já rozhodl, trochu so polepšit podplacením zdejší mafie >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.03.13  13:54

Legacy: OK, sypu si popel na hlavu, ještě dnes výsledkovou listinu doplním, i Kubasse to zřejmě trochu spletlo. ;-) Posílat nic nemusíš.... >:D

PS: Nj, těch bouraček i uzavřených dálnic bylo víc (D1 nesmí chybět), takže viz moje reakce v 10:43. Přezouvání se nekoná.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 29.03.13  12:59

Tak ako minulý mesiac musím pogratulovať iudexovi k víťazstvu (posledné dve fotky odfotil seba a vždy vyhral - tomu sa hovorí čaro osobnosti >:D ) a takisto by som ako minulý mesiac poďakoval za body, ale ... žiadne nedošli. To by ma ani netrápilo, keďže je to znakom kvalitnej konkurencie, čo ma trápi je, že ani nie som uvedený vo výsledkovej listine. Sakra, to už aj za také elementárne záležitosti treba posielať správcovi obálky?

iudex: pri TT vraj uzavreli diaľnicu, asi rally letní gumy (poznáme takých hrdinov, že, woody ;-) >:D ). Ja sa na cesty len chystám (odhádzané mám), tak držte palce. Nemám síce Ford, takže technickej poruchy sa až tak neobávam, ale so zadokolkou a s pneu pomaly za zenitom to tiež nebude žiadna sláva.

Matheas, drž sa! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.03.13  10:49

wl: Jasně, že jsem to viděl....hodně jsem se pobavil. Mrzí mě, že mě takovej fenomén minul a hned jsem nepoznal, o co jde. Nobody´s Perfect a já už vůbec ne, jak by jistě potvrdila má žena. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.03.13  10:43

« Re: výsledky

iudex: Ani mi nemluv, ráno jsem nevěřil vlastním očím. My jsme cca 140-150 m n.m. a ve čtyři ráno 10 cm sněhu. Beru zpět svoje včerejší "hustá" vyhlášení o tom, jak budu přezouvat auta. ;-\ I na zimních mi H1 slušně "tancovala". 8-s

Kubass: To jen tak vypadá, účastníky bez bodu jsem neuváděl, takže zdaleka poslední nejsi. Ale jak psal iudex, tentokrát byla opravdu velká konkurence povedených fotek a tvoje mezi ně taky patřila. Někdy se to prostě tak sejde, rozhodujou maličkosti a já klidně mohl zůstat bez bodu a ty jich mít o ten počet víc. Rozhodně by mě na tvém místě těšilo, že máš (jak sis jistě přečetl v hodnoceních) svůj rozpoznatelnej styl....to je velká deviza. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomson93

Thomson93 29.03.13  10:38

Gratulace vítězům i všem zúčastněným :yes:

Doufejme, že Duben bude aspoň z poloviny tak kvalitní kolo jako toto ;-)

wl: imitace KITTových světýlek, ala papír mě taky mrzel, ale nebyl čas to spravovat... Ale jsem rád, že jsem takovou nouzovku nafotil a mohl jsem být součástí tak povedeného kola a i třech bodů (tímto děkuji těm co mi bodík dali) si vážím v tak velké konkurenci. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 29.03.13  10:00

Kubass: podľa mňa bola Tvoja fotka veľmi vydarená a oslovila ma, jediné, čo jej zabránilo bodovať (a myslím, že i u ostatných), bola absencia spojitosti s témou.
    HugoBoss: pozri si text recenzie Aero 50 Fotosúťaž, tam je to vysvetlené. Momentálne je marcové kolo ukončené, nové kolo začne vyhlásením témy na apríl, súťažné fotky sa pridávajú od 15. do 25. dňa a od 25. do 28. sa hlasuje.
    wl: čo mám povedať, ja ako skromný chlapec z dediny som rád za ocenenie a Tvoje hodnotenie ma teší. I preto Ti odpúšťam, že laskonky nedorazili. Ale nabudúce ich neposielaj na adresu "iudex, Slovenská republika", to sa Ti zásielka vráti. >:D
    P.S. Neviem, ako v iných kútoch sveta, ale u nás v Poddunajskej nížine (168 m n.m.), 9. deň jari som sa zobudil do totálne zasneženej krajiny, keď napadlo asi 15 cm nového snehu a hodinu som musel odhadzovať sneh, aby som sa dostal autom von. Tak som si zase zaspieval: To mokré bílé svinstvo padá mi za límec,
    už čtvrtý měsíc v jednym kuse furt prosinec.
    Večer to odhážu namažu záda,
    ráno se vzbudim a zas ku.va padá. 8-s
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…