Leg 01.07.13 12:20
« Re: Soutěž
woody: vidím, že život ide ďalej a svojho malého sna o hothatchi sa nevzdávaš. :yes: BTW na hlavnej pekne sprdli tvojho obľúbenca, Clio RS, Aleš v texte a Lukáš vo videu si síce trochu protirečia o strmosti riadenia, ale inak sa celkom zhodli. Ozaj, a zaujímalo, čo sa stalo s niekdajším špecialistom na rýchle autá mr. Foktom, asi mu zobrali vodičák, keď teraz akurát rozdúchava hladinu úvahami na spoločensky citlivé témy typu mobilita budúcnosti, karcinogénnosť dízlov či Európska únia stokrát inak. -
white label 01.07.13 12:11
w-a
Plavat samozřejmě umím, ale když je příležitost zarajtovat si na hřebci, proč bych odmítal(a). >:D
Čubička je pěkná, ale nenaplňuje aktuální téma, nikdo ji zrovna nevytahuje z vody. >:-[]
Ty se můžeš pojistit proti povodním? Údajně pojišťovny následně proti povodním nepojišťují, pokud jsi v tzv. záplavové zóně. -
woody-alien 01.07.13 11:28
« Re: Soutěž
wl: Není za co se omlouvat. Ale koukám na tu fotku, že se držíš jako klíště. >:D Ty neumíš plavat ? :-O >:-[]
PS: Pokud si dobře vzpomínám, tak fotkou symbolizující velké povodně na Moravě v roce 1997 byl pes plovající "čubičku" v ulicích Zlína. ;-) [odkaz] -
white label 01.07.13 11:27
Th
Jo.
Četl.
Jet s TB i na dlouhý výlet (ve dvou!) např., přes Alpy apod. zábavné určitě bude, ale na takový výlet nejezdíš každý týden, takže tím denním ježděním jsem myslel spíš kodrcaní po městě, nebo po D1 apod., kde je GGTI s DCC jinde, nemluvě o vzpomínané prostornosti a jisté "prémiovosti" (na svou třídu) interiéru. -
woody-alien 01.07.13 11:22
« Re: Soutěž
Legacy: To bych musel mít fajnovější pojistku, abych to vzal tzv. "z jedný vody načisto". >:D Včetně požáru.
Jinak, škoda tvé a antiho fotky, ale taky bych tohle kolo "skrečoval"...malá účast, žádné vedení (já mimo a Matheas vždycky ohlásí comeback, ale pak už se neobjeví ) a téma taky dost nesnadné pro ty,kdo nemaj nějakou katastrofu u baráku. I když se s tím šlo vypořádat jinak, jak dokazují vaše fotky.
Jsem pro to dohodnout nové téma - nebo nechat volné - a začít znova. Teď už bych měl najít čas trochu tomu dát směr. Ale abych nezamluvil ty HH >:-[] , pokud se mi podaří narvat do svého diáře výlet do Prahy, tak mi tam můj lokální dealer domluvil během léta jízdy s oběma eSTéčky - Focusem i Fiestou. O jízdě s novým GTIčkem zatím níc nevím, ale je pravda, že teď se o to nějak programově nestarám. -
iudex 30.06.13 22:18
« Re: Soutěž
woody: predpokladám, že to je onen zázračný prístroj. Veľký palec hore, že v Tvojej situácii máš pomyslenie aj na účasť v súťaži, ja sa musím hanbiť, že tentoraz nič nedám. Tak aspoň pre pripomenutie sa jedna mimosúťažná (vybral som sa fotiť tzv. superspln, ale nič z toho nebolo, lebo bolo oblačno): [odkaz]
woody-alien 30.06.13 17:17
« Soutěž
Můj příspěvek do soutěže : [odkaz] ;-)
Tentokrát byl zajímavý především proces tvorby, protože byl provázen řadou nezdarů. Ať už se jednalo o nápis ze svíček vetkutých do polystyrenové desky - svíčky stihly roztavit polystyren dřív než jsem vůbec stihl něco vyfotit a místo toho jsem musel hasit >:D - nebo o reminiscenci na dětské "hrátky" s kanagomem - ten pro změnu vzplál tak prudce, že byl nápis nečitelný [odkaz] :-O >:-[] , ovšem zanechal na cihle znatelný podpis. [odkaz] ;-) -
anti99 30.06.13 04:05
« koniec zakona v praxi
minuly tyzden sa skoncila pozitivna diskriminacia cernochov v Us a preslo sa na ochranovanie homosexualov / sprosto povedane /. Dnes som na dialnici videl dvoch belochov stojac pri aute pozerajuc na cierneho policajta ako im menil pichnutu gumu >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] pomahat a chranit ! Nie je to bezne, aby to policajt robil; ale uz davno som sa tak nezasmial ako dnes.
posledne dva dni som stravil cestovanim po dialniciach a doslo mi ze 2,5 l je na M6 malo, po pravde citil som sa ako by som mal najpomalsie auto na ceste/ isiel som 82 kde je povolenych 70 /mil za h / ,ale furt sa na mna niekto lepil, ci uz som bol uplne napravo alebo uplne nalavo alebo niekde uprostred ;-\ :*) >:-[] , najlepsie bolo ked som bocnym pohladom sledoval kto tam vacsinou sedi v tych suv a truckoch - vysusene babky a dedkovia >:-[] , bud sa museli na mna tak pritlacit aby ma zbadali alebo ja nevim. Tusim amerikanizujem ak kostatujem ze potrebujem pre lepsi pocit v6 alebo v8; v4 so spustennou klimou je strastne lenive. SUV typu chevrolet suburban aj tie stare iba zabublali a uz boli predo mnou, ani som nestihol zrychlit aj ked som polozil pedal na podlahu :-!
inak mazda ma sklamala, ze nebude MPS v novej generacii. -
Leg 29.06.13 20:19
« Re: HH na pokračovanie
...a ako bomba hlavná správa na homepage je fotka Octavie Combi RS, o ktorej vóóóbec nikto doteraz netušil, ako bude vyzerať. Škoda, že som onehdá v Alpách cvakol zamaskované auto takej podradnej značky, ako je Mase, ak by to bol produkt škodovky, mohol som mať článok na hlavnej s titulkom "první na webu" alebo "exkluzivně víme jak bude vypadat Škoda XYZ. >:D A svietil by tam aspoň týždeň. :-! [odkaz] -
iudex 29.06.13 12:58
« Re: HH na pokračovanie
Prvá porovnávačka GTI 7 a ST, čo som našiel (plus A-Klasse a 1er): www.youtube.com/watch?v=s7Qxhbi0cUU
Žiaľ typický AutoBild, akcentujú pre HH nie úplne najdôležitejšie kritériá (spotrebu a pod.), So zohľadnením ceny vyhralo ST, absolútne - neprekvapivo -GTI.
A ešte niečo pre Thomasina a woodyho: porovnávačka GT86 a Fiesty ST na okruhu: www.youtube.com/watch?v=qKJ0eNHu5vk
SPOILER: woody vyhral. ;-) -
Thomasino 29.06.13 10:35
« Re: HH na pokračovanie
A už jsi v GT86 (nebo BRZ) konečně jel?
A četl jsi test v nedávném EVU jak jeli s BRZ v březnu do Ženevy a oklikou lehce přes Alpy zpátky? Prý naprosto použitelné na dlouhé cestování, ke všemu zábavné a pro dva naprosto dostatečné.
Stejný názor byl teď v Auto7 (ikdyž tento časák beru s rezervou a kupuji jen vyjímečně), kdy s GT86 absolvovali přes 3000 km a jeli s ní Mille Miglia.
Je samozřejmě jasné, že GTI bude praktičtější na každodenní ježdění, wo tom žádná. Ale zdaleka nebude tak zábavné ;-) Je to pak už jen o tom, kdo je co ochoten "zkousnout" a kdo má jaké preference :-!
GT86 je v základu naladěna na běžné okresky a běžné cestování, já bych si dovedl představit tvrdší naladění podvozku a menší náklony, je to stavěné pro postupné ladění a upravování. Samozřejmě uvnitř GTI bude méně hluku, což je na dlouhé cestování příjemnější, to byla zrovna jedna z věcí kterou jsem na GTI obdivoval a obdivuji. V tom je nepřekonatelné i proti ostatním HotHatchům.
Jo a kdo chce vidět GGTI7 v rozných barvách, ať si prý zajede do Holabrunu, kousek za hranicemi od Znojma, mají tam vystavené 4 GGTI7 v červené, černé, bílé a CS šedé :-)
Viz.další příspěvek. Asi si udělám výlet. -
šmoula nešika 29.06.13 10:07
« Re: HH na pokračovanie
milí diskutéři: S er-esem to vidím podobně. Ani ryby, ani rak - prostě spíše výkonnější varianta než sportovní verze. Výkonově hot-hatch ani náhodou, tuhostí kastle taky ne. Tady jde především o praktičnost a dostupnost. A v tom je octa třída. Jen prostě jízdně ani vzhledově nechytne tolik za srdce.
wl: Kdybys ještě našel něco vtipného, tak mi pošli !, nebo odkaz na smoulanesika007@seznam.cz. Letos chci navázat na Vánoční blog >:D 2012. -
white label 28.06.13 22:22
w-a (Th)
Psal jsem "zjednodušeně řečeno". "Nekonkurence schopné" je příliš silný výraz. Je to můj názor a ano, podle mě (nejsem už nejmladší a ani nejmenší, mám rodinu atd...) je to opravdu spíš víkendovka (nejen) na blbnutí, než běžné "přepravovadlo" s bonusem sportovní jízdy, což je samozřejmě částečně dáno i karoserií coupé, reálně použitelné max. pro dva pasažéry. Na úzkých a méně přilnavých pneu je to relativně dostupná driftmašina, která driftuje takřka "na požádání". Na kolech šířky okolo 225 mm, to bude určitě jiné, už vzhledem k relativnímu výkonovému "handicapu" (pochopitelně hlavně "dole"). Auto je sice také homologováno do běžného silničního provozu, takže pochopitelně dojede třeba až "do Prahy", ale jet "tam" s ním asi "touží" málokdo, naopak s G7GTI a jeho prakticky "prémiovým" (navíc i prostorným) interiérem a systémem DCC v režimu comfort, bych se klidně těšil i na cestu "do Prahy. TB bych si tedy nevybral na každodenní ježdění, které bych si měl denně tzv. "zasloužit". Prostě pro mě jako víkendovka ANO, ale jako plnohodnotná alternativa k univerzálnímu hh typu GGTI (včetně 3dv.) NE. To co jsem klidně ochoten odpustit zábavně "rozpustilé" víkendovce, nevidím důvod odpouštět autu na každý den. -
Thomasino 28.06.13 21:37
« Re: HH na pokračovanie
S tím autem se dá normálně běžně jezdit každý den, teda pokud se do něj nasoukáš (problém WL), nebo máš v pořádku kolena a záda kvůli nízkému posedu (trochu můj problém). Ale jinak to auto perfektně sedí v zatáčkách díky nízkému těžišti, skvělému vyvážení a FANTASTICKÝM pocitům z řízení, řazení atd. Fakt se tím běžte svézt, kdo máte apsoň trochu rádi auta. A na to že tomu chybí nějaké koně nebo větší krouťák ve středním pásmu si skoro ani nevzpomenete :-) Jezdit s turbomotorama umí každej, ale u atmosféry si to musíš zasloužit, sázet přesněji meziplyny atd. Prostě jiné zážitky, ne jen z rychlosti...
Vůbec se s tím nemusí jezdit bokem, má to hodně rádo i čistou stopu. Že to hned driftuje je blbost. -
woody-alien 28.06.13 21:22
« Re: HH na pokračovanie
wl: A ty myslíš, že na jakoukoliv jinou prioritu než jízdu bokem jsou GT86/BRZ nevhodné/nekonkurenceschopné ? Já jsem s nimi nejel, tak to těžko můžu posoudit. Otázka zní, jestli (když si odmyslíš určitá omezení daná karosérií - výstup/nástup atp.) mohou sloužit jako "běžné" přepravovadlo s bonusem sportovní jízdy, když v tobě "chytnou saze",nebo jsou to opravdu spíš "víkendovky" na blbnutí. -
white label 28.06.13 20:55
« Re: HH na pokračovanie
Včera mě v diskusi pod prvními dojmy z Ma3 pobavil příspěvek primitivně důležitého nicku (slovenského původu) "M6-MZR", který se křečovitě a důležitě snažil přeložit slovenskou verzi známého přísloví do češtiny, cituji:
"...poviem ti to metaforicky:
"Komu není zhora dáno, u masáře nekoupí"". >:D
Když pominu fakt, že v české verzi se nehovoří o řezníkovi, ale o "apatyce" (Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí), tak překlad "mäsiara" jako "masáře" (místo řezníka) považuji za megaúlet. >:-[]
Možná by se dal "masář" brát jako novotvar, tedy něco jako samec od masařky. >:D -
white label 28.06.13 20:54
w-a, iudex
Já to mám s TojóBARu trochu jinak. Buď (zdravím BUDa) a Nebo (zdravím NEBE po slovensky).
Zjednodušeně řečeno, pokud je prioritou jízda bokem (na úzkých pneu ala Prius)) za přijatelnou pořizovací cenu, beru TB (nemyslím TuBeru/TuBerkulózu). Pokud je ovšem základní priorita jiná, podívám se jinam. -
woody-alien 28.06.13 17:01
« Re: HH na pokračovanie
iudex: Ano, někdy se i rozdílné filozofie překvapivě protnou v bodě, který kupci vyhovuje a vybírá tak mezi dvěma (a více) docela rozdílnými auty. U mě by to bylo asi taky tak - pokud bych vybíral auto jen pro sebe, klidně by se v užším výběru mohla sejít auta jako 3-dv. GTI, Scirocco nebo RCZ se Subotou. ;-) -
Leg 28.06.13 16:59
« Re: HH na pokračovanie
Máte pravdu, Octavií RS je jak hnoja, povedal by som, že až toľko, že prestalo byť módou dávať si značky RS na Favority a dokonca si ľudia ani nedávajú krídla a nárazníky z eresiek na normálne Octavie, ako to bolo zvykom u jednotky. Zaujímalo by ma, aký je pomer TSI:TDI, osobne tipujem tak na 20:80 a to asi ešte benzínu fandím. Každopádne škoda, že Škoda RS štylizuje ako nejaké ostré náčinie - pritom poloha rýchleho diaľničného dostavníka by jej sedela oveľa lepšie.
... a určite by som bral Combi, už len kvôli tomu krídlu na liftbacku v štýle devädesiatych rokov. Som myslel, že aspoň pri tretej generácii si uvedomia, že podobné veci boli out už v čase prvej generácie. 8-s
iudex: Grossglockner i Stelvio, zážitky super, na Hochalpenstrasse takmer prázdne cesty a úúžasné zvezenie, na Stelviu zasa plno cyklistov, motorkárov a karavanov, takže človek často šiel za karavanom rýchlosťou upoteného cyklistu (doslova), v zatáčkach čakal, kým sa karavan nadvakrát vytočí a ešte popritom púšťal rýchlych motorkárov. Ale celé to má super atmosféru a aj tak by sa tam mal každý autofanúšik raz vyštverať. :-) -
iudex 28.06.13 12:50
« Re: HH na pokračovanie
No vidíš, napríklad ja, ak by som si mohol dovoliť akceptovať dvojdverák, by som do výberu dal ako trojdverové hotheče s FWD, tak i Toyobaru, takže pre mňa by to alternatíva bola. Ale keďže GT86/BRZ sa ako päťdverák či kombi nerobí, u mňa šancu nemá. >:-[]
Inak test GTIčka by som si rád prečítal napr. od Rasťa Chválu na sme.sk, uvidíme, ale on už pár HH na Slovakiaring zobral, tak je to celkom reálne očakávanie. A keďže on sa radí do skupiny zástancov Meg RS, tak ak GTI pochváli on, bude to nabetón, že GTI je vydarené. -
white label 28.06.13 12:39
iudex
I přes tebou popsanou podobnost vidím zásadní rozdíl filosofie těchto vozů. Těch co se budou rozhodovat právě mezi nimi bude jako šafránu. A zatímco ten s FWD má dostatek alternativ v podobné cenové hladině, tak Toyobaru je zatím spíš třída sama pro sebe .
white label 28.06.13 12:25
iudex
Myslím, že to GTIčko by stejně dali právě místnímu expertovi a driftérovi "Lucky VaWerkovi", takže bych se raději spoléhal na zahraniční testy. Je fakt, že v češtině ještě žádný větší/podrobnější test G7GTI nevyšel, nemluvě o srovnávačkách s ním. :-| -
iudex 28.06.13 12:12
« Re: HH na pokračovanie
Iné stránky ako ACZ moc nesledujem, takže neviem, či P. Janda nie je ďalší Vaverka >:-[] , ale zaujal ma rozsah tých testov na autofore, 4 strany je oproti tunajším dojmom z okna, niekkedy vydávaným za testy podstatne lepšie.
Inak ja v porovnaní BRZ a RCZ problém nevidím, sú to obe malé kupé s benzínom s rovnakým výkonom a podobnou cenou, tak prečo nie? Podľa mňa pekne ukázal, že netreba mať predsudky voči jednému, ani prehnané očakávania voči druhému. Samozrejme bez ohľadu na uvedené by som z nich volil jednoznačne Toyobaru.
Inak s netrpezlivosťou očakávam prvý test GTI na ACZ (najlepšie od Aleša), už je v predaji i na salónoch, tak by mohol byť test čoskoro. A potom porovnávačka s ST. :-) -
white label 28.06.13 11:31
woody
Více méně souhlasím..., ještě bych dodal, že když už ORS, tak kombi, liftback je pro "hh" nejméně vhodná alternativa karoserie hb. Kombi, nebo sedan ještě ano, ale liftback nikoli.
A zrovna ORS mi dává smysl spíš v dieselu, kde člověk žádné větší emoce neočekává a jako bonus je odměněn příznivou spotřebou paliva, ideálně v kombinaci větších ročních nájezdů po relativně "slušných" cestách. -
iudex 28.06.13 10:23
« Re: HH na pokračovanie
Autora neviem posúdiť, každopádne i ja som bol z RCZ veľmi pozitívne prekvapený; človek od Peugeotu technicky spriazneného s 308, s predným pohonom, jednoduchou zadnou nápravou a malým turbom nečakal veľa, o to pozitívnejšie bolo prekvapenie, ako to auto výborne sedí, je mrštné a motor živý a točivý. Ono možno práve v tom je "tajomstvo" toho testu: v očakávaniach. Nabudený z hype okolo Toyobaru očakávaš Ferrari v menšom vydaní, naopak k Peugeotu pristupuješ s rezervou a v reáli sú rozdiely oveľa menšie. Už na ekonomickej teórii nás učili, že očakávania sú sviňa, hýbu celou ekonomikou viac, ako reálne čísla a platí to aj pri autách. ;-) -
woody-alien 28.06.13 09:57
« Re: HH na pokračovanie
iudex: Zajímavé, jen nevím nakolik můžu autorovi, již několikrát přistiženému v "nedbalkách" (mírně řečeno), věřit. Nicméně 200 koňovým RCZetkem jsem se svezl a udělalo na mě velmi dobrý dojem. A ani po stránce vzhledu s ním nemám problém, naopak. Jen ta praktičnost, především co se týká přepravy osob, dostává na "pr.del" a v tomhle ohledu je i 3-dvéřovej hatch luxusní záležitost. Ale jako auto pro jednoho až dva cestující - super. Možnost to určitě je... -
iudex 28.06.13 09:01
« Re: HH na pokračovanie
woody: áno, tie výhrady k Octavii sú skôr pocitového charakteru, do výberu som ju dal hlavne pre techniku identickú s GTI a vyššíe úžitkové vlastnosti. Na druhej strane je tu akýsi nedostatok emócií, príťažlivosti a imidžu v porovnaní s GTI alebo ST, nehovoriac o tom, že jazdne určite nebude stíhať za ST ani GTI Performance (a zrejme ani za rovnako výkonným základným GTI - rozmery a typ karosérie nepustia).
Ad Thomasino: Čítal si porovnávačku Subaru BRZ a Peugeotu RCZ na autoforum.cz? Vcelku drsné zobratie ilúzií o dokonalosti Toyobaru. Človek by čakal, že nejaký Francúz predohrab s fúkanou jedna-šestkou nemá morálne právo dať sa do jednej vety s ospevovanou zadokolkou, v reále mu ale Frantík pekne zatopil: [odkaz] -
Thomasino 27.06.13 22:13
« Re: HH na pokračovanie
woody - máš pravdu předsedo !! Hlavně Oktávie RS není žádný HotHatch, ale jen rychlejší stěhovák :-) Naladění GTI je mnohem dále než u Kokty RS. Minimálně předchozí dvojková byla proti šestkovému slabý odvar a podle všeho to vypadá, že především sedmičkový Golf GTI Performance je zase o něco ostřejší a schopnější ;-)
To už raději ten Focus ST.. Ikdyž dokážu samozřejmě pochopit i ty, co jim rychlejší Ochcávka stačí a na ježdění po dálnicích, nebo převážení rodiny a spousty krámů jim to vyhovuje..
Jinak pokud se pamatuji dobře, Swift Sport se v pětidvířku dělá v poslední generaci od začátku (i před nynějším faceliftem), ale v Česku se neprodával. -
woody-alien 27.06.13 21:21
« Re: HH na pokračovanie
iudex: Octavia RS - to je na dlouhou debatu. Ačkoliv se sám často podobným názorům vysmívám, právě u Octavie mám prostě někde v sobě ten pocit, že je to příliš "obyčejné" auto - bez tradice. A jak sám píšeš, "má ju každý". To už si raději připlatit za legendu GTI (navíc, podle všeho opravdu povedenou), ale i ten FoST má svoje renomé. Nicméně kdyby to prostě v danou chvíli finančně nešlo, i tak dám před O RS raději přednost nějakýmu "prckovi" typu Fiesty ST nebo klidně i SSS, kterej na konkurenci ztrácí výkonem ale přesvědčil mě svým chováním. Prostě - je to jen můj vnitřní pocit, ale O RS pro mě nemá dostatečné charisma. Ad SSS po F/L - konkurence už zkoušela, ale ten výfuk zní v reálu opravdu líp.[odkaz] -
iudex 27.06.13 13:37
« Re: HH na pokračovanie
Legacy: a to Grossglockner, sen všetkých majiteľov hothečov, spomenieš len tak, bez bližšieho okecu? Davaj detaily, dojmy. ;-)
Inak nová O RS sa mi fakt páči a spĺňa moju požiadavku praktickosti, akurát sa bojím tuhosti karosérie liftback, plus je tu ten faktor "každý ju má" (čo momentálne v Trnave o O II RS platí, akoby ju dávali zadarmo). -
Leg 27.06.13 13:21
« Re: HH na pokračovanie
iudex: Jaa jaa, Grossglockner Hochalpenstrasse. Ale nenazval by som ju Hitlerovskou, skôr po Franzovi Jozefovi. :-) Inak Octavia RS vychádzala aj v minulej generácii o pekných pár tisíc lacnejšie ako GTI-čko, čoho dôkazom je aj relatívne hojné zastúpenie eresiek u nás, na rozdiel od GTI/GTD. Mohla by to byť zaujímavá alternatíva k Focusu ST, čo povieš?
matii: keď si taký satanista (rozumej fanúšik Maiden), budeš teraz cez víkend v Piešťanoch? -
woody-alien 27.06.13 07:27
« Re: Opäť tie hothatche
iudex: "už je všetko suché a na pôvodnom mieste?" No není a ani nemůže být. Především technické podlaží je v nepoužitelném stavu. Jsou zničený rozvaděče, oba kotle, čerpadla atd. Všechno jsme umyli a vysoušíme. Ten konkrétní "dotovanej" vysoušeč produkuje skoro 30 litrů vody za den a je to znát. Máme cca 2 měsíce na to, abychom to dali dohromady. ČEZ nám poskytl tři měsíce elektriky zadarmo, což je od nich docela hezký. Ale jinak fungujeme - někdy trochu chaoticky, ale fungujeme. ;-) -
white label 26.06.13 22:32
« Re: ty voe woody
Jo hoši, o třech šestkách bych vám mohl vyprávět celý svůj život, a to nejsem ani zvíře, ani bestie, ba ani surovec... >:-[]
P.S. Ovšem pokud už jít na IRON MAIDEN, tak rozhodně stylově s dobrým luxusním pitím a v bezpečné láhvi:
:yes: :-O -
iudex 26.06.13 10:36
« Re: Opäť tie hothatche
ST išlo dolu u vás, GTI zase u nás, konečne sa to vyrovnáva (a zrejme nebude dôvod ísť na nákup za hranice, nech to už bude čokoľvek). A Swift Sport v 5dv je super, teraz to bude hotheč v tom praktickom význame.
Inak ako woody, už je všetko suché a na pôvodnom mieste?
@Legacy: pekné, kde to je? Tipujem Alpy (nejaká Hitlerovská Hochstrecke), ale konkrétne? -
woody-alien 26.06.13 09:29
« Re: Opäť tie hothatche
wl, Legacy: Souhlas. Ačkoliv se mi téma jaksi rozplynulo před očima a nebyl čas ani chuť příslušnou fotku pořídit, jeden nápad bych ještě zkusil do konce týdne zrealizovat.
PS: A aby to tady nebyla taková truchlohra ;-) , dvě zajímavé zprávy. Jistě už víte, že jak již bylo i mnou avizováno, FoST spadl dolů o zajímavých 200.000 a druhá zpráva se týká Swiftu Sport. Ten se totiž po (pouhým okem neviditelném) faceliftu bude vyrábět i v 5-dvéřové verzi. Jistě,white label si pohrdlivě odfrkne >:-[] , ale pro mnohé zájemce to může být důležitý argument. Ještě nedávno bych se nad tím vážně zamýšlel, když především 3-dvéřová karoserie (nikoliv manuál) byl hlavním důvodem, proč jako auto pro manželku nevzít právě SSS. Příplatek je 10.000. -
white label 26.06.13 00:54
Legacy a spol.
Mimořádně navrhuji uzavřít přihlašování fotek až do konce tohoto týdne (a tím i zároveň měsíce), kdy by už byla naděje, že tu bude víc jak 2-3 fotky. Pokud je někdo proti, ať to tu napíše do jedné minuty, nebo ať o tom mlčí navždy... >:D ;-) -
Leg 25.06.13 23:37
« Fotosúťaž
Zdravím po dlhšom čase,
v poslednej dobe som mal toho dosť (a pohľadom späť do diskusie som zistil, že boli aj takí, čo na tom boli pravdepodobne o dosť horšie) a sotva som mal čas to tu aspoň očami "skontrolovať".
Každopádne, zdá sa, že toto kolo je vo fáze klinickej smrti, keďže malo byť už pred cca hodinou a pol uzavreté a nabité zaujímavými fotkami (napríklad momentka woodyho známeho, ako blahosklonne máva nad svojim rozoraným anglickým trávnikom alebo portrét dealera VW, ako s úsmevom na tvári oznamuje iudexovi, že GTI v SR práve zlacnelo o mnoho stoviek eur. Prípadne matii-ho dielo, na ktorom zachytil, ako trnavský arcibiskup odovzdáva požehnanie Stevovi Harrisovi pred koncertom Iron Maiden v Piešťanoch. :-) ). Ja sa ho teda pokúsim resuscitovať svojim núdzovým pokusom s nie veľmi romantickým názvom "Pred tunelom treba občas počkať a uvoľniť cestu druhému".
Thomasino 24.06.13 00:23
« Re: Opäť tie hothatche
Ahojte po čase "věrným pozůstalým" :-) , jen krátce mimo debatu - v sobotu jsem se stavil cestou z Itálie podívat u jezera Wörthersee na jihu Rakouska na sraz Supersportů a sportovních aut (takové rakousko- německé KSA ve výrazně lepším stylu s mnohem lepšími kárami). Pro zájemce dávám odkaz na prvních asi 20 fotek, postupně budu přidávat.
white label 20.06.13 12:25
« Konto woody
Aktuálníi stav konta woody:
13. 6. 7.100,- Kč
18.6. + 400,- Kč (pario)
18.6. + 2.090,- Kč (iudex)
19.6. + 3.000,- Kč (GTI)
---------------------------------
20.6.: = 12.590,- Kč
=====================
Díky moc za štědré finanční dary pro woodyho a jeho "sousedy",
"máme z nás radost"! :yes:
Své finanční příspěvky můžete zasílat až do konce června! -
anti99 20.06.13 04:26
« fotosutaz
zdravim panove, tak budem asi prvy tento mesiac co vyslovene provokativne, neslusne a bez ostychu vlozi fotku mozno aj sutaznu; ak ma zmysel nejake porovnavanie sa v tomto vlhkom krizovom obdobi. - [odkaz]
co dodat, prichadzal priliv a na zapadnom pobrezi si tie dva starsie landcruisery /jeden so skutrom/ pomahali dostat sa z vlhkeho premoceneho piesku, na fotke je este pohodicka.
woody-alien 17.06.13 16:14
« Re: Satanista matii aneb Hlavně nesmí býti smutno
Bud: matii je příznivcem Iron Maiden a členem jejich fan-clubu v ČR. Takže satanista jak vyšitej. >:D Jenom jsem nevěděl, že příznivci Satana jezdí v 308-kách. Tak asi platí to, že "Ďábel zvítězil tím, že nás přesvědčil, že neexistuje". >:-[] -
woody-alien 15.06.13 13:25
« Re: Opäť tie hothatche
iudex: ;-) To víš, GTI je mi při vysoušení prdlajz platný. >:-[] Až se z toho nějak vybabrám, tak třeba já založím humanitární konto "xenony s linkou pro iudexe". :-)
PS: Že se jedná o spíše symbolickou finanční podporu je snad zřejmé, to ale na významu nic nemění. A když už, tak ať je zcela jasné, na co ty peníze jdou.
PS2: A už jsi nějak v úvahách ohledně HH pokročil ? Focus se zdá být jasný (příznivá cena, vyzkoušeno jízdou) a co GTI ? Kolik se dá srazit z ceníkové ceny u Vás, jestli je tam někde možnost zkušební jízdy, nebo jak bys případně řešil dovoz z ČR...atd.Já jsem docela rád, že jsem ho neplánoval letos a nejspíš ani příští rok, protože by mě hodně štvalo, že mi zkřížily plány povodně. V tom mém cca 2letém výhledu by se to mohlo lépe ztratit. Nebo možná "najdu" doma 120-150 miliónů cash a pár desítek kilo zlata. >:D -
iudex 15.06.13 12:44
« Re: Opäť tie hothatche
label: no riešil som to preto, lebo som chcel vedieť, či je tá linka aj pri halogénoch a popri tom som už pozrel všetky možnosti, tak som to sem pre zaujímavosť dal; neboj, nebude zo mňa druhý thomasino a nemienim tu otravovať svojou nerozhodnosťou pri výbere. ;-)
Woody: no keď si taký skromný chlapec a uspokojíš sa len s vysúšačom, tak Ti to radi prefinancujeme. -
Bud 15.06.13 06:52
« Re: HH a Solidarita
woody,wl: Vidíte, ani jsem se nepodíval na PSČ! Vůbec by mně nenapadlo, že by to mohlo být tady odtud. Ale aspoň už vím, že Albrechtic je v naší zemi 15 ;-) .
Jinak woody, pokud by to mělo být pouze jedno místo, které tě živí, to cos musel vyklízet, tak to by bylo dost nepříjemné. Zaměstnanci, úvěry, pokud nějaké jsou, jako by člověk kdysi ztratil mlýnský kámen. Ovšem pokud máš ještě něco na jiných místech, mělo by se to docela včas zahojit. Však po těch povodních z roku 2002 už určitě víte, jak na to. No z křesla se to dobře kecá ;-)