Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 14.02.14 20:30
« Re: Jarni sraz na Morave?
w-a
Skoro všichni jsou z Moravy, Slezska a Slovenska. Možná je to způsobeno i nepragocentrickým (zlínským) původem acz/macz. Pokud by sis připadal "zeměpisně" diskriminovaný, můžeme se ti složit na částečnou kompenzaci cestovného, rozuměj na zpáteční jízdenku Pendolinem. >:D ;-) -
Leg 14.02.14 07:19
Sakra, prečo tu zverejňujete moju podobizeň? Už ani internet nie je čo býval, žiadna anonymita.
A 3.5. nemôžem, ako ste správne podotkli, vtedy fičí diskotéka. Tak prídte k nám, dobre sa zabavíme na decibeloch lásky. Bude tu aj iudex, môj najlepší zákazník. :-! >:-[] 8-s
Ale vážne, máj je ešte dosť ďaleko na to, aby som sa mohol vyjadrovať či môžem alebo nie. Uvidíme. -
woody-alien 13.02.14 21:45
wl: >:D :yes: Anebo takhle:
iudex: "Neboj, o 1er se ti budu dobře starat. Jednou za kvartál jí umeju."
Leg: "Dík, seš fakt kámoš. Ale stejně, víš co mě tu drží ? Pořád vzpomínám, jak jsme jeli tenkrát do Rožnova autobusem. Krásný časy." >:D >:D -
white label 13.02.14 20:41
Zase by si hned podle avataru řekli, jo to bude ten uchyl co posílá ty maily s prasárnama. >:D
Mně se ta žlutá barva/odstín nijak extra nelíbí, takže k tomu mega(n)příplatku bych důvod rozhodně neměl, ale nebude ani nijak výjimečně nepraktická, proti černé (v tomto ohledu) ještě "zlatá". -
Thomasino 13.02.14 19:49
Protože by se někteří (nebo některé) mohli po rozklinutí avataru leknout, že se koukají do zrcadla !! >:-[] >:-[]
A nešlo o cenu, ale o to že se mi nechtělo to stále umývat :-O Také na těchto speciálních barvách se při opravách špatně chytá stejný odstín :'-( Ta barva je moc pěkná, když je čistá, ikdyž je už taky dost profláklá. Mít k tomu černocha na umývání, tak bych do ní možná šel -
Thomasino 13.02.14 14:57
Tak to je mi líto, ale v tom případě nemohu dorazit :-(
Na autosalonech toho člověk zdaleka tolik nevidí, ke všemu mám zase slíbené svezení v Caterhamu R500 a možná budu mít s Honzou Červenkou individuální koučink řízení na okruhu. Takže jistě pochopíte, proč v mém případě dávám přednost KSA.
Do Rožnova si mohu zajet na projížďku i jindy, stejně tak se rád potkám s iudexem třeba na Janově vršku, jak jsme se předběžně domlouvali. Nevím odkud je Woody, toho jsem ještě osobně neviděl, ale budu jezdit po výletech hodně, takže se mohu stavit i jindy.
S Bullym jsme si psali, že se potkáme tady někde na Jižní Moravě i tak. -
woody-alien 13.02.14 14:31
iudex: ;-)
Thomasino: Možná je to jen známka toho, že staré MACZ je opravdu pryč. Jestli je to dobře nebo špatně nehodlám posuzovat. Ale vzhledem k tomu, že i přes lásku k autům dávám přednost lidem, tak je mi prostě bližší pokecat s lidma, se kterými se znám nebo bych je chtěl poznat, a to bez ohledu na to, jestli přijedou 911-kou nebo i-30kou. ;-) A hezky mi s tím mým náhledem koresponduje, když wl napíše "Klidně přijeď třeba trakařem." Jestli se tímhle postojem zpronevěřuju nějakému "petrolheadství" je mi celkem jedno. A co tak to vzít obráceně ? Zajímavých aut už jsi určitě viděl hodně, proč tedy v rámci zájmu o auta nepřijet na Valašsko a nepoznat pro změnu pár zajímavých lidí ? Nota bene když pokud vše vyjde, i tam se najde dost dobrá auto sestava. ;-) A třeba bys coby novodobý Věrozvěst dokázal přesvědčit Pohany o vyjímečnosti Diamantu mezi všemi... >:D ;-) -
Thomasino 13.02.14 14:01
Hmmm... Tak pokud to bude v sobotu 3.5. v Rožnově, když je v Brně na okruhu KSA, tak to nemohu přijet :-(
Leda by se udělal sraz v Brně odpoledne jak jsem navrhoval, klidně již v 15 hodin, pokud by někomu přišlo 16 hodin pozdě. Záleží na ostatních. Mě jen překvapuje, když vidím kolik je tam vždy lidí a kolik je tam zajímavých aut, že zrovna petrolheady z MACZ sraz sportovních aut nezajímá :-O 8-s
[odkaz]
-
woody-alien 13.02.14 12:54
wl: No tak to domlouvejme na nějakou sobotu. Můžem zkusit tu 3.5., kdy by mohl přijet i Bully, anebo podle času ostatních i nějakou jinou. V jakoukoliv sobotu v květnu prostě můžu. Tedy přijet, ne aby to zase někdo překrucoval. >:D -
Ronault. 13.02.14 09:39
Já bych se tedy klidně taky zúčastnil, problém bych snad neměl mít, jen pravda, že zatím nemám rozepsané služby na květen, tak těžko soudit. Rožnov mi vyhovuje.
A WL opatrně s těmi démanty, chtě nechtě jsme tady dva, i když pravda, Thomasino a jeho blonďatá skleroza mi spíše nepomáhá >:D -
Thomasino 13.02.14 09:25
No tak zrovna ta sobota není úplně ideální, vzhledem k tomu že KSA jsou v sobotu vždy mnohem zajímavější a neděle je jen takový slabší odvar :-(
Co udělat ten sraz někde v Brně nebo u Brna? Třeba bude více lidí, co chtějí zajet na KSA a zároveň se pak sejít, např. v 16 hodin. Děláme takové srazy po KSA již několik let, takže je to vlastně již tradice :-) Např. zase v Bohunicích na Campusu na velkém parkovišti, kde je to kousek od dálnice a kousek od okruhu:
[odkaz]
Jinak s pátkem 2.5. nemám problém, stejně si budu brát dovču :-)
-
Bully_ 13.02.14 01:12
wl:
vyrazim uz ve stredu odpoledne z Lucemburska, tak snad v nejakou lidskou hodinu zakotvim v Praze. Tam mam nejaky program, takze na Moravu pofrcim az ve ctvrtek vecer, v noci. A v nedeli rano potom zpatky do Luxu. Delam si takovy solo vylet, prijedu v CTR :-) -
-
Thomasino 12.02.14 12:37
« Re: Nový král HotHatchů snad již v Ženevě
No tak aspoň si trochu protáhneš tělo, místo toho věčného koukání na XXL Péčko >:-[] >:-[]
Já tady doufám, že v pátek a o víkendu bude pěkně, převezmu to na letních a chci je trochu vyzkoušet. Zimní bych nasadil až po neděli :-) Do Beskyd teda rozhodně nejedu, tam to nevypadá moc na ježdění na letních pneu 8-s -
white label 12.02.14 12:12
w-a
Jo, už ráno padaly vločky jak dvaceti koruny. Zatím jsem to vzal lopatou (Thomasino nedorazil, tak jsem musel vytáhnout svou), ale je to hodně mokré, takže z toho bude víc bor.delu, než zábavy pro děcka. Navíc má být už zítra tepleji, v pátek má sněžit znovu a na víkend znovu delší oteplení, takže tomu čtvrtmetru moc nevěřím. -
woody-alien 12.02.14 11:57
wl: No pokud by to bylo už na letních CSC, tak je to double HH bezpochyby. >:D Dávám mu co proto i teď v "zimě", ale ty zimní Pirellky to hodně kazí. Btw: Thomasino má pravdu, valí se na Vás čtvrt metru sněhu. Připrav si tu frézu. ;-) -
white label 11.02.14 23:19
Bully
Souhlas, osobně se můžeme vidět třeba už na jaře, chtěl bych zkusit udělat menší sraz "fotosoutěžáků" a spojit to případně se "křtem" iudexova nového hh (všichni asi dobře ví, jak se křtí třeba nové lodě >:D .
Akorát pro tebe by to bylo zřejmě hodně z ruky, takový "dálný východ" na moravsko-slovenském pomezí (Valašsko).