Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.02.14  22:58

« Re: HotMegane

No už jsem ho stihl za dnešek trošku zašpinit >:-[] >:-[] A zítra další pořádná vyjížďka, má být ještě pěkně a to budu moci vyrazit hnedka ráno.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 14.02.14  22:52

« HotMegane

Tom: pekné. Mal si úplne dokonalé počasie na prebratie nového fára. Tak si uži ten pocit nového voňavého auta. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.02.14  22:11

« Re: Jarni sraz na Morave?

Pár foteček s dnešního prvního výletu s novou milenkou ;-)

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.02.14  20:30

w-a
    Skoro všichni jsou z Moravy, Slezska a Slovenska. Možná je to způsobeno i nepragocentrickým (zlínským) původem acz/macz. Pokud by sis připadal "zeměpisně" diskriminovaný, můžeme se ti složit na částečnou kompenzaci cestovného, rozuměj na zpáteční jízdenku Pendolinem. >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 14.02.14  20:02

AnGeor: To přece není normální, aby všichni byli ze Slezska a Moravy... 8-s >:D To abych si spolu s jistým Pinkem začal notovat: I am just a new boy, a stranger in this town.... >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.02.14  19:49

AG
    Tak to si vlastně domácí, podobně jako Bud, ...kde ten se vlastně poděl, už jsem ho tu nečetl ani nepamatuju. :-O
  • « 00 Reagovat !

foto AnGeor

AnGeor 14.02.14  18:47

no ja bych se kdyz tak s dovolenim pridal, budu v te dobe v CR a pjetikilo se urcite uz trepe na projizdku :-! z Trince to mam kousek ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 14.02.14  07:19

Sakra, prečo tu zverejňujete moju podobizeň? Už ani internet nie je čo býval, žiadna anonymita.

A 3.5. nemôžem, ako ste správne podotkli, vtedy fičí diskotéka. Tak prídte k nám, dobre sa zabavíme na decibeloch lásky. Bude tu aj iudex, môj najlepší zákazník. :-! >:-[] 8-s

Ale vážne, máj je ešte dosť ďaleko na to, aby som sa mohol vyjadrovať či môžem alebo nie. Uvidíme.
  • « 11 Reagovat !

foto white-label

white label 13.02.14  22:31

w-a
    A kdyby tenkrát nevzal iudex (ze strachu ze křtu GTIčka) už na půl prodaného Focuse, tak se tím Busem ani nesvezli. ;-)
  • « 01 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.02.14  22:30

Takto je to hezky učesané do knírku >:-[]
  • « 11 Reagovat !

foto white-label

white label 13.02.14  22:28

Th¨
    Jo, takhle to k tobě sedne jak zadnice na nočník... :yes:
    Akorát to černé okolo si mohl oholit... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.02.14  22:07

WL - takto se ti to líbí více ?? ;-) >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.02.14  21:45

wl: >:D :yes: Anebo takhle:
    iudex: "Neboj, o 1er se ti budu dobře starat. Jednou za kvartál jí umeju."
    Leg: "Dík, seš fakt kámoš. Ale stejně, víš co mě tu drží ? Pořád vzpomínám, jak jsme jeli tenkrát do Rožnova autobusem. Krásný časy." >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 13.02.14  21:36

3.5. je to fajn. Budu v tu dobu hned u Vyskova, cca 40 km od Brna na SV.
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 13.02.14  21:33

Konečně vidím Lega, sice to není naživo, ale i tak to stojí za to.. :-O >:D

P.S. Vzhledem k výrazu předpokládám, že už ho byl právně poučit iudex. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.02.14  21:30

Leg: Se mi zdá, že provozuješ diskotéku, ne ? >:D Pondělí až čtvrtek mrtvo, pátek a sobota narváno, v neděli jen tak zlehka. ;-) Ale na to pozor, někdy to končívá i takhle. >:-[] [odkaz]
  • « 11 Reagovat !

foto white-label

white label 13.02.14  20:44

Leg
    Ty bys toho 3. 5. mohl?

Bully
    A kam konkrétně máš jet na Moravu?
  • « 01 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.02.14  20:44

Nové předváděčky a novinářská auta MRS budou asi černá a zlatá (žlutá) ;-) :-)
  • « 11 Reagovat !

foto white-label

white label 13.02.14  20:41

Zase by si hned podle avataru řekli, jo to bude ten uchyl co posílá ty maily s prasárnama. >:D
    Mně se ta žlutá barva/odstín nijak extra nelíbí, takže k tomu mega(n)příplatku bych důvod rozhodně neměl, ale nebude ani nijak výjimečně nepraktická, proti černé (v tomto ohledu) ještě "zlatá".
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 13.02.14  20:40

double
  • « 01 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.02.14  19:49

Protože by se někteří (nebo některé) mohli po rozklinutí avataru leknout, že se koukají do zrcadla !! >:-[] >:-[]

A nešlo o cenu, ale o to že se mi nechtělo to stále umývat :-O Také na těchto speciálních barvách se při opravách špatně chytá stejný odstín :'-( Ta barva je moc pěkná, když je čistá, ikdyž je už taky dost profláklá. Mít k tomu černocha na umývání, tak bych do ní možná šel
  • « 11 Reagovat !

foto white-label

white label 13.02.14  19:03

No jo, "vyčůraný" Thomasino, na auto se mu zdála ta žlutá moc drahá, tak si ji dal aspoń na avatar. >:-[]
    A proč sis vlastně nedal na avatar logo Renaultu? :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.02.14  17:08

Na avataru si zaslouží být jen sportovněji zaměřená auta, ne obyčejné potvory ;-)
    Navíc od zítra stojí v garáži vytoužený Megane R.S. 265 Cup >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 13.02.14  16:59

BTW vidím, že tvoj avatar preskočil z GTI-čka rovno na R.S. Čo takto vzdať hold dvojfarebnej i30? :-! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.02.14  16:57

Tak třeba se čtvtkem 1.května na svátek osobně nemám vůůůbec problém !! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 13.02.14  16:56

To hej, ale neuvidíš najkrajšiu 1-er v okruhu 300 km. >:D

Čo sa týka dňa v týždni, osobne preferujem pondelok až štvrtok, ale myslím, že v tomto ostanem osamotený ... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.02.14  14:57

Tak to je mi líto, ale v tom případě nemohu dorazit :-(
    Na autosalonech toho člověk zdaleka tolik nevidí, ke všemu mám zase slíbené svezení v Caterhamu R500 a možná budu mít s Honzou Červenkou individuální koučink řízení na okruhu. Takže jistě pochopíte, proč v mém případě dávám přednost KSA.

Do Rožnova si mohu zajet na projížďku i jindy, stejně tak se rád potkám s iudexem třeba na Janově vršku, jak jsme se předběžně domlouvali. Nevím odkud je Woody, toho jsem ještě osobně neviděl, ale budu jezdit po výletech hodně, takže se mohu stavit i jindy.
    S Bullym jsme si psali, že se potkáme tady někde na Jižní Moravě i tak.
  • « 11 Reagovat !

foto white-label

white label 13.02.14  14:52

Samozřejmě souhlasím s woodym i iudexem, na pouhé očumování (cizích) aut mám raději autosalony a na KSA "metropetrolheady" (čest výjimkám) na brněnském okruhu zvědavý moc nejsem.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.02.14  14:31

iudex: ;-)
    Thomasino: Možná je to jen známka toho, že staré MACZ je opravdu pryč. Jestli je to dobře nebo špatně nehodlám posuzovat. Ale vzhledem k tomu, že i přes lásku k autům dávám přednost lidem, tak je mi prostě bližší pokecat s lidma, se kterými se znám nebo bych je chtěl poznat, a to bez ohledu na to, jestli přijedou 911-kou nebo i-30kou. ;-) A hezky mi s tím mým náhledem koresponduje, když wl napíše "Klidně přijeď třeba trakařem." Jestli se tímhle postojem zpronevěřuju nějakému "petrolheadství" je mi celkem jedno. A co tak to vzít obráceně ? Zajímavých aut už jsi určitě viděl hodně, proč tedy v rámci zájmu o auta nepřijet na Valašsko a nepoznat pro změnu pár zajímavých lidí ? Nota bene když pokud vše vyjde, i tam se najde dost dobrá auto sestava. ;-) A třeba bys coby novodobý Věrozvěst dokázal přesvědčit Pohany o vyjímečnosti Diamantu mezi všemi... >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.02.14  14:25

No nejlepší je samozřejmě oboje, o tom snad žádná !! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 13.02.14  14:07

Nuž ako hovorieva woody: my sme ostuda pretrolheadov. ;-) Alebo inak: obzerať autá na brnenskom okruhu vs. zajazdiť si po rožnovských kopcoch: čo je pre petrolheada viac?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.02.14  14:01

Hmmm... Tak pokud to bude v sobotu 3.5. v Rožnově, když je v Brně na okruhu KSA, tak to nemohu přijet :-(
    Leda by se udělal sraz v Brně odpoledne jak jsem navrhoval, klidně již v 15 hodin, pokud by někomu přišlo 16 hodin pozdě. Záleží na ostatních. Mě jen překvapuje, když vidím kolik je tam vždy lidí a kolik je tam zajímavých aut, že zrovna petrolheady z MACZ sraz sportovních aut nezajímá :-O 8-s

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.02.14  12:54

wl: No tak to domlouvejme na nějakou sobotu. Můžem zkusit tu 3.5., kdy by mohl přijet i Bully, anebo podle času ostatních i nějakou jinou. V jakoukoliv sobotu v květnu prostě můžu. Tedy přijet, ne aby to zase někdo překrucoval. >:D
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 13.02.14  12:49

Pátky stejně nemůžu obecně, u mě by to šlo zase jen v některou sobotu.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.02.14  12:49

Za mě bych bral tu sobotu 3.května. V pátek je to pro mě trochu masakr, musím ještě pracovat a do RožnoVWa ;-) to mám 430 km. To taky nějakou dobu trvá. Ale tak taky by to šlo. Přizpůsobím se většinovému názoru.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.02.14  12:45

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.02.14  12:37

No tak já myslím, že Švihák nebude mít na nějakej sraz čas. Očekává obsílku. >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.02.14  10:16

Rone, jestli budeš mít volno v neděli odpoledne po 15-té hodině, plánujeme malý sraz v Králově Poli za benzinkou OMV u Tepláren (kousek od Boby), kousek od OC Tesco KP. V případě deště budeme uvnitř v Tesco vzadu nalevo, pod Cihelnou :-)

[odkaz]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 13.02.14  10:14

Tak takéto MACZ stretnutie neznie zle, možno presvedčím Legacyho, aby sme si dali malý duel na trase Trnava-Rožnov (a prípadne ma mal kto vytiahnuť z jarku >:-[] ).
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 13.02.14  09:39

Já bych se tedy klidně taky zúčastnil, problém bych snad neměl mít, jen pravda, že zatím nemám rozepsané služby na květen, tak těžko soudit. Rožnov mi vyhovuje.
    A WL opatrně s těmi démanty, chtě nechtě jsme tady dva, i když pravda, Thomasino a jeho blonďatá skleroza mi spíše nepomáhá >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.02.14  09:25

No tak zrovna ta sobota není úplně ideální, vzhledem k tomu že KSA jsou v sobotu vždy mnohem zajímavější a neděle je jen takový slabší odvar :-(
    Co udělat ten sraz někde v Brně nebo u Brna? Třeba bude více lidí, co chtějí zajet na KSA a zároveň se pak sejít, např. v 16 hodin. Děláme takové srazy po KSA již několik let, takže je to vlastně již tradice :-) Např. zase v Bohunicích na Campusu na velkém parkovišti, kde je to kousek od dálnice a kousek od okruhu:

[odkaz]

Jinak s pátkem 2.5. nemám problém, stejně si budu brát dovču :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 13.02.14  01:12

wl:
    vyrazim uz ve stredu odpoledne z Lucemburska, tak snad v nejakou lidskou hodinu zakotvim v Praze. Tam mam nejaky program, takze na Moravu pofrcim az ve ctvrtek vecer, v noci. A v nedeli rano potom zpatky do Luxu. Delam si takovy solo vylet, prijedu v CTR :-)
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 13.02.14  00:26

Bully
    Tak v tu sobotu 3.5. by to možná šlo, uvidíme co na to napíší ostatní.
    1000 km to máš zpátky z Prahy?
    To bys přijel Accordem?
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 12.02.14  23:33

wl:
    bohuzel budu v Cesku jenom na prodlouzeny vikend. Ve ctvrtek 1.5. (svatek) budu v Praze, tak bud patek 2., nebo sobota 3.5. . V nedeli uz zase frcim zpatky, 1000 km ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.02.14  22:40

No tolik pěkných sporťáků pohromadě tady jen tak neuvidíš ;-)

Předloni jsem se svezl v KTM X-Bow (jako spolujezdec), což byl bomba zážitek. Letos se možná půjdu na chvilku sklouznout na dráhu taky ;-)

[odkaz]
  • « 22 Reagovat !

foto white-label

white label 12.02.14  22:31

Nějaké akce KSA nás vůbec nezajímají, ty jsou dobré leda tak pro "metropetrolheady. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.02.14  22:24

Třeba potká cestou nějaké snaživé příslušníky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.02.14  21:56

Pak bych potřeboval ale dva :-! Jeden na Allroada a druhý na bílé GTI >:-[]

Tak hlavně nedělejte ten sraz 3. a 4.května, kdy je na okruhu v Brně velký sraz sportovních aut KSA.
  • « 03 Reagovat !

foto white-label

white label 12.02.14  21:52

Th¨
    Kup klidně krompáč, kdyby ti náhodou ten křest sektem o pi.., chtěl jsem samozřejmě napsat démant, nestačil. >:-[]
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 12.02.14  21:46

Bully
    Viděl bych to předběžně na první polovinu května/mája, takže to by ti snad pasovat mohlo.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.02.14  21:45

No dovol !! 8-s Asi jdu koupit krompáč...
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 12.02.14  21:42

Leg
    Tebe bych chtěl rozhodně osobně poznat (samozřejmě ve vší počestnosti, nejsem žádný "Thomasino" >:-[] ), takže doufám, že by to byl termín, který by ti vyhovoval.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.02.14  21:39

Leg: >:D Tak snad se iudex z tohohle ford-syndromu do té doby dostane a nebude nutné takových obětí. >:-[]
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 12.02.14  21:29

DMcK
    Pokud trváš v bodě 4 na množném čísle, měl bys vzít i nějakého toho spolujezdce. :-O >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 12.02.14  21:18

Ja by som možno tiež dorazil. A aby sa iudexovi splnili sny, kľudne sa obetujem a vyrazím s ním autobusom. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.02.14  21:08

Takže švihák (Dylan) na sraz zase bohužel nedorazí, jak to tak vidím :-( Jeho škoda >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.02.14  20:47

Thom: Pokud by došlo (jak wl slibuje) opravdu ke křtu nového iudexova H-H, slibuju že přivezu Dom Pérignon, ať je ten xenon rozmlácenej aspoň stylově. >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.02.14  20:28

Kdyby to bylo rozumné datum, tak bych se přijel podívat.

Pár podmínek:
    1. čisté a suché silnice
    2. žádný létající hmyz
    3. neroztavený asfalt
    4. kur.vy
    5. z důvodů bezpečnosti žádný odpůrce Priusu
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.02.14  19:59

Souhlas, někde se společně srazíme !! >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 12.02.14  17:20

« Jarni sraz na Morave?

wl (nejenom :-) ):
    prijedu prave nekdy na prelomu dubna/kvetna, tak to nemusi byt tak od veci. Stejne bych rad videl par lidi, tak treba by prijel na sraz vyjimecne i nekdo z vas >:D (po neslavne letni akci, kdy krome SrandistySK nedojel vubec nikdo).
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 12.02.14  14:14

« Re: Nový král HotHatchů snad již v Ženevě

U nás v kotlině po sněhu ni památky, ale na horách jo; hlavně pod Neználkovou čepicí techničák se drží, jako z pohádky. (proč zroven teď, perliti tak musím?!)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.02.14  12:37

No tak aspoň si trochu protáhneš tělo, místo toho věčného koukání na XXL Péčko >:-[] >:-[]

Já tady doufám, že v pátek a o víkendu bude pěkně, převezmu to na letních a chci je trochu vyzkoušet. Zimní bych nasadil až po neděli :-) Do Beskyd teda rozhodně nejedu, tam to nevypadá moc na ježdění na letních pneu 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.02.14  12:12

w-a
    Jo, už ráno padaly vločky jak dvaceti koruny. Zatím jsem to vzal lopatou (Thomasino nedorazil, tak jsem musel vytáhnout svou), ale je to hodně mokré, takže z toho bude víc bor.delu, než zábavy pro děcka. Navíc má být už zítra tepleji, v pátek má sněžit znovu a na víkend znovu delší oteplení, takže tomu čtvrtmetru moc nevěřím.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.02.14  11:57

wl: No pokud by to bylo už na letních CSC, tak je to double HH bezpochyby. >:D Dávám mu co proto i teď v "zimě", ale ty zimní Pirellky to hodně kazí. Btw: Thomasino má pravdu, valí se na Vás čtvrt metru sněhu. Připrav si tu frézu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.02.14  11:28

w-a
    Klidně přijeď svým doubleHH ("HdmHalfHotHatch")! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.02.14  11:15

wl: To je blbý, na jaře ještě budu moct přijet leda tak svým WC (warm combi) povozem. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 12.02.14  06:32

>:D To byla zase názorová výměna... Jaj, chlapi. :-)

P.S. Já jsem malinko Pestrý svět, ale to skoro nikdo neví. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.02.14  23:59

Lopatu, proč? Chceš se ráno stavit? >:D
    Pořídili jsme před zimou konečně frézu, ale letos zatím padá sníh spíš v Egyptě, než u nás. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.02.14  23:42

Už máš na ráno nachystanou lopatu na sníh ?? >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.02.14  23:39

Tak tos mě uklidnil..., to bych tě snad pak i mohl na nějaký ten sraz pozvat, ovšem jen pokud nekecáš. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.02.14  23:36

To víš, já jsem kluk stydlivý a nejsem takový exhibicionista, abych ho každému na požádání ukazoval :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.02.14  23:34

Th
    Ale já tím přece na tvé mužství vůbec nenarážel, že tys zapomněl už i to, že jsem toho "chudáka malého" nikdy neviděl? :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.02.14  23:31

Chudák malej, na to bude čekat tak 2 měsíce, jak to tak znám ;-\ ;-\

P.S.: Myslím, že zvrhlíci jsme oba, buď trochu sebekritický ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.02.14  23:31

« Re: Niečo pre dieselheadov

Th
    Ne, přes "LPéčko" (Lidové Porno) jsi tu přece ty, viz tvé proslule oblíbené "červené" odkazy a nevybouřené erotické maily. :*) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.02.14  23:28

nemyslel jsi v tvém případě spíše XXL Péčko ?? >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.02.14  23:27

Th
    Ty se bát nemusíš, iudex bude muset měnit adaptivní bixenon s červenou linkou, kdežto ty jen obyčejný halogen! >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.02.14  23:24

No chtěl jsem přijet taky, ale jak to tady tak čtu s tím křtem, tak to si ještě musím rozmyslet 8-s :-O
    To si dám asi s IUDEXem sraz raději na Janově vršku v SK :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.02.14  23:20

Th
    No, hlavně pro brňáky je velmi nakažlivá... ;-)

P.S. Nejsem žádný troškař ani singel, ale rovnou "XXLPíčko"! :-O
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.02.14  23:19

Bully
    Souhlas, osobně se můžeme vidět třeba už na jaře, chtěl bych zkusit udělat menší sraz "fotosoutěžáků" a spojit to případně se "křtem" iudexova nového hh (všichni asi dobře ví, jak se křtí třeba nové lodě >:D .
    Akorát pro tebe by to bylo zřejmě hodně z ruky, takový "dálný východ" na moravsko-slovenském pomezí (Valašsko).
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.02.14  23:14

No ale ty budeš nějaká dlouhohrající deska !! >:-[] >:D

Nicméně za rok už to stejně nebudu vědět, takže se klidně zeptám :-) Mojitova skleróza je nebezpečná zákeřná nemoc :-O
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…