woody-alien 28.02.14 11:01
« Re: Ukončení přihlašování - Hlasování zahájeno
Leg: :yes: v podstatě jako vždy za výstižný komentář bez fanouškovského patosu a klišé. ;-)
AG: Souhlasím. A v tvém příspěvku je ještě jedna velmi podstatná část. " koupil bych si vikendove auto s automatem? asi jedine ferarri nebo mclaren. urcite ne clio rs nebo neco podobneho." A o to právě jde. My tady zhusta debatujeme o "ostřejších" autech, ale nikdo z nás tady aspoň zatím neřešil typickou "víkendovku". Jak to hezky napsal jinde _MT. "Auto, jehož hlavním smyslem existence je jízda, ani vyvážení rodinky na výlet, ani převážení nákladu" A právě proto mi některé Thomasinovy poznámky stran našeho malého autonadšenectví připadají dětinské.
poterienko 28.02.14 09:32
« Re: Hlasujem
Iudex: Abych řekl pravdu, tak s těmi nápisy jsem jel do města jen ten večer, druhý den to již bylo rozpatlané (hadice + ubrousek z mekáče :D.) a třetí kompletně umyto. Ad tvoje fotka a focení - já jsem tu svou udělal screenem z videa. IMHO by na tu tvou taky stačilo. Ale oceňuji, že sis s tím dal práci.
Jinak ano, dva externí blesky odpálené z foťáku. -
iudex 28.02.14 09:05
« Hlasujem
Moje hlasovanie:
Thomasino: pekná fotka, cesta a počasie priam pozývajúce zajazdiť si a k tomu ideálne auto, super. Ako však už bolo povedané, tému to nijak neobsahuje, je to skrátka auto vedľa cesty. Ale vnímam to ako Tvoju radosť z nového auta a preto neodsudzujem.
Poter: tak takto si počmárať auto a s tými výrokmi jazdiť po cestách, to je fakt extrém, ktorý si zaslúži ocenenie. Pobavil som sa, plus aj technicky je to slušne zvládnuté - nasvietené (dva blesky?); jasné pódium.
Kysky: tak toto je najväčší extrém, aký tu kedy bol. Takúto odvahu ísť s kožou na trh (doslova) tu asi nemá nikto a už len za to si zaslúžiš umiestnenie. A iste si si získal mnoho fanúšikov v LGBT komunite. >:-[]
Ja: ako som písal, z núdze cnosť, tu sa musím stotožniť s Ronaultom, že je to proste suchá fotka. A zároveň plne podporuje väčšinový názor, že dôležitejšie, než technické prevedenie, je nápad. Keďže mojej fotke chýba vtip či nejaká myšlienka, ani dobré technické prevedenie (správne exponovať nebolo ľahké, musel som kompenzovať expozíciu až do -2,3EV) moc nepomôže.
white: keby som nepoznal autora fotky, aj tak by som to tipol na Teba. >:-[] Vtipné interpretovanie otrepaného klišé o Renaulte.
Leg: takisto extrém, puntičkársky naleštený hotheč a driftmachine v úlohe "Lastesela" Možno nie tak vtipné ako Kysky, ale tematicky stopercentné a body naviac máš za techniku a čistotu fotky.
Dawqa: vitaj medzi nami, rovnými nohami a hneď solídny príspevok, terén je to naozaj pre osobné auto extrémny. Len tá slabšia kvalita z mobilu mi vždy vadí.
Kubass: pekné, hlavne oceňujem farebné zladenie s autom, možno nie až tak extrémne, ale vydarené.
woody: ako obvykle vtipné zapojenie celej rodiny, malá je dobrá herečka, akurát možno ten prvok extrémnosti tak nevidieť.
------------
1. Leg
2. Poter
3. Kysky -
Leg 28.02.14 07:50
« Re: Ukončení přihlašování - Hlasování zahájeno
Thomasino: pekný článok, a dá sa s ním v podstate súhlasiť, bohužiaľ to ale v konečnom dôsledku vyznieva ako zbierka petrolheadských klišé, ktorých je plný internet. K tomu, ako je problém kúpiť auto s manuálom či ako fičí 4x4 - zrovna nedávno sme v rodine riešili nákup auta s jedným i druhým pokiaľ možno za cca €20000 a to je takmer nemožné, už samotný automat či samotné 4x4 v tejto cene dosť komplikuje výber. A bagatelizovať bezpečnostný prínos ESC rečníckou otázkou "Že se pár neschopných řidičů objevilo na střeše a nezvládlo průjezd zatáčkou?", to ma celkom pobavilo. :-) -
Bully_ 28.02.14 00:38
poterienko:
popis osobnich dojmu z auta vychazi (v lepsim pripade) z osobnich zkusenosti. Zkus si to prebrat v souvislosti se svym poslednim prispevkem.
Pocity jinak casto klamou. Auto, co "tahne vocpoda, woe" (vetsina turbomotoru), umozni prave ten slastny pocit, presvedcujici o vykonu a sportovnosti. Kopanec starickeho traktoru 1,9 TDI PD vetsine lidi prijde tak, ze jedou v daleko vykonnejsim aute, nez v realne o poznani lip akcelerujicim voze s linearnim narustem vykonu. -
poterienko 28.02.14 00:17
« Re: Ukončení přihlašování - Hlasování zahájeno
Wl: Je mi jasné, že hlubší smysl to nemá. Šlo mi spíše o to, které z těchto aut je při šlápnutí na krk údernější a pocitově živější. Je jasné, že A6 nikdy sportovní nebude, stejně tak ani moje A4, ačkoli je v přímce velice příjemně rychlá a výbušná a v zatáčkách neutrální (nedotáčivost jsem ještě nezažil). -
AnGeor 28.02.14 00:04
« Re: Ukončení přihlašování - Hlasování zahájeno
k tomu clanku jestli mohu :-)
ono jsou auta a auta, ze. pokud budu mit daily driver a budu, jak nekteri mi kolegove jezdit 1.5h kazdy den do prace a 2h z prace, urcite v nem budu mit automat a hlidani pruhu a radar a vse co se dnes nabizi a doufam ze i vetsina ostatnich, ktera bude kolem me v tu chvili na ceste. udela to ze me horsiho ridice? pochybuji. udelato lepsi ridice z tech co neumi ridit? urcite ano. brecet nad tim, ze auto ma esp v dnesni dobe je podle me blbost. u ridicskych aut jde uplne vypnout, u tech ostatnich at zustane klidne zapnute porad. stejne je to s automatem. kdyz jsem koupil meveda tak se vetsinou vsichni ptali, proc tam nemas manual? wtf? V8 bitch! bych se ve meste ukvedlal, kdyz vezmu ze motor toci vetsinou kolem 1200 otacek... koupil bych si vikendove auto s automatem? asi jedine ferarri nebo mclaren. urcite ne clio rs nebo neco podobneho.
takze generalizovat jak se snazi ten pan v tom clanku moc nejde a uz vubec ne vstahovat cokoliv na automobilovy trh v CR... -
white label 27.02.14 23:49
pot
Jo, antipetrolheadský allroad 3.0 TDI tiptr.
Ty auta mají celkově tak rozdílný charakter, že srovnání čehokoli (v přímce) nedává hlubší smysl. I allroad je v poloze podvozku dynamic a v režimu S (u automatu) překvapivě rychlé auto, jen to nemá nic společného se "sportem".
white label 27.02.14 23:14
« Re: Hlasování pokračuje
1. Kysky
2. poterienko
3. Leg
Thomasino - off-topic
poterienko - docela hustej úlet, woe
Kysky - dostal si mě, a to jsem ryzí hetero
iudex - nenadchlo, ale ani neurazilo
white label - d(e)m(ent) drogerie
Leg - skvělé, jen tentokrát jsem dal přednost "prd.eli"
DawQa - jako vstup nadějné
Kubass - hustá atmosféra, dokonce z tebe vyzařuje (postprodukční) aura
woody-alien - pěkné..., už tam máte taky Neverland? >:-[]
Bully - fotka povedená a k tomu zvláštní cena za fair play :yes: -
Thomasino 27.02.14 22:53
« Re: Ukončení přihlašování - Hlasování zahájeno
ach joo... ty jsi fakt wůůůl >:D >:D Asi nemá cenu ti to znovu vysvětlovat, je to marný, je to marný... Klidně si mel dál tu svoji, prostě čtyři kroužky a koncern jsou BEST, že? >:-[] >:-[]
Já věděl, že dávat to sem je skoro zbytečný ;-) -
kubass11111 27.02.14 22:49
« Re: Ukončení přihlašování - Hlasování zahájeno
U mě je to jednoduchy :-D, mám rád stary auta jako hobby, nějaky hothatche mě vůůůbec neberou, mám rád velky pohodlny auta (ideálně sedany) pokud možno s hodně dřevem klasickou automatickou převodovkou a se všemožnejma udělátkama na elekriku, nemám rád tunning a nesnáším velky kola, ikdyž teď mám Citroen C5 s mizernou manuální převodovkou a prašivým dýzlem (se kterým sem kupodivu po 3 mercedesech naprosto spokojen) tak chci nějakyho Caddyho, ideálně s Big Blockem 60-70ty roky...
Asi nejsem typickej příklad českyho motoristy že? >:D -
woody-alien 27.02.14 21:26
« Re: Ukončení přihlašování - Hlasování zahájeno
Thomasino: Hmm, pěknej článek. Člověk se v něm sám najde. Třeba já. Je docela pravděpodobné, že "podvedu" svého oblíbence, posledního Mohykána mezi bezínovými atmosférami u malých H-H. A proč ? Protože sice jezdí parádně v zatáčkách, ESP u toho nepotřebuješ, ale do kopce mu to už tolik nejde. No ale na druhou stranu, nebyl jsem to já, kdo nechal u dealera dál padat prach na špičkové auto, postavené podle konceptu pro automobilové nadšence, a raději si koupil výrazně výkonnější předokolkový turbo. ;-) -
woody-alien 27.02.14 20:49
« Re: Ukončení přihlašování - Hlasování zahájeno
Ron: začínáš být nebezpečnej, asi brzy pokoušeš psa. >:-[] U mě se nesmí pít, u mě se nesmí jíst, u mě se nesmí dýchat....budu muset vzkázat rodičům Ronaultovým, že s takovou se vnoučků hned tak nedočkají. >:D
PS: Jj, budu asi muset "vzkřísit" nebožku. ;-) -
Ronault. 27.02.14 19:39
Tak zahlasuji i já:
1) kysky
2) white label
3) Potěrienko
Thomasino - já se teda neshodnu se zbytkem osazenstva. Já tam ten extrém opravdu vidím. Ta fotka je totiž extrémně mimo téma >:D Ale fakt pěkné auto, to rozhodně, to oceňuji, hned za kombíkem nejpěknější Megane >:-[] Toto je však fotosoutěž a já zase nejsem schopen říct, že Thomasionův styl focení mě kvalitativně nadchne, spíše tak nějak normál.
Potěr - pobavil jsi, i odvaha se cení!
Kysky - co dodat? Asi nejlepší fotka, co jsi zde dosud vytvořil... a opravdu tvá fotka mě i mému okolí prodlužuje život >:D
iudex - hezky zpracováno, taky tu techniku žerš, ale trochu suché, podobně jako to logo uprostřed budíků >:-[]
white label - no co dodat? Jako vždy poloúchylný nápad dotažený do konce... spíše by mě zajímalo tvé jízdní srovnání neCupového podvozku s tvým Golfem V, a taky auta jako celek... pokud možno objektivně, ne objektivwně >:-[]
Legacy - až je mi líto, že se mi nevlezeš do top3... opravdu... protože takto si zaneřádit interiér... 8-s To bych fakt nedal a to mám kombíka 8-s to je asi z mého pohledu fetišistyna čisté auto opravdový automobilový extrém... položil jsi velkou oběť a máš mé uznání, ale zároveň znechucení - Jak jsi mu to mohl udělat!!! :no: >:D
DawQa - hezký nápad, ale opět vidím jen extrém v tom, že vbudeš muset auto umýt, ale to zase není takový extrém... snaha se však cení
Kubass - pěkné zpracování, dobrá kombinace a má to vtip... těsně pod stupínky yes:
woody - nápad hezký, ale přecejen tvá nebožka zatím zabodovala ve fotosoutěži více jak dětičky :-) -
white label 27.02.14 16:43
Th
Zase kličkuješ jak zajíc při honu.
Jasně jsem reagoval na část textu ve tvém příspěvku: "Někde to téma hledám také horko-těžko", což zrovna od tebe opravdu "sedlo". Klidně si kritizuj technickou kvalitu fotek, ale kritika tématičnosti je od tebe v tomto kole mimo.
Tvé omílání, že "zobecňuji" své názory je ohraná písnička, to samé můžu tvrdit já o tvých názorech. Ano, každý soutěžící ať posoudí tématičnost tvé fotky, "překvapivě" tam zatím nikdo tu tématičnost neobjevil (viz hodnocení).
Tahle fotosoutěž byla od začátku primárně postavena na na nápadu, spojeném s daným tématem, ten je základem, případná technická kvalita fotky pak může být bonusem k základu, pověstnou třešničkou na dortu... a zkus dát někomu k narozeninám třešničku bez dortu (naopak to není problém). Logicky dám (a podle hlasování nejen já) přednost nápadu spojenému s tématem, byť by byl vyfocen mobilem, před autem na krajnici, byť v perfektní foto kvalitě. A auto na krajnici, to je minimálně 90% tvých soutěžních fotek bez ohledu na téma, opravdu "pestrá zábava". Až ti jednou (možná) konečně dojde o čem to tady vlastně je, přestaneš se snad dětinsky divit, proč nemáš body za technickou kvalitu netématické fotky, prosté jakéhokoli nápadu a "odvahy". ;-) -
Leg 27.02.14 09:58
« Re: Hlasování pokračuje
1. poterienko
2. kubass
3. Kysky
___________
Thomasino: tu súhlasím s wl, na tvojom aute sa síce dá nájsť kopec extrémov: extrémne tvrdé, extrémne veľký znak na kapote, na hh extrémne veľké medzery v predných blatníkoch (vybral si tie poistky?), ale akosi tá extrémnosť nie je ústrednou témou tvojej fotky - ak by si sa nechal odfotiť trebárz na invalidnom vozíku vedľa svojho auta, čosi by to o extrémnej tvrdosti auta napovedalo, takto to nechávaš na jasnozrivosti diváka, čo tým vlastne autor chcel povedať. ;-) Preto odomňa nedostaneš bod za inak veľmi peknú foto
poterienko: Ostatní mali buď nápad, alebo dobré prevedenie alebo prejavili veľkú odvahu pri fotení či príprave. Len tvoja fotka však disponuje všetkými tromi atribútami, ktoré ti zabezpečili u mňa tri body.
Kysky: Priznávam, že mňa tvoje foto neočarilo ani prevedením, ani obsahom >:D . Na druhej strane fakt, že si zrealizoval niečo, k čomu by som ja nikdy neodhodlal a ešte si to aj zverejnil na nete ti prináša jeden bod. :-)
iudex: vitaj vo svete črepov VW. Po necelých 50 km svietia kontrolky ako vianočný stromček. Na obhajobu Golfu ale treba povedať, že niet sa čo diviť, keď s takto surovým (a studeným) motorom jazdíš 280 a navyše so zatiahnutou ručnou. Ale vážne, technicky fajn, len od teba by som čakal trochu kreatívnejší prístup, niečo na štýl Bullyho, ktorý sa nanešťastie stiahol.
white label: v dnešnom dynamickom a neustále sa meniacom svete nám už neostáva veľa vecí, na ktoré by sa človek mohol spoľahnúť. Našťastie, jedným z takýchto pilierov je to, že ak sa ty zúčastníš súťaže, je z toho do neba volajúca volovina v najlepšom slova zmysle, na ktorej sa vždy dobre zabavím. Škoda, že tentoraz pre teba neostalo miesto na stupni víťazov. :yes:
DawQa: super nápad, chválim angažovanie komparzu, len tak ďalej. A vitaj medzi nami!
Kubass: Parádna atmosféra, bohorovný výraz v tvári, zladenie konverzov a fiatky, solídny postproces a ako bonus ho.no. Dva body.
woody: tvoje ďalšie auto by malo byť Subaru, keďže najväčšou zábavou majiteľov týchto áut je údajne vyťahovanie chudákov, ktorí nemajú to šťastie vlastniť auto s najsofistikovanejším systémom pohonu na zemeguli. :-) -
woody-alien 27.02.14 07:49
« Hlasování pokračuje
Hlasuji, ale ještě předtím pochválím soutěžící za snahu a nápady. Narozdíl od Thomasina si myslím, že tohle kolo je velmi povedené právě proto, že se účastníci popustili uzdu fantazii a nechali se strhnout k "ptákovinám". :yes:
1.Leg
2.Kubass
3.poterienko
Legacyho fotka mě bouchla do očí jednak samozřejmě nápadem, ale i pěkným "katalogovým" provedením. :yes:
Kubassova fotka má pro mě velkou atmosféru, dovedu si představit, že čekám někde před klubem na koncert a frontman kapely přifrčí stylově ve Fiátku a takhle zapózuje fotografům z Bravíčka. >:D
poterienko to pojal opravdu extrémně a za to si rozhodně bednu zaslouží. Klobouk dolů.
Bylo to velmi těžké rozhodování a mimo bednu se nakonec ocitly i super nápady (Kysky, white label, DawQa), i pěkné fotky (iudex, Thomasino).
white label 26.02.14 21:50
w-a
Máš říct, že chceš přidat (práce)! >:-[]
Mě to taky neuráží, jen nevidím důvod se na takovou "blbost" neozvat.
Bullyho fotky byla aspoň škoda, to nebyla žádná "houbařská" tuctovka. Hlavně,
když pravidla, tak pro všechny. ;-) -
eliot 26.02.14 21:33
« Re: Ukončení přihlašování - Hlasování zahájeno
Bud: Dnes to funguje třeba tak, že napíšeš adminovi, že je nějaká recenze kvalitní a ať se na ní podívá a často je pak ona recenze označena jako "nejlepší recenze". Proto poslední dobou nepřibývá tolik těchto označení ,protože moc lidí nenapadne, jak na to. -
woody-alien 26.02.14 21:14
« Re: Ukončení přihlašování - Hlasování zahájeno
wl: Já to taky neberu jako kritiku organizace...ještě aby to byla kritika, za ty prachy se vám na to můžu vybodnout.. >:D , jen jsem k těmhle věcem smířlivější. Thomasino nám to tady pravda dal "sežrat", ale mě to nijak neuráží. Já zas nesnášel přemoudřelá hodnocení na DW. ;-) -
Thomasino 26.02.14 21:14
« Re: Ukončení přihlašování - Hlasování zahájeno
Ale však v pohodě, myslím že všichni soudnější to tady ví, že kvalita se tu objevuje spíše vyjíměčně a účastníci ji nahrazují nápady a ptákovinama a že je to spíše sranda-soutěž než foto-soutěž. Ale nelíbí se mi, když WL tady zase kritizuje a zobecňuje své názory za "všeobecné pravdy", při tom má máslo na hlavě ;-) >:-[]
Ať každý posoudí sám zda tam téma vidí nebo ne, já jsem jen v rámci hlasování vyslovil svůj kritický názor, že kvalitu tady moc nevidím. Jsou zde občas lepší kola. Např. iudex umí když chce mnohem lepší fotky, stejně jako WL když se snaží. Ale asi se tady kritika moc nebere >:-[] -
woody-alien 26.02.14 21:08
« Re: Ukončení přihlašování - Hlasování zahájeno
Thomasino: Myslím, že přílišné lpění na fotografické kvalitě zdejší soutěži nic dobrého nepřinese. Jistě, s odchodem na DW zmizely některé velké persóny (např. mojito), ale i tak se tu stále vyskytují fotky velmi dobré i skvostné. A to, že si někdo (např. já) nedělá hlavu z toho, že nejspíš nikdy nevyhraje World Press Photo a vymýšlí "ptákoviny" pro zábavu, v podstatě jen naplňuje "skutkovou podstatu" této soutěže s malým s - tedy bavit se a tlachat o autech i jiných věcech. A myslím, že je nás tu víc, kterým to takto vyhovuje. ;-) -
white label 26.02.14 20:58
w-a
To ale nebyla kritika organizace fotosoutěže, kdyby k tomu Thomasino nepřidal uraženou kritiku tohoto kola, dál bych to vůbec neřešil a souhlasím s tím, že to drtivá většina lidí zohlední při hlasování. Že je někdy těžké prokázat netématičnost fotografie je taky pravda, ale zrovna v tomto případě si to nemyslím, s průzračnou logikou tam to téma objektivně není. Ukaž tu fotku náhodným deseti lidem a vsadím boty, že tam nikdo to téma neuvidí. Čekej spíš reakce ve stylu: "Už zase rostou (houby)...?" >:-[] ;-) -
poterienko 26.02.14 20:56
« Re: Ukončení přihlašování - Hlasování zahájeno
Padlo tu slovo technická kvalita. Bohužel autor těchto slov si neuvědomuje, že ne každý má doma drahou zrcadlovku a umí to s grafickým programem. Žádná z fotek mne technicky vyloženě neuráží + Kubass má prostě svůj styl, ten se kritizovat nedá.
Mimo to TH máš pěknej podpal ve stromech, možná by to chtěl zamyslet se nad technickou kvalitou :-) :yes:. -
woody-alien 26.02.14 20:45
« Re: Ukončení přihlašování - Hlasování zahájeno
wl: Myslím, že nevystižení tématu (tedy nedodržení bodu 2 pravidel) je někdy těžko posouditelné, ale hlavně se vytříbí samo při hlasování. Většina hlasujících zohledňuje nejen provedení a nápad, ale také vystižení tématu. Takže je to spíš o vysvětlení autora. Někdy je to naplnění tématu hodně hraniční, možná i přes (např. moje "nebožka"), ale právě proto, že jsme taková podřadná soutěž bez kvality >:D, tak si můžeme dovolit to tolerovat. Thomasino považuje MRS za extrém sám o sobě, ostatní si to soudě podle dosavadního hlasování zas tak moc nemyslí, žádnej problém. Bullyho rezignaci považuji za čestné gesto hodné následování, protože právě nedodržení pravidla o zákazu koláží atd. považuju za zásadnější.
PS: Asi bych měl změnit pravidlo č.10, to porušujeme už dlouhé měsíce. ;-) -
David Silver 26.02.14 20:35
« Re: Ukončení přihlašování - Hlasování zahájeno
Já jsem za to, že je tato fotosoutěž hlavně pro srandu králíkům a zábavu zúčastněným (jako to vždy bylo), nechápu proč Thomasino teď dělá profi fotografického hodnotitele 8-s A jak již řekli ostatní, na tvé fotce téma opravdu není.
Mé hlasování:
1. poterienko - podle mě bezkonkurenční. Perfektní nasvícení kháru a extrém opravdu extrémní :yes: Navíc ses musel poprat s rozstříkanými řasami od ostřikovačů :yes: >:D a o těch temperách ve spoji týden po focení ani nemluvím >:D >:D
2. white label - jednoduše zabil! :yes: >:D
3. woody-alien - moc hezké pojetí, pobavil jsem se :yes: Akorát mě překvapilo, že se Svišťovi u toho nezvedal předek, když si vemu v potaz kolik asi taková Tatrovka může vážit :yes: ;-) -
white label 26.02.14 20:28
Th
Díky za to pohotové potvrzení mých slov ohledně toho, za co považuješ svůj hh.
Nesplnils ani základní pravidlo fotosoutěže, ale přesto máš "odvahu" kritizovat úroveň tohoto kola. Téma je to podivné hlavně pro tebe, ostatní takové problémy (s jeho pochopením) nemají a taky nevím o nikom (kromě tebe), kdo by si myslel, že tvoje fotka dané téma splňuje. Samozřejmě, že tu opět nikdo nedocení tvou dokonalou kvalitu a výjimečnou kompozici, tady prostě nejsi na fb/DW, tohle je "podřadnější" amatérská fotosoutěž s obyčejnými auty a ostudami petrolheadů. :*) ;-) -
Thomasino 26.02.14 20:03
« Re: Ukončení přihlašování - Hlasování zahájeno
No kdyby jsi někdy jel delší dobu v Meganu R.S. s podvozkem Cup po mírně rozbitých okreskách, pochopil by jsi, že to auto je opravdu samo o sobě extrém a téma naopak splňuje naprosto v pohodě. Ale když chceš, klidně si hledej nějaké své argumenty. Já třeba nevidím téma u tvé fotky, je to zase jen takový "úlet" >:-[] Ale protože je to téma podivné, ať si téma každý vykládá jak chce a nevnucuje své "pravdy" ostatním ;-) :-)
Mě u spousty fotek nechybí ani tak téma, ale chybí mi tam trochu slušná kvalita a kompozice atd. (WL - proč ti leze značka z přední skla GTI?? ) Ale jak píšeš, tady se na to nehraje a proto sem dávám fotky jen naprosto vyjímečně a bez nějakých "ambicí" >:D -
Bud 26.02.14 19:58
« Re: Ukončení přihlašování - Hlasování zahájeno
Tak co teď? Některé fotky mi připadají hezké, některé v extrému. >:D
Tak například jsou pěkné: Kubass, Leg, Thomasino,
A v ektrému: Poterienko, iudex, Leg, pak Daw Qa, Kubass,
A pak některé velmi zajímavé extrémy...
Takže jak rozhodnout? Téma zní auto v extrému a pěkné foto by to taky mohlo být, že?
Takže:
1. Leg - pěkné i extrém
2. Poterienko
3. Kubass
4. iudex, o fous..
5. ostatní, opravdu všichni ostatní, každý něčím jiným zaujal: bahno, mužská zvrácenost >:D , malé milé dítě s pěknou čepicí, nechajíce se tahat autem, ukázková reklama dvou značek aut, pěkné auto v krásné přírodě... -
white label 26.02.14 19:44
Th
Jj, ne každému se podařilo trefit dokonale do tématu tak, jako tobě... >:D
Správně bys neměl být ani na seznamu (viz bod 2 pravidel), Bully se k vůli bodu 3 sám stáhl, ale tobě to není blbé, ani když jsme ti (s Legacym) jasně naznačili, že tam nemáš nic, co by naplňovalo téma. Kdyby tak k tématům přistupovali všichni, tak už to tady dávno skončilo. Co jiného, než podobné "kraviny" lze čekat od takového tématu v amatérské fotosoutěži, která je primárně o zábavě, čekal jsi snad sadu fotek při západu slunce? Tobě tahle fotosoutěž asi nebude nikdy dost dobrá, zvlášť teď, když sis konečně pořídil ten "extrémní" stroj pro opravdové řidiče-petrolheady. >:-[] -
Thomasino 26.02.14 19:20
hlasování:
1.) Leg - pro mě asi jediné foto, kde je jak kvalita fotky, tak téma
2.) poterienko - za jedinečný a odvážný nápad (jen toho auta mi bylo líto) >:-[]
3.) woody - téma tam taky vidím, kvalita lehce pokulhává
U dalších mi chybí alespoň slušná kvalita fotek, mám dojem že se to zvrhlo do přehledu "kdo vymyslí největší kravinu" , a kvalita fotek vzala hodně za své :-O :-( Někde to téma hledám také horko-těžko, ale je to hodně volné téma, takže budiž.
Ale už jsme si na to tady zvykl, že je to spíše pro srandu než fotosoutěž >:-[] >:-[] -
eliot 26.02.14 10:22
« Re: Ukončení přihlašování - Hlasování zahájeno
Fotky se vám tento měsíc moc povedly, u některých jsem se i nasmál, zejména u Kyskyho fotky :yes: . Pořadí je následující:
1. poterienko - Super! ... Pěkně si zrealizoval svůj nápad, působí to fakt dobře :yes:
2. Kysky- Chválím za odvahu , pobavil jsi mě >:D
3. white label - Konečně někdo ukázal narovinu, jak to s těmi značkami vlastně je >:-[]
..............................
PS. Dodatečně chci pogratulovat iudexovi a Thomasinovi k jejich novým hot-hatchům, ať vám dělají jen radost! :yes: ;-) -
poterienko 26.02.14 09:28
« Re: Ukončení přihlašování - Hlasování zahájeno
Tak tentokrát to bude hodně těžké hlasovat. První příčku mám poměrně jasnou, ale o ty další se perou pánové, kteří se s tím vypořádali nad míru vtipně a nebo vyčůraně.
takže:
1) Kysky: Takový extrém jsem teda nečekal, je mi docela líto, že jsem si fotku poprvé prohlédl při nákupu a docela se na mě lidi blbě koukali, když jsem tam řval smíchy.
2) Leg: Na pohled obyčejné, ale přirostlo mi to k srdci, protože tak nějak jsem si původně představoval zaměření tohoto měsíce, než se to zvrhlo v extrém :D.
3) White Label: Co dodat, vtipné, originální, anarchistické. Btw pěkná SPZ na GTI pokud to není PS.
......................
4) DawQa: Líbí se mi to, protože rád jezdím po poli a užívám si odlétavající bahno. [odkaz]
5) Iudex a Woody-Alien: Krásné budíky, není co dodat. Hezké, milé, holčička drsoň.
6) Kubass: Extrém tam bude, ale kdyby jsi třeba seděl rozvalenej v autě s cigárem v hubě, dal bych tě asi na bednu.
7) Thomasino: Škoda, že jsi s tím extrémním autem neudělal nějakej extrém. Přeci jen při stání u silnice moc extrémně nevypadá. -
šmoula nešika 25.02.14 20:20
« Re: Přihlašuji se
Tak to jde o to, jestli byla struska určena na vychladnutí a bagrista ne úplně při smyslech si neuvědomil, co dělá (to se mi stává i za střízliva), nebo byl materiál určen k nakládce a jen se tím rozpáleným netrefil na správnou část korby. -
Bud 25.02.14 20:10
« Re: Přihlašuji se
Zážitek tedy jo. Ale při psaní tohoto příspěvku jsem si hned uvědomil, jakto, že byl žhavý? Když je struska žhavá je tekutá, když chladne slepí se. Jestli to náhodou při několikátém vyprávění nebylo přikořeněno. Ale Tatry se různým bordelem a struskou nakládají u nás na odvale, což je úsek odpadového hospodářství a tam jsou různé díry se starou struskou, pak se tam může vylít další, plus nějaký další binec a tak mohla být horká..
Ať už žhavá, horká, či studená, prostě náklad ;-) -
Bud 25.02.14 19:38
« Re: Přihlašuji se
šmoula: Právě ta 148 dempr měla nad kabinou delší převis. Ten kdysi zachránil tátovi život. Bagrista byl opilý a místo na korbu mu naložil nějaký žhavý slepenec strusky na kabinu. Než se propučila, začaly nejdřív praskat okna atd. Takže stačil vyskočit. U 815 by to bylo asi dopadlo zle... Tady to jde pěkně vidět, jak to měla nad kabinou [odkaz]
šmoula nešika 25.02.14 19:13
« Re: Přihlašuji se
Bud: Vejtřaska (a jiné) však také mají na svědomí životy několika nebohých domácích mazlíčků, jež neopatrní řidiči nechali okusit onen (ne)komfort podvozku. Možná že mužstvo vyskočilo rádo. 815 se mi líbí, je v ní vidět podobný designový sloh jako u elektrických lokomotiv ČD od ČKD (na řady si teď nevzpomenu). Ale jistě víš, táhnou rychlíky i zboží, mají žábry na boku jak Ferrari Testarossa a tak. ;-) -
Bud 25.02.14 18:43
« Re: Přihlašuji se
šmoula: 815 je sice pěkná a v jisté době byla i moderní, ale byla těžká. 148 byla o mnoho lehčí a vyjela z bláta o mnoho líp. Samozřejmě V3S byly v jízdě do podmáčeného kopce lepší než tanky. Ty prokluzovaly, sjížděly dolů z kopce, ale V3S jela dál. Ovšem mužstvo muselo z korby vyskočit a trochu pomoct. ;-) -
woody-alien 25.02.14 16:03
« Přihlašuji se
Inspirován nedávným videem, kterak Jimny roztáhl kamión, řekl jsem si: Suzuki jsou pracanti, to by v tom byl čert, aby Swišť taky nezabral. ;-) A uznejte sami, že vytáhnout z bryndy nákladní Mercedes, to už extrém je. I když je pravda, že řidič sklápěčky musel taky přiložit ruku k dílu. >:D [odkaz] -
woody-alien 25.02.14 15:16
« Re: Cupra na SK
iudex: A jak je to u vás s verzemi 3dv/5dv ? Jak už jsem psal, u nás pouze 5-dvířko s 280k za 670 t, což je také výborná cena. Ovšem zájemce o 3-dvířko má smůlu a tahle politika se mi moc nelíbí. A to se ještě čeká eSTéčko, takže Cupra u nás bude zřejmě opravdu konkurentem ORS. Ráno vyrazíme na houby, ani je nemusíme uklízet a stavíme se na pár koleček na Ringu a v podvečer navozíme domů cement. Opravdu rychle. :-| >:D -
iudex 25.02.14 14:19
« Cupra na SK
Tak je známa cena Leonu Cupra na SVK: "slabšia" verzia je za 24890 eur (silnejšia vrátane DSG stojí 28660), čo z Cupry robí úplne najlacnejší HH na našom trhu (dokonca je o chlp lacnejšia, ako Octavia RS za 24960). Keď si zoberieme, že také GTI stojí 26750 eur, pritom má o 45 k menej a nemá samosvor, je to neskutočná cena, obdobne aj vo vzťahu k ostatným HH (ST: 27400, M RS: 28790), . V podstate človek ani k základu nemusí nič dokupovať: v sérii sú 18ky (280k verzia má v základe dokonca 19"), samosvor VAQ, full LED, akurát to DCC neuvádzajú (v zahraničí ale aj to je sériovo).
:yes: Čo Ty na to, woody? ;-)