poterienko 25.03.14 22:30
« Re: Zahájení hlasování
Takže hlasuji. Jako dycky nějaké ty kecy okolo a pak narovinu.
Leg: Fotka na mne působí příjemně, letadélko hezké. Pamatuji si, jak mi mamka jako malému chtěla koupit v Tescu stíhačku, ale protože jsme museli jít na PČR, kvůli nějaké deže, co tam kradla, tak jsem nic neměl...mrcha jedna.
Jinak hezká práce s DOF.
Kysky: Zlepšuješ se. Líbí se mi, jak ufoblo ladí s tím bunkrem svým tvarem. Také se mi líbí, že je to delším ohniskem, které tu fotku uzavřelo.
WA: Velice dobrej fórek. Oceňuji tu práci s tím a hlavně to, že ti paní postála (většina lidí se nechce fotit), snad jsi ji pozval na skleničku vína.
WL: Opět fórek, trochu méně vymakanej, ale líbí se mi, že jsi využil tvůj nazi kchár...že mě to nenapadlo :D.
Takže:
1) Kysky
2) WA
3) Leg -
šmoula nešika 25.03.14 22:18
« Re: Přihlášení - white label (březen 2014)
WL: Další pecka. >:D >:D >:D K dokonalosti chybí už jen Dylanův Red Army Baron. >:-[] Jo, vlastně jsem si tenhle týden uvědomil, že je to asi právě Rožnov, kde bude největší průměr skalních fandů do aut v ČR. A zlý Vavris vás škádlí. [odkaz] Zasloužil by si dostat tou... motykou, pacholek jeden. [odkaz] -
woody-alien 25.03.14 22:11
« Ukončení přihlašování
Takže končím přihlašování. Za momentík bude play-list a hlasování.
Už jsme byl připraven psát, že jsme se jen o fous vyhnuli situaci, kdy by bylo z nutnosti povoleno hlasovat i pro svou fotku. >:D No, white label to aspoň trochu vylepšil, takže už nikdo nemá medaili jistou. Ani tu bramborovou. Ach jo, to abych zase kvůli bodům rozesílal dárky. >:D Jednomu zlomenou tužku do schránky, druhému koňskou hlavu do postele... >:-[] -
šmoula nešika 25.03.14 21:49
« Re: prihlasujem ako "carless"
... nebo že u jedné docela fajn recenze od ženy (petulinky), která narozdíl od jiných zástupkyň opačného pohlaví sem opravdu chodí čistě jen něco nabrat a předat, byly přislíbeny fotky, které se v omezeném počtu a kvalitě objevily až po pěti letech. -
šmoula nešika 25.03.14 21:37
« Re: prihlasujem ako "carless"
Ano, je to smutné, že je zde řada kvalitních recenzí a diskusí skryta. ;-\ Přečetl bych si rád. Jinak krom několika nadprofesionálních a deníčkových recenzí např. od s-mika, Ronaulta nebo Borka B. se mi ukrutně líbila woodyho zveršovaná recenze + další jeho vylomeniny, a třeba ještě hrozně moc jedna zdejší recenze na stodvaciáše. Takový suchý až černý humor... >:D Ale já většinu času trávím na ACZ na mobilu, tak jen obvykle prolítnu fotky... takže jsem toho zatím moc nečetl. -
David Silver 25.03.14 21:22
« Re: prihlasujem ako "carless"
Šmoula: >:D to já ani nevím kdy jsem se založil >:D Tak do pravěku mé oči nevidí a hlavně všechny recenze kam jsem psal ještě bez mé recenze, tak jsou už pryč :-(
edit: vypadá to, že jsem začal nějak v únoru 2007. Pokud si dobře vzpomínám že recenzi jsem udělal po půl roce -
poterienko 25.03.14 20:13
« Re: A já se přihlašuji trochu "careless"...
Jsem tak přemýšlel, jak by se Antiho fotka dala udělat tak, aby to nebylo protiústavní a dostal jsem pekelný nápad. Vyvolat si tu foto na ntb jako velký plakát, pověsit před auto a vyfotit to přes interiér. Proč mne tyto ochcávky napadají tak pozdě? :D.
Kdo ještě přihlásí foto? -
šmoula nešika 25.03.14 19:42
« Re: prihlasujem ako "carless"
Kysky: Myslíš to s tím autem? No antiho auto to určitě je, možná přímo replika, a kdyžtak se dá zapsat jako tuningový díl interiéru... >:D Dávaj na to v Tschechistanu 8SD?
Jinak gratulace k 13000. Opět jsem si večer dělal zálusk a opět jsem měl X998. >:D -
šmoula nešika 25.03.14 19:30
« Re: A já se přihlašuji trochu "careless"...
Armáda spásy, armáda bezpásů... Že by nám woody předvedl něco z umění ekodriftu svého Hjondé v horách? A né, to bude fotka asistenta, nebo chlastu. Jak k tomu půjde téma? Co primát ve fotce z Chanova? Rrr, to jsem zvědavý...
Mno, daleko jsem nebyl. Přesto pobavilo. >:D :yes: -
David Silver 24.03.14 21:19
« Re: Přihlašování, téma: Moje auto a armáda
Woody: achá. Tak tam jsem taky nebyl >:D ;-) To tady u nás jsou kolikrát taky povodně, ale já bydlím na kopci, což je cajk. "Nejhorší" to bylo když jsem kdysi chodil na základku. Pod kopcem je řeka a Penny. A ze všem ostatních stran jsou rybníky >:D To jsme tejden nechodili do školy, jelikož nejdál co jsme se dostali, tak to bylo do Penny Marketu >:D JInak všechny cesty zatopený >:D -
woody-alien 24.03.14 21:10
« Re: Přihlašování, téma: Moje auto a armáda
Kysky : DC je (kromě vóšinktnu ;-) ) taky Děčín. Takže Sudety a tady tedy hlavně pršelo, sníh žádnej, ale my jsme tady pouhých 150 metrů nad mořem. My si víc než sněhu "užíváme" povodní, které přijdou když sníh roztaje. ;-)
pot: Nj, paint-ball, to mě nenapadlo. Já mám něco jinýho, téma bude splněno na 100% ale prostě jiným způsobem. Právě pracuju na rekvizitách, zítra budu fotit za každého počasí. Jen doufám, že to nenapadlo ještě někoho jiného, to bych byl takříkajíc v klozetu. >:D -
šmoula nešika 24.03.14 20:57
« Re: Přihlašování, téma: Moje auto a armáda
pot: No jo, popletl jsem to, asi máš pravdu. Pak tedy Airsoft. Je fakt, že Klaus po tom „atentátu“ moc barevný nebyl... >:D Ale i tak jsem na tom líp než Miloš... softwarové kuličky. Holt jsou ty plameny krbu nebezpečné. >:D -
poterienko 24.03.14 20:49
ŠM: Jen detail:
1) Airsoft - malé tvrdé plné kuličky z plastu - vlastně turbo kuličkovky.
2) Paintball - větší měkčí kuličky z barvou. Ten jsem jednou hrál, takové COD naživo, což mne bavilo. Ale ty modřiny boleli :D. -
šmoula nešika 24.03.14 20:45
« Re: Přihlašování, téma: Moje auto a armáda
pot: Jó, bratránek takhle běhá po lese z bambitkou a plnou výstrojí a testuje odolnost výstrojí ostatních kámošů. Ale o air soft jako takový přímo nejde, chrániče jsou ve stylu US Army a snad po sobě ani ty barvy nestříkají. Trochu si říkám, jestli to není ten woodyho nápad... >:D -
poterienko 24.03.14 20:31
« Re: Přihlašování, téma: Moje auto a armáda
ŠM: Je pravda, že se mi líbí, jak se mi to povedlo nasvítit, protože jsem tam ze začátku běhal asi půl hodiny s blesky a zkoušel to nablíska jako minulou fotku. Pak mne napadlo rozsvítit a bordel na obj + clona udělalo své.
Jenže původně jsem chtěl sehnat airsoftovej tým a k tomu stíhačku (máme ji zde na letišti), jenže to byl čtvrtek minulého týdne a já jsem tak trochu lajdák. Takže technicky je to sice povedené (jo líbí se mi to), ale obsahově nic extra. -
poterienko 24.03.14 20:12
« Re: Přihlašování, téma: Moje auto a armáda
ŠM: Souhlas, toto kolo je velice zajímavé a nečekaně kreativní. Teda kromě mě, to byla zoufalost :D.
Kysky: Super, * jo!! DC je přece Washington ne? >:D
PS: U ná ráno chumelilo s deštěm, pak chcalo, pak svítilo slučítko, pak déšť s kroupami a teď je konečně klid.
David Silver 24.03.14 19:57
« Re: Přihlašování, téma: Moje auto a armáda
Šmoula: Ale jo, chumelilo. Před sedmou ráno jsem jel 40km na západ, po 15km bylo už bílo a chumelenice asi tak dvakrát taková. Tam jsem přijel mokrej a před devátou jsem jel zpátky a přijel jsem domů tak jak ukazuje fotka.
Na FB jsem ji nazval ,,Dobló designed by Sprintime" ;-) >:D
Lehce na pokutu :-)
Ale tady přímo u nás už nesněžilo a v poledne kdy jsem jel fotit, tak už občas vysvitlo i slunéčko -
David Silver 24.03.14 19:40
« Re: Přihlašování, téma: Moje auto a armáda
Woody: děkuji. No já tohle všechno probrázdil na kole abych našel ten nejlíp autem přístupný bunkr :yes: >:D [odkaz]
Ale původně jsem chtěl zajet autem na památník železné opony. Ovšem ten co byl tady nedaleko, tak už pár let je zrušenej a druhý co jsem našel (až u Vranova nad Dyjí) tak není až tak hezký a navíc zbytečně daleko. Pak jsem vymyslel bunkr..
BTW co je DC?
Těším se na tvoji práci :-) -
woody-alien 24.03.14 18:29
« Re: Přihlašování, téma: Moje auto a armáda
Kysky: Super :yes: Podobnou ideu jsem měl taky, bunkrů jsem prozkoumal hned několik (pokud byl Ronault všímavej, tak kousek od jednoho nedávno objeveného a zrestaurovaného parkoval při obědě v DC), ovšem chyběly mi ostatní propriety (maskovací síť atd.). Ale nápad mám a doufám, že mi ho do zítřka nikdo nevyfoukne, takže aspoň účast svojí osoby mohu potvrdit. ;-) -
iudex 24.03.14 10:58
« Re: Občas je potřeba je vyhodit do vzduchu...
Leg: Cez víkend som bol na návšteve u rodiny, kde synovec bol modelár: mal plné police modelov vojenskej techniky, od Enola Gay až po tank Abrams, tak som sa spoliehal, že niečo z toho použijem. S prekvapením som však zistil, že synovec už akosi vyrástol a všetky modely povyhadzoval. Vyhrabal mi síce ešte krabicu s nezloženým bombardérom B-52, ale to mi moc nepomohlo. >:D -
poterienko 21.03.14 20:09
« Občas je potřeba je vyhodit do vzduchu...
...a k tomu slouží bezpečné dálkově ovládané autíčko naložené C4. Tímto navazuji na Lega s tématem Armáda a stroje, ovšem tentokrát s reálnou technikou. Foceno v Iráku na místě, kde stála kadibudka pana Usrámy bim Bambuse.
woody-alien 21.03.14 10:43
Leg: S tím taktizováním.....ehmm......asi takhle:
"Já věřím, že trpělivost
přinese mi růže
vyčkávám a taktizuju
až bych vylít z kůže.
Tvářím se jak Mistr, co mu
v světě není rovno
trudná je však realita
nafotil jsem ho...uby." >:D Aspoň prozatím.
PS: Mezi tou tvojí přihlášenou a alternativní bych měl sám problém se rozhodnout. Obě verze mají něco do sebe. Každopádně dobrá práce. ;-) -
Leg 21.03.14 08:33
« Re: Tmavomodrý svet po japonsky
Hm, tak zasa som sa netrafil do vkusu ostatných, čo už. :-) Mne sa tá rozostrenejšia páči hlavne preto, že v pozadí ostáva skutočne základná línia, ktorú by ste vy ako znalci nemali mať problém identifikovať. Na zaostrenejšej je tých "čiar" už dosť veľa. Ale je to aj otázka prezentácie, na veľkom monitore pôsobí na mňa trochu lepšie "zaostrená" verzia, na mobile či tabletke zasa jednoznačne "rozostrená".
wl: dobrý nápad, zakomponovať do fotky znak ako slniečko, ideálny BMW svet. A navyše by to zmazalo moju najväčšiu výhradu proti tejto fotke a síce to, že auto samotné v nej hrá rolu iba zrkadla.
BTW niekedy sa oplatí netaktizovať a čakať do poslednej chvíle, s čím prídu ostatní, ale využiť príležitosť ako prvý. :-! >:D -
iudex 20.03.14 15:59
« Re: Tmavomodrý svet po japonsky
Tora! Tora! Tora! Japonskí samovražední letci útočia a drobná historická nepresnosť (že útočia na nemecké, teda spojenecké auto) sa odpúšťa. >:D Inak pre mňa celkom aktuálna téma, momentálne totiž čítam román Normana Mailera Nahí a mŕtvi o bojoch amerických vojakov proti Japoncom na Tichomorských ostrovoch.
A tiež si mi zobral nápad na fotku, nie síce identický, ale s využitím obdobných rekvizít. ;-\ -
Leg 19.03.14 15:10
« Tmavomodrý svet po japonsky
Tak sa prihlasujem ako prvý: [odkaz]
Tento imaginárny súboj Dávida s Goliášom bol vynútený kritickým nedostatkom armádnych objektov v okolí a militantských pomôcok u nás doma. Vytrhli ma dve lietadielka, takže aspoň toto.
Mal som dosť veľkú dilemu, či nasadiť toto, alebo verziu s priclonenejším objektívom. [odkaz] Nakoniec ale zvíťazila jednoduchosť rozostrenejšej verzie. Čo nato hovoríte?
No a ešte som skúšal jeden experiment, ale výsledok pôsobí úplne neprirodzene: [odkaz] -
Ronault. 13.03.14 22:13
« Re: Přezuto a WTF
WA: Tak ono to ani není tolik o té zábavě, ale radost by mi to udělalo. Vpravdě pokud by šlo o řidičské zážitky, tak do cca 60-100t se dá pořídit už docela zábavné starší auto, namátkou Saxo VTS, viděl jsem i Golfy III, Clia Viliams i Sport, tu jejich spíše nespolehlivost než spolehlivost u starších HH by nebyl problém odpustit, ono na těch třeba pát tisíc km ročně to není tragédie... ale tak... no... potřebuju časem prostě giganticky velkou garáž... >:D