Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.14  22:36

« Re: Zahájení hlasování

pot: Nepozval jsem ji na skleničku, vyhrožoval jsem jí zrušením vejminku. >:D Ona je to totiž moje mamča. A tohle taky. [odkaz] >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.14  22:33

Co takhle hlasovat pro prvních pět? :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 25.03.14  22:30

Takže hlasuji. Jako dycky nějaké ty kecy okolo a pak narovinu.

Leg: Fotka na mne působí příjemně, letadélko hezké. Pamatuji si, jak mi mamka jako malému chtěla koupit v Tescu stíhačku, ale protože jsme museli jít na PČR, kvůli nějaké deže, co tam kradla, tak jsem nic neměl...mrcha jedna.
    Jinak hezká práce s DOF.
    Kysky: Zlepšuješ se. Líbí se mi, jak ufoblo ladí s tím bunkrem svým tvarem. Také se mi líbí, že je to delším ohniskem, které tu fotku uzavřelo.
    WA: Velice dobrej fórek. Oceňuji tu práci s tím a hlavně to, že ti paní postála (většina lidí se nechce fotit), snad jsi ji pozval na skleničku vína.
    WL: Opět fórek, trochu méně vymakanej, ale líbí se mi, že jsi využil tvůj nazi kchár...že mě to nenapadlo :D.

Takže:
    1) Kysky
    2) WA
    3) Leg
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.14  22:30

« Re: Přihlášení wl

w-a
    Je to pravděpodobné..., ta barva prosvícení je v jeho případě docela symbolická...
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.14  22:27

« Re: Přihlášení - white label (březen 2014)

wl: Vzal si mi to z klávesnice. Šmoula je provokatér ze Sudet....hmm, zdá se, že historie ožívá. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.14  22:25

« Přihlášení wl

wl: Možná, že kdyby byl Áda tak (pr)osvícenej jak na tvé fotce, mohlo to dopadnout jinak. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 25.03.14  22:24

WL: aha, jsem nikdy neviděl. Ale místo znaku to sedí jak pr del na ha.jzl :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.14  22:23

Jakou motykou, ty motyko-provokatére! Doufám, že to bylo z pouhé neznalosti... :-O :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.14  22:18

« Zahájení hlasování

Nuže, zde je seznam přihlášených v březnovém kole fotosoutěže - téma "Moje auto a armáda".

Leg - [odkaz]
    poterienko - [odkaz]
    Kysky - [odkaz]
    woody-alien - [odkaz]
    white label - [odkaz]

Můžete začít hlasovat. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 25.03.14  22:18

WL: Další pecka. >:D >:D >:D K dokonalosti chybí už jen Dylanův Red Army Baron. >:-[] Jo, vlastně jsem si tenhle týden uvědomil, že je to asi právě Rožnov, kde bude největší průměr skalních fandů do aut v ČR. A zlý Vavris vás škádlí. [odkaz] Zasloužil by si dostat tou... motykou, pacholek jeden. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.14  22:18

Kysky
    Jedno z log KdF woe
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.14  22:15

« Zahájení hlasování

• « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 25.03.14  22:14

WL: No dobře no :D.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 25.03.14  22:12

WL: ten znak... >:D >:D chčiju z něj! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.14  22:11

« Ukončení přihlašování

Takže končím přihlašování. Za momentík bude play-list a hlasování.

Už jsme byl připraven psát, že jsme se jen o fous vyhnuli situaci, kdy by bylo z nutnosti povoleno hlasovat i pro svou fotku. >:D No, white label to aspoň trochu vylepšil, takže už nikdo nemá medaili jistou. Ani tu bramborovou. Ach jo, to abych zase kvůli bodům rozesílal dárky. >:D Jednomu zlomenou tužku do schránky, druhému koňskou hlavu do postele... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.14  22:10

A tohle má být co, voják vítězné Rudé armády s "kalašnikovem"? :*) >:D
    [odkaz]
  • « 10 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 25.03.14  22:06

Dát sem nejneúspěšnější armádu na světě, to chce odvahu >:D :D.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.14  21:56

« Přihlášení - white label (březen 2014)

No, je vwás tu nějak málo, takže musím taky něco přihodit:
    [odkaz]

P.S.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 25.03.14  21:49

« Re: prihlasujem ako "carless"

... nebo že u jedné docela fajn recenze od ženy (petulinky), která narozdíl od jiných zástupkyň opačného pohlaví sem opravdu chodí čistě jen něco nabrat a předat, byly přislíbeny fotky, které se v omezeném počtu a kvalitě objevily až po pěti letech.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 25.03.14  21:39

ŠM: Stejně tak je škoda, že některá zajímavá auta zde mají pouze pár fotek a k tomu nic. Např. budu jmenovat pro mne velice zajímavou A4 s 3,2FSI.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 25.03.14  21:37

Ano, je to smutné, že je zde řada kvalitních recenzí a diskusí skryta. ;-\ Přečetl bych si rád. Jinak krom několika nadprofesionálních a deníčkových recenzí např. od s-mika, Ronaulta nebo Borka B. se mi ukrutně líbila woodyho zveršovaná recenze + další jeho vylomeniny, a třeba ještě hrozně moc jedna zdejší recenze na stodvaciáše. Takový suchý až černý humor... >:D Ale já většinu času trávím na ACZ na mobilu, tak jen obvykle prolítnu fotky... takže jsem toho zatím moc nečetl.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 25.03.14  21:22

Šmoula: >:D to já ani nevím kdy jsem se založil >:D Tak do pravěku mé oči nevidí a hlavně všechny recenze kam jsem psal ještě bez mé recenze, tak jsou už pryč :-(
    edit: vypadá to, že jsem začal nějak v únoru 2007. Pokud si dobře vzpomínám že recenzi jsem udělal po půl roce
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 25.03.14  21:20

Kysky: Tak já jsem vlastně uživatelem... no přibližně přesně 1 a 7/12 roku. >:D (že jsi to nemohl říct o měsíc dřív...)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.14  21:15

« Poslední hodinka přihlašování

....no, už ani ne. A protože tentokrát nebyla dohodnuta možnost ignorovat pravidlo č.1, bohužel antiho fotku nemůžu brát v potaz a přihlášeni jsou zatím čtyři účastníci.

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 25.03.14  21:13

Šmoula: Ale né v osobním životě >:D Tady na MACZ ;-) >:D
    Pro upřesnění absolvent už jsem. Teď jsem vysokonicnedělavec >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 25.03.14  21:10

Kysky: Budeš Absolvent? Tak pozor na paní Robinsonové. >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 25.03.14  21:00

Šmoula: Njn, to ale tady byla HH diskuze jenž mne vždy odradila něco rozklikávat >:D
    PS: mě za nějakou tu dobu čeká taky jubileum. A veliký >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 25.03.14  20:54

Kysky: Největší určitě >:D , ale nejhezčí ne. Nedávno tu bylo 12121 a 12345. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 25.03.14  20:40

Šmoula: napadl mě i tento kompromis :yes: >:D
    jsem dlouho neviděl tak hezký číslo :-!

Poterienko, ty jsi strašnej podvodník! :-O >:D Do tej banky radši nechoď. Nebo tě napadne nasadit si kuklu až když půjdeš ven >:D
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 25.03.14  20:13

« Re: A já se přihlašuji trochu "careless"...

Jsem tak přemýšlel, jak by se Antiho fotka dala udělat tak, aby to nebylo protiústavní a dostal jsem pekelný nápad. Vyvolat si tu foto na ntb jako velký plakát, pověsit před auto a vyfotit to přes interiér. Proč mne tyto ochcávky napadají tak pozdě? :D.

Kdo ještě přihlásí foto?
  • « 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 25.03.14  20:05

vidim dva prazdne pohare, 6 plnych neotvorenych flias a jedna poloprazdna bandaska s zimnou zmeskou >:-[] >:-[] >:-[] careless :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 25.03.14  19:42

Kysky: Myslíš to s tím autem? No antiho auto to určitě je, možná přímo replika, a kdyžtak se dá zapsat jako tuningový díl interiéru... >:D Dávaj na to v Tschechistanu 8SD?

Jinak gratulace k 13000. Opět jsem si večer dělal zálusk a opět jsem měl X998. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 25.03.14  19:35

WL: Ja bam stbalosti mobentalňhe takobý, dže bych přinbal i hůstnjí voddu... :-|
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 25.03.14  19:32

>:D >:D dobrýý >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 25.03.14  19:30

Armáda spásy, armáda bezpásů... Že by nám woody předvedl něco z umění ekodriftu svého Hjondé v horách? A né, to bude fotka asistenta, nebo chlastu. Jak k tomu půjde téma? Co primát ve fotce z Chanova? Rrr, to jsem zvědavý...

Mno, daleko jsem nebyl. Přesto pobavilo. >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.14  19:30

wa
    Tomu říkám bohatý výběr parfémovaných kapaplin do ostřikovačů! :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 25.03.14  19:13

WA: Velice pěkné a vtipné vybruslení :). Já bych poprosil paňáčka methanolu :D.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.14  18:53

« A já se přihlašuji trochu "careless"...

Myslím, že bližním je třeba pomáhat. A když už pomáhat, tak s úsměvem a dobrou vůlí vyplnit bližnímu jeho přání. Přihlašuji tedy tuto momentku, která jasně dokazuje, jaký jsem filantrop a lidumil. ;-) [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 25.03.14  18:02

>:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 25.03.14  17:58

to nevadi, ak nebudem ako prihlaseny; hlavne, ze som sa prihlasil >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 25.03.14  17:43

13 000 :-)

Anti99: obávám se, že nesplňuješ pravidlo č.1 :-|
  • 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 25.03.14  15:15

« prihlasujem ako "carless"

krasna tema tento mesiac, ako carlessak sa prihlasujem improvizovane. Jobless, carless, ale nie homeless a opat z krajinky "mor ho, pod tatrou, matrou a fatrou".
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 24.03.14  21:20

« Re: Přihlašování, téma: Moje auto a armáda

woody: Začíná to dobře. :-) A kdyby se někdo takový vyskytl, bude nucen fotku stáhnout pod pohružkou softwarových kuliček. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.03.14  21:19

Woody: achá. Tak tam jsem taky nebyl >:D ;-) To tady u nás jsou kolikrát taky povodně, ale já bydlím na kopci, což je cajk. "Nejhorší" to bylo když jsem kdysi chodil na základku. Pod kopcem je řeka a Penny. A ze všem ostatních stran jsou rybníky >:D To jsme tejden nechodili do školy, jelikož nejdál co jsme se dostali, tak to bylo do Penny Marketu >:D JInak všechny cesty zatopený >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.03.14  21:10

Kysky : DC je (kromě vóšinktnu ;-) ) taky Děčín. Takže Sudety a tady tedy hlavně pršelo, sníh žádnej, ale my jsme tady pouhých 150 metrů nad mořem. My si víc než sněhu "užíváme" povodní, které přijdou když sníh roztaje. ;-)

pot: Nj, paint-ball, to mě nenapadlo. Já mám něco jinýho, téma bude splněno na 100% ale prostě jiným způsobem. Právě pracuju na rekvizitách, zítra budu fotit za každého počasí. Jen doufám, že to nenapadlo ještě někoho jiného, to bych byl takříkajíc v klozetu. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 24.03.14  20:57

pot: No jo, popletl jsem to, asi máš pravdu. Pak tedy Airsoft. Je fakt, že Klaus po tom „atentátu“ moc barevný nebyl... >:D Ale i tak jsem na tom líp než Miloš... softwarové kuličky. Holt jsou ty plameny krbu nebezpečné. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 24.03.14  20:49

ŠM: Jen detail:
    1) Airsoft - malé tvrdé plné kuličky z plastu - vlastně turbo kuličkovky.
    2) Paintball - větší měkčí kuličky z barvou. Ten jsem jednou hrál, takové COD naživo, což mne bavilo. Ale ty modřiny boleli :D.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 24.03.14  20:45

pot: Jó, bratránek takhle běhá po lese z bambitkou a plnou výstrojí a testuje odolnost výstrojí ostatních kámošů. Ale o air soft jako takový přímo nejde, chrániče jsou ve stylu US Army a snad po sobě ani ty barvy nestříkají. Trochu si říkám, jestli to není ten woodyho nápad... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 24.03.14  20:31

ŠM: Je pravda, že se mi líbí, jak se mi to povedlo nasvítit, protože jsem tam ze začátku běhal asi půl hodiny s blesky a zkoušel to nablíska jako minulou fotku. Pak mne napadlo rozsvítit a bordel na obj + clona udělalo své.
    Jenže původně jsem chtěl sehnat airsoftovej tým a k tomu stíhačku (máme ji zde na letišti), jenže to byl čtvrtek minulého týdne a já jsem tak trochu lajdák. Takže technicky je to sice povedené (jo líbí se mi to), ale obsahově nic extra.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 24.03.14  20:26

pot: Budo to brát jako ze skromnosti. Nebo při nejhorším s ohledem na tvé povolání. Páč se mi ta fotka docela líbí. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 24.03.14  20:12

ŠM: Souhlas, toto kolo je velice zajímavé a nečekaně kreativní. Teda kromě mě, to byla zoufalost :D.

Kysky: Super, * jo!! DC je přece Washington ne? >:D

PS: U ná ráno chumelilo s deštěm, pak chcalo, pak svítilo slučítko, pak déšť s kroupami a teď je konečně klid.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.03.14  19:57

Šmoula: Ale jo, chumelilo. Před sedmou ráno jsem jel 40km na západ, po 15km bylo už bílo a chumelenice asi tak dvakrát taková. Tam jsem přijel mokrej a před devátou jsem jel zpátky a přijel jsem domů tak jak ukazuje fotka.
    Na FB jsem ji nazval ,,Dobló designed by Sprintime" ;-) >:D
    [odkaz]
    Lehce na pokutu :-)
    Ale tady přímo u nás už nesněžilo a v poledne kdy jsem jel fotit, tak už občas vysvitlo i slunéčko
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 24.03.14  19:51

Kysky: Fakt u vás nesněžilo? U nás v Sudetách v kotlině byla ráno a dopoledne „drobná válnice“... Ale jak koukám z okna, už to roztálo. >:D No takže to teď vypadá spíš na pořádný přívalový „deštík“. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.03.14  19:40

Woody: děkuji. No já tohle všechno probrázdil na kole abych našel ten nejlíp autem přístupný bunkr :yes: >:D [odkaz]
    Ale původně jsem chtěl zajet autem na památník železné opony. Ovšem ten co byl tady nedaleko, tak už pár let je zrušenej a druhý co jsem našel (až u Vranova nad Dyjí) tak není až tak hezký a navíc zbytečně daleko. Pak jsem vymyslel bunkr..
    BTW co je DC?
    Těším se na tvoji práci :-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 24.03.14  19:36

Musím říct, že zatím všichni soutěžící podali na toto specifické (na první pohled nefantazírské) téma vskutku profesionální (a dle mého skromného názoru i po stránce fotografické) výkony. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.03.14  18:29

Kysky: Super :yes: Podobnou ideu jsem měl taky, bunkrů jsem prozkoumal hned několik (pokud byl Ronault všímavej, tak kousek od jednoho nedávno objeveného a zrestaurovaného parkoval při obědě v DC), ovšem chyběly mi ostatní propriety (maskovací síť atd.). Ale nápad mám a doufám, že mi ho do zítřka nikdo nevyfoukne, takže aspoň účast svojí osoby mohu potvrdit. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.03.14  17:54

« Přihlašování, téma: Moje auto a armáda

Tak u nás se konečně umoudřilo počasí, z mých ranních obav že zapadnu do sněhu nic nebylo. Jen jsem se asi deset vteřin vyhrabával z bahna >:D

Přihlašuji svoji fotku [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.03.14  10:58

« Re: Občas je potřeba je vyhodit do vzduchu...

Leg: Cez víkend som bol na návšteve u rodiny, kde synovec bol modelár: mal plné police modelov vojenskej techniky, od Enola Gay až po tank Abrams, tak som sa spoliehal, že niečo z toho použijem. S prekvapením som však zistil, že synovec už akosi vyrástol a všetky modely povyhadzoval. Vyhrabal mi síce ešte krabicu s nezloženým bombardérom B-52, ale to mi moc nepomohlo. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 24.03.14  10:37

Tak čo? Je 24-ho a dvaja prihlásení. Dúfam, že nás v tom nenecháte samých...
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 21.03.14  22:29

Bud: Děkuji.
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 21.03.14  21:47

po: Tak to je pěkné foto. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 21.03.14  20:09

« Občas je potřeba je vyhodit do vzduchu...

...a k tomu slouží bezpečné dálkově ovládané autíčko naložené C4. Tímto navazuji na Lega s tématem Armáda a stroje, ovšem tentokrát s reálnou technikou. Foceno v Iráku na místě, kde stála kadibudka pana Usrámy bim Bambuse.

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.03.14  10:43

« Re: Tmavomodrý svet po japonsky

Leg: S tím taktizováním.....ehmm......asi takhle:

"Já věřím, že trpělivost
    přinese mi růže
    vyčkávám a taktizuju
    až bych vylít z kůže.

Tvářím se jak Mistr, co mu
    v světě není rovno
    trudná je však realita
    nafotil jsem ho...uby." >:D Aspoň prozatím.

PS: Mezi tou tvojí přihlášenou a alternativní bych měl sám problém se rozhodnout. Obě verze mají něco do sebe. Každopádně dobrá práce. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.03.14  09:34

Leg: monitor vs. mobil, to je tím, že hloubka ostrosti závisí na výsledné velikosti obrázku ;-)
    BTW moje taktika zní "not rain, not school" >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 21.03.14  08:33

Hm, tak zasa som sa netrafil do vkusu ostatných, čo už. :-) Mne sa tá rozostrenejšia páči hlavne preto, že v pozadí ostáva skutočne základná línia, ktorú by ste vy ako znalci nemali mať problém identifikovať. Na zaostrenejšej je tých "čiar" už dosť veľa. Ale je to aj otázka prezentácie, na veľkom monitore pôsobí na mňa trochu lepšie "zaostrená" verzia, na mobile či tabletke zasa jednoznačne "rozostrená".

wl: dobrý nápad, zakomponovať do fotky znak ako slniečko, ideálny BMW svet. A navyše by to zmazalo moju najväčšiu výhradu proti tejto fotke a síce to, že auto samotné v nej hrá rolu iba zrkadla.

BTW niekedy sa oplatí netaktizovať a čakať do poslednej chvíle, s čím prídu ostatní, ale využiť príležitosť ako prvý. :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.03.14  18:22

také jsem chtěl letadlovat :-O ;-\

Leg: Jinak souhlas s WL. Taky se mi osobně víc líbí druhá verze a nejvíc ten experiment :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 20.03.14  17:13

Iudex: Nejsi jediný, komu vyfoukl nápad. >:D No přinejhorším bude více podobných fotek a je to.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 20.03.14  15:59

Tora! Tora! Tora! Japonskí samovražední letci útočia a drobná historická nepresnosť (že útočia na nemecké, teda spojenecké auto) sa odpúšťa. >:D Inak pre mňa celkom aktuálna téma, momentálne totiž čítam román Normana Mailera Nahí a mŕtvi o bojoch amerických vojakov proti Japoncom na Tichomorských ostrovoch.
    A tiež si mi zobral nápad na fotku, nie síce identický, ale s využitím obdobných rekvizít. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.03.14  12:17

Leg
    Ta druhá, méně rozostřená, mi přijde lepší. A ta poslední je parádní, akorát mělo být vidět vrtulové logo na kapotě a byla by dokonalá.
  • « 30 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 19.03.14  18:23

Leg: Rozhodně to má něco do sebe. Líbí se mi práce s DOF. Ale rozstřílené 1er by bylo lepší :D.
  • 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 19.03.14  15:10

« Tmavomodrý svet po japonsky

Tak sa prihlasujem ako prvý: [odkaz]

Tento imaginárny súboj Dávida s Goliášom bol vynútený kritickým nedostatkom armádnych objektov v okolí a militantských pomôcok u nás doma. Vytrhli ma dve lietadielka, takže aspoň toto.

Mal som dosť veľkú dilemu, či nasadiť toto, alebo verziu s priclonenejším objektívom. [odkaz] Nakoniec ale zvíťazila jednoduchosť rozostrenejšej verzie. Čo nato hovoríte?

No a ešte som skúšal jeden experiment, ale výsledok pôsobí úplne neprirodzene: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 18.03.14  21:09

« Re: Přihlašování zahájeno

Kysky: Počasí mi nic nekazí. Spíše najít rozumný nápad a pak ještě umění vyfotit a k tomu ještě nějaký normální stroj na pořízení fotky. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.03.14  09:44

Bully: Před víkendem jsme se bavili s Poterienkem a povídal že by mohl auto pomalovat temperami a že by to bylo nevídané >:D

Jinak pánové, také vám počasí tolik kazí plány? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 17.03.14  00:22

. Bully: To by bylo originální :-D.
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 16.03.14  21:40

Kubass:
    kup si temperovky a nacmarej si na auto znaky hippies >:D
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 16.03.14  20:38

Já do předu hlásím že se tentokrát nezučastním, nesedlo mi téma, ani nemám co bych vyfotil páč u nás není s armádou spjato nic >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 15.03.14  15:29

« Přihlašování zahájeno

Je 15.3.2014 a můžete začít přihlašovat své fotky do březnového kola fotosoutěže. Téma je - "MOJE AUTO A ARMÁDA". Přihlašovat můžete až do 25.3. do 22.00 hod.
    .
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.03.14  23:25

« Re: Přezuto a WTF

Ron
    Tys viděl nějaké zábavné Golfy III. g.? O co konkrétně šlo?
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 13.03.14  22:13

WA: Tak ono to ani není tolik o té zábavě, ale radost by mi to udělalo. Vpravdě pokud by šlo o řidičské zážitky, tak do cca 60-100t se dá pořídit už docela zábavné starší auto, namátkou Saxo VTS, viděl jsem i Golfy III, Clia Viliams i Sport, tu jejich spíše nespolehlivost než spolehlivost u starších HH by nebyl problém odpustit, ono na těch třeba pát tisíc km ročně to není tragédie... ale tak... no... potřebuju časem prostě giganticky velkou garáž... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.03.14  21:28

Ron
    Základní barva a tři dveře, to je ten nejmenší "problém"... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…